ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,401 דיונים בפורום זה
-
המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מי שמכיר אותו לדעת אם הוא שווה את המחיר ואיך הוא מבחינת נוחות ויציבות המחשב לא למטרת שימושים כבדים, אינטרנט ועריכת תמונות לא משהו רציני תודה לעוזרים... http://www.skypc.co.il/pl_product~70626~14~0.htm
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב בינוני למטרות פשוטות כמו מהירות נורמאלית ושיסחוב תוכנות כמו פוטושופ בצורה סבירה יש לי מפרט כזה בינתיים פנטיום 2.8 64 ביט לוח אם לא סגור עליו אבל של אסוס מותאם לתושבת כמובן זיכרון פנימי כבר יש לי דואל 256 של קינגסטון 160 ג'יגה WD כרטיס מסך רידון X600 PRO מארז סטנדרטי וספק אני לא סגור על מה ללכת מה אתם חושבים על המפרט הזה ומה כדאי לשפר או להחליף לגמרי התקציב שלי ממש דל עד 2800 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים.. מכיון שאני יודע שאין פה אינטרס לאף אחד ,אשמח לקצת עצות ביררתי לגבי ניידים מסדרות ודגמים שונים - dell , lenovo , acer ועוד שאלתי את המוכרים לגבי ההבדלים בין הסדרות של המעבדים ומכולם שמעתי שזה רק עניין של תעשיית כסף האם באמת ההבדל בין dual core לבין dual core 2 הוא ב- ?cache האם אין שום הבדל בין סדרה T5750 לבין T7250 ? האם המדרגות פה זה באמת רק עוד דרך לעשות כסף? האם אין הבדל גדול בין מעבד 1.8 לבין מעבד 2.0? האם אין הבדל גדול בין מעבד dual core 2 T5750 2.0 GHZ לבין dual core 2 T7250 2.0 GHZ ? אני כבר מבולבל ואשמח לקצת סדר.. עוד משהו אני ממש מתלבט בין הinspirion 1525 7250 2GHZ ובין לנובו מאותו מפרט .. מה עדיף ? תודה רבה לכולם
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לפעילות משרדית חזקה מבוסס Core 2 עם גיימינג מאוד בסיסי לבית. אני גם מתכנן להתקין ויסטה כך שאני מעוניין בתאימות מקסימלית של הרכיבים. תקציב עד 5K אפשר לחרוג קצת. Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1330 1 1330 Asus P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 810 1 810 1GB TwinMOS 630 2 1260 X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E 690 1 690 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 405 1 405 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 Total price 4735 ¤ יש לי התלבטות אחת בנוגע לכרטיס המסך האם עדיף ה X800 במקום ה X1300? אם יש רעיונות נוספים לשיפור והצעות יהיה טוב.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה ב3700(קנייה דרך ארצות הברית) כולל אחריות מלאה 3 שנים מעבד t7700 מהירות 2.4 ג'יגה מסך 14'' כרטיס מסך AtI X2300 128mb זיכרון עצמאי + 128 זיכרון משותף. הארדיסק 80 ג'יגה. 2 ג'יגה זיכרון פנימי. צורב DVD ניתן לשדרג להארדיסק 250 ג'יגה ב200 ש"ח, או לחלופין להוריד למעבד t7300 מהירות 2 ג'יגה ולקבל את השדרוג ללא תוספת 1 ג'יגה נוסף - 70 ש"ח. לשיפוטכם?< יש הבדל כל שהוא בינו לT61?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב HTPC בערך ב3.5 אלף שיחובר לטלויזיה, אני לא בטוח שאני רוצה להקליט אבל שתיהיה אופציה, בנוסף לכך חשוב שיהיו חיבורים דיגיטליים לסאונד. אין לי שום העדפות באשר לחברות ועדיף שיהיה STORAGE גדול. מחכה לתגובות תודה D :
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤414 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤362 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 X2 = 2048Mb ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ¤352 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28490 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤184 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A19B 300W ¤313 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B סה"כ מחיר לכל המוצרים:2547¤ מהחנות www.Skypc.co.il -------------------------------- אשמח…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לשימוש ביתי כללי,שיהיה סביר למשחקים,אבל שיהיה מהיר(לפחות 512 ראם),נוח לגלישה,כתיבה וכדו'.הארד דיסר 80 g"b לא מחייב...כרטיס מסך סביר(יש לי חיבה ל :)ati).עם אפשר כולל מסך lcd 17" טוב ב3000 יהיה טוב.וצריך שיהיה טוב לשימוש העיקרי שלו-מולטימדיה. ד"א ראיתי היום פירסום בעיתון על מסק דק lcd 17" של פיליפס ב1099 ש"ח ברשת שופרסל אבל אני בד"כ לא נוהג לקנות מחשבים בסופר...מה דעתכם? תודה מראש על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת Vostro v131, הדבר שמפריע לי בדגם שראיתי שנמכר בארץ הוא שבגלל סוללת 6 תאים יש בליטה מגוף המחשב. בפרסומים של dell בחו"ל רואים גם שהדגם יכול להמכר עם סוללת 4 תאים ובלי הבליטה. האם מישהו יודע אם מייבאים את הדגם הזה לארץ?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
מפרט לאופיס משחקים אינטרנט כולל מדפסת וסורק וכל שאר החלקים תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד שיתאים גם לשימוש בייתי וגם ללימודים ויחזיק לכמה שנים. 13-14 אינטש, משקל של עד 2 קילו (אבל עדיף פחות), ועיצוב נח ועמיד. (כולל מצלמת אינטרנט, אפשרות לחיבור לאינטרנט wifi ובחיבור ומערכת הפעלה טובה). בטרייה שמחזיקה לפחות 4 שעות ושיהיה שייך לחברה אמינה עם אחריות ל- 3 שנים. השימוש הוא בעיקר לכתיבת מסמכי וורד ואקסל, אינטרנט וסרטים, והתקציב הוא עד 3500 (אני מוכנה להוסיף קצת אם יש לכם הצעה ממש טובה) תודה מראש! חן
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אבי מחפש נטבוק משרדי עם מסך בגודל 10 אינטש בעיקר לצורך גלישה באינטרנט בנסיעות לחו"ל. איזה נטבוקים ממולצים במחיר זה עם הדגש על נוחות(מקלדת ומשטח מגע טובים)?
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר, אבל לא להתפשר יותר מדי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום ב-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ו-VM; גם צפייה בתכני HD (עד כמה שהכרטיס הגראפי המובנה מאפשר זאת). שתהיה יכולת עתידית לשדרג לצורך משחקים (לא רלוונטי כרגע). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - א. android studio. ב. VM שיריץ מערכת macOS ובתוכה תכנות ב-Xcode. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כנזכר למעלה.…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, התקציב שלי הוא 4K אפשר לחרוג ל4.2K מקסימום! המחשב יישמש בעיקר למשחקי מחשב בינוניים, הורדות וצפיה בסרטים. לגבי ציוד הקפי, אני צריך רק מסך בגודל 19". הצבע של המסך והמארז צריכים להיות בצבע אפור כהה או שחור. אני מעדיף שהמחשב יהיה שקט אבל לא דממה לחלוטין, פשוט שיהיה שקט. אני לא צריך במחשב כונן DVD וגם לא כונן דיסקטים. OC לא מתוכנן. זהו, בעיקרון זה מה שאני מבקש מהמחשב. חשוב לציין שהכרטיס מסך צריך להיות של NVIDIA ומעבד INTEL כפול ליבה. ויש לי שאלה:האם נכנס לי בתקציב כרטיס מסך שאני יוכל לחבר אליו טלויזית LCD של שארפ SA1? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני בדיוק מחפש מחשב חדש או לשדרג מחשב ישן שלי, וביקשתי המלצות מחברים והם הפנו אותי לפה, והמליצו אולי גם לקנות את המחשב הבא - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8089&CatCode=1 ולשדרג את הכרטיס מסך. אז השאלון שיש לכם בחוקים- מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אני כנראה גם יצתרך לקנות ווידוס... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי מחשב חדשים, תדירות די גב…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך L1953TR 19'' LCD 2ms DVI מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שימוש: OFFICE, קצת משחקים לבן לפעמים (לא כבדים), צפייה בכרטיס TV והרבה גלישה. לוחות Gigabyte: בצד ימין - מחיר הלוח. P45DS3L-560 P45DS3-620 P45DS3R-670 P35DS3L-460 P43DS3-490 מעבדים INTEL: E8400-780 E8500-900 Q6600-850 מה היתרונות/חסרונות בכל אחד מהנ"ל והאם שווה להוסיף את ההפרש לדגמים היותר יקרים? נ.ב. אפשר להמליץ לי על דגמים אחרים ובלבד שבתחום המחירים הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תקציב: 3000 חריגה מקסימאלית: 4000 השימושים של המחשב: האם המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה)? - כן האם המחשב מיועד למשחקים, אם כן אילו משחקים? - לא האם המחשב מיועד לתוכנות, אם כן אילו תוכנות? - כמובן, לא יעבוד בלי תוכנות. האם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה? - כן, מיועד להשמעה של מוזיקה, לא לעריכה. האם המחשב מיועד לעריכה גראפית, אם כן אילו תוכנות תשתמש? - בעיקרון לא מיועד. אני תלתיסט\אנימטור ועובד עם כול התוכנות הכבדות. הנייד מיועד לחברה שלי, לא מיועד לעבודה גרפית אבל אשמח אם יהיו לו יכולות בסיסיות, בעיקר לצורך פרזנטציה ללקוח, לא לעבודה שוטפת. האם אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב)? להסבר מהו OC לחץ כאן - לא. ציוד הקפי: הא…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי Intel® CORE 2 DUO E4500 2.2Ghz 800Mhz 2MB לוח אם אינטל מקורי Intel® PEARL CREEK G31PR 1333Mhz זכרון ראשי 1024MB DDR II 667Mhz דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 7200RPM SATA II כרטיס מסך \ גרפי intel Graphics Media Acclerator 950 כרטיס קול Intel® HIGH Definition Audio 5.1 צורב DVD SAMSUNG DVD-RW 18X18 כרטיס רשת Intel 10\100\1000 o\b מארז מאושר אינטל Midi ATX הנתונים נראים לכם טובים? אני שוקל גם להרחיב את הזיכרון ל2G..
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-