עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, דרוש מחשב נייד לעבודה מול תוכנות גרפיות של ADOBE CS4 וMAYA רצוי מחשב מפירמה אמינה שלא יתחמם ויהרס לי תוך שנה.. משהו שישרת אותי ל-4 שנים. חשוב שיהיה קל (לסטודנט) שיהיה ניתן לשאת אותו לכל מקום בקלות. רזלוצייית מסך גבוה ודיוק צבעים איכותי. אשמח להמלצות, רצוי 4 ג'גיה RAM במערכת מעבד חזק דיו. מוכן להשקיע בין 6 -7 K תודה מראש

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! רציתי לשאול את דעתכם על הטענה ,כי בימים אלו ,כאשר מדובר בצרכים סטנדרטיים המחירים של המחשב הנייח והנייד כמעט זהים (כשמשווים מפרטים)במידה כזו שעדיף לקנות נייד (בגלל הניידות שלו על כל המשתמע) מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  3. Started by StrikeEagle,

מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 בלי חריגה של שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רשימה ארוכה של משחקים שיצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by sroolik,

אני צריך מפרט בשביל דוד שלי, בעיקר לעבודה שוטפת, מסמכים, סרטים, גלישה, מיילים צריך ציוד היקפי: מסך 17 דק עכבר מקלדת רמקולים צורב (רצוי DVD) תשתדלו שלא לחרוג, אמרתי לו שזה יהיה גג 4500, אם יש חריגה קטנה, שתהיה שווה את זה תודה ! ! !

6. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב של DELL עם VISTA HOME ואני רוצה לפרמט ולהתקין XP PRO. 1. האם כדאי? 2. האם אני צריך לעשות משהו מיוחד לפני? 3. האם תהליך הפירמוט וההתקנה זהים למחשב רגיל? 4. האם זה יפגע לי באחריות במידה והמחשב יתקלקל בעתיד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שלום. ברשותי מחשב מבוסס asus m2a-vm hdmi 65watt amd 4200 dual core 2x1 gig ram 250 gig hdd. hauppage pvr150. תוכנן במקור לשמש media center. עכשיו אמור לצאת לפועל. 1. לפני הכל- האם החומרה הנ"ל מספיק חזקה בשביל לשמש כמדיה סנטר סביר, או שאין טעם בכלל להשקיע בה? 2. האם מומלץ להחליף את הכרטיס מסך המובנה x1250 באחד אחר (ואם כן איזה)? 3. האם חיוני להוסיף hdd נוסף? (ברשותי hdd חיצוני של 500gig שיכול לשמש לאחסון) 4. על איזה מארז וספק כוח אתם ממליצים? 5. על איזו מקלדת אתם ממליצים (שמעתי על xgene מה דעתכם?) 6. האם צריך להחליף את הקירור למעבד? אם כן איזה קירור זול מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מבקש עזרה.. אני רוצה להריץ משחקים טובים חדשים אבל הם ממש כבדים כמו bioshok medal of honor airborne וכאלה והמחשב שלי לא סוחב בגרוש זה הולך תקוע לגמרי אפילו שכול ההגדרות על LOW מה אני יכול עוד לעשות עם המפרט שלי היום (המפרט נמצא פה צד ימין מתחת לשם) כדי לי במצב כזה לשדרג את המחשב עכשיו או עוד כמה זמן אם לעשות OC ? מה רצוי תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Guy Saban,

אני התחלתי לעסוק בתכנות, אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני לא ממש מבין בזה. המחשב בעיקר יהיה מיועד ללימוד תכנות. תקציב: 3000 -3500 תוכנות להרצה: ipython, visualstudio, vmware,java בכללי: לראות סרטים וסדרות בHD, לגלוש באינטרנט. גודל מסך: 14/ 15.6 מבריק או מאט: מה שיהיה יותר נוח לעבוד איתו משקל רצוי: כמה שפחות זמן סוללה: עדיפות ל5 שעות + יציאות מיוחדות: HDMI, USB רישיון למערכת הפעלה: כן, חובה בנוגע למעבד, אני לא מבין בזה כלכך, אשמח לייעוץ ופירוט על למה כדאי לי I5 או I7, אם לקחת SSD וכמה GB RAM תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by shaike_adler,

הנני מעוניין במחשב נייד עד 5000 ש"ח הדרישות העיקריות: מסך 13" קל משקל חיי סוללה ארוכים שימוש באופיס אינטרנט ותוכנות ,יתכן שימוש בפוטו שופ (לא משחקים) חשבתי על ACER http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7556&perur=2&t=1&c=483&cbar=r ועל SL300 http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=9360 אודה לחוות דעת והצעות נוספות שייקה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטים. צריך גם מסך. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by psybrain,

אני לא יודע אם אני במקום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אני קניתי מחשב חדש .. וראיתי פה בפורום כל מני דברים של בדיקת טמפרטורות OCCT וכו .. ואין לי מושג מה זה בדברים האלה .. מה הם עושים ומה צריך לעשות ... עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה שקונים מחשב חדש איזה דברים חייבים לבדוק אותם חום טמפרטורות מעבד וכו ? תנו לי קצת אינדקציה מה לעשות ואיך ועם מה ולמה ... אני פשוט מרגיש מבולבל ולא יודע מה צריך לעשות והאם זה חשוב או לא... תעזרו לי בבקשה תודה

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  13. בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מחשב לצורך הפיכתו לNAS. המטרה היא להכניס כמה שיותר כוננים בפנים. למשל 8 הארד דיסקים של 4 טרה כל אחד. האם בהנחה שבאמת אני הולך לשים בפנים 8 הארד דיסקים אני צריך לוח אם שיכול להתחבר לכולם (8 כניסות) או שהם משורשרים אחד לשני? בקיצור אשמח לעזרתכם בבניה של המחשב בדגש על הלוח אם, מעבד, זיכרון RAM, ספק כוח ומארז. הארד דיסקים - יש לי. התקציב הוא סביבות 2000-3000 ש"ח (ללא ההארד דסקים וללא מערכת הפעלה). המון תודה

14. Started by haviv822,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5k חריגה לכל היותר של 500 שקלים (רק אם באמת יורגש הבדל בביצועים) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהשלישיה של מעבד-זכרונות-לוח יהיו חזקים (מעדיף מבוסס אינטל) כרטיס מסך לא רואה לנכון ליותר מ 1000 שקלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכונן קשיח אין צורך במארז אין צורך בהרכבה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. המפרט מיועד לילדה בת 10 שהשימושים שלה במחשב הם בעיקר אינטרנט, ICQ, office, מוזיקה, לומדות (חשבון, הבנת הנקרא וכו') ואולי בעתיד גם משחקים קלים שמתאימים לילדים בגיל הזה. אם אפשר להישאר על תקציב של 1500 זה יהיה נחמד. אפשר לחרוג ב 100 שקלים בערך אם צריך אין צורך בשום ציוד היקפי ואני כן רוצה להכניס למפרט הזה 2 גיגה זיכרון ואני כן מעוניין להכניס כרטיס מסך (אולי ה 8400GS? מה אתם אומרים?) מבחינת השקט, אז לא צריך שקט מוחלט אבל גם לא רעש של תחנת עבודה. שיהיה סביר. אשמח אם את המפרט אפשר יהיה להרכיב דרך האתר של KSP כיוון שזה סניף המחשבים היחיד בעיר. הדבר היחיד שמעצבן אותי באתר שלהם הוא שאין להם גרסאות BOX למעבדים מה שמצריך השקעה גם בקירור והמבחר שלהם של מארז+ספק הוא עלוב ביותר. אפשרו…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by alop,

היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.

18. Started by matessim,

אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by TamTam,

שלום לכולם ושנה טובה לאחר 6 שנים אם המחשב הנוכחי אני מעוניין לקנות מחשב חדש, זה מחשב למשחקים אם כי לא חייב שיהיה בהגדרות הכי גבוהות יש לי מסך CRT 19' אני לא הייתי בטוח איזה ספק לקחת אני מקווה שלא טעיתי אם יש לכם הצעה\המלצה לשיפור אני אשמח לשמוע זה המפרט שבניתי : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤757 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P13334GK ¤392 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤564 מארז: [..] RAIDMAX TORNADO BLACK w/o PSU ¤241 ספק כוח: [..] JSP-TECH EZ-COOL 500W : PS-1000-500 - RETAIL ¤209 הרכבת מחשב: [..] הרכבת …

• 10 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, הורדות ועריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)-סיבליוס 7(עריכת מוזיקה)- שימוש כבד. דרישות התוכנה: : Intel Core 2 Duo (or equivalent) or better, 4 GB+ total physical RAM, 40 GB total hard disk space (7200 rpm or faster drive recommended; SSD preferable), ASIO-compatible soundcard ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. האם ידוע למישהו על לוחות אם חדשים, עם כל הטכנולוגיות החדשות המשמעותיות שבאו עם ה-Z68? האם שווה לחכות זמן מה עם קנית מחשבים ניידים בגלל/בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. שלום, אני זקוק למפרט בעל התכונות הבאות: תקציב: 2600~ש"ח, ניתן לחרוג בסכום סביר שיתן את התמורה הכי טובה לשקל/ביצועים ושההמפרט יענה על הדרישות. למשל המפרט שאני הרכבתי חרג ב600 ש"ח. שימושי המחשב: כללי. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). ונראה לי שכל מחשב מ2007 מנגן סרטי HD- לא? משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER K…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי, רוצה לעבור מלפטופ של עבודה ו-Hearthstone למחשב נייח שיכול להריץ חלק PUBG ומה שיבוא בהמשך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5-6K, אם אין ברירה - נחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בדגש על PUBG ושימושים יום-יומיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, מסך, אוזניות + מיקרופון 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תלוי עד כמה מרעיש, בגדול חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה, מני…

24. שלום לכולם, זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1017 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤561 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤355 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤460 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8400GS 256MB PCIe ¤277 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV340 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7170SB X18 DVD ¤153 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD717OSB מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרי…

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by ag43,

קיבלתי מחבר מחשב נייד HP NC6220 ללא מטען. אני מחפש לקנות לו מטען במחיר שפוי. בארץ מטען מקורי מתחיל מ240 ש"ח בעוד שבENAY ניתן למצוא מטענים החל מ11$. עד כמה משנה ההבדל בין מטען מקורי למטען גנרי? דוגמא למטען מEBAY: http://cgi.ebay.com/AC-ADAPTER-Charger-FOR-HP-Compaq-tc4200-nx6110-nc6220_W0QQitemZ180411379563QQcmdZViewItemQQptZLaptop_Adapters_Chargers?hash=item2a015b2f6b&_trksid=p3286.c0.m14

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.