עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talisman,

בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by dwking3,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש למחשב שלי בגלל שכרטיס הרשת הישן תקע לי את המחשב. אשמח להמלצות לכרטיס רשת זול וטוב שיתאים למפרט הבא: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini DP Retail MotherBoard:Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 Intel H61 Chipset Memory: Kingston 4Gb 1333MHz DDR-3 CPU: Intel Quad Core i5 24003.1G 6Mb 1155 Tray מארז: raidmax tornado ספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by Idanbd,

שלום רב! מצורף השאלון למחשב עד 5K: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מדי פעם עבודה עם MATLAB. * גודל המסך? עד 15, לא קטן מדי * משקל רצוי? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI, לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין הגבלה מינימאלית * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  4. היי מה אתם אומרים על המפרט הבא מחשב מלא(כולל הרכבה שאנ יצריך) כולל מסך מקלדת עכבר וצורב תקציב עד 5000 ש"ח למשחקים סרטים וגלישה הקניה תיהיה מ IQPC והמפרט הורכב שם מלכתחילה (אם מישהו חושב שצריך שינויים שיבצע אותם בבקשה על סמך המלאי והאתר של IQPC מכיוום שאני מתכוון לקנות משם) מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNE…

• 16 תגובות
    • 918 צפיות
  5. שלום שלום, אני סטודנטית למדמ"ח ואני מחפשת מחשב נייד חדש. כשהנוכחי (HP ProBook 430 G5) חוגג 4 שנים יחד עם התואר שלי, ומזמן כבר לא עונה על הצרכים שלי. חשוב לי: עוצמה - גם לצרכי תכנות (העיסוק העיקרי שלי, בגדול. מדי פעם משתעשעת קצת עם גרפיקה קלה (ב-Publisher, אבל הגיוני שאתפתח למשפחת Adobe בקרוב) ומעט 3D לעתים (Unity). כ-16" של איכות תצוגה ראויה (אני סובלת מאוד מהמסך ה-liveless של הנוכחי) התכונות שחשבתי עליהן הן +16RAM, 512 SSD, i7 Gen10. אני לא סגורה על המעבד, כי אני לא רוצה להוציא כסף סתם על תכונות שאני לא צריכה. השימוש הוא אינטנסיבי - לפעמים 12 שעות ביום. לא חשוב לי: חיי סוללה משקל (עד 2 ק"ג, אני בדרך כלל לא לוקחת אותו לקמפוס)…

6. 1. מה התקציב? 2500-3000 2. מטרות המחשב? לימודים כשאני לא בבית, קצת צפיה בסרטים (720p יהיה נחמד) ואולי איזה משחק בקטנה פה ושם. 3. גודל המסך? ההתלבטות העיקרית היא בין פל עם מסך 7-10 לבין אחד עם 14-15 4. משקל רצוי? מן הסתם כמה שפחות (: 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממומלץ 6. יציאות מיוחדות? אין דרישה 7. בלוטות? עדיף שכן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB 9. צורב DVD? עדיף, אם כי לא חיוני 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא? אם יש משהו טוב של MSI זה אחלה, כי יש לי אפשרות לקבל עליו הנחה מיוחדת.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  7. אהלן, המחשב בעיקרון משמש את אחותי ואת אמא שלי. המחשב הנוכחי מרעיש יותר מידי ונהיה איטי [בוצע לא מזמן פרמוט ונוקה מאבק]. בעיקרון המחשב צריך להיות כמה שיותר שקט, נפח HDD בגודל 1T. השימושים העיקרים הם גלישה באינטרנט, מוסיקה, מידי פעם סרטים, הורדה דרך eMule. יש לציין שהמחשב דולק 24 שעות [הרגל לא לכבות אותו] וקיים אליו חיבור לראוטר. על איזה מפרט האיתם מציעים וכמה יעלה? קניה במידה ותתבצע תהיה בפנדה או אייבורי. שיהיה סופ"ש נעים לכולם.

8. Started by LIgor86,

שלום, אני צריך לחבר למחשב הנייד שלי מצלמת וידאו שיש לה רק חיבור של FIREWIRE (קטן) או וידאו (כבל קומפוננט צהוב, אדום, לבן). האם קיים מתאם כלשהו שמצד אחד תהיה כניסת USB ומצד שני החיבור/ים שפורטו מעלה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, אני מחפש נייד בתקציב של 3K לשימושי אופיס וגלישה. הפרמטרים הרלוונטרים הם גדול מסך 14 אינץ, צורב DVD ואמינות. כל שאר הפרמטרים לא חשובים לצרכי. תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by avshalomagmon,

היי לאחרונה הנייד של אישתי עושה בעיות הוא נייד של LG דגם מאוד ישן ,אנו שוקלים להחליף לה אותו, המחשב ברוב הזמן יהיה בעבודה ביתית אך אקח אותו איתי לפגישות, מה שכן אשים עליו דגש הוא שבעת העבודה על מודלים גדולים בSKETCHUP אם המחשב אינו חזק מספיק המודל נתקע בעת הזזה או נעלם לכמה שניות. * מטרות המחשב? AUTOCAD SKETCHUP * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין את ההבדל בינהם * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חייב להיות קל במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ,גם 3 שעות זה בסדר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא יודע * Bluetooth? לא יודע * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by מושיק ר,

אודה לעזרתכם במפרט למחשב לעבודה עם גרפים. המחשב לא ישמש למשחקים. אין דרישות מיוחדות מלבד אפשרות לחבר לפחות 2 מסכים וכרטיס לבלוטוס ו wifi התקציב סביב 2000-2500 תודה מראש

12. הרכבתי מחשב חדש (ללא מסך וכוננים), הייתי מעוניינת לדעת מה דעתכם, בייחוד בעניין הצורב. אם יש צורב טוב יותר רק לא יקר יותר (לא בהרבה בכל אופן) אז בבקשה תנו הצעתכם. AMD - Gigabyte GA-7VAX Gigabyte GA-7VAX - ( Socket A - KT333A - AUDIO - USB 2 - LAN - LAN ) AMD XP 1800 256 mb DDR 2700/333 ( samsung chips ) Seagate - IDE - דיסק קשיח SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100 1 ח'ש 466.48 ח'ש 466.48 Triplex - כרטיס מסך Triplex G4MX440 - GEFORCE 4 MX440 64MB DDR + TV OUT 1 ח'ש 439.7764 ח'ש 439.7764 Tsunami - Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB 1 ח'ש 223.72 ח'ש 223.72 Speakers - SP-G010 200W 1 ח'ש 80.92 ח'ש 80.92 Keyboard - Q…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי השאלה שלי לא ממש שייכת למפרטים אבל לא מצאתי אף פורום אחר שהיא משתייכת אליו. אני כנראה הולך לקנות מחשב נייד של HP והשאלה שלי, למי שיש לו נסיון עם זה, היא: האם החברה סובלנית לשינויים שהמשתמשים עושים בעצמם ? למשל, אני קונה את המחשב עם 256MB זכרון ומתכנן לקנות ולהוסיף בעצמי עוד 256MB (מצאתי זכרון יותר זול ממה שהציעו לי בחנות שבה אני רוצה לקנות את המחשב). אני מתכנן גם לפרמט את המחשב עם ה HOME EDITION שלו ולהתקין מערכת הפעלה מחדש (כמובן אחרי שמירת IMAGE). אבל אם וכאשר יתקלקל לי משהו במחשב (שלא קשור למה שעשיתי, למשל דיסק קשיח) ואני יבוא למעבדה של HP האם הם יגלו הבנה או שייתלו בשינויים שעשיתי כדי להתנער מהאחריות שלהם ? שוב, אני לא מתכוון לעשות שום מודינג או שינוי רציני, רק מש…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by eliemail,

שלום רב אני מעוניין בכרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח. אני לא פריק של משחקים כך שאני לא צריך כרטיס יקר יותר מ-500 ש"ח. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB Asus M2A-VM Raidmax APEX 2x120mm No PSU FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black Microsoft Multimedia Keyboard מערכת הפעלה XP HOME גרסה אנגלית תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  15. אהלן, שלום חברים ושיהיה שבוע טוב. אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי לצרכי עבודה יומיומיים. העבודה כוללת בעיקר פיתוח תוכנה (ויזואל סטודיו וכדומה) ושאר ירקות של גלישה באינטרנט מיילים ומה שכולנו עושים. יש לי גם נטייה לעבוד במקביל על הרבה תוכנות אז אשמח אם הזיכרון יהיה בהתאם. חשוב לי להגיד שהייתי מעדיף מחשב נייח חזק - הרי בסך הכל הרבה יותר קשה לפתח על נייד, גם ביצועים וגם סביבת העבודה. אבל לצערי כרגע אין לי משרד קבוע ואני אהיה בנדדיה ככה שהאלטרנטיבה תהיה מחשב נייד. לגבי התקציב - ברור לי שאין גבול, חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק לעבודה וישחזיק לי לפחות שנתיים מבחינת הביצועים מול מה שהשוק מציע. אני מוכן להשקיע באזור 4-5 אלף. לא רוצה לעוף על הרכיבים הכי חדשים וחמים בשוק. אין לי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

שלום חברה אני צריך מפרט מחשב בשביל חבר.. תקציב עד 4000 ש"ח. לא צריך מסך!!! אז ככה הרכבתי מפרט לבד מזאפ, ורציתי לדעת מה אתם אומרים: מעבד: E6400 מחיר: 1200. לוח אם: Asus P5BV מחיר: 785. כרטיס מסך: Leadtek 7600GT 256MB מחיר: 765. דיסק קשיח: WD 250GB מחיר: 354. זיכרון: 1GB Kingstone מחיר: 369. צורב - LG DVDRW מחיר: 251. סה"כ 3724 ש"ח. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  18. שלום לכולם. החלטתי להתחדש במחשב חדש. יש לי כבר מעבד i7-2600 ולוח DH67GD, וכונן DVD. אשמח לנמלצות להשלמת שאר המפרט בהיקף של 1500-1800 ש"ח. המחשב ישמש בעיקרון לעבודה שוטפת ומידי פעם למשחקים (בעיקר משחקי ספורט למיניהם דוגמאת NBA 2K12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב א ו לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, סרטים ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי ספורט חדישים…

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  19. Started by questionman,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד באילת בשבוע הבא. הצרכים הם בעיקר לעבודה, שימוש בדפדפן (הרבה טאבים פתוחים ותוספות), תוכנות אופיס וקצת משחקים (CSGO ,Red Alert 3 ואם אפשר אז גם World in Conflict). חשבתי על Dell inspiron 5000 5510. אין לי חנות ספציפית (אני מכיר רק את ksp ואייבורי באילת).

20. Started by asaf-g,

שלום אני זקוק למפרט מחשב בסביבות ה-2,500 שקל, שיהיה מסוגל גם להריץ משחקים ברמה סבירה. אין צורך בצורב\מקלדת\עכבר ושאר השטויות.. אשמח לקבל גם הסברים על המפרט. תודה מראש! אסף.

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום לכולם, אודה לעזרתכם בדחיפות..חייב לבצע רכישה במהלך השבוע!אנא הציעו שיפורים. - כרטיס המסך הוא כרטיס נמוך וישן מכיוון שמועניין לחכות לכרטיסים חדשים תומכי DX10 ,דעתכם?ומה אתם מציעים לקחת במידה ולא להמתין? - האם השקעה בספק כוח כמו זה היא מיותרת? - האם כדי לקחת לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 (965P) - ATX שעולה 942 ש"ח? מה ההבדלים?? המפרט: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 736.67 ש"ח LEADTEK Geforce 7300 GS 256MB (256-512) DDR (64bit) TV OUT/DVI-b 387.58 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC …

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של HP PAVILION DV5. איך אני יכול לדעת את דגם המדוייק שלו על מנת להוריד לו דרייברים מתאימים?

• 1 תגובה
    • 6.2k צפיות
  23. Started by bini541,

. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים תכני HD ותכנות בהמשך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4 METRO DEAD RISING וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" על FHD כרגע בעתיד מתוכנן קנייה של מסך טלוויזיה של 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? UL…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. צריך מקלדת, עכבר, רמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ10 אלף, הייתי רוצה שזה יהיה כולל מסך עכבר ומקלדת אבל אפשר לחרוג מהמחיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הייתי רוצה שיריץ משחקים עדכניים ועתידיים בצורה טובה (howarts legacy) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מקלדת ועכבר (אולי גם רמקולים?) אבל אפשר לחרוג מהתקציב ולא חובה מסך: קעור מקלדת: מכאנית 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, הייתי רוצה קירור נוזלי למעבד …

• 0 תגובות
    • 344 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.