עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בגדול אני יודע מה אני רוצה, 4850 מספיק לי(אני עובד עם מסך 19"). מהחנת RSM, כדי לי לקחת זכרונות DUAL ב477 או סתם 2X2 ADATA ב418? אני צריך משהו ממש מינימלי. הבנתי שהקירור סטוק של I5 הוא ממש גרוע ועדיף קירור חיצוני של חברה אחרת. לגבי המארז, אני חושב שCM 334 יתאים, אולי מאוורר נוסף? כונן 320GB יתאים לי. הייתי בונה בעצמי אבל אני פוחד שחלקים לא יתאימו או משהו. תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש נייד לאמי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס). המחשב יבלה את מרבית זמנו בבית, כך שמשקל\זמן סוללה ארוך במיוחד הם פרמטרים לא רלוונטיים. חשוב לי שהמחשב יענה על כמה דרישות: 1. מסך מט בגודל 15" 2. מקלדת עם תצורה סטנדרטית (או כמה שיותר קרובה לתצורה סטנדרטית) 3. אחריות לשלוש שנים 4. עם מערכת הפעלה (או עם אופציית הוספה) 5. 4GB זכרון פנימי - יתרון, אך לא חובה. התקציב הוא בין 2500 ל3000 שקל. הסתכלתי על מחשבי Dell, וניסיתי להבין, מה ההבדל בין סדרת הVostro לInspirion?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Intel Core 2 Duo E6300 Box GIGABYTE GA-945P-S3 DDR2 2x512Mb 667MHz CL5 PQI Westren Digital WD1600JS 160GB GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E NEC DVD±R/RW X18 סה"כ 3,844 ש"ח אמ...חסר רק מארז וספק...איזה אתם ממליצים? שיכנס רק בתוך התקציב ועדיף חנויות מראשון והסביבה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Andrey22,

מחפש מחשב נייד למשחקים עם כרטיס ככל שיותר חזק ומסך ככל שיותר גדול (17" אם נכנס לתקציב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. שלום חברים, אני חדש בפורום ומקווה שתוכלו לעזור לי אני מחפש מחשב נייד חזק, עדיף עם מעבד I7 מהסדרה האחרונה(sandy bridge) עם כרטיס גרפי חזק(עדיפות לGFORCE NVIDIA) וזיכרון של 8gb ראם. מסך כמה שיותר קרוב לfull HD או FHD, הזמן סוללה לא כל כך חשוב וגודל מסך בסביבות ה15 אינץ'. כמו כן אני אשמח לכונן בלו ריי שיגיע עם המחשב, מאחר ואני מתכוון לחבר את המחשב לטלויזיה בסלון מדי פעם. חשוב לי מאוד שהיבואן והאחריות יהיו מהשורה הראשונה בגלל שאני רואה הרבה תלונות על דל ואסוס באינטרנט, לכן אני מעדיף לא להתעסק עם החברות הללו, אלא אם כן מישהו חושב אחרת... המחשב הוא לצורך עבודה עם תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה, וכמו כן גם הרצת משחקים דרשניים מדי פעם. התוכנות שאני משתמש בהן הן: avid media com…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Buffer,

היי, אני מעוניין לקנות לאחותי ליום ההולדת אחד מהמיני מחשבים ניידים שהפכו לטרנד לאחרונה. ההתלבטויות הגדולות הם על איזה מותג ללכת, אני רוצה משהו איכותי ולא צעצוע שיהרס אחרי כמה שבועות. הסתכלי על ASUS, ACER ו-MSI כמו שזה נראה, לי לפחות, ה-ASUS הוא הכי רציני. אני מתבלט מאוד גם האם כדאי ללכת על הארדיסק מכני או SSD, כיוון ש-SSD יותר שקט ופחות סביר שיהיו בעיות עקב טלטולים, האם יש איזשהם המלצות בנושא? הקניה אומנם תהיה רק בעוד כחודשיים, היום הולדת היא בדצמבר, אבל אני מאוד מתלבט ורוצה להיות פחות או יותר סגור על דגם ומה אני צריך לחפש. עדיפות למסך מעל 9-10" כרגע תקציב זה פחות חשוב, כיוון שיכול להיות שאני גם אקנה בחו"ל ובטח גם עד אז יהיו ירידות מחירים. תודה, אור.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Strict,

בלי מערכת הפעלה(למרות שתאכלס מותקן עליו WIN 7) בן בערך שנה וחצי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 עם הכרטיס מסך והכל תודה מראש.

9. שלום לכולם בתי מתחילה בשעה טובה לימודי הנדסה אני מעוניין לרכוש עבורה מחשב נייד בארה"ב בתקציב של 800$ חשוב: אחריות בינלאומית שתתקבל גם בארץ משקל קל האם ניתן לקבל עם WIN7 נא תשובתכם המהירה תודה רבה מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים, גלישה ,תכנות , צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3\14 , עדיפות למאט * רזולוציית המסך? כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות. 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיפות ל6 תאי סוללה -ללימודים ולכן עדיפות ללפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi, usb 3, * Bluetooth? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd 500 gb לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  10. תנו לי הצעות ללא מסך ועם מסך. תודה רבה לכם!

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by osagron,

שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט ומשחקים(בעיקר מנגר EA SPORT א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא ידוע מסך נקנה בנפרד 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא ללא מסך אך עם מקלדת עכבר ובלי רמקולים . 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? הא…

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  12. Started by zvulun,

יעוד: מחשב קולנוע ביתי לסלון שיחובר לפלזמה. AMD או אינטל? ובכלל מה דעתכם על המחשב המורכב הנ"ל? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=14361 תודה

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by pyro_man,

טוב אז ככה יש שני מפרטים אחד שלי ואחד של חבר שלי אנחנו כל פעם רבים של מי המחשב יותר טוב אז אחת ולתמיד החלטנו שאתם תעזרו לנו תשוו את המפרטים ותשתפו אותנו של מי מפרט המחשב חזק יותר טוב יותר בעל ביצועים טובים יותר אז ככה: הנה שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 1 Internet Explorer 6.0.2800.1106 (IE 6.0 SP1) DirectX 4.09.00.0902 (DirectX 9.0b) Computer Name FLHXHG3FIPK8D8V User Name ùìîä Motherboard CPU Type Intel Pentium 4E, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (04/02/…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by gta_man,

אני מחפש מפרט ב-2500 ש"ח,רק לאינטרנט ותוכנות פשוטות ולמשחקי אונליין קלים.כולל מסך.תודה רבה!

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by suspect_zero,

יש לי כרטיס מסך 8600gt ספק 500w מארז סטנדרטי אני צריך מעבד, לוח אם , הארד דיסק וזיכרון אני בונה מחשב לשימוש אינטרנט ומשחקים קלילים תנו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא עד 1200 לא כולל החלקים שברשותי כמובן חשבתי על המפרט הזה מה אתם אומרים? INTEL E5200 2.5GHZ GIGABYTE GA-P31-DS3L Core 2 Quad Intel P31 FSB1333 DDR2-800 G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive הכל יצא 1250

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה והפער בביצועים לא קריטי מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 ש"ח, רק אם החריגה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה עם טאבים מרובים, צפייה בסרטונים/סרטים, אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך בסט מקלדת ועכבר. אין צורך במשהו מיוחד, שיהיה סט זול,…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2012, שזה כמו 1000 שנים בערך בענף הרכב. הגיע הזמן לשדרג. אין כל צורך לשלוח אותי למדור מפרטים מומלצים או לכאן - https://helpx.adobe.com/il_he/photoshop/system-requirements.html, כבר ביקרתי בהם. אלה הדברים שאני רוצה לברר: * מה יותר חשוב במעבד, המהירות שלו או זכרון המטמון? * אילו מעבדים מותאמים יותר למטרה, אלו של אינטל או אלו של AMD? * מהם הדברים המשמעותיים שצריך לכלול לוח האם? * עד כמה משמעותי נפח הזכרון של כרטיס המסך? * מהי מהירות המינימום המומלצת של הזיכרון, ומתוך הנחה שאני שותל על לוח האם 16GB, האם עדיף 1X16 או 2X8? תודה וסופ"ש נעים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tzahi04,

היי חבר שלי הרכיב את המפרט הבא השאלה אם יש משהו שכדאי לשנות? P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 ?P5LD2-VM, Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA? ?512MB Samsung? ?160GB 7200 8MB WD1600JB? ?NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8? ?HEC Compucase CI-6A21 400W כפי ששמתם לב המעבד הוא מעבד תקציבי והכרטיס מסך משולב עם הלוח אם. הוא אומר שהוא לא משחק במשחקים וצריך את המחשב לביצועים של תוכנות וצפייה בסרטים

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  19. שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…

20. Started by Itay Kligerman,

אחר הצהריים טובים אני צריך לבנות מחשב גיימינג בתקציב של 5000 ש"ח בניתי מפרט אחד וקיבלתי עוד אחד אשמח לדעתכם בנושא

21. שלום לכולם, אשמח לקבל התרשמות על המפרט! האם שווה את המחיר, מה יכול להריץ ומה דעתכם בגדול (: המפרט כולל: דגם לפטופ:HP DV6T-7200 זכרון: (12GB 12800 Clock memory (4GB + 8GB מסך: ''1920x1080p Full HD LED 15.6 דיסק קשיח: 256GB mSATA SSD + 1TB SATA 2/3 מעבד: Core i7 3630QM CPU כרטיס מסך: Dedicated and separate switchable nVidia 630M which supports up to 3.8GB Graphic memories בטריה : 9cell battery

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by ztakram,

שלום, הנ"ל לא נדרש לעבודה מקצועית אלא ללימודים קולנוע בסיסיים במסגרת בית הספר. צריך להריץ פרמייר ופוטושופ. אני מבין שהתקציב בעייתי משהו אבל אין אפשרות. להגדיל תקציב.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. * תקציב גמיש * חייב להיות נייד, קל וקטן. ככל האפשר (10-12 אינטש, עדיף פחות מ-1 קילו). * מקלדת סבירה, עדיף כזו שאפשר לנתק. * חיבור VGA רצוי מאוד אבל ברור לי שזו בעיה בדגמים האלה - יש מתאם HDMI-VGA שיתאים (לחיבור מקרנים ישנים)? * חייב SSD או לפחות אפשרות להחליף ל-SSD * מעבד ראוי לשמו (לא ATOM) ולפחות 4G זיכרון בינתיים שמתי עיין על ה-Samsung ATIV Tab 7 XE700T1C http://goo.gl/IscIie עם מסך FHD IPS וה-S-PEN כבונוס. תודה!

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב + רמקולים ב - 2.3K . המחשב מיועד למוסיקה, סרטים, חיבור לטלוויזיה . לגבי הרמקולים - מעוניין ברמקולים איכותיים ב - 400 ש"ח שיהיו בשיטת שידור 5.1 אבל עדיין לא סגור על הסוג . זהו המפרט שהרכבתי מעבד - Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 – TRAY קירור למעבד - ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם - Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 1155 Micro ATX Motherboard for Intel צורב - DVD NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA דיסק קשיח - SAMSUNG F3 750GB 32MB SATA2 7200 זכרון - KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 מארז + ספק COOLERMASTER ELITE 335 + 400W PSU אשמח לקבל חוות דעת . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.