עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hunterr12,

איך המחשב הזה לעבודה כללית משחקים וגלישה באיטרנט..? הוא יעבוד שקט בלי בעיות...? מעבד Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB לוח אם ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרון DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז Thermaltake V9 Mid Tower Black Gaming Case (No PSU ספק כוח Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan יש משהוא לשפר או להוריד או לעלות משהוא..?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך המלצה למחשב משרדי כולל מסך 19, מערכת הפעלה חוקית. הרשת במשרד הינה רשת ביתית פשוטה, כאשר על המחשב החדש ישב כל החובר. שאר המשתמשים רק שולפים מידע מהמחשב הזה. מדובר על משרד עו"ד ככה שעיקר העבודה באופן מוחלט היא עם קבצי וורד. להלן המפרט שאני הרכבתי, אשמח לשמוע דעתכם! (כרגע כל הרשת משתמשת בXP, יש עניין להשאיר גם את המחשב החדש עם אותה מערכת או שכדאי כבר לרכוש וויסטה? תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤596 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤72 לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤360 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm FSP 350W Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤210 קירור למארז: Arc…

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם החיסכון לא ידרוש ממני בעוד שנה לשדרג שוב, אז ניתן לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש של משחקים , אינטרנט , סרטים וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כבדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים יהיו DIABLO3 GTA VI HEROES VI MAX PAYNE3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גודל 19-21,לעיתים…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אני מחפש לפטופ שיריץ משחקים בצורה טובה מאוד. הדרישות הם שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שיריץ משחקים טוב. שהמסך יהיה בגודל 18 אינץ לפחות. וזהו בעיקרון.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. בעבר הקרוב שאלתי כאן על מפרט ונעניתי בצורה מקצועית ביותר השאלה המקורית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=332811.0 על בסיס התשובה פניתי לאיש מקצוע באזור להרכבה ולרכישה בפועל הוא העביר לי את המפרט עם שינויים קלים. הייתי מעוניינת אם אפשר לראות שאכן המדובר על אותה הגברת. המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box לוח אם אסוס P5k se g35 זכרון קינג סטון 4096 מגה DDR 2 מהירות 800 (2048 (2* דיסק קשיח 500 גיגה SATA 16M *2 מארז מפואר כולל 4 יציאות USB מקדימה כולל פנל אודיו ודלת שקופה וידית נשיאה ספק כוח זומקס 500 W מאורר קירור למעבד צורב DVD LG SATA 20X כרטיס מסך גי פורס 8400 256 מגה PCI-E סה"כ מחיר 3750 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by X-It,

איך המפרט הזה ל1500 ש''ח? המפרט מיועד לשימושים בסיסיים... אימייל ,אולי קצת צפייה בסרטים ובסדרות גלישה באינטרנט וורד בקשר למשחקים אז מקסימום סימס... gigabyte ga-945plm-s2 SHEKEL-274 Intel core 2 duo e2160 Box Shekel-412 2X1 DDR2 667 CL5 Super Talent Shekel-260 Leadtek Geforce 8400GS 256MB 64 Bit Shekel-260 CASE JSP-TECH H-550-D+400w hec Shekel-235 מה דעתכם? ההרכבה מתבצעת על ידי אז אני לא צריך הרכבה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. מבקש עזרתכם להצעת מפרט למשרד משרדי עם יכולות משחק לילדים בגיל 4-5 חשוב מאוד השקט והבטיחת של המחשב. אין צורך בציוד היקפי ברשותי מסך vp930 אם אפשר לצרף המלצה לחנות אמינה תודה שמי.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. חדש לגמרי בכל מה שקשור למחשבים ניידים. ראיתי שכיום המחשבים הניידים נמכרים עם לפחות- ליבה כפולה, 1GB זכרון פנימי וכל מה שקשור ליציאות רשת. אני קצת מבולבל מכיוון שיש לא מעט חברות שמציעות מוצרים ורכיבים דומים, אפילו זהים, אבל איזו חברה אמינה ואיזו פחות? היצרניות הידועות לי: DELL LG HP ACER LENOVO GIGABYTE TOSHIBA שלפי מיטב ידיעתי הן המובילות בשוק. המחשב ישמש אותי בעיקר למסמכים, לתוכנות צ'ט כמו ICQ ומסנג'ר ואימיילים בלבד - לצרכים משרדיים. חשוב לי לציין כי במשרד קיים ראוטר אלחוטי, וברצוני להתחבר אל רשת האינטרנט האלחוטית במשרד. אשמח לקבל מפרט שיוכל לענות על הדרישות שלי בהתאם למחיר, מכיוון שראיתי כי מחשבים ניידים מתחילים בסביבות האלף דולר ומעלה. *המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה VIS…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. אני רוצה נייד קל שאני אוכל לשחק איתו קצת {PES} ושיעבוד מהר ראיתי את זה-Fujitsu Siemens Amilo Mini Ui 3520 http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_mini_ui_3520.html ואני רואה שיש לו כרטיס מסך- Intel® Graphics Media Accelerator 950 (shared memory מה הוא יכול להריץ לי...? ועוד האם GTX 295 מתאים לעבודות גריפיקה כבדות או שהוא בעיקר למישחקים אני פעם הבנתי שרוב העכטיסי מסך למשחקים לא מתאימים לעבודות גרפיקה הבנתי נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. מבקש עזרה בקנית נייד, הדרישות הן מסך 17 מט (למה לא מבריק?), מעבד חזק, אפשרות להרחבת זיכרון למינימום 4G , תקציב עד 12K (עבור מחשב כדאי), מיועד לעבודה מסיבית עם בסיסי נתונים, ועיבוד תמונה. ראיתי באינטרנט 3 דגמים שונים : DELL STUDIO 1737, VESTRO 1720, PRECISION M6400 מי מהם הכי מתאים?, האם יש דגמים אחרים מיצרנים אחרים שכדאי לשקול?.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by royi_sh,

דבר ראשון שלום לכולם.. הודעה ראשונה שלי כאן. אני רוצה לדעת איך המחשבים של vision בכלל (מומלצים או לא ולמה) והסדרה 540R בפרט. http://www.clevo.com.tw/en/products/prodinfo_2.asp?productid=31 יש לי הצעת מחיר של 5280 ש"ח על ה 540R-6. T7500 santa rosa, מסך 14.1 1280x800, 2gb ddr2 667, 160gb sata 5400. כל שאר הפרטים בלינק שנתתי. האחריות היא לשנתיים. אני יודע שלמחשב אין כרטיס מסך חזק ולכן לא יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל האם שאר הרכיבים, כל המסביב (מקלדת נוחה ואיכותית) וכמובן המחיר משתלם. תודה!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by RONALDO7,

היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by iyehuda,

טסתי כמה פעמים לחו"ל ( ארה"ב תאילנד ( פנטיפ ) קנדה ) ולא ראיתי מחירים יותר זולים מהארץ אולי אני לא יודע איפה לחפש , יש המלצות למקומות זולים בחו"ל

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by dushicms,

תקציב משוער: 3500 שח (עדיף פחות) מטרות המחשב: משרדיות, לימודים ודיאבלו 3. גודל מסך 15.6 משקל רצוי: עדיף פחות מ2.5 קילו אבל לא כזה חשוב זמן סוללה: ממוצע. עדיפות לכניסת hdmi כונן קשיח 500gb אין צורך בצורב אין צורך בכונן bluray לא נדרשת אחריות ביןלאומית אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחברה מסוימת

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by AVIHAIALON,

האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. ביום חמישי האחרון גיליתי לתדהמתי שכיסוי הפלסטיק במחשב הנייד שלי מדגם dv9076eu של חב' HP שנרכש לפני כשנה וחצי החליט להסדק בצד האחורי שמאלי באיזור של חור חיבור הנעילה למחשב. לאחר ששמעתי כבר מחבר שדבר זהה קרה לו במחשב מדגם DV6000 החלטתי לברר באינטרנט לגבי הבעיה, מסתבר שמדובר בתופעה רחבת היקף, מדובר בלמעלה מ10000 אנשים ברחבי העולם שקרה להם מה שקרה לי, בעיקר בסידרת המחשבים DV9000. אני מצרף קישורים לאתרים בהם מתוארת התופעה. לכל מי שקרתה אותה בעיה בבקשה תגיבו כאן על מנת שנוכל לאמוד את היקף הבעיה בישראל ואולי ניתן יהיה לתבוע מHP ישראל לתקן את המחשבים. לכל מי שחושב לקנות נייד של HP מהדגמים הנ"ל קחו את הנושא לתשומת לבכם!!! להלן הקישורים: http://www.notebookhingecrack.com/20.../#c…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by chi,

המחשב למטרות כלליות. לא צריך ציוד היקפי ואין חשיבות לרמת הרעש. כמו כן, מבקש עם כונן קשיח של 320 ג'יגה, זכרון של 2 ג'יגה, וכרטיס מסך עם יציאה ל HDTV. אין צורך בצורב.

20. Started by Swimmer,

השילוש: AMD 3200+ 2.0GHZ 939 @ 2.7Ghz + TT BT DFI ULTRA-D[מוד ל-SLI אפשרי במידת הצורך] 2x twinmos 512mb dual channel @ 225mhz 2.5-3-3-3 2.7V AS IS, ללא מארז וכו'. בכמה למכור?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  21. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלוח חברים היה לי מחשב ששימש בעיקר לאינטרנט\סרטים\מוסיקה וקצת משחקים לפני כמה ימים הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא מראה כלום על המסך (המסך לא מזהה שהמחשב דלוק), ניסיתי להלחליף כרטיס מסך ולחבר ולנתק את המגעים בתוכו וזה לא הלך ככה שנראה לי שמשהו בלוח אם נדפק. אתם יכולים להמליץ לי על שדרוג למחשב? לוח אם, מעבד וזיכרון נראה לי חובה, ונראה לי גם כרטיס מסך כי מה שיש לי הם בתקן AGP . המחשב שצריך לשדרג הוא: Asus P4P800 Deluxe Intel Pentium 4 2.8Ghz Memory 2x512 400mhz twinmos שני כרטיסי מסך, אחד Low end חדש והשני זה נראה לי ATI 9800pro . שניהם פועלים על AGP . מארז Antec Sonata I 300v מספיק מקום בדיסקים קשיחים, ויש ציוד הקפי סבבה. אם החסרתי כמה פרטים תגידו ואני אנסה למצוא אותם, תודה.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  23. Started by ran1809,

* גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI או HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעדיף אחריות של יותר משנה, מעדיף כרטיס מסך מובנה כך ארוויח זמן סוללה ומחשב קריר יותר. התעניינתי במחשב של HP דגם ‎HP Pavilion DV3660‎ אך יש בו כרטיס נפרד שקצת גורם לי להמנע ממנו. תודה מראש רן

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by shaharza,

שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by Weihenstephan,

שלום. אני יודע שהשוק של כרטיסי הקול די רווי. אבל בכל זאת.. אני מחפש כ. קול (שיהיה איכותי) - שיהיה חיצוני ! ושיהווה מגבר אוזניות עדיפות ל SNR מעל 120 DB היש חיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים