ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
יש סיבה מיוחדת שנייד חדש(64ביט) נמכר עם מערכת הפעלה 32 ביט? , יש בעייתיות מסוימת של הנייד לעבוד תחת מערכת הפעלה 64 ביט? דרך אגב, יש נייד 64ביט שנמכר עם מערכת הפעלה 64 ביט(לא מצאתי), יש נייד שנמכר ללא מערכת הפעלה?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ולסרטים... מפרט: מה אתם חושבים? זה מהחנות PANDAS דיברתי עם הטכנאי שלהם והוא אמר שזה בסדר גמור.. מה אתם חושבים? להזמין את זה? אני לא ממש סגור על הזכרונות ועל הספק... 400וואט יחזיק את המחשב? והזכורנות 533 ינצלו את המעבד או שלקנות 677 ? גם אתם בטח תגידו לי לקנות את הכרטיס מסך מנועה מחשבים כי יש להם X1800 ב1250 שקל.. אני אני מעדיף לקנות מהחנות PANDAS כי בסוף יהיה לי הנחה יותר גדולה וגם אני לא רוצה להסתבך אם לקנות משני חנויות..
-
- 13 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המחיר שלו תחרותי למדי ונראה לי שמבחינת הדרישות שלי (אופיס ואינטרנט) הוא מספק ביותר. ממה שקראתי הבנתי שהמסך שלו נורא בהיר. מישהוא כבר עבד על המחשב הזה? יש לו המלצות / אזהרות? או שאולי שווה לשים עוד 500 ולקנות את הדגמים היותר ישנים של IBM ? מה ההמלצות שלכם ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מה המצב אנשים.. אני אודה לכם אם תמליצו לי על מפרט מחשב בסכום הנ"ל (6500 לערך [פחות גם יכול להיות טוב חחח]) המתאים למשחקים. יש לציין כי המפרט צריך לכלול גם רמקולים (5.1+) איכותיים ; צורב DVD ; מסך שטוח (לא LCD) <-- כל אלו כמובן מלבד הדברים ההכרחיים שצריכים להמצא בכל מחשב אגב, אם קיים כזה דבר (למרות החיפושים לא מצאתי ..) - שיהיה לוח תומך DDR II [אגב, מה ההבדל למעשה בין DDR ל DDR2] בענין כרטיס המסך - על אף שהמחשב מיועד למשחקים, אני מעונין בכרטיס של 1000-1300 שח ולא מפלצת ב 2000 שח :-X (אלא אם יש לזה הצדקה..) תודה ענקית מראש לכל העוזרים. [נ.ב - יצויין שאני רוצה לקנות את המחשב מחר - 3.3.05 - על כן אני מבקש את המפרט העדכני והאופטימלי ביותר שאפשר למצוא בסכום שציינ…
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני בונה עכשיו מחשב לאחותי, ואני ישמח לכמה עיצות בנושא. נראה לי היא צריכה לא מחשב חזק במיוחד, רק לעבוד עליו אם פוטושופ ולשחק משחקים ישנים (סימיס 3 וכו....) חשבתי לבנות מערכת מבוססת CORE I3 אם לוח מבוסס H55 של GIGABYTE. :s05: הערות: ספק לא ג'נרי לא קירור סטוק למעבד ואם להוסיף כרטיס מסך שיהיה DX11 (נגיד 5670 או משהו בסגנון) עכשיו כמה שאלות: עד כמה חזקה הליבה הגראפית של הCORE I3? האם בכלל כדי ללכת על מערכת מבוססת AMD? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכל מי שקורא את ההודעה ויכול לעזור לי... תיראו אני החלטתי להביא שיפור למחשב אחרי שתקופה של איזה 4 שנים או 5 אפילו הוא לא התחדש בקיצור.... מה שאני בא להגיד... אני צריך הרדיסק חדש גדול!!! מהיר!!! (לא משנה המחיר) כרטיס מסך משהו טוב, בסביבות של 1200 ש"ח גג! זיכרון וואלה....... אולי תייעצו לי אתם אם צריך או עוד משהו לשפר... וזה המפרט של המחשב שלי: http://img437.imageshack.us/img437/7451/untitled5ai.jpg http://img394.imageshack.us/img394/1583/untitled20rv.jpg http://img394.imageshack.us/img394/268/untitled31mx.jpg http://img394.imageshack.us/img394/9370/untitled47cb.jpg
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חזק שישמש אותי לצורך עריכה גראפית דו מימדית אני צלם ועיקר העבודה יהיה ב LIGHTROOM וגם PHOTOSHOP הקבצים הם קבצי RAW בגדלים של 30MB פחות או יותר אני ממש רוצה לקנות את המחשב השבוע אז אשמח לעזרה מהירה, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 5500 אם יש שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית של תמונות ב LGIHTROOM ו PHOTOSHOP 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רוצה מחשב שקט, אבל לא חייב להיות סופר שדקט, ולא על חשבון ב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך רק מארז ,דיסק קשיח , לוח אם , מעבד , זיכרון בשביל משחקים ..
-
- 13 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שבעיקר מיועד לעבודות גרפיקה בתוכנות של ADOBE, התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח אבל אם אפשר להביא מפרט טוב ב 6000ש"ח זה עדיף. אז ככה:. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח ללא חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה בעיקר! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דגש על תוכנות של ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כן צריך מסך לפחות גודל…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ערב טוב חברים, מבקש את דעתכם על המחשב הבא, נרכש למטרת עריכת וידאו ועבודה עם תוכנות דוגמת AFTER EFFECTS ו- EDIUS, במקביל לאפשרות להריץ עליו משחקים? עלות המחשב 6,600 ש"ח. מארז: ZALMAN Z11 ספק כוח: A.PFC 80+ 600W FAN12 POWERMAN INWIN לוח אם: GA-B75M-D3H GIGABYTE מעבד אינטל: 3.4GHZ 8MB CORE I7 1155 QUAD 3770 קירור: AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון: HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333MHZ ---- 2X כרטיס מסך: GEFORCE 570GTX OC 1280MB-5 MSI דיסק קשיח: 2TB SATA3 7200 64MB C.B WD
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט קיים שאשמח לחוות דעת עליו, רציתי להוסיף לו כרטיס מסך GTX 980Ti אם יש למישהו הצעות לשיפורים (או מפרט חדש) כל הצעה נוספת יהיה מעולה תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע עדיין - …
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה בקשר לדבר הזה שראיתי באינטרנט, כרטיס מסך USB אני יודע שהדבר לא נפוץ ואין באמת מאיצים גרפים חיצוניים אבל ראיתי שישנו המוצר הזה: http://www.e-usb.co.il/products/113688 ורציתי לדעת, אומנם זאת שאלה קצת טיפשית, האם הכרטיס הזה משפר את ביצועי הגרפיקה במחשב שגם ככה אין בו כרטיס מסך (יש את הכרטיס הרגיל של הנייד שלא שווה הרבה) המחשב ישן, והתקנתי עליו WIN 7 ואין תמיכה מלאה בכרטיס המסך, מה שלא נותן לי להנות מחווית הWIN7 האמיתית (AERO וכד') ורציתי לדעת האם זה ישפר את הביצועים או שזה סתם עוד מוצר שכל מה שעושה הוא להרחיב מסכים? מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה ויום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לוח אם: Asus P5N32E (אני מצאתי מחיר 1083.58 ש"ח) מעבד: Intel QuadCore Q6600 2.4Ghz (אני מצאתי 2809.28 ש"ח) זיכרון: כל זיכרונות שמגיעים סה"כ ל2Gb ו800Mhz (אני מצאתי 628 ש"ח) כרטיס גרפי: Bfg GeForce 8800Gts 640Mb Oc2 (אני מצאתי 2190 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital WD2500KS (אני מצאתי 325 ש"ח) מארז מחשב: Nzxt Lexa Classic Series (אני מצאתי 643 ש"ח) מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew (אני מצאתי 610 ש"ח) ספק כח: Ocz Game Extreme 700W (אני מצאתי 848 ש"ח) כונן דיסקים: Asus S520b Black (אני מצאתי 91 ש"ח) צורב די וי יד: Sony Awg170ab2 Black (אני מצאתי 163 ש"ח) כונן דיסקטים: Sony Floppy 1.44 Black (אני מצאתי 38 ש"ח) כרטיס פיזיקאי:…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב חבר שלי ביקש שאני יכין לו מפרט ואמרתי שאני יבדוק קודם פה 8.5 כולל מסך לoffice וגם משחקים יעני 6600GT יספיק הכרטיס גרפי הכי משתלם כרגע... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט למחשב משחקים ב5 אלף מתוכנן OC קטן בעתיד. לא צריך מסך ולא צריך ציוד הקפי נוסף כלשהו. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL כונן קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤5053 טענות מענות הערות הארות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למחשב עסקי/עסקי למחצה הקניה תתבצע בישראל או בחו"ל (לא משנה לי)... התקציב הוא עד 1.1K$ מחו"ל או 5K ש"ח בארץ ... הסיבה לעסקי/עסקי למחצה זה כי הוא הולך להיות מנוייד הרבה ואמור להיות עמיד... הדרישות הן מסך 12-14 ויציאת HDMI או DVI תודה עריכה - אם אני מותח את הקציב חשבתי לקנות את http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400.htm האם הוא שווה את המחיר?
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, האם הוא מספיק טוב להרצה חלקה/טובה של Flight Simulator X ומשחקים/סימולטורים כבדים אחרים יחד עם כל התוספים לסימולטורים/משחקים? אין צורך בציוד הקפי אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 לוח אם: Gigabyte MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: YY 3702 mATX Case כמות: 1 - מחיר: ₪148 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪322 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪68 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שא…
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שיש צורך בכרטיס מסך חזק. מעוניין במעבד INTEL בלבד ! תודה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בבקשה מפרט למחשב משחקים ושימוש ביתי ב- 2700 ש"ח ללא מסך, ציוד הקפי וללא OC... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד האינטרנט איטי למרות שבנייח הכל עובד כראוי קצב ההורדה גם איטי והאתרים עולים באיטיות מבחינת עומס אין לי תוכניות כבדות שמופעלות בזמן הגלישה ורק אתמול מחקתי את הקבצים הלא נחוצים אבל זה לא עזר צריך לציין שהנייד רחוק מהראווטר והאוט נמוך אבל זה היה גם בימים הקודמים ולא היתה בעיה עם זה מה צריך לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום זה פעם ראשונה שאני פותח בפורום הזה דיון אז אני יעתיק את השאלון מהחוקי פורום תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? לרשום בבית ספר (בעיקרון להחליף את המחברת) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא באמת משנה (שמעתי המלצות של אזור ה13 אינץ אבל זה לא משמעותי בשבילי) * רזולוציית המסך? לא משנה (אני אשתמש בלפטופ רק לכתיבה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתהיה נוחה לשימוש (עוד פעם אני בעיקר אשתמש בה בלפטופ) * משקל רצוי? כמה שיותר קל! אני אצרך לסחוב את הלפטופ כל יום (המשקל הכי חשוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל עוד יוכל להחזיק שעתיים זה יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה אבל עדיף עם hdmi * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-