ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד זול יחסית בין 2500-3000 שקל גג מחשב לנסיעות ובעיקר בשביל גלישה באינטרט ושירים עכשיו המליצו לי על המחשב הזה והנה המפרט שלו כאן: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=2057&catcode=&AdCat=&parentid= לי הוא נראה בסדר גמור אבל אני לא ממש מבין בחברות של מחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החברה הזאת בסדר ואמינה זה דחוף מאוד, תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל משתתפי הפורום הכבדים, אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכישת מחשב נייד חדש, המחשב מיועד לקצת מכל דבר, ובדגש על צפייה סרטים וכו לכן הדגש העיקרי הוא על איכות תמונה ועל גודל מסך שלא ירד מאזור ה15.6. כמו"כ אצטרך לערוך עליו תמונות אולם בהיות ואין זה השימוש העיקרי, הרצת תוכנות כבדות כמו פוטושופ היינה בונוס. לגבי אופיס וכו - מאמין שבסד"ג של תקציב כזה - לא תהיה בעיה לחומרה להריץ את תוכנות האופיס למיניהם. עט סטילוס יהווה יתרון ענק. כאמור התקציב כ 10k עם היתכנות לעליה צפונה ל12 ויותר- כמובן אם מדובר על משהו שיצדיק כל אגורה בהשקעה. בעבר חשבתי על מייקרוסופט סרפייס (למרות שגודל המחשב קטן מ 15.6בגלל העט והאיכות, אבל לאחר שראיתי סקירה ביטיוב על כך שפשוט …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריך לבחור לוח אם וזכרון שמתאימים למעבד i5 2500K אני רוצה שיהיה USB3 (לא משנה איפה בלוח האם) בנוסף אני מעדיף שיהיה מתאים לזכרון TRIPLE CHANNEL 1600Mhz לדוגמא לזכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Ripjaws עדיף גם שלוח האם יהיה GIGABYTE אבל זה לא חובה הסיבה שאני מעדיף תמיכה ב-TRIPLE CHANNEL היא שהבנתי שזה יותר טוב משמעותית בהרבה מקרים, אבל אשמח לשמוע אם אתם חושבים אחרת לדוגמא אם אתם חושבים שמספיק לוח אם עם DUAL CHANNEL וזכרון 2*4GB. תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה שלי לומדת משפטים (שנה ראשונה) ויש לה מחשב נייד מרופט וחצי מת שקיבלה בירושה מאמא שלה. אני רוצה לקנות לה במתנה מחשב חדש שתשמש בו ללימודים בעיקר (יש לה מחשב נייח בבית בנוסף). מצרף פה תשובות לשאלות בחוקי הפורום: * מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), גלישה באינטרנט, אולי קצת מוזיקה וצפיה ביוטיוב. לא משהו מעבר לזה. * גודל המסך? 13 או באיזור (כרגע יש לה 11 וקצת קטן מידי). * משקל רצוי? כמה שיותר קל (לא מבין בזה כל כך). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סטנדרטי בסביבות 6-7 שעות (יום לימודים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי בכלל * כו…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא : motherboard : Asus M2NPV-VM processor : AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 RAM : DDR-2 - 1024mb PC4300 - Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair HD : SATA-II - 7200RPM - 250GB DVD : DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM BOX : Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan רובו לקוח מהמפרט לעריכה גרפית ב3500 ש"ח עם כמה שינויים קטנים. יותר טוב, פחות טוב .... התקציב שלי הוא 3000 ש"ח . האם הלוח הזה : MSI K9N NEO או זה : MSI K9NGM2 Nvidia chipset GEFORCE 6150 יותר טובים פחות טובים ? מחשב לשימוש גרפיקת דו מימד. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לעצור על דגם מסויים שמתאים לי בפרמטרים, מדובר בדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות(לא גרפיקה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033, assasins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקיפי, ייקנה מסך בנפרד 22' FHD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית. פרט לצרכים בסיסיים, גם ירוץ על המחשב מטלב. כלומר שלא יהיה מחשב "חלש" מדי . גודל צג : 14 אינץ' דיסק קשיח: לפחות 250. למרות שבימינו אין משהו עם פחות. שיהיה את החיבורים הבסיסים , בלוטוט' , HDMI . התכונות העיקריות במחשב הן חיי סוללה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך ככל האפשר (אני יודע שמאתגר מעט עם 15 אינץ'...אבל מה שיש.) עדיפות ל 3 שנים אחריות. בסביבות ה3 אלף שקל . אם יש משהו ממש מומלץ, אפשר לסטות מעט מהתקציב. (למשל להגדלת אחריות או משהו בסגנון גם.) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבריה כותרת , https://www.gearbest.com/laptops/pp_683487.html תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לבקש ממכם לבדוק בקישור את המחשב המוצע שם למכירה ולומר לי אם המפרט ורכיביו שווים, והאם המחיר המוצע אטרקטיבי. קישור: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_lg תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרתכם בקביעת מפרט למחשב ביתי בסיסי וטוב בתקציב מאד נמוך. עיינתי במפרטים הקיימים למחשב המשרדי הזול ביותר באתר אך גם הוא היה במחיר גבוה מהתקציב שלי. ??? http://hwzone.co.il/specslist/view/52/#; שימושים: מער' הפעלה XP,אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (Low Definition) ומשחקים בסיסיים (לא עטורי גרפיקה). מחיר: מתחת ל-1,000 שח מזומן המחשב יכיל: מעבד ולוח אם המתאים לדרישות וללא צורך בשידרוג משמעותי ל-3 שנים (העדפה לאינטל אך תלוי מחיר\ביצועים). לוח האם צריך לתמוך בחיבור IDE אחד (כדי לחבר דיסק קשיח קיים) ו-SATA II. זיכרון 1G DDR II צורב DVD RW SATA II , רצוי כרטיס רשת מובנה בלוח, כרטיס קול בסיסי מובנה וכרטיס מסך מובנה (יציאות DVI). מארז וספק שקט בהספק מתאי…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב חדש עד 1100 שקל למשחקים קלים. ללא ציוד היקפי ,ללא מארז וללא כונן דיסקים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לבנות מחשב חדש חשבנו ללכת על המעבד intel core I7 3770 רציתי לדעת אם הלוח אם GA-Z77X-UP4 TH יעבוד ויהיה מתאים למעבד (http://ksp.co.il/?uin=16682 זה הלוח אם אם הבאתי את השם לא נכון ) תודה מראש ושבת שלום לכולם (:
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל בשביל להוציא את המיטב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו מקצועית, עריכת וידאו קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות כמו AE, PS, ADOBE ADUITION, CUBASE, PRO TOOLS. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 60HZ, יכול להיות יהיה שדרוג בעתיד. -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ללא מודם, מחפש משהוא יציב לנפחים עד 300 MPS המלצות?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר.. עד 5 אלף.. כולל מסך דק.. מחשב בעיקר למשחקים... תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ואשמח לעזרתכם. ראיתי שההפרש לא גדול וחשבתי להשקיע כ2100₪ (או קצת יותר) במחשב i3 מהחדשים.. בעיקרון אני ארכוש את המחשב במרכז, אם יש משהו שקיים במלאי של KSP אני יכול גם להביא אותו מאילת ולחסוך את המע"מ. * מטרות המחשב? שימושים בסיסיים (תכנות בסיסי, אינטרנט, תוכנות קלות) * גודל המסך? 15.6 (אלא אם יש 14" ממש ממש משתלם) האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין. touchpad תומך multitouch יהא נחמד אבל לא הכרחי. * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר נמוך, אבל ממש לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וVGA, כמו גם USB3. * Bluetooth נחמד, לא קריטי. * גודל מ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התשלום לא מזומן. מחשב לגיימרים,משחקים כבדים.. לא צריך ציוד הקפי(לא עכבר,לא מקלדת,לא מסך וכ'ו).. מארז פשוט לא צריך שום אורות שום חלונות וכ'ו.. לא צריך התקנה של ווינודס וכו'.. תודה מראש חבר'ה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת מחשב 0.00 0.000 1.000 0.00 0.000 1.000 Intel Core 2 Duo 3.0GHz, 6M ,E8400 מעבד 0.00 0.000 1.000 GIGABYTE GA-P35-DS3L CHIPSET P35 לוח 0.00 0.000 1.000 JSP H-550D-F25 Black/Silver, EZCool מארז 0.00 0.000 1.000 EZ COOL PS-1000 ATX PSU 500W 120m ספק כח 0.00 0.000 2.000 KINGSTON DDR2 1GB PC6400 800MHZ זיכרון 0.00 0.000 1.000 H.D 320 7200 16M CACHE SATA-II דיסק 0.00 0.000 1.000 PX9800 GTX 512MB-GDDR3 DUAL כ.מסך 0.00 0.000 1.000 SOUND MAX 8CH 7.1 128 BIT O.B כ.קול 0.00 0.000 1.000 NETCARD Gigabit 10/100/1000 O.B כ.רשת 0.00 0.000 1.000 DVD RW +- x20 H20L LG כ.אופטי אחריות:מעבד,זיכרון,לוח,דיסק 3 שנים,יתר 0.00 0.000 1.000 סהכ מחיר שקיבלתי להצעה הנל 3480 שווה או לא?? יש המלצ…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? מלא זמן לא כתבתי באחד הפורומים פה... אבל אין על זון מה לעשות... חזק ואמץ. בכל מיקרה... הנה תוכנה שעד כמה שאני זוכר נכון היא חינמית והיא יכולה בכיף להעריך את חיי הסוללה שלכם. אז אני מקווה שעזרתי. ואם לא... אז באמת שהיו לי רק כוונות טובות Notebook Hardware Control http://www.pbus-167.com תהנו חברה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שח למטרות סרטים, לימודים, גלישה. עדיפות למחשב קל. אשמח לקבל המלצות ל4-5 מחשבים שאוכל לבחור ביניהם. מחשבים שנמכרים בחו"ל הם גם אופציה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-