עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. -Intel Core 2 Duo Penryn Processor T9300 (2.5GHz with 800MHz FSB and 6MB Cache) -Genuine Microsoft Windows Vista Home Premium Service Pack 1 -17.0" WSXGA+ High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1680 x 1050) -HP Imprint Finish (Radiance) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone -4GB Dual Channel DDR2 667MHz (2 Dimm) -240GB 7200RPM SATA Dual Hard Drive (120GB x 2) -LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-R/RW Double Layer -512MB NVIDIA GeForce 8600M GS -Intel Pro Wireless 4965 Wireless-N (also support A/B/G) Dual Band Built-in Bluetooth -8 Cell Lithium Ion Primary Battery -Built-in Altec Lansing Speakers -Built-in Fingerprint Reader -Built-in LAN 10/100 Netw…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by skot,

יום ראשון אני רוצה להזמין את הנייד הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=295&prodid=795&keySearch= המחיר שלו 4650 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לבית עבודות סרטים ומשחקים קלים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב לפיתוח משחקים(3dsmax,zbrush,photoshop,unreal3) וגיימינג בתקציב של 7500 ללא כרטיס מסך. הנה מה שתכננתי בינתיים: -CPU-- Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM -CPU Cooler-- Sunbeam Tuniq Tower 120mm -Mobo-- Asus P5N-D -Case-- Coolermaster CM 690 Black -Video card-- Palit 8800GTS 640mb(Already bought) -Harddrive-- Western Digital 500Gb -PSU-- Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI -Additional Harddrive(Windows, and software)-- WD 74GB SATA 10K 16MB * -Sound card-- Creative X-Fi FATAL1TY Pro * מה שמסומן בכוכבית אני מתכנן לקנות בעוד חודש בערך. לגבי ראם אני די פתוח להצעות, תכננתי לקנות DDR3 אבל זה לא ניראה משתלם ביינתיים אז כנראה אני ילך…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  5. 1. התקציב המקסימאלי? - 4500₪ א) האם לנצל את כל התקציב? - כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100-200₪ 2. שימושי המחשב - עריכה גרפית, בעיקר 2D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש . - אילטסטרייטור.. פוטושופ.. אינדיזיין.. דרימוייבר. עריכת וידאו. כרגע שימוש כמעט יומיומי לצורך לימודים ותרגול, אחרי הלימודים השימוש תכוף יותר. 3. ללא צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ? - 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אני כל כך מבין בזה, בינוני: כל עוד לא יגרם נזק לחומרה כתוצאה מחום או שיתקצרו חיי הרכיבים. אם יש בכך סיכון אז אני מעדיף ללא. 7. ללא מערכת הפעלה. …

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. Started by penny_hardaway,

בוקר טוב! אני מחפש בשביל חבר שלי מחשב למשחקים לא אכפת לא איזה חברה המעבד לא לאובר קלוק ולא מארז מושקע. המחיר הוא רוצה בין 5000 - 6000 בתודה מראש פני הארדווי

7. Started by netanel1234,

שלום, יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד לטלוווזיה בחיבור HDMI ורואה סרט, אז באמצע הסרט פתאום נעלם לי המסך רואים מסך שחור לכמה שניות ואחרי כמה פעמים כאלו הסרט נהיה בצבע ירוק.. **כל זה קורא בטלוויזיה לא במחשב.. החלפתי כבל וגם יציאה בטלוויזיה וזה לא עזר.. זה מוזר אני יודע אבל מה זה יכול להיות..?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  8. Started by mRnOoNe,

לגבי המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 מה הייתם משפרים/מחליפים בו, כדי לקבל תמורה יותר טובה? ניתן להחליף כ.מסך במשהו אחר התקציב הכולל צריך להיות סביב 2500 ש"ח חשוב לי לציין שכרגע יש לי Q6600 עם 4GB זיכרון פנימי, וכ.מסך 8800GT ואני מרוצה סה"כ ממנו אז אני מחפש משהו ברמה אחת מעל, שייתן קצת שיפור במשחקים השאלה אם בתקציב שלי אפשר לקנות מחשב יותר טוב מהנוכחי? אני לא צריך ציוד היקפי ולא מסך. תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  9. שלום, אימא שלי צריכה מחשב לאחר שהישן התקלקל. השימושים שלה הם רק אינטרנט ושאר דברים פשוטים ביותר. התקציב הוא עד 1600 ש"ח עם אפשרות לחריגה. צריך רק מחשב ללא מערכת הפעלה וציוד היקפי. ועדיפות לאינטל אני גר בהרצליה וראיתי שיש את חנות RSM בכפר סבא, אם הם אמינים אז תבנו את המפרט שם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  10. אני רוצה למכור את המחשב הזה ורציתי לדעת כמה הוא שווה מעבד Intel i5-4570 לוחו אם ASRock H87 Pro 4 עם הקופסה המקורית זכרון G.Skill DDR3 8GB (2X4GB) 1600Mhz 1.25V sniper כונן קשיח Samsung PM841 256GB sata3 ssd Toshiba 3.5' 2TB sata3 כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 770 oc 2gb gddr5 עם הקופסה המקורית צורב Samsung SH-224 x24 sata DVD ספק כוח Thermaltake tr2 600w קירור למעבד Arctic freezer 7 pro rev.2 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. מעבד - QUAD CORE 2.4 G TRAY 8MB 95W 775/1066 3 YEARS Q6600 G05 - שקל -- 947 מאוורר למעבד - ZM9700L ZALMAN 9700 LED שקל -- 270 לוח אם - GIGABYTE - GA-EX38-DS4 - Intel P38 שקל -- 840 זיכרון - Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 8004 Corsair שקל-- 591 דיסק קשיח - כונן קשיח מבית Seagate דגם ST3500320ASנפח 500GB ש 384 שקל כרטיס מסך - Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 BFG שקל -- 1110 מארז - ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS שקל -- 724 ספק כח -- W 620 CMPSU-620HX EPS 12V Modular A.PFC Corsair שקל 699 יש לי התלבטות לגבי הלוחות אם הנ"ל: ASUS STRIKER 2 FOROMOLA GIGABYTE - GA-EX38-DS4 MSI P7NSLI במקום הלוח של GIGABYTE הייתי מעונ…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by barlevi321,

צהריים טובים , וחג שמח וכשר לכלום \. יש לי מחשב נייד דיי ישן של acer 5100 עם מערכת הפעעלה win-xp באנגלית. שאני נכנס ל- bios לשנות שזה יעלה מדיסק אני לא מצליח , אין שם הגדרה כזאת לשנות , הוא לא נותן בכלל , מישהו מכיר את ה- bios הזה ?? איך אני עושה שזה יעלה מדיסק?? ניסיתי כמה דיסקים וכלום לא עובד לי!! בתודה מאש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. חברי הפורום היקרים, מערכת המפרטים של האתר מתעדכנת באופן שוטף, כאשר העידכון הרישמי נעשה באמצע כל חודש. למי שלא יצא להכיר את המפרטים לפני כן, מומלץ בחום לבדוק את המערכת, אשר אמורה לחסוך לכם הרבה עבודה, הקלדה, ודמעות! המפרטים במערכת נועדו על מנת לענות באופן מיידי על הצורך במפרטים עדכניים בתקציבים שונים ולמען צרכים מגוונים. כעת כאשר החבר/הדוד/הסבתא אומרים לכם שהם רוצים לקנות מחשב חדש, תפנו אותם למערכת המפרטים, ושישברו את הראש בעצמם! ;D כל מה שהם צריכים לעשות זה להחליט על התקציב שמתאים להם, להדפיס את המפרט המומלץ ולהגיע איתו אל החנות, או אפילו להזמין ישירות דרך האינטרנט! זוהי מערכת המפרטים המקיפה והמעודכנת ביותר שקיימת בארץ (ומי יודע - אולי בעולם כולו! 8)), ובאה לעזו…

• 33 תגובות
    • 8.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? תקציב 4.5 , ניתן לחרוג עד 5 אלף. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משתמש בעיקר לעריכת וידאו ותמונות. שימוש בתוכנות פוטושופ, פרימייר , וגאס ואפטר אפקטס. צריך להיות מספיק חזק לעריכת HD. לא משמש למשחקים. מיועד לשימוש כבד, עבדה של 16-18 שעות ביממה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך רחב 19-22" וסורק מקצועי(לא משולב מדפסת). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפרש לוותר על כונן דיסקטים, עם כל הצער שבדבר.. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. Started by yarivot26,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לקצת עזרה עם המפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים קליל (אסטרטגיה וכדומה), תכני HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - הורדות בUSENET וצפייה בתכני HD - שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by יקירn95,

קניתי נייד של hp מחו"ל עם מטען וממיר מ220W ל 110W בכדי שאוכל להשתמש בו בארץ.. עכשיו אני מודע לזה שאם אני לא יחבר לו את הממיר המחשב ישרף אז רציתי לשאול אם אני מחליף את הסוללה של הנייד אני גם יוכל לחבר אותו לשקע רגיל בלי ממיר ולספק לו 220W או שזה עדין לא ישנה כי הרכיבים של המחשב לא מתאימים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לקראת שדרוג המערכת והשאלה שבכותרת: האם עדיף למכור את החלקים שלי בנפרד או לדחוף אותם לאיזה מארז כדי ליצור מערכת שלמה למכירה.. מה עדיף למיקסום הרווח? המפרט בצד, רק שהמארז לא ייכלל במכירה וגם לא HDD. מדובר במעבד, זיכרונות, לוח, כ. מסך, ספק כוח. אם עדיף כמערכת שלמה אמצא איזה מארז חלופי להרכבה.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by The-Star,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. הזמנת המחשב שלי לא תתבצע עולה מאותה החנות, יש חלקים שאני אספק, יש חלקים שהם יספקו. הם מרכיבים. הם מספקים - זכרון פנימי PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz X 2 סידירוםצורב כרגע לא סגור על איזה, יספקו לי כבר משהו. הארדיסק - Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS וכמובן שהם מרכיבים אתה המחשב. אני מספק מארז - חשבתי על הAurora הזה, שכחתי את השם המדויק, אלגנטי יפה ומקרר טוב. אני צריך את החנות שמספקת אותו במחיר הכי זול. רמקולים - עדיין לא סגור עליהם, צריך חיבור 5.1 בתחום ה-500 שקל. ספק כוח - לוקח את ה Liberty 400W (רוצה חנות שמספקת אותו במחיר הכי זול) כ.מסך - לוקח מנעה מחשבים את הX1900XT עם קירור של AC. (אין מקום אחר שמספק אותם... נכון?) לוח אם - DFI INFINITY 975X/G Intel …

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מחשב GAMING במחיר 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח ורציתי לדעת אם המפרט הזה שלקחתי מאתר פנדה הוא מתאים, אם הוא שווה את המחיר ואם כדאי לשנות/להוסיף משהו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=16741 המפרט: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu Enermax Liberty 400W Active PFC 5,359 ש"ח תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית נטו בתקציב כולל עד 2000 ש"ח. (אין צורך במסך ומולטימדיה נוספת כגון עכבר, מקלדת או רמקולים). הרכבתי שני מפרטים, אבקש את עצתכם על מפרטים אלו, האם הם בסדר? האם ניתן לשפר משהו? המפרט הראשון הוא מנעה מחשבים: האם הספק של המארז נותן 300W אמיתיים? לא מבין את ראשי התיבות ART. בנוסף יתכן ואקח מעבד 4600 שעולה 50 ש"ח יותר אבל משום מה לא מופיע ברשימה שבחרתי ממנה. שם המוצר מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ BOX AM2 3 שנים ¤ 295.00 1 ¤ 295.00 גופי קירור למעבדים Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra CPU COOLER שנה ¤ 60.00 1 ¤ 60.00 לוחות אם ASUS M2A-VM 3 שנים ¤ 340.00 1 ¤ 340.00 זכרונות OCZ DDR2 Speical Op…

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  23. השאלה אומרת הכל אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני לא מצליח להבין מה ההבדל בין שני סוגי הדגמים חוץ ממהירות השעון { 0.15 GHz } האם יש שינוי מהותי ? תודה מראש על העזרה

24. שלום אני שוקל לקנות מחשב חדש (חוץ מספק כח, כ.מסך, הארד דיסק לאיחסון וציוד היקפי שיש לי כבר) בתקציב של עד 6500 ש"ח עם אפשרות חריגה של עוד 500 ש"ח. המחשב משמש אותי למשחקים ברזולוציה של 1920x1080, יצירת מוזיקה בתוכנת קיובייס שצורכת הרבה כח עיבוד וזיכרון. בנוסף אני עתיד ללמוד בניית אתרים ב- adobe dreamweaver עם אופציה לעריכות גרפיות בסיסיות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה חזק מהיר ושקט ככל האפשר! אין לי שימוש באוברקלוק. את המחשב אני מתכוון לקנות ב ksp עפולה, ואלו הרכיבים שאני מעוניין לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, כונן SSD ראשי למערכת ההפעלה ומארז. עשיתי קצת בדיקות באינטרנט וזה המצב שלי כרגע: 1. המעבד שבחרתי: intel core i7 3820 3.6ghz s2011 10mb L3 http://ark.intel.…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by Batels,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, עבודה משרדית, משחקים לא כבדים כגון מיינקראפט... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך 15.6 ואני מעדיפה מאט אבל אפשר גם מבריק. * רזולוציית המסך? . שיהיה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - כדאי, שיהיה לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן חשוב שיהיה HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB לפחות * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?רק…

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.