עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Spook,

בקרוב יביאו לי מחשב נייד מארה"ב. עד לאחרונה רציתי לקנות DELL, אבל לאחר שגיליתי שהאחריות שלהם לא מכוסה בארץ התחלתי לחפש מחשב שכן יכוסה גם כאן והגעתי ל-HP Pavilion dv2500t. ברצוני לדעת מה דעתכם על המחשב הנ"ל וכן על HP בתור חברה למחשבים ניידים. האם המוניטין שלה למוצרים שמתקלקלים בקלות תואם את המציאות? יש אפשרות לקחת את המחשב עם כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400M GS. מה דעתכם על הכרטיס הזה? המטרות הן בעיקר ללימודים אבל גם לשימוש כמחשב למשחקים (לא כבדים) לשנה - שנתיים הקרובות.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. שלום אני חדש בפורום לכן הנסיונות בכל אופן אני עומד לרכוש מחשב חדש המחשב מיועד בעיקר לעריכת וידאו עיבוד תמונות סטילס שימוש באופיס הורדת סרטים גלישה באינטרנט לא מתכוון לעשות o.c ולהלן המיפרט מעבד אינטל E6600 לוח אם asus p5b deluxe שני זיכרונות 1GB kingston כרטיס מסך geforce NX7900GS שני H.D של seagate 250GB 16MB שני צורבים sony nec 170 מארז compucase ספק 500W סדר גודל עלות 7000 ש"ח אודה לכולם על הצעות לשיפור והערות תודה מראש

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by Agepox,

שניהם ביחד 5000, מחשב אחד למשחקים מחשב אחד משרדי (עם קצת אפשרויות למשחקים קלים) מסך אחד רק של 19שטוח . מקלדת ועכבר -1 רמקולים - 1 אין העפדה AMD או INTEL תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  4. האם קיים מחשב כף יד שבתוספת אולי מסך ומקלדת ועכבר יכול להחליף מחשב נייד/רגיל לעבודה משרדית ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  5. Started by tini,

ברצוני לרכוש נייד לצורכי עבודות גרפיקה (פוטושופ) מאד חשוב לי שהמסך יהיה מכוייל וצבעיו יהיו כמה שיותר נאמנים למקור מעבר לזה כמובן RAM גדול וHD גדול כמובן כל התוספות האחרות גם חוץ מזה שמח לשמוע המלצות על סוגי המסכים השונים שיש (יש כאלה עם זכוכית שקצת קשה לראות דרכם ויש כאלה מט) כמו שכבר ציינתי מה שהכי חשוב לי זה נאמנות צבעי המסך למקור תודה.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. כותרת. תודה...

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב בסכום של 3K-4K כולל מסך LCD וכולל כרטיס רשת אלחוטי טוב. אם אפשר אז גם מאיפה לקנות את המפרט המוצע תודה מראש, אבי

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. שלום קניתי עכשיו מחשב נייד מדגם lenovo הדגם : ‎Lenovo 3000 N100 TY0FVIZ‎ והוא כולל: CPU‎ ‎Intel Core Duo T2450 2.0GHz‎ ‎ Memory‎ ‎1024MB (2x512MB)667MHz ‎ ‎ HD‎ ‎120GB ‎ ‎ Display‎ ‎WXGA Anti-Glare 15.4inches (1280X800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 950‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD/RW MultiBurner DL‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel PRO 3945ABG‎ ורציתי לדעת אם הוא יותר טוב מה hp דגם: DV6412 תודה (קניתי אותו ב4000 את הlenovo)

9. Started by dekektam,

מפרט לשימושים כלליים אינטרנט קצת סרטים אני הולך היום לקנות מskypc אשמח לתגובות והצעות לשיפור[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 09:59:26 מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box¤533 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤458 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤368 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤367 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD . המחשב משמש גם לאיחסון סרטי HD למטרת סטרימינג בכל הבית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינם בין השאר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050- LG w2284F -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? א…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by ilanasd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (גיימינג כבר כול המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA II, BF3, BORDERLANDS 2, PROTOTYPE2, COD MW3\BO\BO2, אולי ARMA3, וכו'. משחקים חדשים ודי כבדים... מריץ גם GARRY'S MOD לפעמים שזה משחק שדורש לא מעט כוח עיבוד מהמחשב(אבל אני בספק אם הוא כבד לו יותר מהאחרים) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: לאאא מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, הציוד ההיקיפי שלי לגיטימי לגמרי. אולי מסך חדש יכול להיות טוב…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by sheepsi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחיר הכי זול במחשב הכי טוב זה מה שאני מחפש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA SA, TF2, combat arms, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  13. המחשב בעיקר למטרת לימודיים אקדמאיים. אבל שיהיה גם חזק להריץ משחקים (לא ברמה של גיימר) מסך 15.6 משקל: לא משנה בנוסף המליצו לי על 2 מחשבים תגידו את דעתכם. http://ksp.co.il/?uin=16360 VS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 (את האסוס ראיתי גם ב3650 ש"ח) הבנתי שלסמסונג יש כרטיס מסך יותר חזק ולאסוס יש מעבד יותר חזק... השאלה מה יריץ משחקים יותר טוב? והאם המחשבים האלה הם הצעה טובה? תודה רבה. ליאור

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  14. שלום, לפני 5 שנים רכשתי מחשב ASUS ZenBok UX305. הוא עובד מעולה ואני אוהב אותו, הסוללה שלו מחזיקה מצויין והוא קל משקל. יש לו מעבד m3. לאחרונה הצרכים שלי השתנו ואני רוצה משתמש במחשב גם לעריכת וידאו בסיסית, עריכת תמונות (פוטושופ) ותכנות. למחשב קצת קשה לסחוב את התוכנות הכבדות והוא נהיה איטי כשמשמשים בהן זמן מה. יש דרך לשדרג את המחשב? זה שווה את ההשקעה? או שצריך לקנות מחשב חדש? תודה

15. האם יצא לי יותר זול לקנות מחשב גיימינג באמזון?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Wheatley,

רוצה לשדרג את המחשב שלי (יחסית ישן) שיוכל לעמוד במשחקים שיצאו\עומדים לצאת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K, אבל אתכוונן לפי מה שימליצו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (כרגע התכנון הוא על Far Cry 6 שעומד לצאת באוקטובר, battlefield 2042. ועוד משחקים כמו פורטנייט, סייברפאנק). רוצה לשחק איתם על הגדרות יחסית גבוהות אם לא הכי גבוהות לפעמים אשתמש בו גם לעבודה שלי (אבטחת מידע, תכנות, מכונות וירטואליות, למרות שהרוב יהיה על המחשב של העבודה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי …

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום וברכה, אני מורה , מחפש מחשב זול וקל, יחסית קטן לשמוש בבית ספר, הכנת דפי עבודה וכו....שמיעת מוזיקה בנוסף הייתי רוצה שיוכל לפתוח את תוכנת קיובייס לעבודות קטנות. אשמח להצעות... תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. Started by Bar93,

אהלן חברים! מתכנן קנייה בימים הקרובים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K עם חריגה של עד 1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד (RDR2, סייברפאנק, AC וכו'..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד רצוי שיהיה כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בבקשה מפרט נקי- בלי אורות …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by DeoxYs,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs 1.6 , Crysis 2 , COD Modern Warfare 2, GTA 4, Battle Field 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD , 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  20. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. מה התקציב המקסימאלי? 3700שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל מקסימום. 2. השימוש :מחשב משחקים לבן שלי LEFT 4 DEAD' BIOSHOCK' PORTAL 2 ועוד א) שימוש כמעט תמידי אין צורך במסך, קיים מסך LG 19" בן 3 שנים ציוד הקפי: מקלדת ,עכבר, רמקולים . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן (OC)? לא מתוכנן 7. נחוצה הרכבת המחשב בחנות כולל WIN7 7. אזור המגורים חדרה 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב אמור להחזיק לפחות 3 שנים כך שיש לקחת בחשבון שדרוגים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  22. מעבד: ₪849 Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיס מסך: ₪1349 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 Retail - בקניית מחשב חדש לוח אם: ₪741 Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 ₪478 דיסק קשיח: ₪252 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 ספק כוח: ₪447 Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze צורב: ₪93 SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA קירור: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only ₪110 מארז: ₪212 Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm ================================================================= ₪4531 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. Started by Roeebenj,

טוב כניראה שאני הולך ליקנות את המפרט הזה : http://imageshack.us/photo/my-images/228/q2tzhomy2hjg.jpg/ איך הוא?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by RevBlue,

* מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט חשוב שיהיה חיבור איכותי, עבודה על מסמכים(וורד, אקסל...) לא מצפה להריץ עליו ממש משחקים, אולי קלים יחסית. ואני רוצה שיאפשר לראות סרטים באיכות טובה משהו של 720p, BR יהיה נחמד * גודל המסך? אין משהו ספציפי * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל, אבל לא אם זה הולך לפגוע מפרט יותר מידי. לא מבין ממש בניידים אז לא יודע משקלים ממוצעים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מניח שתמיד יהיה שקע חשמל אבל זמן סוללה של 5-6 שעות יהיה נחמד. אני יודע שזה תמיד פחות ממה שמפרסמים בגלל מה שאתה מריץ עליו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חושב * בלוטות? לא חושב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-500GB מינימום, כמו כן מינימום 4G…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by ugiya,

שלום רב, מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט וקצת יישומי אופיס קלים דגשים: עבודה מחוץ לבית - משקל נמוך, חיי סוללה סבירים, מסך ללא השתקפויות חובה: מסך 15 אינטש רצוי: מעבד I3 אחריות 3 שנים תקציב עד 2500 ש"ח אני תוהה האם למישהו יש ניסיון עם הניידים של סמסונג ? (אני לא מוצא עליהם כמעט מידע ברשת) אני מתלבט לגבי הדגמים הבאים: הזול- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14239 היקר- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbilu&uin=14240 תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים