עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ללא מסך, ללא כונן (צורב DVD? ) עד עכשיו חשבתי ללכת על AMD+DFI , אבל מאז שפורסם שAMD עוזבת את סוקט 939 מה אפשר לעשות ? אין לי תקציב לDC של AMD אולי ל 850 של אינטל יש. אשמח לשמוע דעתם של רבים איזה מפרט הכי טוב....בתקציב הדי דל הזה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by מכבי חיפה,

המחשב מיועד לעבודה כללית אני צריך מסך בלי ציוד היקפי גם מארז יפה וצריף להיות במפרט כפול ליבה וכרטיס מסך טוב מאווד

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dan_dekel,

אוקי, בעקרון, היא מעמיסה על המחשב מבלי לשים לב, מתקינה מלא תוכנות ועושה בו שימוש של צריבות, MSN אינטרנט ופה ושם תוכנות גרפיות. לדעתי, כיוון שהיא מבזבזת הרבה משאבים והיא רוצה את המחשב לטווח הרחוק רחוק... אז כדאי כפול ליבה חזק עם הרבה זיכרון! לגבי הכרטיס מסך, שיהיה סביר, אם ניתן להכניס בתקציב. אם לא, אז עדיף מעבד וזכרונות איכותיים והעיקר, שהמחשב יטוס! גם אם יהיה EMULE, KAZAA ICQ MSN ופוטושופ ברקע, שיטוס! לגבי המארז ושאר ירקות, שיהיו כמה שיותר שקטים! זה הכי חשוב! אם ניתן ליצור מפרט איכותי בפחות כסף , אז גם סבבה. בתודה מראש, דן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. CPU: AMD Venice Athlon 64 3200+ Motherboard: Gigabyte GA-K8NF-9 (nVidia4 chipset, 4*SATA, RAID (with SATA and IDE), 2*PCI-E x1, PCI-E x16 (for graphics), 1000GB LAN, 4*DDR400 (dual), socket 939, 10*USB2.0, Firewire Graphics: Gigabyte ATI Radeon X600 PCI Express 128MB (DVI / VGA / Svideo outs) Memory: DDR400 Geil 1GB (dual) with cooler plates Sound: O/B RealTeck AC'97 8 channels+SPDIF Case: ATX 500W with front USB, 3 12" fans, a cover for optical drives, for better and safer usage CD: LG DVDRW 3-standards (+,-, DVD-RAM), Dual Layer HDD: 80GB 7200rpm Speakers: 2.1 with sub Keyboard and mouse: Wireless by Logitech, mouse with charger, keyboard with AA batteries (English onl…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by kenny1254,

אני רוצה מפרט מחשב טוב למשחקים כבדים מאד אני הולך גם למסיבות רשת המחיר זה עד 6700 תודה לעוזרים אני רוצה AMD

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  6. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  7. אצטרך מחשב בתקציב של 3000 אלף לשימוש של עבודות,אינטרנט,צפיה בסרטים,ומשחקים מינימלים אודה אם יהיה במפרט *מסך 17 שטוח דק *מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים *צורב די וי די *שיהיה זיכרון 512 *וכרטיס מסך ומעבד טובים תודה תודה תודה!

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  8. טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by DakloN,

שלום.. אני צריך מפרט ב3.2K אולי קצת יותר.. אפשר להתפשר גג עד 3.5K.. מטרות לאינטרנט +משחקים קצת.. מחשב בייתי בקיצור.. ללא מסך.. ושיהיה גם צורב די וי די.. תודה רבה לכל העוזרים ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by eliad3d,

אני צריך המלצה טובה למפרט (לא כולל מסך,מקלדת,רמקולים,ועכבר) מפרט שמיועד למשחקים-גיימרים... שיהיה מהיר,חזק וטוב. התקציב: 5000-6000 תודה

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by co11,

שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by DAVIDD,

שלום.. אני מעתיק את מה שחבר שלי ביקש לרשום כאן... תעזרו לו בבקשה.. שלום לכולם! יש לי מחשב מאוד ישן ואני מעוניין להחליף אותו למחשב זול, קיבלתי הצעות מכל מיני חברים לשני מחשבים: 1. מחשב סלרון 1700, לוח אם בלתי ידוע (אבלקרוב לודאי של חברות כגון ecs או pcchips), כרטיס מסך על הלוח, 256 מגה זכרון ddr, הרד של 40 גיגה. כונן cd רגיל, וללא מסך (לא צריך - יש לי אחד חדש). מחיר - 450 ש"ח. 2. מחשב amd 1800+, חוח אם של chaintech או משהו כזה, הרד של 20 גיגה, cd רגיל, רק 128 מגה ddr וכרטיס מסך gforce2, ושוב אין מסך ולא צריך גם. מחיר - 400 ש"ח. הערות: 1. אני ממש לא צריך את ההרד דיסקים אמנם נחמד שיש אבל מכיוון שיש לי הרד של 80 חדש - נושא ההרד דיסקים הוא לא מהותי בעיני. 2. גם זכרון…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. אוקיי יש לי מחשב די מיושן ואני מחפש לקנות מחשב חדש מה שאני עושה עם המחשב זה בעיקר עבודה משרדית (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים, תכנות) אבל מצד שני אני גם רואה סרטים על המחשב ומפעם לפעם אני משחק איזה משחק אני רוצה מחשב שבתקציב הזה (עד 5000 ש"ח, מסך וציוד היקפי כבר יש לי) ייתן לי ביצועים מעולים בעבודה שוטפת , גרפיקה וסאונד מצויינים, וכן שאת רוב המשחקים הבינוניים-כבדים אני אוכל להריץ בלי בעיות אם אפשר גם המלצה לחנויות זה יהיה נהדר! בבקשה תתנו תשובה מהר כי אני מתכוון כבר לקנות ביום ראשון (מחרתיים) **יצויין כי אני משלם רק מזומן כלומר אני רוצה חנות לבוא ולקחת ולא לקנות באינטרנט

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by avivlevy,

אני די סגור על המסך הזה http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=44518&af=10 + אני מטלבת בין זה http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=AMD2400PRO&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=63&aff=Zap לזה http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=259 אחי שלי אני יודע לבנות מפרט ואני יודע שבמפרטים שהבתי יש ספק,מארז.......גנרים. אבל המחשב לאחותי שחוץ מאינטרנט ואיי סיי היא לא תעשה כלום עם המחשב יש עוד אפשרויות יותר טובות?

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. מעבד: 1095ש"ח P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit לוח אם: 690ש"ח P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 כרטיס מסך: Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  17. היי חבר'ה יש לי מחשב כזה: פנטיום 4 , 2.4 ג'יגה, 512 זיכרון DDR , לוח אם ישן (אסוס P4 משהו...) וגם כרטיס מסך לא משהו (128 ATI READON או משהו כזה) הארדיסק WD 200 GB 7200RPM וכל השאר בטח לא מעניין. בכל מקרה אני רוצה להתחיל לשחק במשחקים החדשים , אבל רובם מקרטעים לי בצורה איומה יש לי 2000-3000 שח לשלם על שידרוג. ממה שהבנתי מחבר אני צריך רק כרטיס מסך בןז*** וגם לוח אם חדש ואז הכל ירוץ סבבה. אז יאללה. תמליצו לי על מה לשדרג בסכום כזה, ובבקשה לפרט שמות של חלקים! ממש תודה! אני כבר להוט לקנות... אז יאללה שפכו !!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא (3340 ש"ח): מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL זכרון 2X DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסק WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver מקלדת Logitech Internet Pro White עכבר Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 כרטיס גרפי אני משתמש ב-onboard - geforce 6100 סה"כ כולל הרכבה 3340 ש"ח מה אתם אומרים

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by pordorat,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב - הרכיבים שחסרים לי הם 1. מעבד 2. לוח אם 3. זיכרונות 4. כרטיס קול 5. כרטיס מסך 6. צורב DVD המטרה של המחשב היא למשחקים, מוזיקה וסרטים. אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אחלה. תודה, Por

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by galCool,

שלום רציתי מפרט למשחקים ב3165 שיהיו מהחניות KSP או נועה. שיהיה כלול הרכבה ובלי ציוד היקפי ובלי כרטיס מסך ושהלוח יהיה pci . תודה...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yotam.m,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ולמכור את המחשב הקיים רציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המחשב הבא: p4 2.4GHZ northwood asus p4s8x micron 512X2 צורב DVD של NEC צורב רגיל של SONY NVIDIA FX5200 HD 80GB של מקסטור + 20GB של WD. נ.ב אם אפשר לרשום ליד כל חלק הערכת מחיר של כמה הוא שווה זה יהיה הרבה יותר טוב..תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! אני מעוניין לדעת אם המפרט הנ"ל http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=50 מתאים גם למשחקים קלים (לא אסטרטגיות כבדות או 3D כבדים) וסרטים (קצת DVD וקצת MPEG) וכו'. כמו כן, אם ניתן לקנות מחשב יותר פשוט בשביל עיסוקים כאלה? תודה

• 10 תגובות
    • 833 צפיות
  23. שלום, אוקי הרכבתי מפרט למחשב. היעוד של המחשב הוא למשחקים ולעבודה ממש כללית במחשב. המפרט: מעבד-AMD Athlon 64 bit 3200+ venice box לוח-GA-K8N SLI-nVidia nForce 4X, FSB2000, DDR400DC, FX, x 2 כרטיס מסך-PCX6600GT-256MB DDR3, MEM CLOCK 700 זיכרון-KINGSTON DDR 1 GB PC400 דיסק קשיח- WD-200GB 8MB SATA II מארז-ATX2, 480W, USB ספק ATX2 אוקיי זה המפרט,עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי המפרט. 1.איך המעבד הוא יספק אותי?הוא מספיק בשביל המחשב? 2.הלוח,הוא SLI במה הוא שונה מה-ULTRA?מה יותר טוב? 3.הכרטיס מסך,הוא מספיק חזק בשביל משחקים ?מה יותר טוב CLOCK גבוה או נמוך? 4.דיסק קשיח,הוא יכול לעבוד על הלוח נכון?הלוח תומך SATA II נכון? 5.זיכרון,מה יותר טוב 2 סלוטים של 512MB או סלוט 1…

• 12 תגובות
    • 650 צפיות
  24. אני מעוניין במפרט שישמש אותי בעיקר למשחקים, צפייה בסרטים, מוסיקה, גלישה באינטרנט ושימושים רגילים. המפרט אמור לכלול: מעבד AMD, לוח אם איכותי, לפחות 1GB זיכרון איכותי, כרטיס מסך משתלם ולא יקר מדי, דיסק קשיח לפחות 200GB, צורב DVD איכותי ומהיר, כונן פלופי, ספק כוח איכותי וחזק, מארז נחמד, קירור טוב למעבד. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מפרט ב-3K בעיקר לעבודות אבל לא רק בלי מסך..

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים