עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Aceman,

היי אני מחפש מחשב נייד שיוכל להריץ גם משחקים בתקציב 4-5K המפרט עצמו יכול להיות די סטנדרטי, עדיף מסך של כ15 אינץ' ואם ניתן אז מסדרת i של אינטל 4GB זכרון כמינימום גם כן תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by AleXarcasM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3, FatCry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full Hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by OmerDude,

ahalan hevre, I need a gaming computer for my "gis" it should be up to 5000. no need for a screen, i think there's no need for a hard drive larger than 80GB. memory preferable 1GB RAM. also no need for keyboard/mouse/speakers. thanks a lot, Omer BTW no need to answer in english, i just don't have hebrew on this compputer

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. המחיר זה לא כולל כרטיס מסך ומסך. הדגם : מחשב אולי זה יקר אבל אני רוצה להשקיע כבר עד הסוף. אני לא הכי מבין במחשב על איך הוא אמור להיות והאם כל החלקים מתאימים הנה המפרט : מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1444 http://tms.co.il/product/9111 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪961 http://tms.co.il/product/9086 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 http://tms.co.il/product/6009 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 http://tms.co.il/product/7943 זיכרון: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כמות : 1 מחיר : 235 ₪ http://www.ksp.co.i…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא: phenom II 920 4 GB RAM 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב GPU התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא ,האם יש כרטיס מסך שיכול לעשות את העבודה במקום שילוש? אם כן איזה? אם לא,איזה שילוש בתקציב מינימלי ינגן בלוריי כמו שצריך?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by Nachum987,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט? עדיפות למסך גדול יחסית מכיוון שישמש ללימודים עד 15'' נראה לי סביר(קריאת טקסטים וכו') עדיפות למט. * רזולוציית המסך? שיציג היטב טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר, לפחות 4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או כל תת דגם שלו ניתן לחבר מתאם * Bluetooth? לא חשוב במיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שילוב של SSD, או רק SSD ולמחשב אחבר HDD נייד * כונן אופטי? לא דרוש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצויה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא *…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כרגע יש לי מחשב עם מעבד Amd athlon X2 3800+ ולוח אם Gigabyte GA-M61VME-S2 וזיכרון 2GB עם כרטיס מסך 8500GT וספק ג'נרי. השאלה שלי האם כדאי לי לקנות מחשב חדש בתקציב של 2200 ש''ח או לקנות XBOX360 בגירסאת ELITE ב2000 ש''ח בערך?

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אהלן מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 940 - Black Edition - (3.0GHz) - BOX ¤1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE ¤1111 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ¤1085 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤457 צורב: [..] LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤125 זיכרון: [..] CORSAIR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 800 (2048X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-18 -TWIN2X4096-6400C5 ¤296 מארז: [..] COOLERMASTER CENTURION 590 (BLACK) RC-590-KKN1-GP w/o PSU ¤333 ספק כוח: [..] FSP EPSILON 80PLUS 500W - RETAIL ¤397 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN - 5 HEAT PIPES CPU COOLER ¤182 מחיר סופי: ¤5493 המפרט הורכב ב …

• 7 תגובות
    • 533 צפיות
  10. זיכרון כבר החלפתי לו ל 2GB של OCZ שזה המקסימום שאפשר לשים לו וגם 2 כונני HD אפשר להחליף אבל ראיתי באיזה פורום שמישהו החליף לו מעבד מישהו ניסה כזה דבר? תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. כותרת^ . מה התקציב? 5500-5800 2. מטרות המחשב? לדוגמה:, משחקים כבדים,צפיה בסרטים,הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?מעבד intel 6.מחשב שיהיה מקורר שלא יהרוס את החלקים. 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא. 8.האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9.האם חשוב שקט? עד כמה?לא 10.האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11.במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. יש לי מסך 22 ממש טוב ואני רוצה לנצל אותו עד הסוף. מעבדים Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ₪1259 פתרונות קירור למעבד C…

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by אריק9,

היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by crik,

אני צריך מחשב למשחקים ללא מארז ללא דיוידי ללא עכבר/מקלדת ללא ארדיסק ללא מעבד, אבל שיתמוך בפנטיום D בC2D וכמובן ב Q2D תודה לכולם!@!@!@

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by d1zzy,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות טאבלט לצרכים בסיסיים: לימודים (אופיס - קריאה וכתיבה), ואינטרנט. שמעתי שיש בעיות עם היכולת של המחשב "לסחוב" ווינדוס 7\8, שבגללן יש גם את הגרסה של הRT, שהבנתי שהיא לא מאפשרת להתקין כל מיני תוכנות. אשמח להמלצותיכם אודות דגמים שנראים לכם טובים, ובאופן כללי יותר לשמוע חוות דעת מה כדאי. במיוחד אשמח לחוות דעת לגבי הדגם הבא, שהוא בא עם מקלדת: http://www.ebay.com/itm/New-ASUS-VivoTab-RT-64GB-TF600T-C1-GR-Wi-Fi-10-1-Tablet-w-Mobile-Keyboard-Dock-/130910182470?pt=US_Tablets&hash=item1e7adadc46#shId נ.ב. יש סיכוי טוב שאוכל לרכוש מחשב בחו"ל, אז אני מניחה שזה מגמיש קצת את האופציות. תודה רבה על העזרה, ליענה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  15. שלום לכם, אני רוצה לקנות החודש או תחילת חודש הבא מחשב חזק למשחקים...! עד מחיר 6200 ( ללא מסך ). עם תוכלו בבקשה לעזור לי פה ולבנות מפרט דרך skypc.co.il יהיה חזק ביותר!!! או פשוט לשנות \ להמליץ על חקל שונה מהמפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 Box ¤1399 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9450 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤342 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce G…

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  16. מבחינת ביצועים מה עדיף? i7 "מוחלש" לדוגמא: 3517U עם 32SSD+דיסק רגילא או i7 מרובע ליבות לדוגמא: 3630QM + דיסק רגיל ? או שהאם עדיף מעבד חלש יותר מבין שניהם אך עם 128SSD מלא? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אוקי ראיתי שיש הגדרות ממש כבדות למשחקים החדשים שיש חחח ורציתי לשאול לעוד כמה זמן המפרט הזה יחזיק לי משחקים על הגדרות גבוהות ? הינא : AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-770T-D3L DDR3 AMD770 CHIPSET Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Cooler Master Elite 370 Plus + FSP 550-80GHN(85) 80PLUS BronzE איך המחשב למשחקים כבדים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מעבד AMD דיסק קשיח 160 ג'יגה לא יותר מסך LCD 17 8MS רק קופסה כולל ספק ומארז בלי רמקולים ובלי עכבר וכל אלה... ואם אפשר תכניסו תכרטיס geforce 6800gt או 7800GT תודה רבה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב זול עבור עמדת עבודה במשרד אדריכלים... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 אבל רצוי פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד 2008 (אולי ירכש חדש בעתיד), סקצ'אפ 8 - פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. הי לכולם, מעוניין לרכוש מחשב נייד, חזק עם כרטיס מסך ייעודי. רצוי: מסך 15.6, זיכרון: לפחות 16GB, מעבד: i7, אחסון: שיכלול ssd, רזולוציה: לפחות 1920x1080. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות ומשחקים לפעמים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Pycharm ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MS Flight Simulator, command & conquer -מהי הרזולוציה …

21. Started by ag43,

אני מעוניין לשדרג לDELL INSPIRON 6000 את הזכרון מ512 MB ל2GB. אני יודע שהוא תומך בכמות הזכרון הזו אך הזכרונות היחידים שאני מוצא באיזור שלי הם במהירות 667MHZ בעוד התמיכה של הCHIPSET היא רק ב533. האם תהיה בעיה לשים זכרונות אלו והם יפעלו במהירות איטית יותר?

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: DCS WORLD,ARM 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. 2. מטרות המחשב? עיצוב תלת מימד בסביבת 3DSmax, הורדות ומשחקים כבדים (רצוי מחשב שיחזיק את כל התותחים הכבדים של ימינו ושל השנתיים שלוש הקרובות על הגדרות גבוהות-מקסימליות בצורה חלקה [60 FPS]) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בצורב\נגן דיסקים או DVD כלל, גם לא כונן דיסקטים. אני מאמין כי כרטיס קול מובנה יספק את צרכי, אך חשוב לציין כי איכות המידי שלו חייבת להיות גבוהה. למשל, כרטיס הקול הנוכחי שלי (מובנה על Asus p4p800) עולה על כל דרישותי. (שוב, איכות המידי חשובה מאוד). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by pomba,

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עכשיו חזרתי מאיבורי לקחתי את ההצעות שלכם והרכבתי שם מחשב עם מעבד AMD הנה המפרט: לוח אם: MSI KT6 - SR + LAN + S-ATA + SB מאבד: ATHLON 2.8 64 Bit (זה מה שהוא אמר לי למרות אני לא מאמין שיש 2.8 64BIT נראה לי הוא מתכוון לXP) זכרון: 512Mb Kingston DDR 400 כרטיס מסך: ATI 9600 XT 128Mb ד.קשיח: 80Gb S-ATA Samsung מארז: MIDI ATX 400w USB יש סידירום וגם קונן דיסקטים מחיר: 3400 ש"ח מקווה שתענו לי מה אתם חושבים.

• 8 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.