ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הבא : למשחקים call of dute , red alert3 , fifa gta סרטים אופיס מוסיקה מעבד Intel Core 2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro זיכרון Geil GX21GB6400DC כרטיס מסך Twintech3D 9800GT XT OC 512MB צורב DVD-RW בחיבור SATA Samsung \LG דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז + עם ספק Cooler Master Elite - 334 + CM 420W PSU יחובר למסך : מסך מחשב Samsung 2253BW או מסך מחשב Samsung 2243BW תדוה ,
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני משדרג וצריך את הרכיבים הבאים: 1. מעבד (חשבתי על AMDX2 4200) 2. לוח-אם 3. זכרונות 4. כרטיס מסך (חשבתי על 7600GT של לידטק) הסכום הוא עד 2000, אפשר לחרוג קצת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אשמח לקבל מפרט למחשב, השימוש העיקרי יהיה משחקים (fifa, PES5 וכאלה), גלישה ו"קצת" עריכת סרטים. קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז: מאושר איסא' ל-775 + 24 PIN לוח אם : Intel isleton 946 gzissl מעבד : Conroe Core2Duo E-4300 1.8 GHz זיכרון : (DDR2 667MHz (1G דיסק : WD SATA 80GB 7200 כרטס מסך : GF-7100/X550 128MB השאר הכל סטנדרטי... מחיר 3100 ש"ח מה דעתכם? תטודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מעוניין במפרט למחשב המיועד למשחקים וצפיה בסרטי HD 1080P המחשב מחובר בסלון לטלוויזיה 32" lcd אין שיקול ממשי של רעש אך כמובן שלא יהיה יותר רועש מהסרט שבו צופים OC לא נראה בעתיד הקרוב אך זוהי אפשרות לכן במפרט שבניתי בחרתי מארז שכבר מגיע עם הרבה מאווררים והוספתי קירור מעבד + כ.מסך חשוב לי גם שכרטיס הקול יהיה באיכות טובה, אם מישהו יודע על לוח אם המוצייד בכרטיס קול מוצלח במיוחד אשמח לשמוע עליו. אודה לדעתכם והצעות לשיפורים. *לוח האם נבחר בעקבות תמיכתו ב 16GB RAM + תמיכה ב CF (המשקל בעיקר על כמות הזיכרון). להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤680 כמות:1 http://www.skypc.co…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט ב7000 שקל ללא ציוד היקפי אני לא מתכנן OC ויש לי מסך 24" המטרה היא למשחקים כבדים וסרטים אבל סרטים בעדיופת שניה... עכשיו הבקשות המיוחדות הם... מעבד Q9550 והכרטיס החדש של NVIDIA GTX295 הדבר שבאמת חשוב לי הוא שלא תבנו מהיבט כלכלי לא לנסות לחסוך כי אני חסכתי 4 חודשים בשביל זה.... ואני מעוניין לקנות את המערכת עם מלוא הכסף (אך כמובן לא להגזים עם מארזים ב 1000 שקל ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאחר שהמחשב הקשיש שלי (בן 8!!!) שבק חיים אני צריך מחשב חדש רוב השימושים שלי הם אינטרנט, הורדות, מוזיקה,סרטים וכו', שום שימוש מיוחד או יוצא דופן... התקציב שלי הוא בעיקרון 2000 עם אפשרות לחריגה עד 3000 בתנאי שיש סיבה מוצדקת לחריגה בהתחשב בשימושים שלי במחשב. חשוב לי שהמארז יהיה שחור ויפה ושיהיה שקט מאוד בגלל שהמחשב נמצא ממש קרוב למיטה שלי. אני מעוניין לקנות את המחשב כבר ביום ראשון אז אשמח מאוד אם תעזרו לי... תודה...
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כותרת.. אני לא צריך מסך
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה תודה לעוזרים אני צריך לדעת מה כדי לי לשפר בשביל שהמחשב שלי יוכל לעריץ משחקים יותר מהר וגם היה יותר טוב יש לי: Motherboard Name IBM 830549U NVIDIA GeForce 6200 Intel Pentium 4, 2400 MHz 1.00 GB OF RAM אם שכחתי משהו תגידו לי אני הכתוב!!!! תודה לעוזרים מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קטן אבל אני צריך מפרט למשחקים ב1500 ש"ח לא כולל ציוד היקפי רק הקופסא נטו...
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, מחר אנחנו הולכים לקנות לו מחשב, משום מה הוא החליט על זה היום. המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים , ואנטרנט. כולל מסך- יש סיכוי לדבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב חדש בסה"כ 3000 לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. חשוב לי תמיכה ב- High Definition.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך מפרט לבן דוד ב3000 + - למשחקים לא כבדים במיוחד (משחקי ספורט וכו'), וגם אם כן אז לא על גרפיקה גבוהה יותר מידי וכו'. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הייתי שמח לקבל המלצות על מחשב נייד בתקציב הנ"ל למטרות של לימודים סרטים אינטרנט ומעט משחקים בנוסף, ראיתי את המחשב הזה אשמח לקבל עליו חוות דעת http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8126&perur=2&t=1&c=322 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב בסיסי. בעיקר לעבודות משרדיות, צפייה בסרטים ואינטרנט. לא ממש למשחקים אולי פה ושם.. לא מתוכנן שום OC. + מסך "19 של חברה טובה שיחזיק הרבה זמן.. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד לאמא ואני צריך פה קצת את העזרה שלכם. אמא מורה = סוג של עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) עוד הערה, זה שאני לא מעוניין במפרט שאני אצטרך לבנות ולהזמין , אלא אני מעוניין בדגם מסויים שכבר בא עם ההצעה שלכם. תקציב: 0-3000 שקל חחח יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 - 700 שקל יד ראשונה. מערכת הפעלה: לא ממש משנה בלוטוס, יציאות מיוחדות ואחרויות בין לאומית : לא נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח: 100 ג'יגה אין העדפה לחברה מסויימת. משקל הניד המעונין: מקסימום 2 ק"ג. כמה שפחות, יותר טוב. גודל הצג: עדיף שהמסך יהיה יותר מ-12 אינץ', אבל שלא יהיה גדול יותר מ-15. אם קיים 14 או 13. [או אם יש 15 שלא עולה על המשקל המצויין למעלה] מטרת שימוש המחשב: כמו שאמרתי , אמא מורה והמחשב…
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי. יש לי את המחשב הזה: np900x3c . לפני מספר חודשים נשפכה לי כוס קפה שלמה לתוך המקלדת. באופן די מוזר, לא קרה כלום למחשב. הכל עובד עד היום כמו שצריך. הבעייה היחידה היא שהמקשים בצד ימין של המקלדת דביקים (בגלל הקפה שהיה למטה ולא התאדה). ביררתי בחנויות ואמרו לי שהתיקון הוא נע בין 500 ל 1000 שח. במחיר כזה אני אשבית את המחשב שגם ככה יש לי צורך ב16 GB זכרון ואין איך להרחיב לו. השאלה שלי היא, האם אדם קצת טכני שפירק כמה דברים בחיים שלו יכול לפרק בעצמו את המקלדת ולנקות אותה? יש אולי פתורונות אחרים? איזה ספריי? משהו? אולי לפרק מקש מקש ולנקות עם ספריי או סמרטוט? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כרגע אני עם: כרטיס מסך GTX260 ספק של PCP&C 500W אני מחפש לוח אם, זכרונות, מעבד וקירור למעבד.. המחשב יעבור OC כמובן כרגע חשבתי על I5 3570K - כי אני לא מוצא בשום חנות את ה2500K .. לוח ציפסט Z77 - לא יודע של איזה חברה (אסוס ?) זכרונות 4X4GB 1600MHZ - לא יודע איזה חברה וקיוותי שתוכלו להמליץ על קירור טוב .. אין לי כרגע כוונה להחליף כרטיס מסך.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום! אני סטודנט ומחפש מחשב לצרכים שלי - בעיקר עבודה משרדית וקצת עריכת וידאו. תקציב: עד 3,000 האם יש אפשרות לחריגה? אם כן, בכמה: אפשרי ב500 האם לנצל את כל התקציב או לחסוך?: אם אפשר לחסוך . מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום) עבודה משרדית| גיימינג כבד או קל| עריכה גראפית |עריכת אודיו |עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): האם דרושה מערכת הפעלה חוקית כחלק מין המחשב?: ווינדוס 10 מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב , שבועות הקרובים (פחות מחודש כנראה) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: כרגע לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: אני באילת השבוע האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותי לזמן רב עם כרטיס מסך יחסית טוב למשחקים.. אני מתלבט על הדגם הזהhttp://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LiYo2wX6p5bFiaSI מה אתם אומרים על אסוס ועם המחשב הזה טוב ושווה את ההשקעה הדגם שלו הוא U50VG-XX181D תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת מסך 19 LCD (לא CHEI MEI) מצלמת רשת ווינדוס חוקי חנות בת"א המחשב מיועד לאמא של חבר שבעיקר רוצה לגלוש ברשת ולהפעיל קומפי לנכד תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חבר שלי טס לארצות הברית וביקשתי שיחזור עם מחשב נייד תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp (חשבתי גם על Mac מה אתם אומרים?). זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. מערכת הפעלה רצויה: win 7 (לא באמת משנה). צבע המחשב הרצוי: שחול , כסוף , כחול . עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. בנוסף האם יהיה אפשר להשתמש בביטוח גם בארץ? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ בנוגע לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בשביל להריץ BF3 בתקציב של 350 ש''ח. זה המפרט של המחשב אם יעזור: http://imageshack.us/photo/my-images/213/99547105.jpg/
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
זה המפרט שכרגע לדעתי הכי מתאים, אבל אני לא מומחה גדול אז אשמח להצעות - כל עוד לא להגדיל את התקציב מעבר למה שזה עכשיו! אפשר רק להקטין! אם יש משהו עודף כמובן.. לוח אם: GP35DS3L GA-P35-DS3L Intel P35+ICH9 ATX PCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 - 1333 8x SATA2 1 xPATA - Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 Sound, CONROE SUPPORT מעבד: E6550B E6550 CORE 2 DUO 2.33 G BOX 4MB 65W 775/ 1333 דיסק קשיח: Western Digital 250G 16MB 250AAKS מארז + ספק: SAGITTA Black 2X 120mm+80mm All Led + Temp Sensor WINDOW + FSP 400W (120mm) זיכרון: 2Gb KIT (1G X2) DDR 800 ULTRA CL4 DDR2 800 כרטיס מסך: GeForce 8800 GT 512MB 256bit
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך, אם כי אני מעוניין להשקיע במפרט שיחזיק 4 שנים +/- במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מיועד לעבודה משרדית כולל עבודה על DB של SQL (עובד עם תוכנה המשתמשת ב SQL SEVER 2005) תוכנת SAP + גלישה + OFFICE א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר 5 ימים בשבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא עבור משחקים, מסך LCD 19 SUMSUNG * לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-