עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ReflexHD,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪408 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DV…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. לפי הכותרת ניתן להבין שמדובר על 2GB זיכרון פנימי מינימום. חשוב מאוד מעבד מהיר, ולפחות 120GB דיסק קשיח. אם יש מחשב כזה שגם שקורא כרטיסי CF, זה יהיה ממש ממש ממש ממש מעולה. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by GUY550,

שלום לכולם ותודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל אבל אם זה באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,צפייה בסרטים HD,תוכנת FLASH,גיימינג,שיהיה אפשר לעבוד עם כמה תוכנות בו זמנית(לא תוכנות כבדות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס,FAR CRY3 batman arkham city -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  4. Started by nazgull,

שלום לכולם, חבר טוב רוצה לקנות את המפרט הבא: וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti GV-N560UD-1GI המחשב מיוחד לעריכת וידאו כבדה, הפעלת מספר תוכנות כבדות בו זמנית,למשל תוכנת אפקטים באפטר.. אשמח לקבל חוות דעת והצעות לשיפור

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. קודם כל אשמח לשמוע המלצה על מחשב נייד סביב מחירי ה-3000 עד 3500 לסטודנט להנדסה (על כל המשתמע מכך). כמו כן האם המחשב הנייד: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN50102G יענה על הדרישות? איך הוא ביחס ל: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 (במידה ואוסיף עוד 2 גי'גה זיכרון) תודה לעוזרים

6. Started by CHIVI,

יש לי מחשב נובו, דגם T5750 והזיכרון הפנימי 1GB ומעבד 2 GHz ושאלתי היא : מה זה REJUVENATE MY SYSTEM האם זה במקום פירמוט (מדובר במחשב נייד לנובו שיש בתוכו תוכנת עזר להגנת המחשב) ? תודה לעונים לשאלתי... צבי.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  7. Started by tal.t,

אני חייב שתעזרו לי אני צריך לקנות מחשב בסביבות 3500 שקל כולל מסך אבל אני צריך שהוא יהיה טוב למשחקים אבל שיחזיק הרבה זמן עם מסך!!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

אהלן חברים, שמעתי דברים טובים על המומחים בפורום ורציתי את חוות דעתכם על מפרט למחשב גיימרים בתקציב של 9k כולל מסך (מכיוון שמדובר בחלום ילדות, זה התקציב שאני מוכן ורוצה לשים. אם יש כאלה שחושבים שאפשר להגיע לאותם ביצועים בסכום נמוך יותר, אשמח לשמוע אתכם). נתונים שחשוב לדעת: 1. כבר יש לי עכבר, אוזניות ומקלדת. 2. אין לי מושג איך להרכיב מחשב, ולכן לא רלונטי הזמנת חלקים מהאנטרנט. אשמח למפרטים מחנויות שנחשבות לאטרקטיביות מבחינת מחיר ושמרכיבים אצליהם. 3. אני משחק בעיקר ליג אוף לגנדס, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל עם משחקים חדשים שיוצאים לשוק (בעיקר משחקי FPS). תודה רבה על העזרה !

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט וקולנוע ביתי (שימוש במרנדר תמונה madVR דורש כרטיס גראפי חזק), אפשרות לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפיים כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב יחובר לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. התחלתי לבנות מפרט וברצוני לבקש עזרה וחוות דעת שלכם (אם הספק לא יספיק או אלטרנטיבה לרכיב מסויים) אז הנה המפרט: קצת רגע על הבחירות בחרתי לעשות רייד עם ההארדיסקים לשיפור ביצועים בפעולות היום יום כמו כן מערך שתי כרטיסי מסך בגלל שאני משתמש במסך 26 אינץ' בתור מחשב אז אני יצתרך לכוח בכדי להריץ על הרזולוציה (full hd) 6 ג'יגה ראם כי ראיתי באתר על הוכחה ששמונה זה לא יותר טוב המחירים שאספתי פה הם מksp ומזאפ רובם ‏CM 690 Black (No PSU) X 1 = 375 ‏640GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD6401AALS‎ X 2 = 750 ‏‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎ X 1 =1480 ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ X 1 = 1100 ‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ X 1 = 585 Gigabyte GeForce GT…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  12. Started by Rony Einstein,

HP Elite 8200 tower Intel i7-2600 3.80 GHz Desktop PC SSR RAM 16GB SSD 256 GB מחיר 3000 שח האם מומלץ?

13. שלום, אני מחפש מחשב נייד לדודה שלי. השימושים הם רק לעבודה משרדית ואולי אינטרנט, כשהדרישה העיקרית היא למשקל קל. תקציב לא מוגבל כרגע. לאבא שלי יש IBM Thinkpad X40, ששוקל רק 1.2 קילו והיא אמרה שהיא חושבת שזה כבד מדי. יש בכלל מחשבים יותר קלים מזה? על מה אתם ממליצים? תודה, אמיר.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  14. Started by arad gonen,

שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. Started by Ayala48,

מעוניינת לרכוש מחשב נייד Dell לפי המפרט הבא: * מעבד I5, דור 8 * כונן קשיח 256GB * SSD * מסך 1080X1920 * ללא מסך מגע * 15.6" * שקט * לא משמש למשחקים * סביב 3,000 ש"ח (אפשר מעט יותר) הצרכים שלי - הנייד משמש כמחשב העיקרי, משקל וסוללה לא שיקול מהותי. האפשרויות רבות וקשה להחליט. אשמח לשמוע מניסיון אישי/מקצועי תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  16. Started by bluemail,

מה הייתם ממליצים לי לשדרג ???

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. Started by Amit_B,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מנסה להסתדר עם עד 2K או עד 2.5K... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו Microsoft Visual Studio או Eclipse בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, *המחשב עומד להרכש באילת* יש לי התלבטות בין 2 מחשבים ניידים, מבחינת נתונים הם דומים כמעט בהכל, הסוללה ראיתי ששונה בנתונים. השימוש העיקרי הוא ללימודים, תוכנות אופיס בעיקר, צפייה בסדרות\סרטים לפעמים. חשוב שהסוללה תחזיק הרבה (לא צריך שתחזיק לכל היום, אבל גם שלא תגמר מהר מידי) 1. Lenovo IdeaPad S340-15IWL 81N800G2IV https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=69197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 2.Asus VivoBook 15 X512FJ-BQ264T https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..7791..542.&kg=&list=1&sort…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Intel Core Duo T2450 2.0GHz VS INTEL CORE 2 DUO T5250 1.5GHz שניהם עם 1024 זיכרון... תודה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by oded6188,

טוב, אז אחרי ניסיון כושל עם Zenbook http://hwzone.co.il/community/threads/536174-Asus-Zenbook-%D7%90%D7%9B%D7%96%D7%91%D7%94-%D7%A7%D7%A9%D7%94?p=4814903#post4814903 מבקש עצתכם בבחירת Ultrabook למטרת לימודים הכי חשוב - שיהיה קל, ושלא אצטרך להטעין אותו פעמיים ביום במהלך הלימודים מסך 13.3 - לא טאצ' (מסכי טאצ' מבריקים ומעצבנים... וגם מי צריך את הטאצ' הזה בכלל?!...) i5/i7 אפשר לחרוג מהתקציב, אבל ממש טיפה תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  21. Started by DanielAmos,

שלום ברצוני לקנות מחשב השבוע ורציתי קצת עזרה: תקציב : עד 6K אבל בעדיפות ל 5K +- * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר * גודל המסך? 15.6 \ 13.3 לא כ"כ משנה * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מינימום 500 GB אלא אם כן זה SSD אז 256זה סבבה * כונן אופטי? עדיף אבל לא חובה הבנתי שזה מעלה את המשקל בהרבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בעדיפות שכן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ראיתי של ASUS יש מחשבים ממש טובים ... אבל אני פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיף לא מגע! וש…

22. Started by ophiry,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 2500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? office, משחקים קלים יחסית (כמו minecraft), 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

23. Started by buga buga,

שלום, אני מחפש מחשב מומלץ למוסיקה- בין אם זה איחסון ותפעול קבצי מוסיקה+סירטוני מוסיקה. ובנוסף קצת משחקים עכשווים. הטווח הוא 2000-3000,המלצות?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. Started by tvholic,

שלום, בדקתי את הזיכרון בלפטופ שלי של IBM T43 וראיתי שיש לי זיכרון של 504MB אני עובד עם XP יכול להיות שבגלל זה הוא מאוד איטי? לא הצלחתי למצוא איזה סוג ומהירות הזכרונות. מישהו יודע איפה אני יכול לבדוק את זה? חשבתי לשדרג את הזיכרון ל-1 או 2 גיגה, כדאי? הוא תומך ב-2 גיגה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד עם דיסק גדול (לפחות 100 ג'יגה), אשר מיועד לעבודה (אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים). הטווח שלי הוא בין 4 ל-6 אלף. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.