עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב מחשב אחד גיימינג מחשב שני מולטימדיה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני המחשבים בשימוש יום יומי * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA COD CRYSIS MAFIA 2 בקיצור כל משחק חדש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? למחשב מולטימדיה נדרש מסך 20 אינצ' 4. האם יש רכיב בו אי…

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  2. שיתאים למשחקים, אינטרנט, עבודה משרדית וכו'.. כולל מסך וציוד הקפי, עד 5500 ש"ח.. רצוי מפרט מחנות אמינה... תודה,

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD + מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter Strike בהגדרות הכי גבוהות ! Call Of Duty MW3 ברשת ועוד ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LCD FULL HD 32"-37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  4. אחרי שנתיים של ניסיונות תיקון ולקראת סוף האחריות כתבתי את המכתב שצרפתי ואני שולח לHP, מה דעתכם? שלום רב באוקטובר 2008 רכשתי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1060ej ולמעט מספר החודשים הראשונים שלאחר הרכישה אני חווה לא פחות מאשר סיוט בלתי נגמר של תקלות ובנוסף טירטור מתמשך ובלתי מתקבל על הדעת כתוצאה מאיטיות וחוסר מקצועיות של שירות התיקונים (חברת CPM). קניתי את המחשב שישרת אותי ככלי עבודה בלימודי, בחרתי מחשב יקר מהמתקדמים שHP הציעה בזמנו למגזר הפרטי, במחשבה שאוכל לסמוך עליו ועל האחריות של HP. תיקון 1- אחרי פחות משנה המחשב פגש לראשונה את שרות התיקונים (CPM) יחד עם רשימה שכללה מקלדת תקולה, ספק כוח שלא טוען, וכונן CD מקרטע, לכאורה תקלות פשוטות...אחרי 3 שבועות ארוכים חזר המחשב, אבל כמוב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Jesper,

דרוש מפרט עד 5000 בלי מסך, עם כרטיס טלוויזיה, מקלדת, עכבר ורמקולים (ובבקשה להשתדל שהרמקולים יהיו זולים, לא יותר מ-150 ש"ח) המפרט מיועד למשחקים. לא מתוכנן OC.

• 17 תגובות
    • 928 צפיות
  6. שלום, צריכה מפרט מחשב עד 2000 שימושים עיקריים: עבודה משרדית, פוטושופ (לא שימוש כבד),נפח זיכרון גדול. שיעבוד מהר ולא יחנק... אין צורך במסך, צורב וציוד היקפי נלווה. תודה.

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  7. הצעה שלכם (תודה ל ShadowNet) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤897 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2C ¤274 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2243EWX 5ms DVI WIDE ¤880 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL - זמין במלאי ¤893 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤282 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU ¤169 ספק כוח: CORSAIR CX400 : CMPSU-400CX ¤292 טענותיהם: "הלוח אם כולל כ.מסך מובנה וגם לא מתאים בכלל למפרט. הספק כח מאוד חלש ואין סיכוי שיעמוד בעומס."ה4870 משתווה ל260 ? אצלהם ה260 יקר בהרבה מה4870 הצעת KSP…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  8. התקציב הוא 5000 שקל כולל מסך (עדיין לא בחרתי מסך) עם אפשרות לחריגה של עד 300 שקל... צריך שיהיה שקט אבל אפשר לסבול טיפה רעש מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤919 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤452 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤957 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤313 דיסק קשיח 2: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500410AS ¤313 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-20B1LT LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤173 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ¤298 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - B…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי: q6600 gigabyte p35ds3p corsair 2048 ddr 800 geforce 8800gts 320m enermax liberety 400W wd 320 gb wd 500 gb ex antec p182 se זה מספיק לHTPC? בעיקר לHD ומשחקים

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by omri_haber,

מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1024:768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?כן מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונ…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by ronf6,

1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימלי 2500, עדיף לכיוון ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וגלישה באינטרנט, עבודה עם מספר רב של תוכנות ברקע, כולל תוכנת גיבוי שרצה באופן קבוע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך רגיל …

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  12. היי אלו הם המחשבים http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/hye-c02018681/9257101 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gamvegama-c02102901/9258237 http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/0c8ad95f-0deb-444b-9d61-78686141f153 (בHP האופציה השניה) כן אני מחפש לקנות מחשב נייד בדיל שלא עולה על ה2000 ש"ח (לפחות לא בהרבה) אבל כמובן שאני לא רוצה לקנות מה שבא ליד לכן אני אשמח אם תייעצו לי האם אחד מהם שווה את זה אין לי העדפות מסוימות ואינני זקוק לפונקציות מיוחדות, כל מה שאני מחפש זה מחשב אמין ועמיד בשביל גלישה וסרטים תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by deathrevenge,

היי אני צריך מפרט חלקי : 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 +- שח האם לנצל את כל התקציב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-300 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גרפיקה, משחקים, תכני HD ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול מסך FullHD רצוי עם זמן תגובה מהיר. אין צורך במסך, יש לי כרגע CTR 1200-1600 רזולוציה במקס' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?SC2, fps לא כבד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר בתקציב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by tamir245,

שלום רב, שמתי לב לאחרונה שבמחשב הנ"ל הסאונד לא פועל בצורה חלקה אלא מקוטע למדי.מדובר בקבצי סאונד/אינטרנט וכדו'.כמו כן הבעיה נשמעת גם אם אני מחבר אוזניות. עדכנתי לדרייבר העדכני האחרון של כ.הקול - SIGMATEL STAC9200. האם למישהו יש רעיון מה עוד ניתן לבדוק? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שנה טובה לכולם, לאחר שעברתי בהמון חנויות ונעזרתי בנושאים ובמאמרים רבים באתר והקשבתי להמלצות מהמשתמשים בפורום, הגעתי למפרט הבא. יש לציין שזהו כבר מפרט די סופי לאחר הרבה שינויים, ואני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון. לכן אני מבקש לפרסם כאן כדי לשמוע הערות אחרונות אם יש לגבי המפרט, כך שאוכל לקנות בלב שלם. הדבר המרכזי שאני לא בטוח בו, וזה קצת משפיל עבורי להודות בכך בתור מהנדס חשמל לעתיד, הוא האם הספק הינו בעל הספק מתאים. לפי דפי מפרט של חלק מהרכיבים נראה שכן ולפי אחרים נראה שלא. השתמשתי גם בכל מיני מחשבוני הספק שמצאתי באינטרנט אבל לא קיבלתי תוצאות חד משמעיות. בנוסף היו אנשים שאמרו לי שספק של 750 וואט מספיק אם לא מוגזם, בעוד שאחרים המליצו לי לקנות ספק 1000 וואט בפעמיים המחיר שגם נר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tzolerguy,

היי שוקל למכור כחבילה: I7-920 + Ultra 120 eXtreme 11GB DDR3 ASUS P6T Sapphire 5870 כמה לדעתכם שווה החבילה הזו? הכל כמובן עובד במצב מצויין (החלקים כבר אינם באחריות)

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  18. למשחקים ומולטיטסקינג

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  19. יש לי אפשרות להצעה של כרטיס מסך HD4870 וספק כח סיסוניק עם 4 שנים אחריות של פנדה (שניהם יד שניה) ב750 שח SAPPHIRE HD4870 512MB DDR5 - חמש מאות שח SEASONIC 500W - מאתיים וחמישים שח כרגע יש לי המפרט הנ"ל E8400 DG41RQ - Intel 2GB DDR2 800 EZCOOL 450W עם מסך 21.5 שתומך בFULLHD אבל יש לו רק D-SUB Trendsonic MIDI ATX case DVD-RW SATA HDD SATA HDD IDE המארז הוא די ג'נרי וגם צפוף על הלוח יש לי רק שני חריצי זיכרון ואחד תפוס הכבל IDE די קרוב אל הזיכרון ואין לי מקום תמרון יותר מדי, גם את הHDD IDE בקושי הצלחתי להכניס השאלה שלי אם כדאי לי כרגע לקפוצ על ההצעה ולקוות שאצליח לדחוס את הכרטיס מסך לתוך המארז או שעדיף כרגע לקנות מארז יותר גדול , ולשקול אולי בהמשך להחליף לוח אם ולהוסיף זיכרון …

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  21. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שותף, כאשר העידכון הרישמי נעשה ב-10 לכל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזור לכל מי שהחליט שהגיע הזמן לשדרג. כמובן שכל המערכות התעדכנו לפי הפרשי המחירים מהחודש הקודם, נוספו מספר מוצרים חדשים, והרבה מהמערכות השתנו…

• 25 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שלום. לשימוש בבית בלבד, האם תמיד המפרט הנייח יעלה במהירותו/איכותו על המפרט הנייד? האם יש סיבה לבחור במחשב נייד, כאשר הביצועים לבדם הם השיקול העיקרי? אני מתגורר בארה"ב, ואני מוצא לאחרונה עסקאות נהדרות על מחשבים ניידים במחירים של אלף דולר (core i7, radeon hd 5xxx, וכן הלאה). אבל בו זמנית, אני שואל את עצמי (ואני לא מבין יותר מדי בעניינים אלה), האם מחשב נייח במחיר הזה יהיה עדיף בהרבה, או שההבדל זניח? מדוע מעבד i7 בנייד הוא בעל מהירות שעון איטית משמעותית מאחיו הנייח (i7 עבור desktop)? אציין שהשימוש שלי במחשב - יהיה נייח או נייד - הוא בבית בלבד (לאוניברסיטה אני לוקח מחשב נייד ישן שמריץ לינוקס puppy) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by Vioxx,

שלום ברצוני להרכיב מחשב עד (מקסימום) 5K נטו בשביל משחקים. לא כולל מסך עדיפות למעבד של אינטל. יש ישנה אפשרות אז להרכיב את המחשב מ- KSP או פנדה תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  24. מחפש חנות בארץ שמוכרת את מחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II ראיתי סרטון הדגמה שמשווה בינו לבין הדגם הקודם והוא אכל אותו בלי מלח מבחינת הרצה של סרטים 1080p משחקים וסרטים עכשיו אני מחפש לקנות את המחשב מיני pc הדגם החדש MK802 II מחנות אמינה וזולה וטובה כאן בארץ כיוון שאני נוסע שבוע הבא לארצות הברית ואני חייב לקחת איתי מחשב מיני pc דגם חדש לעבודה. יש בכלל חנות כאן בארץ שמוכרת את הדגם החדש MK802 II ?!?

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  25. Started by blueman1,

Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Teac Floppy Drive 1.44 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Watt Window המחשב הוא לצורך משחקים ותוכנות לגרפיקה סגנון פוטו שופ פלאש פריהנד וכו מי שיש לו שיפורים בשביל מחשב כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה רבה

• 14 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.