ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
- 

שלום. מבקש שני המלצות. ראשונה זה חנות ושניה זה חלקים. כרגע יש לי חלקים הבאים: מעבד I7-4770S לוח אם INTEL DH87RL RAM: GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 (מ-EBAY ב200 שח, ממליץ בחום לכולם) SSD של אינטל 128GB קירור סתוק של INTEL מסך DELL U2312HM אני גם סגור לגמרי לגבי כ.מסך. GTX-660 יותר ממספיק לי לכל הצרכים שלי בבקשה תעזרו לי לבחור ספק כוח, מארז, דיסק קשיח וכונן אופטי. הדרישה מספק כוח שהוא יספיק לשדרוג של כ.מסך למשהו יותר חזק בעוד שנה שנתיים. ואם יש אפשרות למודולרי אז אדיף כי כנראה הידיים שלי לא גדלות מהכתפיים, לקח לי שעה לחבק חשמל של קירור מעבד ללוח. ממארז הדרישה שיהיה לו שני מאווררים לפחות (יניקה מקדימה שיהיה מוגן במסנן ופליטה מאחור). הסיבה לכך פשוטה: מחשב … - 

- 7 תגובות
- 913 צפיות

- 

- 

היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה - 

- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שבוע טוב לכולם. אוקיי אז מאחר והבנתי שאין לי יכולות בהכנת מפרטים חח אני צריך הכי מהר שאפשר מפרט למחשב שיהיה יציב בעניני המשחקים והגראפיקה אני צריך מפרט בלי מסך ולא לשכוח צורב וכונן DVD ועוד משהו שמבחנתי הוא חשוב אני רוצה מארז מיוחד עוד משהו שיהיו בו גם מאוררים טובים אני רוצה שבכללי הוא יהיה משחב חזק. התקציב שיש לי הוא: 7,000 שלפי מה שהבנתי אפשר לבנות בו מחשב מכובד מאוד . אוקיי אז זהו זה תודה רבה מראש לעוזרים,ושוב שבוע טוב. - 

- 13 תגובות
- 664 צפיות

- 

- 

שלום ,רציתי לשאול בבקשה מה זה ssd? ומה זה ddr? מה יותר טוב? ומה הכוונה שיש למחשב נפח זיכרון של 4gb? אודה לתשובה - 

- 1 תגובה
- 892 צפיות
- 1 follower

- 

- 

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש לבית. מחשב שירוץ חלק בכל היישומים היום-יומיים (דפדפן לדוגמא) וגם שלא תהיה בעייה לעבוד עם תוכנות כמו autocad, office, eclipse ועוד... שאלתי מישהו שמבין והוא נתן לי קישור למחשב הזה והמליץ לי גם לשדרג לכרטיס מסך שנמצא ראשון (הכי פשוט) ברשימת השדרוגים בחלק של כרטיסי מסך בעמוד של המחשב (מדובר בgt630). רציתי לשאול מה דעתכם בעניין והאם יש לכם הצעה טובה יותר? תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, תכנות JAVA, אופיס ואוטוקאד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל… - 

- 2 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום, אני מחפש מחשב נייד קל עם ביצועים טובים. בעיקר עבור עיבוד תמונה ואפשרות עריכת וידאו בפרמייר (לא יומיומי, יותר לעריכה on the spot ותיקונים של הרגע האחרון). הציעו לי את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5500 ש"ח. רציתי לשמוע את דעתכם מכיוון שלא מצאתי יותר מדי ביקורות באינטרנט מלבד אחת בינונית מאוד (http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/sony-vaio-vgn-sr29xn-s-498326/review). המפרט: Processor: Intel® Core 2 Duo P8400 (2.26Ghz) Graphics: Intel® GMA 4500MHD Display: 13.3" , resolution 1280 x 800 HDD: 250GB 5400rpm Memory: 4GB 800Mhz DDR2 2 USB ports Tri-Format DVD Built-in 'Motion Eye' Digital Camera / Integrated Bluetooth (2.1 + EDR) / 802… - 

- 9 תגובות
- 995 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש - 

- 1 תגובה
- 996 צפיות

- 

- 

הסר מוצר/מוצרים כמות סה"כ מפרט לא כולל ציוד היקפי וכרטיס מסך Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ₪764 Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪625 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪1450 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪458 Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ₪706 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪670 Samsung S184M External DVD-RW LightScribe S184M ₪327 Thermaltake V1 CL-P0401 ₪288 סך הכל 5288 כבר יש 8800gtx שיותקן בפנים...אני רוצא לשים לו עוד 120 מ"מ מקדימה כי לא יהיה שום דבר בפאנל הקידמי(הdvdחיצוני)ועוד 1… - 

- 11 תגובות
- 898 צפיות

- 

- 

קודם כל שלום אני מחפש מחשב מKSP כי זה ממש מתחת לבית שלי ואין לי בעיה איתם יש לי כבר מחשב אחד שלהם והוא עובד סבבה לגמרי אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו PES 2010 נגיד שייצא בקרוב פחות או יותר על MED-HIGH ומשחקי ספורט בעיקר.. שיהיה מעבד טוב עם קירור טוב אני מעדיף על בסיס INTEL אבל אם אתם חושבים ש AMD יותר יתאים פה אז אין בעיה אם אפשר גם כונן קשיח גדול לא יודע בערך כמה יש אם יש משהו יותר מ500 והוא במחיר סביר אז למה לא כמה שיותר יותר טוב כל עוד המחיר טוב ובלי ציוד היקפי תודה מראש לעוזריםם!! נ.ב שהכרטיס מסך יהיה תומך HDMI + HDTV שוב תודה - 

- 3 תגובות
- 659 צפיות

- 

- 

איך המחשב הזה בכללי? איך DELL? הבנתי שזו חברה עולמית ממה שאני יודע במסכים היא מיתמחה והיא בין המובילות בשוק הניידים...(ככה הבנתי מביקורות וכתבות) הדגם הוא INSPIRON 6000 אני מקבל אותו עם 1GB DDR2 40GB דיסק קשיח 5400RPM מעבד 1.6GHZ פנטיום M ויש לו מסך 15.4 אינץ'. אשמח לדעת איך הדגם הזה הבנתי שהוא דיי וותיק בשוק אני יודע שהוא נחשב כיום למיושן מעט אך הוא מיד שניה אני משלם עליו 2500 ש"ח אוליי פחות ניראה כמה אני אוכל ללחוץ את הבנאדם...הוא לאחותי הסטודנטית ליישומי אופיס ודברים קטנים בלבד כמו גלישה וכאלה מחשב משרדי... איך האמינות שלו מישהו יודע? - 

- 0 תגובות
- 610 צפיות

- 

- 

תקציב עד $750, אני מחפש לפטופ שהמסך לא קטן מ11 אינץ ולא גדול מ12.5 אינץ.מה שמצאתי בנתיים שגם נכנס לתקציב זה: Lenovo U160 $750 Screen Size 11.6" Screen Mode WXGA Standard Memory 4 GB Memory Technology DDR3 SDRAM Hard Drive Capacity 500 GB Processor Speed 1.20 GHz Processor Type Core i7 Processor Model i7-640UM תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=iw&rlz=1C1CHMB_iwIL332IL332&biw=1024&bih=673&tbm=isch&aq=f&aqi=&oq=&q=LENOVO%20U160 Asus UL20FT $670 12.1" HD LED Display 500GB SATA Hard Drive Intel Core i3-380UM Processor; 4GB of DDR3 1066MHz Processor: 1.33 hertz Intel Core i3 תמונות: http://www.google.co.il/search?um=1&hl=i… - 

- 3 תגובות
- 777 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש״ח אפשר לחרוג מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4,COD G,Watch_Dogs וכו׳ -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1400X900 רוצה לחבר לטלוויזית HD בגודל 32 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא… - 

- 2 תגובות
- 838 צפיות

- 

- 

טוב אז אני משתחרר עוד חודש ויוצא ללימודים עכשיו אני צריך את ההמלצות שלכם לגבי מספר דברים. -איזה שילוב עדיף יש לי 10000 שקל לבזבז על המחשב עכשיו מה עדיף מחשב גיימינג שיהיה בבית בסביבות 5K ונייד נוח לעבודה בסביבות 3-4K או נייד שיהיה גם ללימודים וגם למשחקים?(יש לציין שאת הנייד אני קונה מארה"ב אז התקציב לנייד גיימינג 2K ולנייד רגיל 1K). עכשיו בקשר לנייד גיימינג,האם המחשבים של alienware מומלצים ?יש באתר שלהם את המחשב הבא - http://www.dell.com/us/p/alienware-m18x/pd.aspx יש גם את המחשב הבא שמומלץ שם http://www.dell.com/us/p/alienware-m11x-r3/pd.aspx?ref=M11x - מה אתם אומרים עליו ?יש להם שם עוד מספר מחשבים האם יש אחד יותר מומלץ ? - האם מחשבים עוצמתיים לגיימינג יהיו נוחים גם … - 

- 3 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

הרכבתי מפרט בינוני שיחליף את המחשב הנוכחי שלי , הצורך שלי הוא - שימוש "משרדי - ביתי" , צפייה בסרטונים מדי פעם, אנטרנט בעיקר , הפעלת מכונות (לרוב תהיה אחת בלבד) וירטואליות ! התקציב שלי עד 2000 ש"ח - זה המפרט בינתיים : ( בנוסף סטיק 4GB של G.SKILL ומארז של קולר מאסטר.... מהמערכת הנוכחית אני אעביר את הכרטיס מסך X1950 PRO) [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcode, align: center]18984[/TD] [TD=class: cartcolpic, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, align: center]ספק כח SeaSonic 430W S12II-430 Retail[/TD] [TD=class: cartcolprice, align: center]260[/TD] [TD=class: cartcolqnt, align: center]1[/TD] [TD=class: cartcolfinal, align: center]… - 

- 0 תגובות
- 707 צפיות

- 

- 

היי חבר'ה, אני צריכה לרכוש מחשב חדש שאוכל לעבוד בו על תוכנת תלת מימד (ספציפי ריינו Rhino) זה מה שכתוב לפני שמורידים את התוכנה, מישהו יכול להמליץ לי על מחשב שיוכל להכיל את זה? חשוב לציין שיש לי 0 ידע והבנה במחשבים. תודה! - 

- 1 תגובה
- 777 צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4-5 שנים, והגיע הזמן להחליף אותו. אני לא יודע כ"כ על מה ללכת, ואשמח להכוונה. בגדול, אני לא משחק יותר מידי במחשב (בגדול SC2 כשיצא, ושהCAMPAIGN הבא יצא אז אשחק בזה שוב). אבל חוצמזה, אני לא משחק. אני תוכניתן, אז יש לי את כל הvisual studios + אקליפס, נטבינז וכו'. וזהו, בעיקר גולש באינטרנט, ורואה/מוריד סרטים. לגבי אביזרים נלווים, לדעתי אני אחליף רק את המסך שלי, חוצמזה יש הכל. חשבתי גם אם כדאי לקנות לפטופ במקום, ושאני בבית לחבר אותו בתחנת עגינה. זה כדאי? התקציב נגיד עד 4,000. תודה! אריאל. - 

- 3 תגובות
- 701 צפיות

- 

- 

שלום יש לי שאלה לגביי קניית מחשב שולחני הצרכים שלי הם בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות שצורכות זכרון רב אני יפעיל רשת וירטואלית של כ-4 מכונות בו זמנית המעבד הוא 4 ליבות Intel® Core i5 2300 2.8GHz עם מינימום 4 גיגה זכרון בעתיד יורחב ל-8 ההתלבטות היא בין לוחות אם לוח Asus דגם P8H61-M LE B3 צ'יפסט H61 או לוח Intel דגם DH61WW צ'יפסט H61 ללוח לוח Gigabyte דגם H67M-D2-B3 צ'יפסט H67 לציין אני לעולם לא מריץ משחקים במחשב והכרטיס מסך שלי יכול להיות מובנה השאלה מה עדיף להפעלת המכונות הוירטואליות מבין הלוחות והציפסט שציינתי ??? תודה על ההענות - 

- 1 תגובה
- 713 צפיות

- 

- 

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אופיס ו SPSS), ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בעקרון לא מאוד חשוב, ההורים גם ככה לא שומעים משהו. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא, למרות שלא אפסול אוברקלוק קל אם לדעתך זה יהיה קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא משנה איזו חנות, עדיף מירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כו… - 

- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower

- 

- 

יש לי מפרט בסקייפ פיסי , רציתי לבנות אותו בRSM , פשוט השמות של כל מוצר קצת שונים..... לא מצאתי ב RSM את הלוח אם ואני לא יודע אם הכרטיס מסך שם פסיבי...(מה שיש בסקייפיסי פיסיבי) האם המפרטים הם אותו הדבר? זה המפרט בסקייפיסי מעבד Intel Core i7-2600 Tray ₪1447 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-2600ay לוח אם Intel BOXDH67GDB3 Gardendale ₪544 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BOXDH67GDB3 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון Kingston DDR3 4096MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪225 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR1333D3N94G כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon … - 

- 2 תגובות
- 603 צפיות

- 

- 

היי אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש אשמח להמלצות ועזרה : מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות(לא דברים כבדים יותר מידי רב הזמן) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט לפי מה שהבנתי. אשמח להסבר בנושא. 15 אינץ' זה סבבה. * רזולוציית המסך? עדיף FHD 1920x1080 - אבל אפשר גם קטן יותר אם זה מוזיל משמעותית.(כשמחברים לטלויזיה אני רוצה אבל HD אם זה משנה) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 -4 שעות זה סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? מה השימוש של זה חוץ מלחבר את הטלפון? נראה לי שאין צורך. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב במסגרת התקציב … - 

- 6 תגובות
- 2k צפיות

- 

- 

שלום, הייתי שמח אם תעזרו לי בבניית מפרט שהייעוד שלו בעיקר לתכנות, הורדות ואינטנרט. צריך חומרה חזקה לפיתוח ישומים חזקים + מוכנות לויסטה. (פחות השקעה על כ.מסך יותר על ביצועים). תודה רבה!!! - 

- 18 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

: * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים חדשים אני מסתפק באיכות בינוני גבוה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? לא יודע מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אין משהו מיוחד קונה את המחשב מתאילנד אם משהו יכול להמליץ על חנות אני אשמח. - 

- 4 תגובות
- 1.2k צפיות

- 

- 

שלום אני מחפש מחשב נייד טוב וגם שיהיה קל המחשב שיהיה טוב ומהיר צורך המחשב לניהול עסק ככה שיהיו עליו תוכנות ולא למשחקים משהו דק וקל עד 6 אלף תודה לעוזרים - 

- 5 תגובות
- 998 צפיות

- 

- 

אהלן חברים אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים שלה, בסביבות ה 3000 שקל כתבתי פה גם לפני חודשיים בערך ואמרתם שעדיף לחכות, אז חיכינו P: בעיקרון עשיתי פה חיפוש קטן בת'רדים ולא מצאתי מחשב לשימושים שלה.. אפשר לחרוג עד 500 שקל אם ההבדל שווה את ההפרש אז ככה * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים. היא גם רוצה להשתמש במאיה, חובבני לא רציני, וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא חשוב * רזולוציית המסך? ברגיל.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? בכל זאת ללימודים, אז כמה שפחות, אין לי מושג מה הטווחים של המשקלים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? פחות … - 

- 4 תגובות
- 1.1k צפיות

- 

- 

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪588 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪363 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪248 ספק כוח: Silverstone Strider 600W Active PFC Single Rail 12V 42A כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪93 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניי… - 

- 1 תגובה
- 565 צפיות

-