ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,376 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה וכו') * משחקים דוגמת nfs,civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות , כלומר לא מעל ל-1024X768) חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים ואין לי שום בעייה לשחק ברזולוציות הנמוכות). ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי להשקיע עוד 100 שקלים לE4400 או אפילו להשקיע למעבד מסדרת ה6000. מספר דגשים: * אוברקלוקינג לא בא בחשבון * אני לא גיימר ואני לא משחק ב…
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אבקש מפרט מחשב עד 3-4K דרוש מסך ,צורב ומערכת הפעלה לשימושי אופיס, אינטרנט וסרטים מחפשת אמינות של המרכיבים תודה!!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם המעבד QX9300. המחשב יקנה בארצות הברית בעוד כמה ימים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות ורצוי שלא יהיה מאוד יקר, קרוב ל-2000$ זה טוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מבקש למפרט למחשב למשחקים וסרטים (בעיקר משחקים) כולל ציוד היקפי (מסך LCD, עכבר, מקלדת ורמקולים). לא מתוכנן במחשב OC. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אהלן PPL, קניתי מחשב חדש: D805 P5LD2 7600GT PQI TURBO DDR 2 667MHZ 1GB Big Typhoon MX518 Logitech Internet PRO Compucase Cl_6A19 + 400W HEC WD Sata 2 200GB צורב DVD NEC ד"א, שלחו לי בטעות 2 7600GT ואין לי לוח SLI. ככה שהרווחתי עכשיו משהו כמו 1000 שקל. ס'א.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרתכם למפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית [אופיס וכדו'] +גלישה +אימיול +צפיה בסרטים [משחקים מעט מאוד אם בכלל, אך חשובה לי איכות הצפייה]. אשמח גם למחשב שקט [מה שהיום אין לי], ולמארז נוח לפתיחה [לא קריטי]. התקציב עומד על כ2500 עם אפשרות לחריגה קלה [אין צורך במסך או ציוד הקפי]. אין לי ידע רב, ואשמח גם לשמוע מהיכן המפרט והיכן ניתן להרכיבו.
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אז ככה יש לי הארדיסק ספק מארז וכונן אופטי מה שאני צריך זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך באלפיים שקל שיסחבו משחקים חדשים בצורה בינונית בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מעוניין במפרט חסכוני בחשמל ושקט 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל כן כולל כרטיס לכידת וידאו לחלונות XP ( עם הכנה ל VISTA ). למטרות : משחקים. הקלטת וידאו. מינימום: דיסק 320GB. זיכרון 2GB. DUAL CORE. כרטיס מסך מדרג ביניים. ללא OVERCLOCKING תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום המפרט הוא עבור מחשב "לילדים" (גילאי בי"ס יסודי) להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש ביתי באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 19-18 אינטש 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
עדיף שיהיה כמה שיותר טוב מבחינת מהירות, כרטיס מסך סטנדרטי ומעלה, מעבד 3.00GHZ וזיכרון כמה שאתם ממליצים.... מה המפרט הכי טוב שיכול להיות במחיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אהלן חברה. בימים הקרובים אני מתארגן לרכישת מחשב חדש ובינתיים בניתי מפרט, אבל בקצרה אני לא המבין הגדול... מה שחשוב לי זה שזה יספיק לכמה שנים טובות (מבחינת משחקים על הגרפיקה המקסימלית) ושיהיה בסיס טוב לשדרוגים עתידיים. להלן המפרט: Antec Three Hundred No P/S ATX Black Case Asus DRW-20B1LT x 20 Black/White Lightscribe S-ATA Retail DVD±R/RW Asus P5Q3 P45 DDR3 ATX Motherboard for Intel Gigabyte GV-N275UD-896I GTX275 896MB/448bit DDR3 Retail PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.66 GHz 6MB Q9400 Box CPU OCZ OCZ3RPR1600LV6GK 7-7-7-24 (3x2048)MB 1600MHz DDR3 Reaper Triple Channel Memory set OCZ OCZ600SXS 600W Power Supply WD WD1001FALS 1TB 7200rpm 32MB Buffer S-ATAII HDD …
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤265 זיכרון: PQI 2GB DDR2 667MHz CL5 ¤344 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤221 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER 430W : RS-430-PMAR ¤247 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117 מחיר סופי: ¤4893 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מ-IQPC, אין צורך במשלוח. דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום,אני צריך מחשב שישמש למשחקים כבדים,גלישה,אופיס,שמיעת מוזיקה,עריכת אודיו,עריכת 3D,פוטושופ. חשוב מערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית נ.ב בידיוק 2TB זיכרון. 1.עד 6000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:6500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה. 3.ללא ציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.לא מתוכנן OC 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מאיבורי את החלקים בקופסאות המקוריות ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB ומערך של שתי כרטיסי מסך כי המחשב מחובר לפלאזמה 42 אינץ' ולמסך מחשב דק של 24 אינץ' ויריץ משחקים כבדים באיכות מקסמאלית לא AMD רק אינטל I7 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעב…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ב4 וחצי אלף שיכלול בין השאר מערכת הפעלה ויסטה הום פרימיום (שזה כבר 500 שקל מינוס לתקציב :-\)...אז זה משאיר 4 אלף למחשב נטו! דברים נוספים שאתם צריכים לדעת: * המחשב יתחבר למסך LG'>http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410956"]LG L1970HR 19 *יש לי כרטיס קול מסוג Creative'>http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=38307"]Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS שאמור לעבור מהמחשב הישן לחדש. הכרטיס בסיסי להפעלת 7.1 ערוצים, אני לא יודע איך הלוחות אם החדשים בנויים, אבל אם יש כרטיס קול טוב מובנה שתומך ב7.1 תתעלמו מהסעיף הזה. המחשב ינוצל להפעלת משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. להורדה, איחסון, צריבה, המרה וצפיה בסרטים. שימוש כללי באינטרנט תוך שימוש במספר תוכנ…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני חייב לקנות השבוע מחשב (בתקציב של כ-4500 ש"ח כולל מסך 22) לצורכי תכנות ב-C++, משחקים סרטים ואינטרנט. אודה לכם מאוד אם תחוו את דעתכם או תתקנו את המפרט הבא יענה על הצרכים (בניתי את המפרט באתר של KSP): מעבד: Core i5 750, s1156, 8MB Tray מאוורר: Generic CPU Cooler For s1156 לוח אם: GIGABYTE P55-UD3R s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כרטיס מסך: GIGABYTE HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח: Seagate 750GB 7200RPM, 32MB SATA II ST3750528AS צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan - 24pin מארז: CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case - No PCU …
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כרגע אני על 2600 כי לקחתי מעבד חלש.. ASUS Radeon EAH2600PRO HTDI 256MB - RETAIL 417.85 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 359.00 ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 4500 - 2.2 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 543.77 ש"ח 1 INTEL DP35DPM DRAGONTAIL PEAK 561.33 ש"ח 1 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II 256.92 ש"ח 2 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 538.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,676.87 ש"ח יש לי כבר ספק כוח דיי חדש של טרמלטייק TR2 420 + גוף קירור למעבד BIG TYPOON ומארז XASER. צריך המלצה בעיקר לגבי מעבד ולוח שאני ממש לא סגור עליהם עם דגש על אמינות. קראתי באתר את הביקורת על ה HD2600 ואהבתי , בגלל זה הלכתי עליו. השימושים יהיו מחשב קולנוע בייתי (ללא לכידת וי…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שימושי המחשב יהיו בעיקר גלישה באינטרנט ואופיס התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב תהיה matlabוגם היא לא תריץ חישובים מסובחים מדיי לגבי מערכת הפעלה אני לו בטוח אם xp או vista(מה אתם חושבים שעדיף?) תודה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שיאפשר לי לערוך סרטי וידאו ברמת ביצועים גבוהה כמו כן עריכה והקלטה של סאונד אני לא מעוניין בכרטיס קול מטורף כרגע כי אני יקנה כרטיס קול בנפרד מהמחשב ולכן אני אסתפק בכרטיס קול פשוט העיקר שיאפשר לי יציאה ל8 ערוצים. חשוב לי מאוד מחשב שיהיה שקט, בשביל הקלטות, ושיהיה מחשב אמין. אני לא רוצה שיתחמם יותר מידי. כמו כן חשוב לי שיהיה הרבה אחסון על המחשב לפחות 1TB. אני אשמח אם אני אוכל להריץ גם משחקים בצורה טובה אבל אם זה לא נכנס לתקציב אני מעדיף לא להתפשר ושהמחשב יהיה קודם כל הכי מתאים לעריכת וידאו וסאונד. תודה מראש לכל מי שיעזור. נ"ב אני מעוניין לשלם במזומן, ואין שום צורך בציוד הקיפי כגון: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
גודל מסך - עד 17 אינצ' משקל עד 3.5 ק"ג לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד לא נדרש יציאות מיוחדות HHD - 16M ו 500G צורב-BLUE RAY חברות - DELL,TOSHIBA זכרון - עדיף DDR3 ויציאות התקשורת הרגילות-כרטיס רשת ובלוטוס תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חברים שלום, כבר המון זמן שלא התעסקתי בעולם המחשבים ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין להרכיב מחשב בסכום של כ- 3000 ש"ח, ללא מסך, ללא מערכת הפעלה, ללא כל מיני דברים אחרים מסביב (שאני אפילו לא יודע מה הם אומרים). השימוש של המחשב הוא לאופיס, אינטרנט, צפיית סרטים גם במחשב וגם בטלויזיה עם חיבור של המחשב לTV. האופציה למשחקים פחות חשובה לי, אבל לא הייתי רוצה מפרט ממש גרוע ככה שלא אוכל לשחק כלום - מדיי פעם שיהיה אפשר גם לשחק משהו. תכלס - פשוט שיפעל מהר, ושלא יעשה יותר מדיי בעיות. יש לי קווים מנחים למפרט: זכרון - 2 ג'יגה של קינגסטון. דיסק קשיח - אני לא צריך משהו מפוצץ, מבחינתי אפילו 160 מספיק, העיקר שיהיה SATA2 ועם 16 מגה באפר. אני אישית מעדיף WD, אבל אקח מה שתמליצו. צורב DVD - מ…
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי?התקציב המקסימלי הוא בסביבות 1500 ש"ח, אני מתכוון לקנות מערכת הפעלה ווינדוס 7 החדש כלומר יחד איתו 2000 שקל במידת הצורך, ניתן לחרוג ב300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב: צורכי לימודים: אופיס , אינטרנט וסרטים שאני נוטה להוריד אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. השקט די חשוב, שיהיה משהו נורמאלי בעניין הזה לשאלתכם, לא יודע מה זה אוברקלוק. מתכוון לקנות את המחשב מאייבורי כיוון שהחנות ליד ביתי. אין בקשות מיוחדות, חשוב מהירות ואמינות. לא מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אין לי מושג. הערה: מעדיף לא להסתבך, כלומר לקחת מפרט שהם מפרסמים כמו זה בלינק הבא ואז תאמרו לי בבקשה מה כדאי לי לשנות במפרט בסדר גודל של עד 300ש…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום יש לי חנות קטנה וחמודה של מחשבים והתחלתי להתעניין ברצינות במוצרים של AMD השאלה היא כזאת ב GYRO הציעו לי את המפרט בכותרת ב 125 $ לוח כולל מעבד זה שווה את ההשקעה ? 645 ש"ח. המחשב מיועד לגולש הביתי אבל מצד שני אני מפחד שהוא יהיה עגלה. הבנתי שהאתלונים הישנים היו OVER מתחממים ושהם לא היו ממש מוצלחים ביחס לפנטיום. למרות שלדעתי הם עדיין טובים מהווילי ... http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB026#
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-