עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by exodia,

אני משחק הרבה שעות על המחשב ואני רוצה מסך שיתאים לי ולא יקלקל לי את הראיה מה אתם מציעים?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  2. מבוסס אינטל: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-945PL-S3 ¤310 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39255 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤241 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤104 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE600 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 8500GT SONIC 256MB PCIe ¤382 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28554 צורב Pioneer DVR-115D X20 DVD ¤159 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115DBK מארז ללא ספק Thermaltake Wing RS 100 ¤216 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VG10…

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  3. היי לכולם, המדריך הבא נראה קצת מעיים בהתחלה אבל תקראו עד הסוף ותבינו שהעיניין פשוט מאד. יש לי 1101HA של ASUS והוא היה עיטי אז הוספתי לו זיכרון, מ1GB הגדלתי ל 2GB ואז נעלמה לי האפשרות של הOVERCLOCK של ASUS (האופציה של SHE) הOC הזה נותן אפשרות מוגדרת מראש של המהרת המחשב בקפיצות של 5% מ0% עד 30%, ב30% המהירות היא 1.75GHZ וזה הופך את המחשב לחייה רעה. הבעיה היא שאסוס אומרים שאתם לא יכולים לבצע את ההמהרה אם החלפתם זיכרון ל2GB, מסתבר שזה אפשרי אבל רק אם יש לכם זיכרון של HYNIX, וכמה שחיפשתי מצאתי זיכרון כזה 2GB רק ב EBAY. לי שי 2GB של TRANCEND עד אתמול המחשב שלי היה קצת עיטי, אפילו בסירטונים באינטרנט הוא היה מזייף. אתמול מצאתי מדריך שפותר את הבעיה הזאת: לכל זיכרון יש SPD שבו שמור…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by benhalaf,

מחפש מפרט מחשב ב3500 למשחקים של AMD

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. היי, יש לי מחשב בן 5 שנים ואני מתלבט האם הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, או האם כדאי לחכות עוד קצת עד שיגיע הדור הבא של המחשבים. מה אתם חושבים?? במידה וכן כדאי לקנות מחשב, הייתי שמח אם תמליצו לי על מפרט מחשב עבור היישומים הבאים: אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטנרט, Office וצפייה בסרטי DivX. לעיתים רחוקות, אני עובד עם Visual Studio ולעיתים עוד יותר רחוקות אני עורך וידאו וסאונד, כך שאני רוצה מחשב שיתמוך ביישום הזה אבל הוא לא חייב להיות "חייה רעה". תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. תקציב מקסימאלי : 7000 ש"ח אם אפשר לחסוך בכמה מאות שקלים אני אשמח. ובבקשה לא לחרוג מהתקציב. שימוש עיקרי: המחשב מיועד לגיימינג ואני צריך שהמשחקים הבאים יפעלו על גרפיקה מקסימאלית : Battlefield 4, Lords of the Fallen, Tera Online אבי קונה לי מסך הרץ על 1080p 22-32INCH "עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 4 לגביי אוברקלואק אני לא ממש יודע או חושב שאני צריך את זה, אבל אם אתם חושבים שכן בבקשה אהיו עדיבים וציינו לי מדוע אני צריך, כי אני לא מבין בזה. אני זקוק גם לווינדוס! הינני גר בעפולה ואני צריך את המחשב השבוע/שבוע הבא. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  7. כמה אתם חושבים שאני יכול לקבל על המפרט הזה בלי לעשוק את הקונה? CPU: AMD Athlon 1000 MHz Case: 300 WATT Motherboard: ASUS A7V 133 4 USB Memory: 256MB SDRAM Hard Disk: IBM 30GB ATA 133 7200 RPM CD rom: X48 Floppy drive: 1.44MB Video Card: Hercules Gforce 2 mx (Video out) Audio Card: Apache 4.1 With Optic out LAN Card: INTEL 10/100 Modem: Pine 56k v90 Keyboard: Microsoft internet USB (2 USB out) Mouse: Microsoft USB עם גלגלת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום! טוב היום סופסוף הוחלט על קנייה של מחשב חדש שיהיה מיועד למשחקי מחשב! ובאתי פה לקבל עזרה בבחירת החלקים....נתחיל אם מה שאני לא צריך: -מארז- מבחינת קירור אני מסודר . -מסך. - כונני CDROM\DVD -עכבר -מקלדת -רמקולים -ספק-יש לי של ANTEC 480 מה כן, יש לי העדפה לכרטיס מסך שאני אוכל להרכיב עליו את ה ARCTIC SILENCER V.3 יש לי אחד ואני לא רוצה להיפטר ממנו.... וגם עוד משהוא שהוא לא חובה להוסיף אבל סתם.....בעניין של הסאונד מותר לי רק אוזניות...שמעתי שיצאו אוזניות של 5.1 ורציתי לדעת אם זה טוב למשחקים? (שוב המחשב הוא רק למשחקים!) אה ועוד משהוא אני הייתי רוצה כרטיס רשת טוב (אם זה עושה הבדל משמעותי על אחד מובנה בלוח אם) ואני חושב שזהוא.....אם אני אזכר במשהוא אני יערוך....…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, שמעתי מאנשים שיש אפשרות שהנייד יטען (כמובן כשהוא מחובר לחשמל) רק כאשר הסוללה מגיעה לאחוז מסויים שאני בוחר.. יש לי נייד של דל inspiron 1520, חיפשתי בביוס הגדרה כזאת ולא כל כך מצאתי.. המחשב הגיע עם וויסטה כמובן.. אשמח לדעת איך אוכל לעשות את האופציה הזאת

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  10. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ,צפייה בסרטים hd 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כן מסך 24 ,מקלדת ,עכבר, רמקולים4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי :צורב dvd טוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לati hd4870x2 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by kodanny,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ומתלבט בין שני דגמים עיקריים: 1. [table][tr][td]Dell Inspiron N5110-26708G5NOS - 3 Years On Site Warranty ‎ [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td]‎Model Name‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎N5110-26708G5NOS‎[/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Color‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎ניתן להזמין בשחור‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2K יעזרו? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על RPG, תוכנות חישוב אלמנטים סופיים (Midas-Gen, Solid, Strap), תוכנות CAD, מדיה סנטר (סרטי UHD, תלת מימד), ובעתיד (בתקווה לא רחוק מדי) Oculus Rift ואמצעי קלט אקזוטיים. יכול להיות שישמש גם לפיתוח אפליקציה לאנדרואיד, כולל ממשק גרפי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Bioware לדורותיו, Be…

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  14. המחשב בעיקר לעבודה משרדית, מטלב, ושוטף - גלישה באינטרנט וכדומה (לא מיועד למשחקים) בנוסף, אני מאיזור חיפה. ראיתי שהרבה מהמפרטים כאן מבוססים על חנויות באיזור המרכז. מה בעצם האחריות של חנויות אלו ומה קורה אם, חס וחלילה, יש לי תקלה במחשב? מי הגורם שמטפל בי?

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  15. היי אני מכיר מישהו שחוזר מתאילנד בקרוב ורציתי לדעת אם מישהו מכיר פרטים אם אפשרי וכדאי לקנות שם את האסוס 1201N מבחינת מחיר (יש הבדל מהארץ?) אחריות (האם יש בינלאומית?) זיופים (איפה יש מקום אמין עם מחיר טוב?) סתם חשבתי לבדוק את האופציה לא יודע אם זה בכלל כדאי אשמח לכל פרט שתוכלו לתת

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  16. Started by ohad235,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, medal of honor, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by mind5,

מעבד :INTEL P D 930 2.8 GHZ לוח אם : לוח חזק תומך בPCIE 16X ,זיכרון עד 4G DDR2,כרטיס קול לא מובנה ... ספק כוח : רוצה שתמליצו לי לפי הדרישות שאני אכתב ... כרטיס מסך : GEF 7900GT זיכרון : 2G 633GHZ צורב כונן A ומארז ומקלדת ועכבר והרדיסק: לא רוצה להשקיע כאן ... מסך : 19 MAG כבר יש לי ... כרטיס קול ורמקולים : רוצה שתמליצו על סוג טוב למשחקים לשמוע איכות מעולה ... תודה מרש.. תקציב שלי : 6000

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by bogdant,

http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ZeppeliN,

אני צריך מחשב עד 2.5K למשחקים בינונים... לא צריך זכרונות RAM, כוננים למיניהם ציוד היקפי הציעו לי את זה מעבדי אינטל? P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 850 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK 775Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E 395 כרטיסי מסך? GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 640 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB 7200 8MB WD1600JB 430 מארזים? 007 ATX MIDI 400W Black 190 סה"כ 2505 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 228 ¤

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תלמיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 2 , battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1024x 960 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בערך ב-6500 ש"ח. אני לא מריץ משחקים אלא רק ישומים משרדיים ואינטרנט, אבל אני רוצה שהוא יהיה מהיר וחזק. חשוב לי מאוד שיהיה מותקן עליו WIN XP PRO. מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9723 האם המעבד דותן הזה הוא טוב?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. קודם כל שלום לכולם! באתי אליכם לפורום על מנת להתיעץ איתכם על המפרט שהרכבתי לי, אני מעוניין שאם יש לכם הצעות לשפר להוסיף להעיר לתקן או כל דבר אחר - פשוט תעשו את זה!! ודרך אגב אם לא אמרתי המחשב אמור להיות לשימוש משרדי, ולמטה אני אכתוב את הדרישות שעלו לי לראש שחשבתי מה אמור להיותר למחשב: תקציב: 3000-3500 OC: לא מאפיינים: *המחשב צריך להיות שקט ביותר. *המחשב צריך להיות מאוורר על מנת שהחלקים ישמרו. *במחשב לא ישתמשו לתוכנות גרפיקה *המחשב יריץ משחקים פשוטים בלבד *המחשב יריץ סרטים מעטים והוא לא מיועד לצפייה מכיוון שבשביל זה יש לנו טלויזיה.... *במחשב לא מיועד למוזיקה אם כי מידיי פעם נשמע שיר או שניים. *ספק הכוח צריך חזק במיוחד על מנת שהמערכת תיהיה עמידה ולא תקרוס בלי סיבה והוא גם …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by bratwa_tut,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by omer_sutovsky,

אני רוצה לבנות מחשב חדש לשימוש פרטי בעיקר לגיימינג, אני מעוניין בכמה כרטיסי מסך ואני פחות מבין בנושא. אני אשמח לעזרה ויעוץ בנוגע לכרטיסים שאשלח ובכללי. http://ksp.co.il/?list_compare=.25960..25963..26017 בלינק יש השוואת מוצרים באתר החנות ksp.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחשב נייד חזק LG עם מעבד הליבה הכפולה החדש SANTA ROSA מחשב נייד E500-G.AP1DE מעבד CORE TM 2 DUO PROCSSOR T7250 במהירות 2GHZ INTEL זיכרון פנימי (MB512*2) MHZ 667 1GB DDR2 מסך:* FINE BRIGHT TECHNOLOGY (800*1280) 15.4" GLARE WXGA דיסק קשיח: (SATA) GB120 (כולל הגנה על הדיסק הקשיח) כרטיס גרפי: 3100 INTEL GMA X (MB BASED ON SYSTEM MEMORY 2GB 384 UP TO ) רשת אלחוטית: WLAN תומך בפרוטוקול g/b 802.11+ BLUETOOTH כונן צורב: DVD super multi משקל: 2.7 ק"ג בלבד (כולל סוללה וכונן) מערכת הפעלה: GENUINE WINDOWS VISTA HOME PREMIUM (כולל תוכנת מדיה סנטר) כולל מצלמת אינטרנט: MEGA PIXEL 1.3 מקלדת ברוחב מלא זה המחשב ותגידו לי אם זה כדי לקחת את המחשב וזהו - תודה מראש -

• 3 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.