ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,395 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... התקציב הוא 4500 ש"ח אפשר חריגה של 200 שקל גג, מטרת המחשב היא בעיקר בשביל משחקים אבל גם בשביל לראות טלוויזיה...יש לי כרטיס טלוויזיה ומסך 24' של סמסונג שאני רואה טלוויזיה דרך המחשב איתו....הרזולוציה של המסך שאני משתמש היא 1080 על 1920.. אין צורך בכלל בציוד היקפי...אין צורך גם בהארד דיסק ובצורב...השקט של המחשב חשוב 7 מתוך 10 אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש לי כבר וינדוס 7 ultimate אני גר בקריות כך שאני מעדיף חנות באזור חיפה והקריות... בנוסף חבר נתן לי מפרט שהוא הכין והייתי רוצה גם חוות דעת על המפרט שלו... מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1027 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪704 זיכרון: [.…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש שיבוסס על הGTX460 ב-400 שקל... הבנתי שזה מציאה לכרטיס הנ"ל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חיובי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (אם באמת ה-300 שקל ישנו משמעותית את המפרט) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (אני בצבא,כך שאני אשחק בו בסופ"שים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב בעיקר משחקי ספורט ויריות בגוף ראשון. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (מסך 19 של סמסונג, הוא יחובר לפעמים גם ל32 אינץ למטרת …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי פשוט ביותר (אופיס ואינטרנט) רציתי לדעת איזה מהשילושים עדיף: 1. Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire eVGA 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 2. Athlon64 3200+ (Socket AM2 ?ASROCK AM2V890-VSTA Socket AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E BFG 6200LE Max 256MB TV, DVI, PCI-E 3. Athlon64 3000+ (Socket AM2 ?AMD ASUS M2NPV-VM Socket AM2, 6150, DDRII 800, PCI-E GF 6150 128MB ON BOARD אני לא כל כך יודע מה ההבדל בין סוקט 939 ל AM2 אז אם מישהו יכל להסביר זה יהיה נחמד. בנוסף אני יכל לשדרג למסך LCD של CMV, לא שמעתי על החברה ורציתי לדעת אם מישהו מכיר. תודה , אייל.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בניתי לי את המפרט הבא (אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ליישומי גרפיקה) רציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,410.98 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1,197.99 ש"ח 1 LEADTEK Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RETAIL 490.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 617.07 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 407.39 ש"ח 1 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 365.77 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למטה רשימת הדברים עיקריים שאני רוצה במחשב. יש אופציה למעבד QUAD. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤675 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - ST3320620AS ¤442 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤165 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤121 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤3676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגביי המפרט הבא שבניתי. התקציב הוא בסביבות 3.5 - 4 אלף. (ללא מסך). המחשב מיועד לשימוש בתוכת מוזיקה כגון : Cubase, משחקים קלים. מתכנן OC, אני לא בטוח אם צריך.. תנו תגובות. מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895 פתרונות קירור למעבד THERMALTAKE SAFARI BX01 775 BTX ¤151 לוחות אם Gigabyte GA-EP43C-DS3 ¤545 מארזים Gigabyte TRITON Tower Case Aluminium Panel 120 mm Fan Black ¤366 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan Sata x2 P.PFC PSU ¤241 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295 כרטיסי מסך ATI Giagbyte ATI Radeon HD4850 1GB GDDR3 HDMI Retail ¤68…
-
- 16 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה שבועות FLEX 14, יש כל הזמן בעיות התחברות ל-WIFI לפי התמיכה של לנובו יש בעיה בחומרה. - לא עניין של חסכון בסוללה. אז אני מחזיר את המחשב לאמזון. עלה לי 2400 שקל, בגדול הייתי מאוד מרוצה,מלבד התקלה, ואיכות בנייה שהיא בסדר אבל לא מעבר. https://www.amazon.com/gp/product/B07PB5M8DS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 מחפש המלצה למחשב עם איכות בנייה טובה יותר. התחברתי לטצ' מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, 500 חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט-הרבה טאבים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
דיסק קשיח: WD6400AAKS זיכרון פנימי: Skill 4GB DDR2-800 (2x2GB) CL5 כונן DVD צורב: LG GSA-H62 Lightscribe כרטיס מסך: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3R מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: E8400 ספק כח: PRO82+ 525W CrossFireX אם אפשר בבקשה רק להמליץ על חלקים במקום משהו ולא לתת רשימה מאיזו חנות עם מלא שינויים במפרט... תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תקציב עד 3 k, אבל אם אפשר עדיף פחות. רק אינטל. חשוב לה שהמחשב יהיה שקט. חשוב לי לציין שהמחשב הזה יהיה "לכל החיים" או במילים אחרות עד שימות.. ככה שלא לחסוף ברכיבים טובים ! הכרטיס מסך יהיה 8400GS עם סינק (בלי מאוורר) שיהיה כמה שיותר שקט. אשמח לשמוע הצעות למפרטים.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית ולאינטרנט, התקציב המקסימלי שלי הוא כ2500 ש"ח, זה מחשב ראשי של המשרד ולכן צריך להיות טיפה יותר חזק עם חלקים אמינים. ניתן לנצל את כל התקציב אך אם אפשר להוזיל קצת עם חלקים של מחשב שמבחינה טכנית יעבדו טוב כמו חלקים ממותגים ויקרים אחרים זה יהיה מעולה, עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר. -אפשר לחרוג מהתקציב בכעד 100 ש"ח. -כונן קשיח עדיף 1TB אבל גם 500GB יספיקו אם זה מוזיל משמעותית את המחיר -מערכת הפעלה ווינדוס 7 או 10 -אופיס יש ברשותי מסך של DELL P2314H אינץ' 23 אני מעוניין להזמין כמה שיותר מהר, היום או מחר בשביל שיגיע עד ה20 לחודש. תודה מראש לעוזרים !
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי כולם, מה קורה? אז ככה... בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד אם תקציב של עד 5000 שקל (למרות שאבא שלי אמר לא יותר מ-4 אלף... אבל אני אצליח להוציא ממנו עוד 1000..) הנה הדרישות שלי... אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי בלבד... אני לא מתכוון לנסוע במטוס ולשחק במחשב... בקיצור שימוש ביתי... אז לא אכפת לי המשקל שלו והעובי... חשוב לי שהמסך יהיה גדול, ושיהיה סאונד טוב כי אני לא יכול להיות במחשב בלי מוסיקה (רוק-אנד-רול! YAA!~! ), נראה לי שה-15.4 זה מספיק גדול.... חובה שהביצועים יהיו טובים ומהירים, אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים מידי כמו CALL OF DUTY 4 אבל משחקים במתקרבים לזה... אני לא מתכוון לראות סרטים... ואני יישתמש במקלדת המובנית ואני ייחבר אליו עכבר. הנה המחשב שחשבתי עליו כא…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1732.88 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P Motherboard (HT,OTES,Dual SATA RAID,D-DDR,5.1 Sound,Intel G-LAN,1394,USB2) [ ¤ 1142.24 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 EL Optiomized Dual Channel Kit [ ¤ 1467.78 ] 1 CPU Cooling : Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD [ ¤ 259.6 ] 1 Hard Discs : Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 1098.63 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800XT D3 256MB DDR Retail Video Card [ ¤ 2999.99 ] 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card [ ¤ 565.41 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive …
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GO בסגנון הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20 אינץ 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מטכנאי המחשבים שלי שתי הצעות מחיר לרכישת מחשב בארץ. אני מביא את שתיהן ורוצה לשמוע את דעתכם המלומדת בעניין. כמו כן רציתי לשמוע מכם האם כדאי להביא מחו"ל חלקים מסויימים, כמו מעבד וזיכרון רם, דיסק קשיח או משהו. כמה זה יהווה לדעתכם חיסכון במחיר והאם בין החלקים שמופיעים אין בעיות אינטרקציה - שילוב מערכות. האם כרטיס המסך הוא בסדר ואיזה עוד פרטים אני צריך לדרוש מהטכנאי כדי לדעת שהכל בסדר. המפרטים לא כוללים מסך וללא מערכת הפעלה. הם דברים נפרדים שכבר קיימים. המחשב מיועד לעבודה ביתית ועם זאת שיוכל לבצע את עבודתו נאמנה גם בהפעלת תוכנות כבידות. המחירים שאני מחפש נעים בסביבות ה- 4000 שקל עד 4500 מקסימום. הצעה א': מעבד: Intel Core 2 Duo 6750 4MB Cache מעבד כפול ליבה…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זכאי לקנות מספר מוצרים במקום העבודה שלי במחירים מוזלים, והייתי רוצה לבנות את המחשב שלי על בסיסם. מכיוון שאני לא בטוח עד כמה יש תאימות ביניהם וכמה הם מתאימים לצרכים שלי, אני זקוק לעזרתכם, אחרי שאת המחשב הקודם שלי קניתי לפני 4 שנים בעזרתכם הנדיבה, ומאז המחשב משרת אותי נאמנה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כן... משחקי מחשב, תוכנות CAD, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ב) במידה והמחשב מיועד…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד 6.5K ש"ח (לא חייב לנצל הכל - פחות זה אחלה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב צריך להיות נייח וישמש לעבודה עם תוכנות כמו Photoshop ,Illustrator, Indesign , After effects, Lightroom , Premiere 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצה למסך 27 אינץ' 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף לבחור מארז שקט אבל זה לא סופר קריטי 6. האם ישנה הגבלה …
-
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
- 4 followers
-
-
הכותרת אומרת את הרוב אני צריך מפרט ב4200 ש"ח (המחיר כולל הרכבה) למשחקים כבדים כולל עכבר, מקלדת ומסך. תודה מראש ניר נ.ב לא חייב ג'יגה זכרון, אני יכול להוסיף עוד 512 אחר כך, במידה וזה משפיע מאוד על המפרט.
-
- 16 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, המחשב הקודם שלי הלך פייפן..סוף סוף אחרי 6 שנים. אני צריך מפרט למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת ורמקולים שישמש אותי לכמה שנים טובות. אני לא גיימר, אבל אשמח לשחק משחקי מחשב, חשוב לי המהירות גלישה והרצת תוכנות. מפעיל תוכנות צילום ותוכנות של עריכת מוזיקה. שקט..אם יהיה שקט אז גם טוב, אבל לא הכי קריטי. תודה מראש. שאלה: האם כדאי לי להשקיע רק 2000 שקל במחשב רק לגלישה ולתוכנות ועוד 2000 שקל במכונת משחקים? או שב4 וחצי אלף גג אני יכול לקבל תמורה טובה? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד - עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מא 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רגילה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקדלת עם numpad * משקל רצוי? לא קריטי - * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! ראשית, חשוב לי שלא יובן מהכותרת שאני מחפש את המחשב היקר ביותר הקיים. חשוב לי שהמחשב יענה על המטרות בהתאם לשימושים שאציג בהמשך ויהיה האידיאלי לשם כך ללא קשר למחירו. אומנם אין בעיה של תקציב, אך עם זאת, כמובן, לא מחפש מחשב יקר שייתן לי ביצועים שלא אזדקק להם. המחשב שאני מחפש הוא לשימושים די בסיסיים של עבודת מסמכים (וורד ואולי גם קבצי אקסל קטנים) ושימוש נרחב באינטרנט. קיימת גם אופציה שולית של צפייה בסרטי XVID. מבחינת משקל וגודל מסך יתאים משהו סטנדרטי. האמינות והאיכות חשובים לי ע"מ להבטיח חיים ארוכים למחשב. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קניית מחשב שישמש לעבודה (פרנסה) ואתחיל במענה קצר לשאלות שלדעתי רלוונטיות. 1) לצורך הקנייה הקצתי תקציב של 3,500 ש"ח אך אני רואה שהצלחתי לבנות מפרט שמשביע את רצוני בהרבה פחות. אני כמובן מתייעץ כדי לקבל חוות דעת נוספת ופתוח לשינויים והמלצות אך אין צורך לנצל את כל התקציב. 2) סוג העבודה שלי נופל תחת הקטגוריה עבודה משרדית, אם כי לפעמים זאת עבודה משרדית קצת מאומצת שכוללת ניתוח ועיבוד קטעי טקסט ארוכים באמצעות תוכנות ייעודיות. בנוסף המחשב ישמש לעיתים גם להצגת קטעי ווידיאו (יתכן שגם HD) ועריכה גראפית קלה. המחשב לא ישמש למשחקים. אני עובד בתחום התרגום והלוקליזציה והתוכנות בהן אני משתמש לא בטוח מוכרות כאן, אבל הן בעקרון מנתחות ומעבדות טקסט. כיום העיקריות בהן אני משתמש…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לאחר הרבה התייעצויות בפורום הנהדר הזה, מחר מגיע הרגע הגדול ואני מזמין את המחשב. אם למישהו יש הערות או דברים שלדעתו צריך לשפר, זה הזמן והמקום כי אחר כך כבר מאוחר מידי. כמה שאלות אחרונות שיש לי: 1. המסך טוב? 2. יש כרטיס קול מובנה בתוך הלוח אם? 3. הזיכרון זה 2 סטוקים של 512 או סטוק אחד של ג'יגה? 4. הספק כוח שנמצא במארז יספיק לתחזק טוב את כל המערכת? מעבד: AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU לוח אם: Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard זכרונות: Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory כרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card כונן דיסק: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5` FDD צורב: LG GSA-H…
-
- 16 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הודעה : המפרט הקודם בסוף לא נקנה כי היה מיותר לגיימינג . שלום , ברצוני לרכוש מחשב חדש בתקציב של 2500~3000 ש"ח ניתן לחרוג מעט, המחשב מיועד בעיקר לקצת גיימינג של הדור החדש-ישן למשחקים כגון : CSS , GTA:SA , FEAR COMBAT , WOW וגם כן לגרפיקה כגון : Photoshop ותוכנות גרפיקה תלת-מימד. אני מעדיף שהמחשב יפעל בשיטת הליבה הכפולה או המרובע ליבה (עדיפות גבוהה) של אינטל , גם לוח אם עם צ'יפסט טוב , אני רוצה שהמחשב יפעל מהר מאוד ואני גם רוצה להוסיף ויסטה שמותאם לשימוש ביתי (זה בכלל שווה?). הערה : המפרט לא כולל ציוד הקיפי או מסך. חשוב מאוד! : אני רוצה מחשב שאוכל לחדשו כאשר החלקים יהפכו להיות יותר זולים , בקיצור מחשב שאפשר לשפר לאחר יציאתם של חלקים מתקדמים יותר, אבל מחשב ממש טוב ומהיר. תו…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-