ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? אופיס, סרטים, עריכה בדו מימד. * גודל המסך? 13.3 " * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 7 שעות עבודה בסיסית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell \ asus \ hp \ samsung דברים נוספים חשובים: סוללה נשלפת, קומפקטי. מתלבט כרגע לגבי ה asus ux32vd למרות שרזולוציית המסך נמוכה יחסית לדגמים החדשים בשוק, ואני לא יודע אם יש לו סוללה נשלפת. כמו כן מה לגבי הסמס…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה והכוונה לגבי קניית מחשב נייד אשר עומד בתקציב המצוין לעיל(אפשרית חריגה של כ 10%). המחשב ישמש לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה(לא דרך הרמקולים המובנים). הנקודות הקריטיות הן: - מסך 13" - בעל חיי סוללה ארוכים - לא דגם אשר ידוע כבעל תקלות רבות - קומפקטי וקל משקל, אם מתאפשר במסגרת התקציב כמו כן, שבוע הבא אני טס לארה''ב, כך שהקנייה מתאפשרת גם משם. תנאי חשוב הוא שהאחריות תהיה תקפה גם בישראל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד lenovo n500. מפרט: מעבד intel t3400 (כפול ליבה) זיכרון: 2GB כונן קשיח: 160GB מסך: 15.6 סוללה לא עובדת. שריטות על גב המחשב. חוץ מזה הכל תקין. שנאי חדש. כמה שווה מחשב כזה היום? בכמה ריאלי למכור?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אולטרה - בוק, ללא דיסק קשיח בכלל (לא שילוב), חשוב לי העובי וזמן הסוללה וכמו כן טכנולוגית שיהיה רלוונטי לזמן רב ככל הניתן (לא מחליף מחשבים לעיתים דחופות). תקציב לא מוגבל אך אינני צריך יכולות מיותרות (גם בתחום החומרה וגם בתחום העיצוב וכו). כמו כן המחשב יגיע מהגולה לכן לא צריכה להיות מגבלת דגמים . בתודה מראש, נמרוד עריכה: * מטרות המחשב- עבודה משרדית * גודל המסך- 12-14 * משקל רצוי- קל ככל הניתן * זמן סוללה ארוך- ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות- כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 125MB * כונן CD/DVD? צורב- לא * כונן Bluray- לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות מחשב לצורכי עבודה ב OFFICE וגלישה באינטרנט. ראיתי באתר של אייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6793 דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזאת די התפרצות (לא קראתי כאן דיונים אחרים מהסיבה שאני מאוד לחוץ בזמן וזקוק למענה פרטני מידי) - יש לי שלושה ימים להגיש מפרט מחשב שעונה על הצרכים שלי ואין לי שום ידע כלשהו בחומרת מחשב, אודה למענה מהיר! - אני מעצב גרפי שמשתמש בתוכנות הבסיסיות (פוטושופ\ אילוסטרייטור) אבל בנוסף לזה אני עובד המון עם מאיה (Maya) תוכנת תלת מימד - בדומה ל- 3d max זאת אומרת שאני זקוק למפרט "חזק" לשימוש תלת מימדי במיוחד שיוכל להחזיק את התוכנה הכבדה שתעבוד במהירות ובצורה חלקה ובנוסף לא יקרוס תחת עומס של רינדור. הסכום שניתן לי להוציא הוא - 5200 ש"ח (אין צורך במסך) אם מישהו הבין מהו הצורך ויכול לעזור לי במפרט שבאמת יענה לי על הצרכים במידת המקסימום שאפשר בסכום הזה אני אודה לו מאו…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אבי מחפש נטבוק משרדי עם מסך בגודל 10 אינטש בעיקר לצורך גלישה באינטרנט בנסיעות לחו"ל. איזה נטבוקים ממולצים במחיר זה עם הדגש על נוחות(מקלדת ומשטח מגע טובים)?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב נייד לנובו חדש. יש לי ניסיון טוב עם לנובו מבחינת האיכות שלו ולכן אני רוצה להמשיך איתם. המחשב עצמו אמור לשמש בעיקר לצורכי עבודה - מיילים, OFFICE וגלישה. בנוסף, חשוב לי שיהיה נוח לצרוב איתו דיסקים ואיכות סאונד, מיקרפון ווידאו טובה לשיחה בסקייפ. המליצו לי על המחשב הזה Lenovo IdeaPad Z370 M565EIV http://www.ksp.co.il/computers/part_uin.php?uin=13968 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
המחשב מסדרת dv6700, זכרון נפח: 3072MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 667MHz סוג זכרון: DDR 2 השאלה... האם אני יכול לשים DDR 3 ומה ההבדל? אשמח אם תציעו לי מה לקנות, תודה מראש! עריכה: האם אני יכול להוסיף זכרון Kingston נפח 4096MB תדר 1333MHz ולהשאיר את הסטיק של ה2 שהוא כאמור DDR2 667Mhz? או שעדיף להחליף הכל אם כבר...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור]
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
מעבד שאני קונה הוא CORE I7 920 2.66GHZ S1366 8MB TRAY אני רוצה שתמליצו לי על לוח אם טוב. כמה זכרון למחשב כדאי. הר דיסק של 500 GB לא יותר מיזה. יש לי פשוט כונן חיצוני של 2 טרה ביט מקלדת עכבר צורב לא צריך . והכי חשוב המלצה על כרטיס מסך הכי פופלארי לסרטים של 1080P שתומך ברזולציה של 1920*1080 שכמובן מפענח את סרט בצורה הטובה ביותר מה כדאי ללכת על GEFORCE או ati radeon hd איזה חברה כדאי ? אני יודע שנסחפתי עם מעבד אבל זה מחשב שאני רוצה שיחזיק לי לאורך זמן ארוך אז תבינו ..... )) אשמח לקבל מפרטים 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום,שמי דין. אני כותב מוזיקה אלקטרונית במחשב..משתמש בקיובייס ועד תוכנות כבדות יחסית מלוות בפלאגינים כבדים. כיום אני עובד עם פנטיום 4 וברצוני להשתדרג במחשב חזק ויעיל לצורכי. היעוד של המשחב הוא לא רק למוזיקה אלא גם לעבודה ביתית אני מתלבט אם לכוון למערכת 1366 או 1156 socket... אשמח אם מישהו יעזור לי בבנית המפרט
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי של כל המשפחה. להלן הפרטים לפי הסעיפים המומלצים: 1. תקציב מקסימלי: 2000 שח כולל מערכת ההפעלה. במידה ולדעתכם זה מחייב התפשרות קשה - אפשרי חריגה קלה (עד 10%-15%), רצוי מאד שלא 2. שימושים: אינטרנט - כולל סקייפ, מסנגר. אופיס, משחקים פשוטים (FIFA), צפיה בסרטים לילדים (לא HD), בניית ספרי תמונות אישיים (pixit). 3. ציוד הקפי - רמקולים בלבד (יש לי מקלדת, עכבר, מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא 5. מפרט חלקי - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 - המחשב בחדר משחקים ולא בחדר שינה 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך המחשב? מה יש לשפר? השימושים העיקריים הם משחקים. המפרט הוא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪850 לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪494 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪37 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪230 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימוש של לימודים ויום יום וסרטים קבילתי את ההצעה הבאה: כללי כחול צבע לוח אם Intel® HM57 Express Chipset לוח אם מעבד Intel i3-350M(2.26GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 2048MB (1x2048) 1333MHz DDR3 נפח איחסון 320GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 7-in-1 Media Card Reader Secure Digital מסך 15.6in High Definition (1366X768) WLED סוג Integrated 1.3 Mega Pixel Camera מצלמה תקשורת 10/100 כרטיס רשת Dell Bluetooth 365 Card Bluetooth Dell Wireless 1501 (802.11g/n) Wireless גרפיקה Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס מסך סאונד SRS Premium Sound 2 Speakers רמקולים יציאות 1 …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, אחותי מחפשת מחשב נייד ללימודים, הדרישות העיקריות שלה הן: גודל "10 - "12 קל משקל סוללה חזקה יישומי אופיס שיוכל להריץ סרטים בקלות (אם אפשר היי-דף מעולה) תקציב 3000 - 3500 ש"ח. תודה !
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים לא יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צפייה בסרטי HD, פיתוח (Visual Studio), מעט משחקים וגם קצת Flash ו-Photoshop. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? אני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות. אני צריך שיריץ משחקים בהגדרות ממוצעות. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד …
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ברשותי ספק כח ENERMAX LIBERTY 1000 W ככה שאין שום הגבלה מארז 3D AURORA של גיגה בייט. התקציב הוא 3000. מטרת גיימינג. תודה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
(שמתי לפני יומיים בפורום של קולנוע ביתי אבל כנראה לא התאים לשם - אם אפשר למחוק אותו משם) ערב טוב, יש לי מחשב פנטיום 4 כפול ליבה שאני מעוניין להפוך למדיה סנטר - צפייה בסרטים ע"ג LCD 42 אינץ + הקלטה של תכנים ממיר YES רמת הרעש מהמחשב הקיים לא מפריעה לי. מספר שאלות - איזה כרטיס מסך להוסיף עם יציאת HDMI בתקציב המינמאלי שניתן ? איזה כרטיס טלוויזיה כדאי להוסיף שיוכל להקליט תוכניות מהממיר של YES ? - אם יש כרטיס שיכול להתחבר בצורה אוטומטית ללוח השידורים של YES זה הכי טוב- שוב איזה כרטיס בתקציב המינמאלי שניתן. שלט - איזה שלט כדאי למרחק של עד 5 מטר. האם השלט ישלוט על כל יכולות המחשב ? (כולל שליטה בצפייה והקלטה) ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל מפרט למחשב לסטודנט במחיר של 1500 ש"ח. חריגה של 100-200 ש"ח תתאפשר רק אם ממש יהיה צורך. אין צורך בצורב\CD\DVD (נלקח ממחשב ישן). HD יהיה נחמד אם ניתן להכניס אך במידה ולא ניתן להשתמש בHD ממחשב ישן (SATA). יש צורך בכרטיס מסך טוב מאחר יותקן על המחשב תוכנה מקבילה לאוטקאד (תוכנה די ישנה אז לא צריך משהו מפלצתי אך עדיין לא רצוי משהו OB). לא מתוכנן OC. עדיפות לKSP (אך ורק בגלל קירבה) אך גם מקומות אחרים ייתקבלו בברכה. אין צורך בציוד היקפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
המטאור הסיני מתכנן להתרחב גם על עולם המחשבים הניידים בתחילת שנת 2016, ועשוי לעשות זאת בעזרת שילוב בלתי רגיל ולא צפוי האם הייתם מוכנים לשקול רכישה של מחשב נייד מיצרנית סינית ללא ניסיון עבר בתחום? זו שאלה שהרבה יצטרכו לתהות בנוגע אליה בקרוב, כך נראה, כשברשת מתגברות השמועות על כך ששיאומי (Xiaomi) מתכננת לקפוץ על עגלת שוק ה-PC, דווקא בתקופה בה עוד ועוד שחקניות וותיקות מוותרות או שוקלות לוותר עליו. לפי הדיווחים העדכניים ביותר, המחשב הנייד הראשון מבית היצרנית הסינית עשוי להיחשף באפריל 2016, עם עיצוב 'אולטרבוקי' דק ומלוטש – ובעיקר מפרט וותיק למדי שיבוסס על שבבי Core i7 מדור ה-Haswell, מסך 15.6 אינץ' ברזולוציית FullHD, זכרון RAM של 8GB, כרטיס מסך דיסקרטי מדגם GeForce GT…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אלהן, מחפש מחשב נייד בתקציב ה7000 שח (אפשר גם מאילת) , שיתאים לגיימינג ותיכנות , גודל חובה 17.3 , לא משנה המשקל . בעיקרון משחק ומתכנת במחשב נייד , ומחבר מדיי פעם למסך 55' fhd , חשבתי ללכת על asus rog שמעתי דברים טובים , האם כדדאי? האם כדאי ללכת על כרטיס 1070 או שמיותר ו 1060 יעשה את אותה עבודה והבדל הביצועים זניח? תודה לעוזרים
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר לטלוויזיה סלונית 1080P 48 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שהתקציב מאפשר 3…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד. התקציב שלי יחסית מצומצם - עד 3000ש"ח, כשיש עדיפות ברורה לפחות מזה אם אפשר. מחפש משהו סופר VALUE FOR MONEY. מאוד אודה על עזרתכם! דרישותיי מהמחשב מפורטות מטה: מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, מיילים, אינטרנט וכיוצ"ב), עבודה בפוטושופ, חיבור בבית למסך גדול ולרסיבר עבור צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. החל משנה הבאה ישמש גם ללימודים גודל המסך: מאט/מבריק: לא קריטי לי, גם לא מבין בזה יותר מדי. העיקר שיהיה נוח לעבודה משרדית ולעריכת תמונות. סומך על המלצותיכם במסגרת התקציב רזולוציית המסך: לדעתי צריך FHD, לא? דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד חשוב לי שהמקלדת תהיה נוחה. עיקר העבודה שלי היא הקלדה וכתיבה. לדוגמה, יצא לי…
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-