עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by curdi1,

(שמתי לפני יומיים בפורום של קולנוע ביתי אבל כנראה לא התאים לשם - אם אפשר למחוק אותו משם) ערב טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by kostiak,

1. מה התקציב המקסימלי? 2800, עדיף פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? מחשב למשחקים סגנון GTA IV (וכמה שזה אפשרי - שיוכל להריץ משחקים גם עוד 2-3 שנים (גם אם בהגדרות לא הכי גבוהות)) 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? בלי מערכת הפעלה, עם הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין חנות מסוימת, רוצה למצוא מפרט בערך …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by Xavi06,

טוב אז נתנו לי 2 מפרטים שבאחד מהם יש מערך של 2 כרטיסים ובשני כרטיס מסך אחד, מה לדעתכם עדיף לקנות שיחזיק מעמד יותר שנים ויפעיל משחקים על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA) השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרטים תגידו לי מה אתם חושבים? מפרט למחשב עם מערך של 2 כרטיסי מסך: http://www.tms.co.il/preview/spec/c9asu5r7 מפרט למחשב עם כרטיס מסך בודד: http://www.tms.co.il/preview/spec/j8k6h7sv

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1143 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤542 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe ¤1166 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV388 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A Black X20 DVD ¤135 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD7200AB מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 534 460W ¤489 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by sheepsi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by vk,

מפרט ב4K למשחקים בלי ציוד היקפי או מסך.. עריכה: כולל OC

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by odedwo,

מחפש נייד חדש. צריך להיות קל (אזור 1.7 ק"ג לכל היותר) עקב נסיעות מרובות. מפרט טכני פשוט למדי עקרונית, מכיוון שהוא בעיקר לגלישה ברשת ולכתיבת מסמכים. מאוד מעדיף מעבד מסוג "Intel Core 2 Duo" ומעלה, ולא אתלון או AMD. תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. Started by fizban,

שלום לכולם! הייתי שמח אם מישהו יכול לכתוב לי את המפרט של המחשב הכי טוב שהיה לפני ה- CORE 2 שמעתי משהו על AMD FX62... אני לא מבין יותר מידי במעבדים\לוחות וכדומה.. אז אם מישהו יכול ליעץ לי על מפרט טוב, בסביבות ה-4000 שקל בלי מסך (כמו שציינתי, לפני עידן הCORE 2, אין לי צורך במחשב כזה חזק.. סתם לימודים\גלישה וכדומה.. אם יעלה פחות אפילו יותר טוב) אני מאוד אשמח. תודה מראש! טל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. לחבר שלי הוצע המפרט הבא, הצרכים הם גלישה,צפייה בסרטי HD במחשב וחיבור המחשב לטלוויזיית HD , אופיס 2007 והרצת WIN 7 בצורה טובה מאוד : AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition Box ASUS M3N-H/HDMI Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT LG GSA-GH22L X22 SATA DVD HEC 6A19B Black Enermax Tomahawk 405W האם במסגרת התקציב הנ"ל יש אלטרנטיבות טובות יותר (אני לא חסיד של AMD ולפי דעתי גם כרטיס מסך חיצוני ולא מובנה עדיף)

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?פלוס מינוס 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ביתי - אופיס, קצת משחקים (GTA SA, DIABLO) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת, ע…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. שיהיה לו גיגה זכרון או 512 והרבה גיגה ואינטרנט אלחוטי תודה לעוזרים אני הולך לקנות היום

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by acmmta,

אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב חדשים תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 מארז ללא ספק Thermaltake M5 ספק כח Cooler Master eXtreme Power Plus 460W סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM6100 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 2571 ש"ח אני מתכנן בעתיד לשדרג כרטיס מסך. פתוח להערות והארות תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שמעו אני חושב שמצאתי מפרט מאוד מאוד משתלם בFOXPC! אבל הכל מבולגן ולא הבנתי מה המפרט במדויק.. הנה הלינק: http://www.foxpc.co.il/BuildSystem.aspx?SystemID=2 מה המפרט המדיוק ללא כל התוספות האלה מישהו יכול להגיד לי?אני חושב שזה הולך ככה: E8400 OCZ Vendetta GB EP43 2X2GB of RAM GTX260 NZXT TEMPEST CM 550W Real Power PRO זה המפרט?אם כן זה הדבר הכי משתלם בארץ! מעבד סוס, קירור למעבד, לוח סבבה, ראם סבבה, כרטיס סוס, מארז סוס, וספק סוס! אם התקציב שלי זה 3400 יש משהו שהייתם מציעים לי להחליף? למשל לרדת במארז ולעלות במשהו אחר?כי יש שם כל מיני אפשרויות כאלה.. תודה! שימושים: אינטרנט,סרטים,משחקים כבדים כמו GTA IV CRYSIS COD5 וכולי, שקט חשוב אבל לא כל כך חשוב - שאני אומר חשוב אני מתכוון של…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by satlanush,

אני חושב לקנות מחשב חדש אחרי שסבלתי את המחשב העלוב הזה כמה שנים טובות אוקיי קודם כל התקציב בין 4000-5000 ללא מסך או ציוד הקפי. המסך שלי סביר אך מסוגל לעבוד ברוזולוציה 1280x1024 אז קחו בחשבון את הכרטיס מסך. בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ייעוד המחשב למשחקים בעיקר ושימוש כללי. לא מתוכנן OC. חשוב מחשב שקט ומקורר היטב. כרטיס מסך של ATI RADEON 48XX תעזרו לי להחליט (4870 או 4850). מעבד כפול ליבה / מרובע ליבה תחליטו אתם. שיהיה מחשב תותח ביחס לתקציב תודה מראש.

17. Started by LalA09,

קודם כל, חבר'ה תודה על העזרה! 1. מה התקציב? 3000 ש"ח, אם אפשרות חריגה ל 3100 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים,הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד - העדפה ל E8400/Q6600/Q8200. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא משהו מיוחד,עדיף שיהיה שקט אבל. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא משהו רציני. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? כרגע לא, אבל מעדיף שיהיה למעבד קירו…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מחשב חזק למשחקים ב6K ללא מסך. בנוסף ראיתי בEBAY כי המחירים הם 70 אחוז מהמחירים בארץ כולל משלוח האם מישהו ניסה וממליץ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אהלן לכולם, חודשים ארוכים של סקרים וחיפושים הניבו בסופו של דבר 2 דגמים עיקריים: 1520 של DELL וה-6515 של HP. שני המחשבים בעלי כמעט אותו מפרט כמו שנטחן רבות בידי אנשים רבים בפורום זה, אך ההעדפה שלי נוטה לכיוון ה HP.(למרות האחריות הקצרה יותר) השאלה שלי האם כדאי לוותר על ה6515 וללכת על ה-6510 שדומה לו שתי טיפות מים? השימוש שלי יהיה בעיקר לאופיס ולאינטרנט אך מעוניין לשחק במשחקים פה ושם ולכן התמקדתי בכרטיס מסך חזק יחסית. האם השיקולים שלי נכונים או שאני ממש לא בכיוון? אבקש את עזרת המבינים בתחום תודה

20. שלום למומחים, אני צריך laptop לאופיס ואינטרנט עד 5500 ש"ח. בעבודה אני עם thinkpad R50 ואני די מרוצה (אבל לא נופל מהרגלים [איפה לעזאזל כפתור ה windows]). אז יש עדיפות ל ibm אבל לא מהשוואה. בנוסף אני נוסע לארה"ב וראיתי שהמחירים שם הרבה יותר זולים (אפילו ישר באתר של ibm/lenovo http://www-131.ibm.com/content/home/store_LNV_PublicUSA/en_US/notebooks/index.html). מה דעתכם האם כדי לקנות שם? הטיסה ביום ראשון בלילה... תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Tal Gonen Halter,

אשמח אם תענו לי איזה כרטיס מסך יתן לי להריץ BF4 על ULTRA

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by brsv,

יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by guy1989,

שלום, אבקש עזרה בבניית מחשב לצורך עבודה משרדית בעיקר עם מעבדי תמלילים אך גם לעבודה עם פוטושופ..מחשב שיחזיק בצורה מכובדת גם בעוד כמה שנים טובות, טווח המחירים הוא כ3000-3500 וארצה גם מסך 19" בהיקף המחיר הזה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. שלום, לפני כמה ימים הספק שלי שבק חיים, ולקח איתו על הדרך את הלוח אם ): אבל בסופו של דבר מדובר במחשב בן יותר מ-6 שנים, אז כנראה שבאמת הגיע זמנו... אני צריך מארז+לוח אם+מעבד+זכרון וכרטיסים (הצורב, הכוננים הקשיחים והמסך עדיין תקינים). בגדול השימוש הוא רק להורדות,גלישה,וצפייה בסרטים אבל *חשוב להבין* שצורת העבודה שלי היא מולטי טסקינג אז יש הרבה חלונות פתוחים ותוכנות P2P שעובדות ברקע, לכן אם יש איזה מעבד מסוים או משהו כזה, שתומך בסגנון העבודה הזה, אני אשמח לשמוע עליו (: אם תוכלו לתת המלצות ל: -מארז סטנדרטי+ספק. -לוח אם: אולי ASUS ? חשוב לי שהלוח אם יהיה מחברה טובה.דבר נוסף וחשוב: הכוננים שיש לי הם IDE אז חייב שבלוח אם יהיו לפחות 2 כניסות IDE. -מעבד: שיהיה טוב למולטי טסקינג. לענ…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  25. אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי גם לטובת לימודי עיצוב (תקשורת חזותית, משלב עריכת וידאו וrendering) וכמובן גם למשחקים... אין לי צורך בציוד הקפי (למרות שאני מת לקנות את המסך הענק של DELL) הרכבתי מפרט שנראה לי איכותי באתר טי.אמ.אס, מה דעתכם? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35T-DQ6 Conroe Support GP35TDQ6 ¤ 1151 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד THERMALTAKE BLUE ORB FX CL-P0333 ¤ 212 1 ספקי כוח Thermaltake 550W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails W0134RI ¤ 472 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤ 1724 …

• 7 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים