עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (לסטודנט) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 הגודל הרגיל, לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) שיהיה טוב לקריאת עבודות וכתיבתם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות למקלדת עם Numpad * משקל רצוי? שיהיה דיי קל בתיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות שיהיה ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI אבל נ…

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? K 6.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל צריך מחשב שיעמוד כמה שאפשר בביצועים לתוכנות כיום אני חווה לאגים וקריסות בתוכנות אודבי ולייטנסי משוגע באייבלטון עם צריכה גבוה של הCPU ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (כמובן שאם יש עוד הבדל מזערי למשהו משתלם זה בא בחשבון ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ,הפקה מוסיקלית , צפייה בסדרות אונליין,גלישה באינטרט ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ,אילוסטרייטור,אייבלטון…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by Decipher,

* מטרות המחשב? אופיס, סרטים, גלישה באינטרנט בד"כ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב במיוחד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.8[kg] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עד 14" * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)- המחשב מיו…

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by MOFRA,

מחפש מחשב קל משקל מסך 14-17 אינץ עדיפות להיברידי (שגם טבלט) שימושים :תכנות, בינה מלכותי ותכנות בפיטון. קצת סרטים ואינטרנט עד 5 אלף. זמן עבודה בטעינה מלאה לפחות 3 שעות בהקרנת סרט תודה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by vucra,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות visual studio , ​eclipse, וכאלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: 13.3 * רזולוציית המסך? : לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): לא * משקל רצוי? : 2-3 קילו * Bluetooth? - רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : כמה שיותר * כונן אופטי? : אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?: לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?: לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by DanielHatuka,

לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב בעיקר למשחקים ותוכנות כמו visual studio ועריכת תוכנות. אם אפשר מארז מחברה מוכרת ורצוי שיהיה מעוצב (אפשר מאוורר טוב גם על רעש חזק). אני מעדיף מחשב עם מעבד Intel ולפחות 2GB זיכרון. תודה

7. Started by g-a-l,

צריך המלצה למחשב מהיר ובמחיר סביר מסך 17 אינץ',דיסק קשיח גדול,שישמעו מהרמקולים באיכות טובה,ואני מאמין שצריך גם זיכרון רב ומעבד טוב כדי שירוץ מהר שיהיה מתאים בעיקר לעבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט (רואה סטרימינג מהאינטרנט). לא צריך מחשב מפוצץ עם כל הרכיבים החדשים כי כל שקל חשוב,המחשב הוא לדירה החדשה שאני משכיר. מה גם שיש לי מחשב נייך בבית הורי,שקניתי לפני שנה, שהוא מצוין מעבד e6600 ,וזיכרון של 2 ג'יגה תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  9. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤890 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe ¤661 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28650 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec TX1050B ¤245 כמות:1 http://ww…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by iguy2,

אהלן אני צריך את המחשב הבסיסי ביותר שיכול להיות לסטודנט למטרת וורד ולעבודות הדבר היחיד שחשוב זה יציאת HDMI ראית את המחשב הזה של דל Dell Inspiron 15 3521 http://ksp.co.il/?uin=20473 הוא מומלץ או שיש מחשבים אחרים מומלצים בטווח מחירים האלה?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום, נתחיל במשפט שבטח כבר נאמר: "אז אחרי שכבר הייתי סגור על AMD..." כן גם אני. הולכים עם ה C2D. לאור צאתה של הויסטה לקהל בבית הנה המחשבה שעלתה בראשי (תקנו אותי עם אני טועה): לקנות עכשיו את הויסטה זה מוגזם, גם יקר גם ללא תמיכה מלאה בגורמים שונים... קצת מוקדם (לטעמי) ועל כן החלטתי לקנות מחשב עם הכנה לשדרוג עתידי לויסטה, שיכלול: כרטיס מסך, אולי עוד זכרון וכמובן ויסטה. יש לציין שהמחשב הוא לשימוש משרדי לכן אין צורך ממשי כרגע בכרטיס מסך ועוד דבר, לא מבצע OC. ועכשיו המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 מחיר: 1,067 ש"ח לוח אם: INTEL ISELTON D946GZISSL (946G) - LAN 100 - VGA - mATX מחיר: 535 ש"ח זכרון: 512MB NCP DDR II - 667 - NCP O…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by idani1983,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שהשימושים שלו יהיו אינטרנט ואופיס. אני יכול להשיג את המחשב הבא http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/ ב 3450 ש"ח. האם יש מחשב עם מפרט טוב יותר במחיר הזה ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by HaVoC_850,

שלום כולם, רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרטיס מסך בנייד של MSI - PR610. אני מעוניין ביציאת HDMI בכדי לראות בטלויזיה סרטי HD דרכו. דגמי ATI החדשים או אפילו ממשפחת 4000 יהיו טובים בשבילי... האם זה אפשרי פיזית להחליף בנייד הזה כרטיס מסך? זה המפרט של הדגם http://www.msi.com/index.php?func=newsdesc&news_no=644 תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. התקציב המקסימילי 3000 ש"ח, עדיפות לחסוך השימוש העיקרי של המחשב צפייה בסרטים באיכות של FHD וגלישה באינטרנט שימוש משני: פיפא ופרו 3. האם יש צורך בציוד הקפי: רמקולים, מקלדת ועכבר אל-חוטי עד 5 מטר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס טלויזיה ומסך 5. עד כמה חשוב השקט: 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה: הרכבה בחנות ללא כולל מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: אין העדפה לחנות ספציפית, רק שתיהיה מאזור חדרה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב: לא

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. מה שחשוב לי זה בעיקר כוח עיבוד. לכן בשלב הזה אני מתרכז בלהבין איזה משולש להביא. כרטיס מסך זה גם משהו שאזדקק להמלצה בלי ועם קשר למפרט... התוכנות זה מאיה ואפטר פרימייר וכו.. אני רוצה יכולת להמהיר בעתיד לכן אני לוקח K במפרטים ניסיתי ללכת ל2 הכיוונים הבאים: הראשון: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 460... כמות: - 1 - 1663/1630 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-Z87M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel Z87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 489/479 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX318C10FK2_16…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? 10000 אבל מכוון ל7500 כולל הכל 2. מה שימושי המחשב? משחקים (לא בהכרח מ2024, אלא גם ישנים יותר) תכנות, וירטואליזציה, דוקרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 1 אני אוהב מקלדות שקטות ורכות (ובעיקר זולות), אז לא בטוח שמכנית זה מה שאני מחפש , אבל פתוח לשמוע 2 עכבר 3 מסך עד רזולוציה 2k אני מניח לא יותר גדול מ32 אני לא שחקן מקצועי או בכלל, מניח שעד 144 הרץ יספיק ואפילו פחות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by ofir1515,

שלום!! מעוניין לקנות מחשב נייד, הדברים הבאים חשובים לי: מעבד: Core 2 Duo זיכרון: מינימום 2GB דיסק קשיח: 250GB מערכת הפעלה: WIN 7 ULTIMATE 32 BIT יציאות USB: לפחות 3 כרטיס מסך וכרטיס קול: לא להשקיע!! משהו מובנה פשוט ביותר (כרטיס קול סטנדרט 5.1 ערוצים). גודל מסך: בסביבות 15 אינץ'. התקציב שלי 4000, אפשרות חריגה 100-200. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא יותר מ 3.5 זה מצויין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במידה מיוחדת(3 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 350 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד: i5 לפחות זיכרון: לפחות 6GB

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by ms1ms1ms2,

יש לי מחשב נייד מדגם LG Zebra Cynote NZ2 עכשיו הבעיה איתו היא כזאת....קיבלתי אותו מחבר עם מערכת הפעלה מותקנת (xp)....עבד טוב והכל ולא היו בעיות שניסיתי לפרמט אותו הוא תמיד נכבה לי באמצע הפירמוט בלבד (באחוזים שרצים...). אם אני מפעיל אותו בלי להתחיל את הפירמוט הוא יכול להישאר דלוק יום שלם מבלי להכבות. עד שאני יתחיל את הפירמוט והוא יכבה שוב ולוקח לו אחרי זה חצי שעה בערך להידלק.... אגב...הוא מחובר למטען בחשמל בכל הזמן הזה של הפירמוט והכל....משום מה אני לא יכול להדליק אותו בלי המטען גם אם היה מכובה ומחובר לחשמל לילה שלם למרות שהנורה של הסוללה דלוקה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 3.02.2008 בשעה 15:30:23 ועוד דבר ששמתי לב אליו עכשיו....הוא ממש ממ…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לידידה שלי. מסך 15-16, לא חייב להיות מאוד קל, חזק יחסית(שיחזיק לאורך זמן למרות שהיא רק רואה סרטים, גולשת וכותבת מסמכים). תקציב 4-5 אלף.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  21. Started by idann,

שלום אשמח לעזרה. אשמח למפרט מחשב PC עבור גרפיקאי שעובד עם תוכנות גרפיקה השונות כדוגמת Adobe, ומעט עריכת וידאו. מענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח, בבקשה לא לחרוג - עבור מחשב + מסך 23-24''. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD. עריכת גרפית באמצעות תוכנות Adobe השונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. כן, רק מסך גודל 23-24''. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ב"ש,…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Mr Melada,

אהלן. שמתי עיני על המחשב הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736371&came=177&bid=true בהנחה שאציע עליו את המינימום, כלומר התקציב הוא 2500 ש"ח: האם יש איזה פגם במפרט שאני לא מוצא? משהו שסטנדרטי בלפטופים של ימנו שאין שם? האם Toshiba מומלצים בכללי? יש למישהו את הדגם הזה ויש לו פרטים להוסיף, לרעה או לטובה? וחשוב מכל- האם יש לכם המלצה על מחשב יותר טוב בטווח המחירים הזה? (עד 2550 מקסימום..) תו-דה!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, לא חובה להגיע לסכום המקסימלי, מה שכן חובה זה: HDMI הארד-דיסק בנפח 500GB כמו כן חשוב גם עניין האחריות והשירות בארץ... אני זוכר שלפני שנה שנתיים השירות של ASUS היה מאד גרוע בארץ. לגבי מערכת הפעלה ורישיונות, אין צורך בזה כך שאפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים. המחשב אמור לשרת סטודנטית (ידידה) וגם הוא ישמש סוג של סטרימר (אתקין לה קודי) לטלוויזיה. תודה רבה...

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by shaniks,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מדגם שרשמתי בנושא. אני מעוניין לפרמט אותו הבעיה היא שאין לו כונן CD. יש לו רק כניסת USB. איך אני אמור לעשות את זה? תודה מראש, שני.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  25. חשוב לי שהוא הייה כמה שיותר קל , יריץ פיפא , NFS GTA דברים כאלה , המטרה שלו זה לעבודה כללית וסרטים וזמן בטריה סבבה שיהיה .... עד 4000 , אולי 4300 ( אני מקבל החזר מע"מ ) תודה אנשים .

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.