עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idanshir,

שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by Mingi,

הצעה שנראית לי טובה ומשתלמת מאתר ג'י טק : http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=100236&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=14 המחשב הוא לא למישהו מקצועי, מיועד לאיי סי קיו ושטויות באינטרנט בעיקר... 2 שאלות: 1. האם הצעה משתלמת?, ואם לא, הצעה טובה יותר? 2. בנוגע לכרטיס מסך, מה עדיף ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by most,

ערב טוב, מבקש את עזרתכם/עיצתכם נייד המיועד לסטודנטית לשימושי אינטרנט ואופיס לרוב וכן לשימושים כללים (מוסיקה סרטים......) לא למשחקים כלל, לא לעריכות וכו' רצוי מסך גדול ואיכותי (תהיה מול המחשב זמן רב), חיי סוללה ארוכים במידת האפשר אפשרות לאינטרנט אלחוטי וכו' כמובן מחברה עם שירות ותמיכה טובה. מודה לכם מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by JBar,

אני משדרג את מחשב הגיימינג שלי מ- 2008: * מעבד E8400 * לוח אם LanParty DK x38-T2RB. * כרטיס מסך HD4870x2 ATI Radeon. * ספק 750W Corsair CMPSU-750TXEU. * מארז CoolMaster 690. * זכרון 4GB של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 * דיסק קשיח ST1000DM003 • Barracuda Desktop 6Gb/s 1TB Hard Drive (יותר חדש משאר המחשב, משנת 2012). * כרגע ללא כונן DVD. * כרטיס רשת אלחוטית - Marvell Yukon אני גם אשמח לשמוע הצעות למקום בו אפשר למכור את המחשב (מעבר ל yad2 ול trade-zone). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה.. אבא שלי מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה.. הוא קיבל מפרט מחבר שלו ורציתי לדעת אם החלקים נורמליים וזה שווה את המחיר? :s05: אז הנה המפרט: מחשב נייד HP דגם המחשב : PAVILON 7020 מעבד intel 2310T 1.46G זכרון ddr2 1024M דיסק קשיח 120G כונן DVD RW כלול כרטיס מסך UP TO 128m מערכת הפעלה Windows Vista כרטיס קול כלול כרטיס רשת 10/100 + אלחוטי כרטיס מודם 56K מסך 768*1024 WIDE 15.4 מקלדת מקורית עכבר TUACH PED סה"כ לתשלום : 975$ האם המחיר בסדר? האם המפרט בסדר? דרך אגב.. העתקתי את מה שהיה רשום על הדף... אבא שלי אמר לי שהוא מוכן להשקיע במחשב עד 1500 דולר.. אז אם יש הצעות אחרות או תוספות.. אז תשתפו אותי בבקשה.. בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  6. Started by TheRealOG,

אהלן חברה, לפני ארבע וחצי שנים +- נעזרתי באתר הזה על מנת להרכיב מפרט למחשב חדש לגיימינג בסביבות ה3.5K, הוא לא בדיוק היה high end, אבל הוא סיפק את הצרכים שלי. עם הזמן הוא התיישן ואני רוצה לשדרג אותו/להחליף אותו. המפרט הנוכחי הוא: מעבד - INTEL CORE2DOU 7500 לוח אם - ASUS G41 INTEL CHIPSET מארז - EZCOOL K110 זיכרון פנימי - 2GB DDRII 800 MHZ KINGSTON כרטיס מסך - GEFORCE 9800GT 1GB כרטיס קול - O/B כרטיס רשת - O/B ספק - 400W TRUE EZCOOL מאוורר מעבד - BUFFLO CPU FAN מסך - BENQ 19' LED 1:2000000 5MS - אין צורך להחליף כונן DVD - לא מתפקד וצריך החלפה דיסק קשיח - אין לי צורך להחליף, יש לי שני דיסקים קשיחים מצוינים בנפח כול של 1.5TB 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,500 -7000 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עם המון טאבים פתוחים בכרום, תוכנות אופיס, רוצה להתנסות בעולם הבינה מלאכותית ולהריץ מודלים במחשב בתוכנות מקומיות (לא בענן) ואולי קצת תוכנות גרפיות אבל לא משהו קריטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי שיהיה בסביבות 14’ כי אני עובד מסביב …

8. Started by sharonbh,

שלום, אתמול עם הדלקת המחשב נייד גיליתי פס אדום שחוצה את המסך מלמעלה למטה בשליש הימני שלו. השאלה היא האם המסך נדפק או שיש דרך כלשהי להסיר? הקו אינו מופיע כאשר המחשב מכובה. הלפטופ הוא של HP מסדרת פביליון DV6000 תודה שרון

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  9. Started by nirzx,

ידידה שלי טסה לחו"ל (ניו יורק) ביולי. אם אני מביא לה 1,500 דולר מזומן יש סיכוי שהיא קונה לי מחשב נייד של דל אם אחריות בין לאומית? (בלי יותר מידי כאב ראש) http://www.dell.com/us/en/business/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=bsd&cs=04 הימני שעולה 1350.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. Started by JohnnyBGood,

שלום לכולם. 8) צריך מחשב נייד לעבודות אודיו. באיזור הארבע וחצי, חמש אלף (חמש וחצי אם יש סיבה טובה), שקט, 2 ג'יגה זיכרון, הארדיסק במהירות 7200 (5400 איטי מדי להקלטה, לא?), ומסך 15 אינץ'. שאר הרכיבים חשובים לי פחות, אני צריך כמובן מחשב חזק אבל הוא לא הולך לשמש למשחקים. מה שכן, קראתי שכרטיס מסך לא און-בורד יפנה לי משאבי מעבד לדברים אחרים, השאלה אם זה שווה את הכסף (בעיקר מאחר ואני לא צריך יכולות תלת מימד)? אה, ואני צריך PC ולא מק (אני עובד המון עם פרוטילופס) הסתכלתי על ע ש ר ו ת דגמים, נתונים טכניים וחוות דעת של רוכשים/גולשים/אנשים-מחברה-מתחרה-שסתם-מלכלכים-על-המוצר והגעתי למסקנה ש-msi די מוצאים חן בעיניי. חשבתי על M-Audio Ozone בתור מקלדת שליטה/אודיו אינטרפייס (כמובן לא נכלל …

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. Started by amicam,

שלום, הייתי רוצה להרכיב מחשב לגיימינג כבד. התקציב הו 6500 שקלים (ניתן לקצץ קצת יש לי כבר מארז (cooler master Haf X) וספק כוח 6500W של seasonic. אם זה עומד בתקציב הייתי רוצה זיכרונות DDR4. אני לא עושה OC המסך שלי הוא טלוויזיה 32 FHD. תודה רבה,

12. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של כ-4K. המחשב מיועד למטרות סטודנטיאליות (קריאה של חומרים באינטרנט, PDF, עבודה ב-WORD וכו') ולכן האופציה של המסך 300 מעלות שלו נראית לי שימושית. בין היתר אם כבר אני קונה מחשב חדש הייתי מעוניין שיהיו לו מעט יכולות גיימינג אם כי לא קריטי מאוד, חשוב המשקל שלו שיהיה כמה שיותר נמוך, שלא יהיה רועש, ועם זמן סוללה כמה שיותר טוב. אז ראשית רציתי לדעת מה דעתכם על הבחירה? האם לדעתכם יש מחשב טוב יותר במסגרת התקציב הנ"ל? דבר נוסף שחשוב לי לעתיד, זה היכולת להוסיף כונן SSD. ראיתי שלמחשב הנ"ל אין כונן אופטי מה שאומר שאני לא אוכל בעתיד להוסיף כונן SSD במקומו או שיש איזה מקום ספציפי מיועד לזה שאני לא יודע? אני מעדיף לא להחליף את הכונן קשיח הרגיל ב-SSD …

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  13. AMD Athlon 3000+ K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire XFX FX5500 128MB TV 5 מאווררים Exelstor 80G CD-ROM + CD-RW איזה ספק כוח הוא המינימום שאני צריך ואיזה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. שמצריך מערכת הפעלה ואופיס,ללא תוכנות גרפיות השימוש הוא בסיסי מאוד תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. באתי להתקין מערכת הפעלה, וזה מראה שיש מחיצה, מישהו יודע מאיפה היא באה והאם מותר למחקה ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  16. Started by nimrodg,

תקציב מקסימלי : 1000 למחשב עצמו ועוד 1000 שקל לשאר החלקים שימושים: בעיקר אינטרנט והורדות וגם וורד חומרה מיוחדת: כרטיס אלחוטי. ציוד היקפי : לא האם מתוכנן OverClock?לא האם ישנו חלק שכבר ברשותכם ולא צריך אותו במפרט? לא מקום בדיסק קשיח : כמה מקום חייב שיהיה במחשב ? 500GB מערכת הפעלה, איזה מערכת הפעלה אתם מתכננים למחשב?: ווינדוס גודל מסך שיש לכם כרגע/שאתם מתכננים לקנות עם המחשב: לא רלוונטי. חנות מועדפת : אין. הערות נוספות: אני רוצה להרכיב לבד את "הדברים" הקלים להרכבה, כמו כרטיסים קול ותצוגה והארד דיסק. תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

אהלן חבריקוס ! אני קצת לא מעודכן בעולם החומרה בשנתיים-שלוש האחרונות, ורציתי לשאול מה יהיה המפרט האופטימלי (ללא ציוד היקפי) למשפחה שצריכה מחשב שיריץ יישומים בסיסיים בלבד (אינטרנט בעיקר, מוזיקה וכו'). חשבתי גם לתת להם אפשרות להריץ סרטי HD במידה והם יקנו מתישהו מסך לסלון, כי אני יודע שזה לא סיפור גודל מבחינה חומרתית ותקציבית. אם אפשר לדחוס את התקציב לכיוון ה1200, אני אשמח עוד יותר. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  18. Started by OrenC,

1. תקציב מקסימלי - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2.שימושים: מוזיקה, [עריכה בקטנה, Traktor], סרטים HD, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות . 3. צורך בציוד הקפי - לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ספק [יש ספק גנרי חדש מהמחשב הישן של SAMA 500W - לא מדהים, אבל יחסוך 400-500 שקל] - אלא אם אפשר למצוא ספק שלא יכביד על התקציב... מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 [מאוורר מעבד שקט שמומלץ?] 6. (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. אלו שני המפרטים: 1. מחיר - 7.5K: טווח סטייה מקסימלי 1200ש"ח כולל צ. הקפי כולל מסך וצורב DVD. 2. גיימיג כבד עריכת גרפיקה/וידאו. 3. ציוד היקפי כפי שמצויין במפרט. 4. לא צריך פלופי או כ. קול נפרד. 5. העדפות לחברות / ורכיבים שאני סגור עליהם: מעבד: אינטל i7 920ו כ.מסך: צ'יפ nvidia או 260 X2 של Zeotech או 1 285 רק Asus לוח אם: ASUS / Gigabyte בלבד. (לא סגור על דגם) HD: WD מארז: CoolMaster 690CM 6. עיצוב: לא משנה. העדפה לקירור: שקט במפרט ללא SLI! 7. מע' הפעלה אתקיןלבד 64BIT 8. צרכים מיוחדים, מקלדת /עכבר PS2 המחשב מרוחק ממני כ 10 מטרים. (יש לי כ. מאריכים) 9. מתכוון לבצע OC מתון למעבד ולכ.מסך. 10. משחקים: DX10, וPX Shader אחרון (3?) Crysys / Supreme Commander וכו. מפרט מבוסס: i7 -T…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. Started by sagizaidor,

היי חברים, אני מחפש מחשב נייד שימש לעריכה גרפית, ועריכת וידיאו. התקציב שלי עומד על 6000 ש"ח, מוכן להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל ראם. אני אשמח להמלצות שמגיעות מניסיון ולא רק מקריאה יבשה של המפרט. תודה.

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  22. אני לא מצליח למצוא את המפרט הזה... מישהו מכיר דגם כזה? כמה חזק כרטיס המסך הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by coefly,

שלום לכולם, מעוניין לקבל יעוץ למפרט מחשב לעריכת וידאו. מעוניין לעבוד עם תוכנת הפרימייר. דיסק קשיח ומארז כבר יש. חשבתי על מעבד i5 3450 אבל אני לא ממש מבין בזה. התקציב שלי למעבד, לוח אם וזיכרון הוא 2000 שקלים. את כל שאר החלקים כבר יש לי :-) תודה מראש על היעוץ, ליאור

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  24. Started by ac1240,

מחפש נייד עד ה 3000 שקל בלי אפשרות חריגה למשחקים ברור לי שזה לא יהיה מפלצת אבל שיתמודד בצורה סבירה ראיתי את הדגם הזה Fujitsu Esprimo V6515 מעבד ליבה כפולה Intel Dual Core T3400 2.16GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך משולב nVIDIA GeForce 8200 זכרון 2048MB DDRII 800MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Super Multi DVD Writer תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת 10/100/1000 יציאות USB2.0 X3 ,Express Card VGA ,Audio, יציאת רשת ועכבר Touch יש לו GF 8200 משולב האם הכרטיס הזה שווה משהו? עוד שאלה איך ה X4500 של אינטל(אני ידע שזה משולב אבל מעניין אותי למה הוא משתווה) תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  25. היי! אני סטודנט למדעי מהחשב,ועושה עבודות תכנות\קימפילציה. אני עובד כרגע על נטבוק(intel atom + 2G ram)-והוא מקרטע!! השאלה שלי היא האם תוספת זיכרון תשפר את הביצועים בשביל הקומפילציה? אם אין ברירה וצריך להחליף מחשב, מה אני צריך לחפש?מעבד חזק? והאם אפשר לקבל המלצה על דגם מסויים כשהצרכים שלי הם תיכנות וקומפילציה? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.