עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asilic,

שלום, אני מחפש מפרט בסכום של 2000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט לא למשחקים. חשוב לי שהכרטיס מסך וכרטיס הקול יהיו ONBOARD. והכרטיס מסך המובנה יהייה באיכות טובה(אפילו להתפשר על חשבון חלקים אחרים) יש לי מסך 19 אינץ CRT. תודה אסי

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. +מסך LCD '19.

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by royall,

שלום וערב טוב, לכל חברי הפורום. התקציב שלי עומד על 14 אלף ש"ח פלוס מינוס. אנא האירו את עיני באם זה לא מספיק, או לחילופין, שלא צריך את כל הכסף, הסיבה לגודל התקציב הוא מפני שאני צריך את כל הציוד ההקיפי הנדרש, וכדלהלן. ברצוני לקבל מפרט מחשב כולל ציוד הקפי, שזה אומר כך: 1 ) מדפסת לייזר צבעונית 2 ) מסך דק 19" איכותי. 3 ) סורק מהיר ומשובח. 4 ) רמקולים טובים לא מחפש מערכת. 5 ) מקלדת ועכבר איכותיים. ובשאר הכסף מחשב חזק וטוב כולל כונן דיוידי וצורב דיוידי בנפרד, בכדי שאוכל להעתיק מהאחת לשניה, כן אני צריך כרטיס tv עם אפשרות להעתקת ווידאו וטלווזיה. אסיים במשפט אמריקאי משובח: תעבדו עלי במחיר ולא בטיב המוצר. תודה מראש לכל המסייעים בעבורי. רויאל

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by most,

מבקש הצעות למפרט למשחקים כולל מסך סביב 3000 ש"ח המפרט צריך להיות מאותה החנות ורצוי מאיזור פ"ת (אני יודע שלא ממליצים על חנויות אבל.............)

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by avivlevy,

מחפש אתר שאני יוכל להרכיב מפרט של מחשב נייד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. חברים, מדובר בעבודה קשה בC++ הדורשת הרבה חישובים בהמשך לאשכול הזה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164626) אני יודע לבחור את המקלדת והעכבר שאר הדברים. אני זקוק לעזרה בלוח+מעבד+זיכרון. אין עדיפות למעבד אבל לוחות של ASUS וGigaByte יתקבלו בברכה. תודה!

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by AVIx,

ערב טוב, ברצוני לקבל הערות / הארות לגבי המפרט הבא המחשב מיועד להכל משחקים גרפיקה ומולטימדיה. מבוסס אינטל המפרט הורכב ע"י חבר, אך ברצוני לאמת שהכל אכן תואם לבניית מערכת טובה. Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Antec 550W TruePower 2.0 TP2-550EPS12V ASUS P5ND2-SLI-Deluxe Intel Pentium D 840 Dual Core 3.2Ghz LGA 775 Box Thermalright XP-90C Thermalright LGA775 RM Vantec Stealth 92mm 2GB (2x1GB) OCZ Gold Edition DDR2 PC2-4200 Dual Channel GigaByte GeForce 7800GTX 256MB PCI-e Maxtor DiamondMax 10 (6B300S0) 7200 NCQ 300GB Pioneer 110D x16 BLACK CREATIVE X-Fi Platinum Logitech Z-5500 Logitech G7 Laser Cordless Mouse Logitech CORDLESS desktop LX700 ViewSonic VX922 19" APC S…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תשמעו תשמעו תשמעו... אני צריך שתעזרו לי רגע... יש לי מחשב די גרוטאה (מאוד) ואני רוצה לשדרג רק קצת כי אין לי תקציב. הנה המפרט: Intel P4 2.4GHz 512GB Kingston DDR2 GeForce FX5200 160GB HD(lodea eze) Asus p4p800-SE MoBo ויש לי סורס ובו אני לא עולה מעל 60 FPS אני רוצה הרבה FPS (מעל 100) אבל בלי להחליף הכל...רק את הכרטיס מסך ואם זה עוזר אז גם זכרונות... אני רוצה משו כמו 6600GT או 6800 או משו בסגנון...גם ATI אפשרי...ונגיד עוד סטיק של 512MB זכרון. התקציב שלי זה בערך 1000 ש"ח... נ.ב-יותר חשוב לי הכרטיס

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומצאתי ששני המחשבים האלה, DELL 6000 ו NEC I SELECT 5610 (בסביבות ה 7000) הכי מתאימים לצרכיי. המפרטים של שני אלה הם ממוצעים : P M 1.73 512 DDR2 GEFORCE 6200 או X300 (לפחות לא אינטל משולב) HD 60 או 80 5400 וכו... אם שמעתי ביקורות די טובות על ה DELL, ה NEC בכלל לא מסוקר. במידה ויש למישהו את אחד משני אלה והוא יוכל לחלוק את התרשמויותיו, או שיש המלצות אחרות, אשמח לשמוע... תודה.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by deso,

היי, יש לי בעיה עם התקציב וירדתי ל3700 ש"ח.. אני זקוק למפרט טוב, והנה הסברים- לוח אם- רצוי ASUS שמתאים למעבדי אינטל SOCKET 775, בעלי SATA 2 כרטיס מסך- חברה טובה..אין מה להגיד P: מעבד- של אינטל, מעל 2.8GHZ של PENTIUM 4 64BIT ראוטר- חברה טובה.. כל מה שכבר אני קונה- הארדיסק, מקלדת+עכבר, מסך, צורב DVD, מארז וזיכרון (1200 ש"ח). זה אומר שראוטר, מעבד, כרטיס מסך ולוח אם עד 2500 ש"ח... דרך אגב, אני יכול לחרוג מעט, עד 4000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  11. אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…

• 36 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by mor_anter,

לדוד שלי הוא מתעסק עם תוכנות כבדות מאווד וגם תוכנות גרפיות יש לו כבר מסך וציוד הקפי אז רק מחשב עם מעבד חזק מאוד לא לאוברקלוק אלא לביצועים טובים וגם כרטיס מסך שהיה חזק מאווד אז תפציצו בהצעות(שהיה מחנות אמינה) אפשרות לחרוג טיפה ברוך השם לא חסר לו כסף טפו טפו טפו!!!

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by omrit,

שלום! צריך עזרה במפרט לסטודנט ב 3100 ש"ח בלי חריגות כולל הרכבה. אני לא צריך ציוד הקפי, אבל צריך יציאת TV OUT. המחשב לא משמש בכלל למשחקים כך שלא אכפת לי מסוג הכרטיס רק שתהיה לו יציאה. תודה!

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום הזמנתי מחשב חדש מנעה מחשבים: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800+ (2.0GHz) BOX לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זכרונות: PQI 400MHZ PC3200 Dual Channel 1024MB 2-3-3-6 דיסק קשיח: WD 80GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיס מסך: Sapphire X800GTO 256MB PCI-E צורב די.וי.די: LG GSA-4167B BULK WHITE מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 WHITE 400W מאוורר נוסף: 120mm Fan with sensor control מסך: LG L1950B 8ms סה"כ 8390 כולל הרכבה והכל... מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by zoman,

אבקש מפרט למחשב נייד שהיה כמה שיותר חזק למשחקים כבדים ,עם מסך כמה שיותר גדול ,בלי הקפי ,לא איכפת לי עם יצא כבד ומסורבל ,העיקר לקבל משהו איכותי וחזק במיוחד במחיר הנ"ל ,אם אפשרי לפעולה ארוכה כמה שיותר לבטריה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  16. אינני מכיר מספיק את תחום המחשבים הניידים ולכן ייתכנו שטויות בשורות הבאות: גודל, משקל, עיצוב ותמיכה במשחקים מבוססי גרפיקה אינם חשובים (למעט עיצוב הקשור בנוחות ההקלדה וניווט ה"עכבר") האם אפשר יהיה לעבוד בזמן טעינת המחשב בחשמל? חשוב: 1) יכולת להריץ אפליקציות כבדות במקביל. למשל, סביבת תכנות מלאה הכוללת שרתים מקומיים, מסד נתונים וסביבת עבודה מקומית ובמקביל גלישה באינטרנט ומסמכי אופיס. 2) זמן עבודה ארוך (ואם אפשרי זמן טעינה קצר). 3) צורב dvd דו שכבתי וכו' 4) חיבור אלחוטי, וחיבורים לחומרה חיצונית 5) אפשרות לחיבור תוספים: מקלדת עכבר, לוח מגע (או איך שקוראים לזה) 6) לפחות גיגה וחצי זיכרון ו 80 גיגה דיסק קשיח 7) windows xp pro (אלא אם כן יש סיבה שזה לא מופיע באף מפרט שראיתי) 8) חיי…

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by puuma,

שלום אני מעוניין במפרט עד 4500 כולל מסך שיהיה בסדר למחיר שלו תודה.

• 7 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by BarVaZ,

שלום!!! אני מעונין לרכוש מחשב בתקציב מוגבל של 4500 ש"ח חשוב מאוד שיהיה מתאים להרצת משחקים כבדים כגון counter strike : source call of duty 2 עם fps גבוה חשוב להזכיר לא לכלול מסך, מקלדת,עכבר ורמקולים את קנית המארז הייתי רוצה לבצע בעצמי. תודה רבה לכל העוזרים BarVaZ =] עריכה: שכחתי להזכיר שאני רוצה שיהיה AMD מן הסתם =] ואני צריך רק צורב וקונן לדיסקטים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. מה דעתכם המקצועית על המפרט הבא: המטרה: עבודת פיתוח מאסיבית, תקשורת (עבודה ברשת) + משחקים (לא גיימר) LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 Motherboard Kingston KVR533D2N4-1024MB DDR-II DDR 533 Memory Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Antec 2650-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 10/100 Standart Network Card רצוי מאוד מ…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום כולם! אני מעוניין במפרט למחשב שיהיה מיועד לעבודה סטנדרטית, 3DMAX, Visual Studio 2005 ועוד תוכונות די כבדות.... המחשב לא יהיה מיועד בעיקר למשחקים - ושהמשחקים יהיו יפעלו על גרפיקה בינונית ברזולוציה בינונית. אין צורך בצורב וFLOPPY ובציוד היקפי, אלא רק בכונן DVD רגיל. בנוסף איזה מעבד כדאי לקנות (amd או intel) כדי שיתאים למחשב? הסכום שאני מקציב למחשב הוא בסביבות 3500 - 3700 ש"ח. תודה לכם על העזרה! (נ.ב - אני קונה את המחשב באיזור ירושלים - אז אם מישהו מכיר באיזור חנות אמינה וזולה שיכתוב בבקשה).

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  21. Started by Adielion,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)מחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.צריך רק מעבד לוח אם וכ"מ 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? MD 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במע…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by AsD[eyal],

מעבדי ?AMD Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8N-SLI (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Kingston CL 2.5 (DUAL 512x 2) דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים CD-ROM SAMSUNG X52 ציוד רשתות On Board 1000 מארזים 2546 ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מksp שווה?

23. Started by White Wolf,

שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…

• 16 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by tomerkis,

אני מחליף בימים אלו את הקשיש שלי - בן 7. אשמח אם תוכלו להביא לי מפרט למחשב ב 3000 ש"ח בעיקר לאופיס ולגלישה אבל שיוכל להריץ תוכנות כמו matlab וגם משחקים ברמה נורמלית. לא כולל מסך. כ.מסך יכול להיות מובנה. ויש לי כמה שאלות: אני מעוניין לשדרג אותו בעתיד- מה יכול להיות פלטפורמה טובה לשדרוג עתידי? עדיף להשקיע בסוקט 939? מה ההבדל בכלל? על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ללא מסך, ללא כונן (צורב DVD? ) עד עכשיו חשבתי ללכת על AMD+DFI , אבל מאז שפורסם שAMD עוזבת את סוקט 939 מה אפשר לעשות ? אין לי תקציב לDC של AMD אולי ל 850 של אינטל יש. אשמח לשמוע דעתם של רבים איזה מפרט הכי טוב....בתקציב הדי דל הזה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים