ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,396 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברים מה עדיף מבחינת תנאי שימוש נכונים ? לכבות את המחשב אחרי שימוש או להכניס אותו למצב שינה ? מדובר בערך ביום ללא שימוש - ז"א משעות הערב עד שעות הערב למחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אהלן, אחרי 5 שנים עם המחשב הקודם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, חשוב לי שיהיה אמין ושלא יתחמם מהר, המחשב לא מיועד למשחקים כבדים מדי אבל חשוב שיריץ משחקים כמו FIFA על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים דוגמת FIFA, NBA, תכני HD, פיתוח בסביבת Eclipse, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות gaming laptop שיהיה טוב לכמה שנים טובות בתקציב של עד 5000 ש"ח! אמרו לי שיש פה אנשים תותחים שמבינים עניין, אשמח להמלצות תודה רבה רבה!! להלן הרשימה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל היתר.. * גודל המסך? לפחות 15" * רזולוציית המסך? FHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה מוגזם לבקש ? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל שיהיה אחריות ליותר משנה.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL זה אחלה, אבל לדעתי הם יקרים מדיי.... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט הבא למטרות כלליות +. קצת גרפיקה, עיבוד תמונה, סרטים וכד'. l מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤858 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤440 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe ¤397 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37323 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Raidmax APEX ¤202 http://skypc.co.il/product.as…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש , למטרות משחקים, סרטים באיכות גבוהה, ויצירת מוזיקה, נכנסתי ל-KSP והרכבתי את המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכת וידאו+מעט עיבוד תמונות+שימושים רגילים זה המפרט מנעה (חנות טובה?) שנראה לי, מה דעתכם? דגם מחיר כמות Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 ¤ 1 INTEL Sandusky 945P D945PSNLK 780 ¤ 1 SAMSUNG 1024MB 533MHZ DDRII 600 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB SATAII 600 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 385 ¤ 1 GIGABYTE X700 256DDR BULK PCI-EXPRESS 720 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 ANTEC TX1050B 500W 850 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6785 שכחתי משהו? אולי מאווררים? תודה
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]30906[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]20020[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]Arctic Alpine 11 Rev.2 [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28290[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]29125[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]M21469[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]Display - Asus GTX570 DC…
-
- 7 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתמודד טוב עם משחקים בסכום של בערך 6000 שקל פלוס/מינוס. כמובן עם כרטיס מסך טוב. כמו כן יש לי מספר שאלות קטנות... (וחידודים) מה עדיף, שיהיה מבוסס Intel או AMD? מה ההבדל בין DDR ל DDR 2 (חוץ מזה ש AMD לא תומך בראשון?) כרטיס מסך - יש לי Radeon 8500 במחשב הישן. אני מרוצה ממנו (כמובן שהיום הוא כבר לא מה שהיה פעם) - אבל עדיין אני שואל מה כדאי ATI או nVidia? רמקולים - יש לי זוג רמקולים טוב עם סאב שאני אעביר למחשב החדש. האם יש צורך בכרטיס קול שהוא לא און-בורד? במחשב הנוכחי שלי יש בעיה בכניסת מיקרופון שמוסיפה רעש מאוד חזק (וזה לא המיקרופון עצמו ולא ה mic boost). מה עוד מה עוד... הממ... הארד דיסק - SATA זה כדאי? מה ההבדל בין SATA 1 ל 2 ? …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה המפרט הסופי של המחשב שלי שיגיע השבוע יום שני או שלישי...עכשיו הייתה בעיה לקחת מעבד 3000 סוקט 939 כי הלוח אם הזה לא התאים והדרישות שלו זה 3500 ומעלה אז לקחתי 3500 ...אם אתם חושבים לשנות משו תגידו לי למה נראה לי אני יכול לשנות אותו עד למחר... מארז- antec 1080B amg ספק- antec truepower 430w(לא קניתי עוד אחד זה מגיע עם המארז) מעבד- amd athlon64 3500+ s939 לוח אם- abit av8-3rd-eye זיכרונות- GeIL value 512MB 400DDR (בעתיד אני יוסיף עוד אחד של 512 ואז יהיה לי גם דואל) דיסק קשיח- wd 120gb sata 8mb 7200rpm כרטיס מסך- Leadtek 6800 400-TDH 128mb 256bit כונן תקליטורים 1.44 צורב דיוידי- LG GSA4160B X16 זה המפרט... עכשיו אני לא יודע איזה תוכנת הגנה להגיד להם להתקין לי אז אם תוכ…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
במחיר של כ- 2800 ש"ח . מיועד לילד בן 16 תודה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חדש בסכום של עד 3500 ש"ח.... יש לי כמה דברים חשובים אחד אני רוצה שהמחשב ישמש אותי למשחקים (ולא רק למשחקים שיש היום אלה גם למשחקים שיהיו בעוד כשנה...) ואני צריך הארד דיסק גדול (כמה עולה בערך הארד דיסק של 250 ג'יגה?) בעיקרון אני צריך בעיקר עזרה לגבי הלוח אם, המעבד, וכרטיס המסך... חשבתי לשים זיכרון RAM של 2 ג'יגה יהיה לי כסף לשים (אני גם רוצה כרטיס מסך נחמד...) אז קיצר אחרי הזיבולי מוח האלה אני רוצה מפרט למחשב שיתאים למשחקים ועם הרבה מקום תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, עיקר העבודה שלי על המחשב היא בגלישה באינטרנט, תכנות, עריכת תמונות (חובב פוטושופ מושבע) ועבודה עם מסמכי OFFICE למיניהם. כמו כן, פעם בכמה חודשים מתלבש על איזה משחק טוב. אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט מחשב עד 3K שייתן לי יחס טוב בין עלות לביצועים. אין צורך במסך, יש לי מסך רחב 22 (1050*1680). אין לי כוונה לבצע OC וגם אין לי צורך במארז יפה. אם אפשר שהוא לא ירעיש כמו מטוס כי אני צריך לישון איתו בחדר בלילה את מערכת ההפעלה אני אתקין בעצמי (Vista). כמו כן, אין צורך בעכבר, מקלדת ורמקולים. נקודות נוספות: 1. 2GB זכרון (הבנתי ש- Transcend 2x1024 667mhz מומלץ פה בהרבה מפרטים). 2. 250 GB הארד דיסק (היום יש לי 120GB ותמיד הרגשתי מוגבל מבחינת מקום). אם אפשר 16MB אז עדיף כי…
-
- 11 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בהתחלה כשקיבלתי את המחשב היה לי ויסטה, ואח"כ שמתי 7. אז בהתחלה שהייתי עושה עם הקיצורי דרך של המקלדת להגביר ווליום נגיד, אז הייתה תצוגה של ווליום על המסך, או שהייתי עושה בהירות אז הייתה תצוגה של בהירות על המסך, אחרי ששמתי 7 זה עדיין עבד, אבל אח"כ שמתי 7 שוב כי הייתה לי בעיה עם ה7 ההוא ומאז אין תצוגה וזה מחרפן! אי אפשר לדעת כמה הגברתי, ומלא דברים אחרים... הצילו
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להרכיב מפרט לתחנת עריכת וידאו בתוכנת פרמייר CS6 (אולי CC בהמשך). הסרטים הנערכים הם FHD בפורמט AVCHD (מדובר בעריכה תדירה אבל לא לצרכי פרנסה). כמו כן, אותו מחשב אמור לשמש גם לאחסון התוצרים ותכנים אחרים (וכן כ- HTPC). כרגע יש לי 13TB על 6 דיסקים שאולי אצמצם לארבעה, ואני רוצה להוסיף גם SSD שכרגע לא קיים ועוד דיסק 4TB. אני מבין שרוב הלוחות והספקים תומכים בעד 6 דיסקים, ולמרות שזה מספיק לי כרגע הייתי שמח ללוח עם יותר מחברי SATA (לגידול עתידי) וספק שתומך בכך. כמובן שאני צריך גם מארז שיכול להכיל את כל הדיסקים ולקרר כיאות (הדיסקים ב- NAS הם ירוקים). המחשב לא ישמש למשחקים, ואין כוונה להפעיל OC. עם זאת, יתכן שארצה שחלק מהדיסקים (רק החומר הקריטי) יהיו במערך RAID …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אומנם המחשב כבר נרכש, אך לא מצאתי פורום מתאים יותר לשאלה זו. אם קיים כזה, אודה אם תפנו אותי אליו אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מפרט קיים. המחשב נרכש לפני מספר חודשים (תחת מגבלת תקציב) כדי לשמש כמחשב להרצת משחקים (על מסך 1080P, 144HZ). רציתי לשאול 2 שאלות: א) האם מבחינת רכיבי הליבה (מעבד, כרטיס מסך, זיכרון , לוח אם וספק) המחשב מאוזן (כלומר, אין רכיב "בעייתי " המהווה צוואר בקבוק)? ב) שאלת המשך- האם יש רכיב מסוים אותו ניתן לשדרג כדי להשיג שיפור ניכר בביצועים (תוך מתן דגש על יחס עלות/תועלת)? או שכל שדרוג של רכיב יצריך שדרוג רוחבי (בעצם, קניית מחשב חדש)? המפרט הוא: מע…
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visual Studio, IntelliJ) וצפיה בסרטים HD. יש לי צורך במחשב מהיר אמין וחזק שיחזיק מעמד למשך שנים ושהיה שקט יחסית 6/8. אין לי כוונה להתעסק עם OC. ככל הנראה אוסיף כונן SSD בעתיד. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix O…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב זה המחשב שלי בקצרה : nvidia 7800 gt 256 mb asus p5ld2 intel 3.0 ghz ht 64 bit 1gb of ram זה מה שרלוונטי... אני צריך כרטיס מסך (רק של nvidia) מהסיבות שלי אל תציעו לי בבקשה כרטיסים אחרים תודה מעבד של אינטל (אם אפשר אז עם 4 ליבות) וזיכרון לפחות 2 גיגה או אם אפשר 4 גיגה.... הערה בקשר למעבד וללוח אם אני צריך שתגידו לי אם הלוח אם שלי תומך בcore 2 duo או בcore 2 quad כדי לדעת אם להעלות את התקציב גם ללוח אם... הנה הנתונים של הלוח אם שלי:http://asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=p5ld2 הלוח הראשון תודה רבה לכל מי שיעזר!!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש להרכיב מחשב בייתי לשימושים של אינטרנט / מסמכים / אולי פה ושם סרטים ב 4k , אשמח שהמחשב לא ירעיש ושיהיה קטן, 1. מה התקציב המירבי? 4000 ש"ח , האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למארז קטן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. התקציב הוא רק למחשב ללא המסביב וחריגה של עד 200 ולהשתדל שלא! 2. מחשב לאינטרנט אופיס וסרטים א) דוגמאות לתוכנות: הורדות אי מיול ויוטורנט, תוכנות שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים, ושאר הדברים הבסיסיים שצריך מחשב.. ב)לא מיועד כלל למשחקים! 3. יש צורך במסך דק רחב זול אך אמין (לחסוך כמה שניתן) 4. השקט לא קריטי אבל כדאי שלא ירעיש =5 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. לא צריך מערכת הפעלה, אתקין לבד 7 7. אשמח להמלצות לחנות במרכז 8. אין בקשות מיוחדות, חוץ מהצעות חיבור בצורה הזולה ביותר לטלויזייה רגילה, לא LCD 9. רק זכרון במידה וצריך ישודרג בהמשך.. ועכשיו בסגנון חופשי: אני צריך המלצה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. אני לא רוצה להוציא הרבה כסף אלא לחסוך כמה שאפשר …
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בגדול זה לא מחשב למשחקים אלה כללי צריך מפרט שלם ואחריות לשלוש שנים על החומרה עם אפשר כמה שיותר קטן ושקט אין בעיה להכניס מעבד שהליבה הגרפית בתוכו עם זה יקצץ עלויות ואין בעיה להכניס AMD השימוש בעיקר גלישה ופיסבוק אבל לא רוצה מעבד אטום אלה משהו נורמלי יותר -זה לקרוב משפחה ציוד עיקפי לא צריך
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דגמים שמצאתי בארה"ב: הראשון הוא של דל סדרה 7000: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd (הדגם של 1049$) והמחשב השני הוא של טושיבה s55t b5233 http://www.costco.com/Toshiba-Satellite-S55T-Touchscreen-Laptop-%7c-Intel-Core-i7-%7c-Backlit-Keyboard-%7c-1080p.product.100127915.html בבקשה תגידו מה דעתכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני דיי חדש בתחום, ורוצה לשחק במשחקי יריות כגון COD וגם GOD OF WAR אני אשמח לקבל 2 מפרטים אחד למסך 1080P ומפרט נוסף למסך 1440P - ככה אוכל לראות אם שווה לי התוספת.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, COD , GOW 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט וקריר בקיץ 6.…
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
-