ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם זה לא ישפיע על הביצועים אז אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1,rainbow 6,cs-go,star wars:battlefront 2 ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך benq xl2411z עם רזולוציה מקסימאלית של 1920X1080 בגודל של …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מפרט חזק שיריץ את כל המשחקים העדכניים + העתידניים שיספיק לי שנה ללא שדרוג עם אופציית שדרוג בעתיד חשוב לי שיכלול זיכרון חדש של DDR3 ואם אתם ממליצים שיהיה QUAD CORE . חשוב לציין שהמחשב לא יכלול מסך , ציוד היקפי וגם דיסק קשיח וסידי רום. תודה לכל העוזרים. :-* ד"א : אני גר בחיפה אז אם בניית המפרטים תהייה בחנויות באזור הזה כמו פנדה ו קספ אני אודה לכולכם.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, לקנייה בארה"ב, מתנה לאח שלי שגר שם, עד 1000$ (אפשר יותר אם נראה לכם שווה את זה) צרכים: הוא לוקח את המחשב כל יום לאוניברסיטה ובחזרה, והצורך העיקרי הוא להריץ בקלות הרבה תוכנות במקביל שהוא עובד איתם (כמו adobe illustrator, Image G, אקסלים כבדים, איזה מאה טאבים שהוא פותח במקביל בדפדפן...) המחשב הנוכחי שלו מקרטע עם זה, אז צריך מפרט טוב יותר (למרות שהוא גם ישן ומלא קבצים) : Macbook pro retina - late 2013 - 2.6Ghz Quad Core i7, 16GB 1600MHZ DDR3 חוץ מזה: * אחסון 500GB או יותר * גודל מסך 15 אינץ' או קצת פחות * חיי סוללה ומשקל סטנדרטיים * יכול להיות Mac ויכול להיות לא
-
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט ולקנות בימים הקרובים. הדרישות הן: -יפעיל בעיקר יישומים בסיסיים וגם קצת עיבוד תמונות. -לא ירוצו על המחשב משחקים כבדים בכלל. -שתהיה אפשרות שדרוג בעתיד (בעיקר לזכרונות). -שיהיה מחנות אמינה וזולה מראשל"צ, אולי גם מהסביבה. -מחיר - עד 3,000, לפי הצורך. לא כולל מסך ורצוי שיהיה ציוד הקפי. -צורב DVD. המחשב לא צריך להיות חזק בשביל לפעול ביומיום כמו שהבנתם. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב במפרט המשודרג שלו עם N280 מעבד 3GB והכי חשוב עם NVIDIA מלא ולא בגרסת ה-LE ראיתי שבאתר של HP הם מוכרים רק בארה"ב האם יש דרך להזמין כזה או לקנות בארץ תודה מראש גיא
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים HD ללא ציוד היקפי יחובר למסך 22" מעדיף את SKYPC
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! נואשתי... בעבר (שלוש וחצי שנים, כן - צבא) הבנתי בנושא אז הרקע שלי סביר. אבל... אני פשוט לא מצליח לבחור את המערכת הבאה שלי. יש לי דרישות ואני מיד אשטח אותן בפניכם אבל כל פעם: כל בנץ' שאני קורא חוות דעת של משתמשים חסרונות נוכחיים הוזלות מחירים ממשמשות אפשרויות לקדמה עתידית שדרוגים אפשריים כמה אפשר?! בכל אופן יש לי כמה קריטריונים ומסגרות שאני יכול לנסות (עם דגש על לנסות) להעזר בהם. א. אני לא אקנה מחשב בעתיד וגם לא אשדרג (למעט אופציה 1) - ברמה של 3 שנים. לכן אני מעוניין לקנות את מה שיחזיק אותי בצורה הכי טובה. ב. פונקציות המחשב: עיבוד תמונות ב-CS. קידוד סרטים ו-DVD. צפיה בסרטים. משחקים (לא גיימר נלהב). אפליקציות אופיס וגלישה. ג. תקציב למעבד + לוח אם: מקס' 1…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני כבר החלטתי על נייד מסויים, וכבר רציתי ללכת עכשיו לקנות , אבל נתקלתי בשני ניידים שנראלי לא פחות טובים, ומחיר בערך אותו הדבר... השימושים שלי זה שתי מערכות הפעלה , וינדוס ולינוקס, אולי תוכנות כבדות , אינטנרט , שירים סרטים, ומשחקים(משחקים חדישים עם הדרישות הגבוהות) הנה הניידים: 1) http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000FG858nkuvWmznMzazcZT4tk:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31488+30970&pr=QJ5&id=4078820 2) http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=414_598&products_id=5259 3) http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=4208 תודה רבה לעוזרים. תקציב : 6000 ש"ח גג!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בעוד שבוע בעז״ה אני קונה את ה ASUS N550 בהמלצת Chevy. ברוב המקומות שמצאתי מוכרים אותו עם 8 ג׳יגה של RAM, אין לי בעיה להוסיף עוד כסף ולקבל אותו עם 12/16 ג׳יגה השאלה היא אם כדאי לי להוסיף אותם? השימושים במחשב יהיו משחקים ותוכנות עריכת וידיאו. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ניייד כדי לעבוד עם תוכנות גרפיות של AUTOCAD למיניהן ועוד כמה תוכנות של בניין אני יודע שאני צריך מסך גדול "16 אני חושב זה מספיק גם "17 זה הכי גדול שאני מרשה לעצמי וכמובן כ.מסך חזק מספיק שיעבוד טוב ולא יקרוס לי כמו אצל חבר שלי אין לי דגם ספציפי וגם לא מצאתי המון אשמח לקבל הצעות של כמה חברות ואיזה מהן אמינות יותר איך שכחתי כמובן גם אני אראה איתו סרטים אז אם אפשר שתהיה לו יציאת HDMI תודה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?20000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תנסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אלפיים שקל+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,עבודה גרפית 3ds Max א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 2,MW3,NFS, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך, הוא רוצה כחלק מהתקציב לקנות גם מסך FHD LED ואם אפשר שהמסך יהיה גם תלת מימד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע יש על המחשב שלי (הישן בעתיד): Thermaltake Big Typhoon X1900XT - לכן לא אקנה כרגע כרטיס מסך (אחכה לדור הבא) Enarmax Liberty 500W W.D. 250GB 16mb 7200 RPM SATA2 Dell 2007FP את הכסף לשני המפרטים הבאים יש (יש לי עד 13K) האם יש צורך (במפרט הזול) ב- 4 ג'יגה זיכרון ? האם יש צורך בקירור יותר טוב (למעבד) ? (הטוניק יותר טוב ?) * המחשב מיועד ל-OC כבד [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הבא : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך 14"-15" עדיפות למאט אך לא חובה * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט עדיפות למקלדת מוארת (לא חובה) * משקל רצוי? 1.5-2 קילו, למשקל עדיפות גבוהה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? מאמין שזמן סולל "רגיל" יספיק (מניח שכ 3-4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? עדיפות גדולה לSSD בלבד של 256GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך, אפילו עדיף שלא לטובת המשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? במידה ויירכש בארה"ב, עדיף שתהיה אחריות בינלאומית * הא…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאחרונה חיפשתי ברחבי הפורום ובאינטרנט מחשבים ניידים למולטימדיה ומשחקים בעלי מפרט חזק. הוא אמור להיות השימוש כנייח משני ולכן אין יותר מדי חשיבות לסוללה או משקל וכדו' למרות שזה יתרון במידה וקיים... מעבד i7 SB, כרטיס מסך חזק למשחקים, עיצוב קשיח ולא פלסטיקי, מסך 15.6 FULL HD, מסך LED מט, חברה טובה ואמינה. USB3, זכרון של 8G. יתרון להארדיסק 7200RPM. תקציב עד 5.5K. מצאתי מפרט של ASUS מדגם N55SF שעונה על כל מה שחיפשתי וגם דגמים של חברות אחרות אבל קצת יותר יקרים ו/או נופלים ממנו בחלק מהנתונים: VOSTRO שמחיפושים בפורום הבנתי שהיו קצת בעיות עם החומרה הגרפית והדרייברים שלה ובכל מקרה סדרה קצת יקרה לתקציב (ולא כל כך מכוונת מראש לשוק המולטימדיה אלא לעסקי), תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן ג…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט עד 6000 שקל ותומך SLI הרכבתי לו את זה איך המפרט בשביל משחקים כבדים? Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI Chipset 650SLI Socket 775 ¤579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=133 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤459 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=17 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085 BFG NVIDIA GeForce 9600GT OC 512MB PCIe 2.0 ¤960 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1085[/ur Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rp…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB x2 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk LG DVD 16x48 Black OEM Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 Antec TruePower 480 Watt ANTEC SX 1040B II Black Performance Series II SOHO File Server Logitech® Media Keyboard Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse Altec lansing ATP 3 2.1 מה אתם חושבים על המפרט מה לדעתכם אני צריכה לשנות אשמח אם גם תפרטו את הנימוקים לשינויים
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה / לינק למחשב נייד (Laptop) בתקציב של כ 4,000 ש"ח. המחשב עתיד לשמש סטודנט, לכן היכולות הנדרשות אינן מפלצתיות : עבודה רבה באופיס, באינטרנט וכו'. לעיתים גם פוטושופ, אך לא במינון גבוהה (קצת עריכת תמונות לפני שילובן במצגת :-)) אשמח מאוד להמלצה על חברה, דגם, רכיבים (מעבד, זכרון וכו'), לינק לרכישה אפילו יהיה טוב עוד יותר :-) תודה וחג שמח !
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש מצב לעבור על מפרט בסיסי שבניתי למשרד של חבר? יש לי ידע בחומרה אבל לא יצא לי לבנות מחשב מ0 עדיין אז אשמח אם תעברו לראות שלא פספסתי כלום או לתת הערות והארות אם יש. על המחשב הולכות לרוץ בעיקר תוכנה לניהול קופה ובקאופיס ותוכנה של מצלמות. תודה ואחלה יום לכם. זה המפרט: מעבדים: Intel Core i5 9400 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 729 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 12 CO כמות: 1 - מחיר: ₪ 139 לוחות אם: Gigabyte B365M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 352 זכרונות RAM: DDR4 8G / 3200 1.2V Kingston KVR32N22S8/8 כמות: 1 - מחיר: ₪ 160 מארזים: ANTEC VSK3000B-U3 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 116 ספקי כוח: Corsair VS450 450W PSU 80+…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אחותי מתחילה לימודי הנדסה, ואנחנו רוצים לרכוש לה מחשב נייד. חשוב שהמחשב לא היה גדול או כבד וכרגע חשבנו על : HP ProBook 4310s נשמח לשמוע הצעות.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש מחשב בתקציב דל עד 1500 שקל כולל מסך, שיתאים לעבודה משרדית וצפיה בסרטים. אני יודע שזהו תקציב בעייתי, ובדרך כלל אני לא מסתכל על המפרטים הבנויים של החנויות ומעדיף לבנות בעצמי, אך ראיתי מפרט לא רע בכלל לשימושים שלי, אני רק רוצה את חתימתכם על כך. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1 זהו המפרט. 1395 יסחב win7 ? איך המסך סביר? יהיה אפשר לחבר את המחשב לlcd hdmi כדאי לראות סרטים ב hdfull? יסחב?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-