עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ? ? מעבד: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ASUS A8N-SLI (s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 2 זכרונות : 1GB 400MHz Twinmos ?DDR2 400 כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X1800 XT 512MB DVI, VIVO מאורר לקירור מעבד: Zalman 7700 AlCu מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כח: Antec TruePower 550W Power Supply כרטיס קול : Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card הארד דיסק : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD צורב די וי די : LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW את המפרט לקח לי חודש לבנות לאחר אין ספור התייעציות עם כל הגורמים. את הכרטיס קול והצורב כבר יש לי ככה שהם לא כלולים במחיר. לגבי המפלצת... אופס סליחה אנ…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by joni69,

-צריך משהו חזק מאוד לעיבוד תמונות גדולות בפוטושופ -קידוד סרטים כמה שיותר מהיר -רינדור 3D ברמה בינונית מטרות עבודה שיהיה שקט ויעבוד בתור מכונת עבודה איכותית לא למשחקים בכלל ! אני רוצה לנצל את התקציב הזה עד הטיפה האחרונה למחשב חזק - חשוב שתי כוננים קשיחים מהירים, אחד לגיבוי ואחד למערכת הפעלה - כרטיס מסך עדיף שיהיה עם תכונות להאצת עבודה בתכונות גרפיות תודה !

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. נקנה מארה"ב המפרט ללא צריך להיות כולל מארז רק חלקים פניימים וללא אבייזרים חיצונים מעבד - אני סגור כמעט על E8500 שעולה בערך 270$ דיסק קשיח - מתלבט בין 500 ל 2 של 320 GB זיכרון - צריך של 4 GB לפחות לוח אם - תציעו לי בהתאם לכרטי מסך וכרטיס מסך שיריץ לי על רמה גבוהה מאוד וללא בעיה את המשחקים הבאים: CRYSIS על רמה גבוהה GTA IV CALL OF DUTY תרכיבו לי מפרט מהאתרים הבאים: http://www.compusa.com http://www.newegg.com

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אני מתכנן קניה של מחשב בימים הקרובים לאבא שלי למשרד , הוא משתמש בתוכניות עיסקיות , גולש באינטרנט ולא הרבה יותר מזה , מה שכן הוא מפעיל מספר ישומים לא קטן במקביל , עשיתי מחקר די מעמיק והגעתי למפרט הבא , מה דעתכם ? יש מקום לשינויים ? הודע למי שיתפנה לעזור - יש מסך מקלדת וכיוצא בזה החלקים המופעילים הם אלו שאנחנו צריכים : מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ¤569 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤506 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤237 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤290 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-6-6-15 Value ¤260 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR2 PCIe ¤372 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤136 ספק כח C…

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by madror,

מבקש לקבל המלצה למפרט למחשב כללי וקצת שימושים של פוטו שופ בתקציב של עד 2500 שקל. כן אני יודע שיקפצו ויגידו איך כמה ולמה , אבל גם היום עם הפנטיום מינוס D שלי אני עושה עבודות בלי לחץ ובכיף רציני. אשמח לקבל המלצה למפרט שכזה , בהעדפה על המלאי המצוי ב KSP ( מה לעשות בגליל זו החנות הנורמאלית היחידה למחשבים שיש - איזור התבור) . זה מה שחשבתי לעצמי , השאלה עם מספיק טוב (או שאולי אפשר לשנות כאן) : מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill …

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  6. שלום רב אני מחפש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט. לגבי משחקים - לא משהו שכל כרטיס מובנה לא יכול להריץ גודל מסך, 13- 15.4, עדיף פחות אבל שהמחשב כן יכלול צורב חוזק סוללה לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. אם המחשב בא מוכן עם ג'יגה אז שההרחבה ל2 יהיה כבר כלול במחיד אשמח לתגובות כולל קישורים עדיף כמה שיותר זול ואמין ומחנות אמינה (לא אייבורי וכדו') תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by LielZ,

רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by idan6767,

שלום לכולם, אני חדש בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי. אני צריך מפרט למחשב לעבודה יומיומית מהירה (לא מכונת משחקים) אלה מחשב שייתן ביצועים מהירים ,יחסוך זמן ,כאבי ראש ויספיק לכמה שנים טובות. עם הדגשים הבאים: - (ללא ציוד היקיפי) -ניתן לחרוג מהסכום מאקסימום ב300 ש"ח במקרה של איןברירה או כדאיות. - רצוי מהחנות הבאה: KSP.CO.IL - עבודה משרדית, תכני HD,גלישה וכולי.. - ללא כל צורך בתוכנות כבדות - לא נחוץ כונן תקלטונים וכרטיס קול וכרטיס קול. - מבחינת השקט של המחשב בסולם 1 - 10 מבחינתי 9, כך שהשקט יד קריטי. - אמתוכנן אוברקלוק עתידי. - אין צורך במערת הפעלה,אלה רק הרכבה של המחשב בחנות. - אין תכנון לשדרוג עתידי או של כ.מ וזיכרון ,לכן המחשב נדרש להיות בעל מפרט שיחזק לאורך זמן. - יש לש…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by עדי123,

אני צריכה המלצה למחשב יחסית קל וחזק חיטטתי באתר טיפה ולא מצאתי אחד שנראה לי, יש לכם המלצה על מחשב טוב?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  10. שלום חברה החלטתי לקנות מחשב חדש... השקעה של 2000-2300 שקל למסך 24" של SAMSUNG חשבתי על מפרט כזה מעבד-E5200/E7200 לוח-P35 אוP31 {משו ב-250-300 שקל} זיכרון -4GB 800MHZ לא משנה כרגע איזה חברה קשיח-500GB כרטיס מסך-ATI 4850 {אני חייב לדחוף אותו בתקציב הזה אני ממש רוצה אותו} מארז+ספק 400-450 שקל.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by nshpig,

http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733813 או http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH41099CA אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. מחשב לגיימינג 2400-2600 שקל כולל מסך LCD שיהיה תנאים לוינדואוס ויסטה לא כולל ציוד הקפי (רמקולים,מקלדת וכו'). דרוש 2Gראם קיבלתי מפרט דומה באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=415&catcode=3 אפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר? (חנות באזור קריות)

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. אני חדש כאן ובד"כ לא הייתי כותב כאן מודעה אך מכוון שישנה הזדמנות שאולי לא כדאי למישהו לפספס !! קיבלתי במתנה לפני יומיים מחשב נייד של HP DV6-3060 והוא מעל ומעבר לשימושים הבסיסיים שלי אני מוכר אותו חדש !! חדש !! מי ששוקל לקנות מהחנות יכול לחסוך 500 ש"ח בקנייה דרכי - אז חבל.. מחשב אדיר בעל נתונים מרשימים ביותר !! פרטים נוספים בקטגוריה של מכירה - יד שנייה סליחה עם הפרעתי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by geniaXP,

1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: Total War, Bioshock 2 משחקים חדשים, לרוב כבדים חח... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא הבנתי.. לשם משחקים חח ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? רוצה לקנות מסך 22" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל הסוגים * באילו הגדרות תשחקו (נמו…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח, הצרכים שלי: המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ותוכנות קלות. מסך 15.6'' מט. רזולוציית 1920X1080 עדיפות לIPS. RAM 8GB עם אופציה להוספה. שאר הדברים פחות רלוונטים.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. מעוניין במחשב חזק ושקט דגש על השקט..לעבודות גרפיות, רינדורים בתלת מימד פלוס עבודה שקטה בעריכת אודיו. לא צריך ציוד הקפי, ישנו כבר דיסק קשיח 250GB SATA חדש ומסך 22 " חדש גם כן.. לא מתוכנן OC ומאוד רוצה שהמחשב יהיה ש ק ט זה כולל כרטיס מסך ללא מאורר רועש וכו'.. מתכוון להתקין מערכת הפעלה 64 Bit בכדי לנצל 4 GB של זיכרון. מפרטים יתקבלו בברכה בתקציב של עד 7000 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. ניכנסתי לאתר שלהם ולא ראיתי שיש את הדיסק להורדה,אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by adibeitor,

אני הולכת ללמוד עיצוב וצריכה מחשב עם יכולות גרפיות גבוהות וזיכרון שיוכל להכיל תוכנות גרפיות כבדות כמו פוטו שופ אני חייבת עזרה לגבי סוג מחשב, חברה והדברים הכי חשובים במפרט הטכני שלו כמו כן רציתי לדעת מה הסיכויים למצוא מחשב נייד ראוי לתחום?? תודה תודה תודה עדי

19. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V ,watch dog,cod black ops 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. איזה מחשב עדיף לשימוש משרדי: AM2 4200 X2 DUAL CORE 64BIT לוח GA-MA69VM-S2 או Intel® dual-core E2140 Gigabyte 945GCM-S2 שאר המפרט זהה: דיסק קשיח 160 זיכרון - ג'יגה (קינגסטון) צורב די וידי *20 lg וכו' השאלה שלי היא לגבי הלוח והמעבד, איזה מהם עדיף?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. http://www.????.co.il נראה לי אני קונה אותו גג משפר כ.מסך... מה דעתכם? מחיק קצת משוגע לא? E8400 DS3L 4GB CL4 HD 4850 WD 500GB CM 500W 3200 פאקינג שקל!!! זהו נראה לי מחרתיים אני נוסע מביא להם 3200 ביד ונוסע הביתה לשלום

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  22. שלום , צריך שתבנו לי מפרט ב6 אלף שקל למחשב חזק למשחקים..שיריץ כל משחק טוב כולל קרייסיס המחשב מיועד בעיקר למשחקים כפול ליבה.. עדיפות למרובע 2 ג'יגה ראם מינימום.. אם אפשר 4 כרטיס מסך חזק 500 ג'יגה הארדיסק + קירור טוב מה עוד?..

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by אוניה,

למשחקים , האם עדיף ה- GF 9800 או מבוסס Radeon HD 4850 512MB GDDR3 HDMI

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בזיוני מוח (זה מה שהרכבתי עד כה) אם יש לכם הצעות א…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים