ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
היי, המחשב מיועד להורים אשמח לעזרה 1. התקציב המקסימאלי הינו 1400 ש"ח, ניתן במידת הצורך לחרוג ב100-200 שקלים. 2. ישמש בעיקר לצרכים ביתיים פשוטים - אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, ללא משחקים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 5. המחשב בחדר נפרד אז לא חייב להיות שקט במיוחד 6. ללא אוברקלוק 7. ללא מערכת הפעלה או תוכנות נוספות 8. רצוי חנות באזור המרכז (גרים במודיעין) 9. המחשב מיועד בעיקר לסרטים לכן כדאי שיכיל כרטיס מסך עם יציאת HDMI על מנת לחברו לטלויזיה ולראות תכני FHD. (לאו דווקא כרטיס מסך נפרד, אפשר גם כרטיס מסך שיושב על הלוח אם) 10. לא מתוכנן שדרוג הם קיבלו הצעה מאייבורי ומנעתי מהם לקנות שם, אם יש צורך אני אכתוב גם את ההצעה שהביאו להם, אבל לדעתי חבל על המקום. תודה רבה יניב
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב לצורכי אינטרנט, אופיס, סרטים וכו', המחשב צריך לכלול מסך. הייתי מעדיף מפרט של אינטל אך הייתי שמח גם אם תסבירו לי האם יש צורך להתעקש דווקא על אינטל או שAMD לא פחות טוב. בתודה מראש אופיר.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מחשב לגמייניג+ עריכת תמונות ווידאו | תקציב: 6,500 אפשר לחרוג "טיפה" אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט אין צורך במערכת הפעלה קניה בחודש הקרוב אין צורך להתחשב בשידרוג עתידי המפרט הזה נבנה בעזרת המפרטים מדור המפרטים המומלצים אך בוצעו בו שינויים בהתאם לתקציב והעדפות מעבד: Intel® Core™ i7-9700 Coffee lake Tray מאורר למעבד: Arctic Freezer 34 לוח אם: Gigabyte Z390 Gaming X (rev. 1.0) ATX זיכרון: HyperX FURY DDR4 RGB 2666MHz 2x16GB דיסק SSD: Samsung 860 QVO 1TB SATA III SSD דיסק קשיח: Western Digital WD Red WD20EFAX 2TB כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER ספק כוח: Cooler Master MWE…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי כרגע מחשב AMD XP 2500 GIGABYTE VAXP 684 DDR במהירויות שונות )256\333\400) GF3 Tן 200 GAINWARD מארז סימבדה מעפן כזה... בכל אופן ברצוני לשדרג את מרבית רכיבי המחשב כאשר אני שם דגש על כרטיס המסך. יש לציין שהבורד שלי לא נותן לי לעשות אוור קלוק שברצוני לעשות ... ולכן יש גם לקנות בורד חדש שמאפשר זאת.. (לכו תבינו בורד דפוק) בכל אופן גם ברצוני לקנות עוד ציפ של 256 400 ולהריץ אותו עם 2 400 ואחד 333 תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה את ה-MX1K, במיוחד שהוא עולה רק 80-90 דולר, ואין לי מושג מאיפה לקנות. NewEgg לא עושים משלוחים בינ"ל ='( מישהו מכיר חנות טובה? סליחה אם הדיון לא מתאים לכאן, נראה לי שזה הפורום הכי טוב לפרסם דיון כזה... תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אומנם נעזרתי בפורום לפני כשנתיים כשהחלפתי את מחשבי, אבל מאז עברו הרבה מים בנהר ולא ממש התעניינתי בחידושים ( עד שאחליף את מחשבי, שזה יהיה בעוד שנה שנתיים ) ולכן עזרכתם מתבקשת. המחשב מיועד לבן דודי שהוא בן 11, השימוש הוא אינטרנט ומשחקים ( לא גיימר מקצועי, אבל משחק במשחקים, סביר להניח שאפילו לא בחדשים והמאמצים ביותר ). המחשב לא יעבור OC, העיצוב שלו גם לא חשוב, בשורה התחתונה, מחשב פשוט ואמין ושלא יורכב מרכיבים מאד מיושנים, אבל גם לא צריך את החדשים ביותר ( אם מחירם גבוה ). התקציב חייב להיות במסגרת שציינתי ועדיף שיהיה יותר לכיוון ה 2500 מאשר ה 3000. המחשב לא יורכב בחנות ( זה לא נדרש, אני ארכיב לו ) לכן הרכיבים הנדרשים צריכים להיבחר על פי עלותם הזולה, המערכת הפעלה תהיה XP אבל א…
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...) המחיר הוא בין 2500 ל 3000 והמחשב צריך להריץ טוב תוכנות כמו matlab, solidworks תודה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y510p-gaming-i7-4700mq-12gb או http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd09-7163.htm או http://ksp.co.il/?uin=20939 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11967 ניראה לי עדיף הראשון הוא לגיימרים
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט חשוב שיהיה חיבור איכותי, עבודה על מסמכים(וורד, אקסל...) לא מצפה להריץ עליו ממש משחקים, אולי קלים יחסית. ואני רוצה שיאפשר לראות סרטים באיכות טובה משהו של 720p, BR יהיה נחמד * גודל המסך? אין משהו ספציפי * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל, אבל לא אם זה הולך לפגוע מפרט יותר מידי. לא מבין ממש בניידים אז לא יודע משקלים ממוצעים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מניח שתמיד יהיה שקע חשמל אבל זמן סוללה של 5-6 שעות יהיה נחמד. אני יודע שזה תמיד פחות ממה שמפרסמים בגלל מה שאתה מריץ עליו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב * בלוטות? לא חושב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500GB מינימום, כמו כן מינימום 4G…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עקב טיסה לחו"ל (חילופי סטודנטים) אני צריך לעבור ממחשב נייח לנייד. את המחשב המדובר הרכבתי בספטמבר 2010, מתלבט אם שווה למכור או עדיף להשאיר אותה בחזקתי לשדרוג בהמשך. אשמח לשמוע את דעתכם אודות שווי המערכת. תודה מראש! Intel core i7-930 8MB Cache 2.8-3.6GHz 6GB RAM Kingston HyperX - triple channel Asus P6X58D Premium Motherboard Nvidia GTX480 1TB WD Black x2 Noctua NH-D14 CPU cooler Noctua fans 750W PSU Thermaltake Element S chassis
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
מטרות המחשב הן עבודה משרדית באופיס, הכנת מצגות (לפעמים עם לא מעט תמונות) מעוניין בגודל מסך 12 אינצ', אפשר גם בסביבה הקרובה. הסיבה היא - נוחות בנסיעות והורדת משקל זמן סוללה ארוך יהיה כמובן רצוי. רצוי עם DVI גודל מינימלי של כונן קשיח - לא קריטי אבל קרוב ל 100 גיגה יהיה נוח צורב DVD - חשוב לי כיום יש לי LG LM50 משנת 2004. אני מאוד מרוצה ממנו, והתרגלתי למשל לפאד הצבעה של סינופטיקס. הייתי רוצה לשפר את איכות הקירור (שלי מתחמם מאוד באיזור הסוללה) כמו כן, אני רוצה להישאר ב WinXP מודה לכולם על הסיוע חג שמח
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך לקנות לפטופ, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם וחברה מעדיף קל ודק(ככל הניתן) 15.6 אינצ', משחק cs go, rainbow six sage ומשחקי סטים בעיקר שלא יהיה עם RGB ושיראה לפטופ רגיל ומינימליסטי. מתכנן להזמין אותו מחו"ל התקציב שלי 700$-900$(כמובן שמחפש את היחס הטוב ביותר בין תמורה לכסף) תודה מראש נ.ב - הלפטופ יקנה כחדש ולכן אל תציעו יד 2 אשמח להצעות מחנויות/לינקים מאמזון ו-ebay
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין LG F1-227DE ולבין LG F1-228DE ? המחיר של 228 גבוה יותר למרות ששני הניידים נראים אותו הדבר... http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=F1228DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=227DE&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני עוזר לו פחות או יותר עם להרכיב מחשב בחלקים זה מה שהצלחתי למצוא בזול, חוץ מSSD שאני לא בטוח לגביו אני חושב שהוא יהיה אחלה לגיימינג אני בחריגה של 200 אבל מרגיש לי שהם היו קריטים. מעבד: 649 ₪ - * חדש * - AMD Quad Core Ryzen 3 3300X Up To 4.3Ghz AM4 BOX לוח אם: 295 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - ASUS Prime B450M-K USB-3.1 זכרון: 268 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - XPG 16G DDR4 300r0Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK כרטיס מסך: 942 ₪ - * מבצע * - GALAX GeForce GTX1660 6G Up to 1815Mhz 1 Click OC Dual Fan דיסק קשיח: 149 ₪ - * מבצע * - SSD WD Green 240G M.2 Transfer up to 545MB/s ספק כוח: 220 ₪ - * מבצע * - ANTEC VP600P 600W 3 Years Warranty מארז: 17…
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זקוק למפרט של עד 3000 שקל לצרכי אינטרנט ומשחקים לאח שלי הגדול תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן אתם רואים שאני חדש כאן.. אני ממש לא מבין במושגי התחום הטכני במחשבים אז יש לי מחשב נייד יצרן: DELL דגם: Inspiron 1100 מעבד: Intel®Celeron®CPU 2.00GHz זיכרון: 256MB DDR 266 + אפשרות לזיכרון הנוספת בחריץ ריקה השנייה אז כמה שאלות: 1. עד כמה אפשרות להרחיב את זיכרון? 2.האם כרטיס זיכרון בעל 1GB יחיד יוכנס לחריץ הפנוי וזה יוצא ביחד כ-1256MB בזיכרון ויעבוד לי אם הדבר אפשרי? 3.האם דגם כרטיס זיכרון 1GB PC2700 333MHZ תואמת למחשב נייד שלי? 4.האם הרחבת זיכרון משפרת ומאיצה את הביצועי המחשב ויישומים? אשמח לשמוע את המלצות הנוספות תודה לתומכים
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, רגע לפני קנייה. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, מבוסס INTEL עם מע' הפעלה WIN 7 ומסך סביבות ה 22-24 אינץ' שאלות: 1. מה דעתכם על השילוב של ההארדיסקים - ה WD שישמש למערכת הפעלה וה F3 לטובת המשחקים. יש סדרה טובה יותר של WD מאשר ה BLACK? 2. דעתכם על הלוח אם שנבחר? אפשרי לקחת משהו טוב יותר בסביבת המחיר הזו? 3. דעתכם על המעבד? עדיף I5 750 על פניו? - לא כ"כ מפריע לי ה 400 שח הבדל ביניהם. מעדיף לשלם קצת יותר לטובת ביצועים.. 4. איזה זכרונות כדאי לקחת? האם השילוב שנבחר הוא טוב? (סה"כ 8 ג'יגה זכרון).. השאלה אם Gskill שנבחר יתן יציבות ומהירות... 5. איפה לדעתכם הצוואר בקבוק במערכת? מסך: [..] LG LCD 21.5" W2261VP 2ms DVI HDMI FULL HD WIDE ₪1079 מעבד: [..] …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G41M-ES2H s775 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך ASUS GTX260 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול none צורבים none ציוד רשתות none מארזים Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOP…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי windows 7 היו, הוא מאוד מוצא חן בעיניי אבל באתי להוריד דרייברים להאתר של Asus ומצאתי אותם, יש שם רשימה של 20 דברים שאני כמעט בטוח שאני לא צריך אותם - בכל זאת ואני לא רוצה להעמיס עליו דברים שירוצו בהדלקה לכן אם תוכלו להגיד לי מה כדי לי להתקין כדי שאני לא אסתבך ואתקין שטויות בנוסף - אין איזו שהיא רשימה של תוכנות שמתאימות במיוחד לנטבוקים?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, קיימת לי בעיה כבר תקופה ארוכה בכרטיס מסך. מופיעה לי כל פעם שגיאה שהכרטיס הפסיק לעבוד וחזר חזרה. יש לי מחשב טושיבה נייד. אצרף תמונה של התקלה בתקווה שתוכלו לעזור לי לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-