עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט מפנדה אני הרכבתי בעצמי. בבקשה לשמור את העסק ענייני. ההתלבטויות העיקריות הן: א) האם לוח האם שווה את ההשקעה או לוחות אחרים של ASUS יתנו את אותם ביצועים בפחות מחיר. ב) על הזכרונות ועל הקשיחים יש מה לדבר. שאר המפרט דיי סגור. לא מתוכנן OC בשנה הקרובה. תלויי בסחיבת המערכת לאורך זמן. בבקשה לא להתייחס לרזולוציית מסך. אני באופן קבוע קונה מחשב יחסית חזק ומחזיק אותו שלוש שנים למשחקים. ככה שמה שהיום "מיותר וחזק מידי"למשחקים. עוד שנה וחצי ייתן יופי של ביצועים בלי צורך לשדרג (מניסיון של שלושה מחשבים אחורה). בתודה מראש על ההערות. הסר כמות. מוצרים סה"כ Corsair 4GB Kit DOMINATOR DHX PC2-8500 DDR2 1066MHz CL5 TWIN2X4096-8500C5DF 830 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by CrazyMax,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח, תתאפשר חריגה של עד 500 ש"ח. מיועד ללימודי רשתות/אבטחת מידע. צרכים בסיסיים כגון אופיס ואינטרנט (ואולי אצטרך גם להריץ עליו מכונות וירטואליות - אם אפשר לקבל הצעה אחת למחשב שיתאים להריץ מכונות והצעה נוספת למחשב שלא מיועד לכך). אין צורך במערכת הפעלה וכרטיס מסך פחות רלוונטי, לא יהיו משחקים על המחשב אלא רק מולטימדיה, לכן על חשבון כרטיס מסך אני רוצה מחשב שיהיה יחסית "חזק" (לא עגלה). מסך +15" , לפחות 2GB זיכרון, אחריות לשנתיים לפחות (רצוי 3 גם אם זה אומר תוספת תשלום), מעבד אינטל (לא ממש הבנתי אם עדיף centrino או core 2 duo ומה ההבדל בכלל) ראיתי מספר הצעות: LG (למשל R510 2.0GHz) או DELL Inspiron או HP Pavilion DV5/6 (משום מ…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by שרון מהוד השרון,

היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, הבנתי שאתם הכי מבינים בתחום המפרטים ^^ אני זקוק למפרט הטוב ביותר שניתן להפיק מ4,000 שקל. כנראה מKSP, כולל מסך. (ללא כונני DVD וללא ציוד היקפי) בעיקר למשחק GTA. לגבי OC - אני לא ממש יודע איך עושים.. אז לא. תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אוקי יש לי מחשב נייח בבית ואני מעוניין בלפטופ שיהיה למשחקים, תכנות אתרים, סרטים ובקיצור שיעבוד הכל עד 3000 שח בנייח יש לי כרטיס מסך geforce 9500 מעבד intel 2.6MHZ זכרון 3 GB DDR2 עכשיו אני רוצה נייד עד 3000 שח שיהיה יותר טוב מזה. אני יוכל למצוא? עזרו לי בקישורים http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22955969 לדעתי זה טוב... אני יקנה לו עוד איזה 2GB רק בנפרד לזיכרון וזהו... לא?

7. Started by drunkendwarf,

Description Unit Price Price EON-15 High Performance Laptop $1,988.00 $1,988.00 Customizations: Laptop Exterior: Laptop Exterior: Design Neurons Chassis and Primary Display: EON15 platform with 1920 x 1080 15.6" LED Backlit Glossy LCD Screen Graphics Card: Single 1GB GDDR3 NVIDIA GeForce GTX 285M (1GB of Total GFX) $56.00 Processor: Intel Core i7-740QM Quad Core Processor (1.73GHz), 6MB L3 Cache, mPGA-989 $170.00 Memory: 4GB Dual-Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 2 X 2GB $35.00 Hard Drive One: 500GB Seagate Momentus XT 7200rpm SATA 300 Solid State Hybrid Hard Drive $84.00 Optical Drive: 8X DVD±R/RW/4X +DL Super-Multi Drive & Software Audio: Integrated High-Definit…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. המחיר הוא לפני הנחה של איזה 100-150 ש"ח. יש הצעות לשיפור? אפשר להוציא משהו יותר טוב במסגרת התקציב רק בחנות KSP. המחשב כמובן מיועד למשחקים ולא מתוכנן OC.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  9. אהלן אנשים, צריך מפרט ב-4000ש"ח למשחקים (או יותר נכון סימולטורים בלבד), לא צריך מסך, ציוד הקפי וכוננים אופטיים (צורב, DVD וכו'...) תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. מחשב בשביל אבי , גלישה באינטרנט הורדות של סדרות וסרטים וצפיה באיכות של DVD מקסימום על מסך 17" בקיצור אני נורא אשמח מפרט ב1000 כמה שפחות יותר טוב אבל גם 1500 ילך , חשבתי על מפרט בנוי מאיבורי הוא לא צריך יותר מזה , מה אתם חושבים? תודה רבה מראש שכחתי לציין משהו חשוב , אם תתנו לי מפרט אז תתחשבו בעובדה שיש לי 7300GT וE6300 אז לא צריך ספק וכרטיס מסך

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  11. אני מתכוון לעבוד עם המחשבים בעיקר בתוכנות משרדיות, וכפי שכתבתי בכותרת בעיקר עם Sap Business One שעובדת במקביל עם SQL Server 2005/2008. אני עובד עם מספר גדול של תוכנות במקביל, ולכן חשוב שהוא גם יוכל לעמוד בכך ולא יתחיל לגמגם. דרישות: מסך: "13.3. משקל: עד 2 ק"ג. יציאות: שתהיה יציאת HDMI, עדיפות למספר גדול של כניסות USB. בלוטות': הכרחי. גודל מינימלי של כונן קשיח: לא רלוונטי. צורב DVD: לא הכרחי. לא נדרשת אחריות בינלאומית, אך רצוי שתהיה ל-3 שנים. אשמח לשמוע המלצות, תודה.

12. שלום רב לכל חברה הפורום, אני חבר חדש ולאחר עיון רב במאגרי הפורומים מגיעה השאלה: איזה מפרט הכי קרוב לתקציב של ה3000 ש"ח, אין לי בעיה לגלוש מעט, אני רוצה שהמחשב יהיה שקט מאוד (קירור מים?) הייתי רוצה DDRII 1024 וליבה כפולה עם אפשרויות לשידרוגים עתידיים. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות גרפיות ואינטרנט. אני לא צריך מסך זה מחשב שאני לא רץ דחוף לקנות, אני מבין שבאוגוסט ירדו המחירים...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by L4ma11,

טוב חברה אחרי הפוסט האחרון שלי החלטתי ללכת לחנות ולבדוק את גדלי המסכים ונראה לי מסך של 13.3" מספיק ונוח . נראה לי שאני הולכת על ה N3010 עם המפרט הזה : מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 450m 2.4GHz Max Turbo Frequency 2.66GHz מסך רחב 13.3 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel משקל משקל התחלתי 1.98 קג אחריות שלוש שנים מערכת הפעלה Microsoft® Windows® 7 Home Premium 64BIT מישהו חושב שלא כדאי לי ללכת על המחשב הזה ? זה הזמן להגיד וגם האם כדאי לי לקנות מ notebookclub או שעדיפ מאופס דיפו עם מפרט ד…

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. Started by Elite_Sniper,

אח שלי רוצה לקנות בתקופה הקרובה נייד שהוא ייקח אותו גם לבסיס וגם בבית ישמש כמחשב ראשי. חשוב שיהיה כרטיס מסך טוב(לסטאר קראפט 2, C&C3, RA3 וBF:BC2 וMW2), וזיכרון 4 גיגה. ועיצוב חיצוני לא "אפור" כלומר שייראה קצת סטייליסיסטי כזה(לא כמו הווסטרו 1320 שיש לי למשל) הארד דיסק לא קריטי, יש לו כונן חיצוני טרהבייט. משקל לא ממש קריטי, הוא סוחב את הנייד פעמיים בשבוע בהלוך חזור(ראשון בבוקר וחמישי). אם יש המלצה לנייד 17 טוב אז גם מתתקבל. הוא שם עין על ה3050 של HP. WINDOWS 7 64BIT בעברית חובה. חיבורים חובה HDMI 3 USB לפחות זהו אני חושב. תודה מראש.

16. Started by dex954,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין,) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. הדגם של החמשב הנייד הוא HP ZE2151ea מהסדרה ze2000 בן 3. למחשב יש מן לחצן (כמתואר בתמונה, בפינה מתחת למסך, צ'ופציק בולט כזה) המודיע למחשב מתי המסך סגור, ובכך מכבה את תאורת הפלוסנט של המסך. הבעיה היא בו, הוא "נתקע" לא פיזית (אלא כנראה הכפתור עליו הוא שולט) על מצב בו הוא חושב שהוא סגור תמידית ובכל למעשה מבטל את פעולת התאורה האחורית - ולמעשה לא ניתן להשתמש במחשב כמו שהוא אלא צריך מסך חיצוני. האם מישהו נתקל או יודע איך לסדר דבר זה? אין על המחשב אחריות, אך לצערי לאחר ניסינם של אחרים עם שירות HP - זול זה לא הולך להיות. זה דיי דחוף... המחשב הזה הוא המחשב הראשי שלי. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avinin1,

היי חבר׳ה שנה טובה לכולם אשמח לסיוע שלכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי?6,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אך רק אם מדובר בתוצאה משעותית של עיבוד ו/קירור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וכבדים מסדרת הgta, cod,battlefield,assasins creed, באטמן החדש וכו יש מסך 24״ של benq בהזמנה מעוניין להריץ על כמה שיותר, מבחינת רזולוציה ביחס לפריימים לשניה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול מסך וציוד היקפי. …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nw,

תוכלו להמליץ לי על שדרוג: לוח אם + מעבד זכרון ומארז המחשב מיועד למשחקים. תקציב של 1500ש"ח ( אני מוכן לחרוג ב-100עד 200 ש"ח רק אם באמת יש הצדקה) חלקים שנשארים: GIGABYTE RADEON 8500LE WD ATA100 30GB וכל שאר הנלווים כרגע אני עומד על הרעיון הבא: AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory 400 Mhz Gigabyte GA-7VT600 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case סהכ 1400 ש"ח רציתי לדעת גם למה כולם ממליצים על ה-NF7 של ABIT מה יש בו שאין בלוח שרשמתי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. אוקיי אז ככה, הלכתי לחנות בשביל לקנות את המפרט שהוצע לי אך היועץ מכירות אמר לי שאם אני יקנה את המפרט אז הוא לא יספיק לי לראות סרטי hd באיכות טובה מפני שהמפרט הוא עם כרטיס מסך מובנה (כמו שהציעו לי פה) ויש לו רק יציאת VGA ולא HDMI . הוא הציע לי בנוסף ללוח אם לקנות כרטיס מסך בסביבות ה300 ש"ח בשביל שאני יוכל לראות סרטים באיכות טובה, * המחשב אמור להתחבר לLCD תומכת HD בגודל של 32 אינץ' רק בשביל שתדעו. יש לציין שהציעו לי פה לקנות לוח אם חזק בשביל שאני יוכל לראות סרטי hd באיכות טובה. מה אני אמור לעשות? עוד 300 שקל והמחשב כבר ייצא יותר מדי יקר, מה אתם אומרים הוא צודק במה שהוא אומר? ועוד דבר הוא אמר שהזיכרון לא ממש טוב אבל זה כבר לא משנה לי כל כך כי התקציב שלי ממש נמוך 1500-1600 ש…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  22. אהלן. חבר מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב 3700~ שקל. הדרישות: * יריץ סרטי HD(צריך גם כניסת HDMI). * משחקים בקטנה, Fifa וכאלו בסגנון. * אינטרנט ואופיס. כמו שהבנתם הדרישות לא בשמיים, הדרישה העיקרית זה שיהיה חיבור HDMI וכמובן שהמחשב ירוץ מהר. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. שלום לכולם אנו מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר שהמחירים של המעבדים ולוחות האם יתייצבו. בחרתי את רוב רכיבי המחשב פחות או יותר, אך עדיין אני מבולבל בקשר לנושא של מארב\ספק\מאוור\ים את המחשב אני מעדיף לקנות בנועה מחשבים, גם בגלל שאני מכיר את החנות מזה זמן רב, וגם בשל המצב הבטחוני ככה שאני מעדיף להישאר באזור חיפה. המפרט אותו בחרתי הוא לא מדויק, אך הוא מייצג לדעתי את עוצמת הרכיבים איתם יצטרכו להתמודד הרכיבים הנ"ל athlon 64 x2 4200\ conroe 6300/6400 בהתאם למחירים של המעבדים ולוחות האם (נראה בהמשך) Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I + TV או 7900gt 250GB 7200RPM 8MB SATAII DDR2 512MB 533MHZ CL4 *2 כמובן יש להוסיף לרכיבים אלה ציוד היקפי (סטנדרטי) באחד הפורומים נתקלתי בהודעה…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by nirzx,

מחפש מחשב למשחקים לא כולל מסך מקלדת או עכבר. חשוב שיהיה שקט ואמין. אשמח לקבל מפרטים.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by jfkk,

שלום המלצה למחשב נייד למשחקים משחקי NBA/ FIFA16 וכ"ו תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.