עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקרון זה הדגם http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834101176 השאלה היא האם יש אחריות פה בארץ על מחשבים של Gateway ? ואם לא האם כדאי לקחת נייד אחר / עד תוספת של 200$ על מנת שתהיה לו אחריות בארץ ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by eyalkay,

שלום לכולם ,אני דיי חדש ! בתור אדם שרגיל בבוקר לקום ולהדליק את המסך עם קפה שחור ביד ,החלטתי שאני חייב מחשב נייד ,כי אני עובר כרגע למעונות . התקציב שלי הוא כמו שאמרתי 3500-+ השימוש במחשב , אופיס ,אינטרנט wifi ,וכמובן שאני רוצה לראות בו תוכניות טלויזיה וסרטים .לא להקליט וידאו או משהו ,פשוט להשכיר דיוידי ולראות ,או לראות איזה תכנית בפורמט avi או משהו .. זהו ,אין לי צורך ביותר מזה ,אני לא משחק במשחקים ,או עורך וידאו ותמונות. אני כן רוצה שהמשקל לא יעלה מעל 3 קילו ,וסוללה נורמלית שלא תיגמר לי מהר ,אתם תגידו מה זה מהר ומה זה לאט כי אין לי מושג . ואשמח גם להמלצות של מה שצריך לתחזוק המחשב ומה יהיה יעיל בשבילי בנוסף ,כמו עכבר בלוטוט או סטנדאלון . תודה רבה

3. התקציב הוא בין 5000 ל 6000. המחשב מיועד למשחקים כבדים. צריך מסך CTR, מקלדת פשוטה ועכבר MX518. וכמובן המחשב עצמו צריך הרכבת מחשב במעבדה אני חושב. שכחתי להגיד המפרט צריך להיות מפאנדה. תודה מראש.

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

5. שלום. לאחר חיפוש ברשת ובפורום , אני לא מוצא דרייברים לניידי Vostro. אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי (האם קיימים בכלל דרייברים). הנייד הספציפי שאני צריך לדעת הוא 1320. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by ramit02,

שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by CellMe,

אהלן, אנו זקוקים למחשב חדש למעבדת סלולר הדבר הכי חשוב במחשב יהיה מהירות התגובה,נפח ההארד דיסק. כמו כן, חייבים יציאות USB מרובות במהירות המקסימאלית. המחשב ישמש בעיקר לגיבויים, עדכוני תוכנה, צריבות תוכנה על מכשירים וכדומה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - 7000(כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, גיבויים בתוכנות ITUNES ו KIES. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).itunes,kies, odin. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו ע…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  8. Started by fr6880,

היי לכולם! אני מעונין לרכוש לבתי נייד לקראת לימודיה במדעי המחשב סכום ההשקעה 4000-4500 שח' המפרט שחשבתי עליו הוא:זיכרון 4MB 800MHZ H.D. 320GB 7200RPM גודל מסך 15.4" סוג מסך LED מודם תקשורת 802.11N התקנים:USB HDMI ESATA VGA קורא כרטיסים EXPRESS CARD מהירות מעבד 2.4GHZ ומעלה סוללה של לפחות 6 תאים זמן סוללה מינימום 4 שעות אני חושב שמפרט כזה יעלה יותר בנייד בעל שם ידוע לכן רציתי לשאול האם כדאי להתפשר על משהו עם פחות ביצועים או ללכת על חברות פחות מוכרות כמו איפיניטי או דומה לה תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by mikezaush,

עם ליבה כפולה של אינטל, כרטיס מסך בסיסי וסוללה עם שישה תאים.....תודה

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

ביקשתי הצעת מחיר למפרט שמומלץ באתר הזה במחיר 4200 שקל והם שלחו לי הצעת מחיר עם שינויי חלקים, אני צריך מחשב שיפעיל את כל המשחקים שיצאו בשנים הקרובות בהגדרות נורמליות, בבקשה תכתבו האם המפרט בסדר ואם לא מה כדאי לשנות. תודה רבה https://www.tms.co.il/45456

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoram111,

תאור הבעיה: במחשב נוטבוק ASUS Eee PC עם מערכת הפעלה Windowos 7 starter מגדרים דיסקים לוגיים CD. הגודל הפיזי של דיסק D הוא 132 GB. למרות זאת, הוא מראה גודל פיזי של 32Gb. הגודל המקורי שהראה בווינדוז היה קצת פחות מ- 132, אבל עם הזמן הגודל הזה הלך וקטן והשטח "העלום" הלך וגדל. עם "קפיצה" מדי כמה חודשים. ידוע לי שיש בדיסק גיבוי מוסתר למערכת ההפעלה לצורך שיחזור, אבל למה השטח החבוי הולך וגדל,ומה ניתן לעשות כדי להשיב את הדיסק לגודלו המקורי. איתחלתי את המחשב מ- UBUNTU Live Disk כדי לראות מה יש שם. יש שם ספריה בשם WindowsImageBack up. בתוכה 11 קבצים עם סיומת XML בגדלים של כמה MB וקובץ אחד עם סיומת VHD בגודל 92GB. חשבתי לבטל את המחיצה בדיסק ולהגדיר מחיצה חדשה ופורמט ב-…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

חבר שלי עכשיו מתלבט עם לקנות שתי סטיקים של 1gb או סטיק אחד של 2gb ואמרו לו שעדיף אחד כי אין כזה דבר dual channel בניידים, אמת או שקר? ודבר נוסף, הזיכרונות של חברת קינגסטון בארץ מיוצרים על ידי קינגסטון העולמית או ע"י איזה חברה חיצונית שפשוט שייכת להם ומדביקה את שמם על המוצרים? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by ahinazar,

היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי כסטודנט, חשוב לי שיהיה קל לנשיאה ושגודל המסך יהיה 14 אינץ'. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אמור לשמש אותי כסטודנט, לשימוש משרדי (אופיס, מיילים, גלישה באינטרנט וכו') וצפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, 1) האם ניתן בעזרת HTPC בודד לשלוט ב - 4 איזורי וידאו (HD) שונים ו - 7 אזורי אודיו שונים (מתוכם 4 עם וידאו)? אם לא, כמה HTPC (או אולי רק כרטיסי מסך) שונים אצטרך? 2) האם ניתן לשלוט ב- HTPC דרך i-Pad או דרך NETBOOK ולא דרך מסך הטלביזיה? 3) האם בהכרח אצטרך לרכוש גם רסיברים או האם HTPC (בעזרת כרטיס המסך/סאונד) מוציא ישירות כבלים לרמקולים השונים? אשמח להצעות ולהפניות למביני דבר בצפון (איזור הקריות). תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. Started by Limorit,

מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  16. שלום יש לי טושיבה טקרה m1 הסוללה עדיין מחזיקה לכ 3 שעות!! קראיתי את המדריך והחלטתי לשמור על חיי הסוללה, השתמשתי בה ועכשיו היא ב 40 אחוז. הוצאתי אותה מהמחשב ושמתי אותה בתוך קופסא קטנה,האם זה יותר עדיף בטוח מאשר להשאיר את הסוללה במחשב? האם לא ייקרה כלום? אפשר קצת עוד יותר מידע וץתשובות,קראתי במדריך אך עדיין לא הבנתי במאה אחוז מה עדיף. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by Dave_Dave,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ש"ח לערך, גמיש מעט 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים לילד בן 14 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן קשיח 2 TB נדרש כונן SSD למערכת ההפעלה בלבד 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקסימום רוחב מארז 20 ס"מ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד, אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות נ…

18. Started by zebra,

אם יש חיבור סריאלי במחשב נייד compaq nx7000 ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. שלום, אשמח ואודה לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200~ חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיהיה אפשר לעשות קצת מהכל - תכנות - בקטנה, לא דברים כבדים עבודה משרדית - אופיס, קצת מסחר בבורסה, משחקים - למשל להצליח לשחק CoD Warzone עם ביצועים סבבה, אבל האיכות/רזולוציה לא חייבת להיות מטורפת - פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by kamal_,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL מסדרת Latitude. מישהו יכול להמליץ על חנות טובה\אמינה\זולה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  21. בעדיפות למחשב עם ווינדוס 7 בעברית. צרכי אינטרנט בלבד. שאלה קטנה.. אם אני קונה מחשב עם "freedos" כאילו שאין מעכרת הפעלה, דיסק רגיל של ווינדוס 7 מספיק? או שזה גירסא מיוחדת?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההבדל קריטי אז עוד 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר וגם מעט עריכת מוזיקה (לא קריטי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Alice: Madness Returns, TES V: Skyrim וכאלה.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב ש1248X1024, מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. בס"ד שלום. אודות לייעוץ באתר אני הולך לקנות את אחד משני הדגמים הבאים: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t58.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm רציתי שמישהו מהמנהלים יעבור בבקשה על המפרט שהם מציעים, ויבדוק שאין שם כל מיני שורות קטנות, רכיבים לא משהו, דברים יוצאי דופן וכד'. תודה רבה על כל העזרה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. שלום לכולם, מעוניין בנייח גיימינג חדש בתקציב 3-5 (ללא היקפי/מ"ה וללא כ. מסך) אעביר אליו את הכרטיס הנוכחי 1660 ובעתיד אקנה כ. מסך חדש המחשב בעיקר עבור גיימינג (עם דיסקורד וסטרימינג), אבל גם ableton ואיזו מכונה וירטואלית פה ושם, לכן נוטה ל i7 (או רייזן7) מתלבט אם לקחת דור יוצא (12, 5000) בזול עם DDR4 או להשקיע בדור חדש (13, 7000) עם DDR5 במחשבה שיחזיק יותר קדימה יחובר למסך רחב 21:9 רזולוציה 3440x1440 ריענון 144 (שיאומי 34) וגם ל oculus quest 2 מנחש שאצטרך איזה 3070 כדי לנצל אותם באמת. אשמח לדעת לאיזה כרטיס מסך מינימאלי כדאי לכוון המחשב יושב בחדר קטן יחסית (6מ"ר) ללא מזגן אז אני מעדיף שייצר פחות חום. לכן אני נוטה ל 12700 לעומת 12600k (זה הגיוני א…

25. Started by Yuval Tsabar,

שלום, ה-Inspiron 1545 הנאמן והטוב שלי שבק חיים. סך הכל הוא שירת אותי חמש שנים ומאוד נהניתי מהביצועים שלו ממש עד לרגע מותו (או יותר נכון - מות המסך שלו). אז אמנם צריך לשבת שבעה, אבל החיים ממשיכים. אני מחפש מחשב נייד חדש! כמו שציינתי, אני מבסוט מ-Dell, אבל לא פוסל גם אחרים. . תקציב: מקסימום 4,300 ש"ח. מהירות - אני רוצה מחשב מהיר - זה במקום הראשון אצלי. משקל - בעיקרון המשקל לא כזה חשוב, כי רוב השימוש הוא בבית, אבל יהיה נחמד אם ישקול מעט. אם ההבדל במחיר משמעותי - שישקול מצידי גם 4 קילו גודל מסך - הגודל של הדל שלי היה 15.6, וזה היה מצוין. אני מחפש משהו בסביבות הגודל הזה. תוכנות כבדות שאני עובד איתן בצורה יומיומית: פוטושופ, אילוסטרייטור. מה לא תראו אצלי? אני לא משחק משח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.