ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח ללא מסך עם מסך 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שבא, ברוך הבא! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע: 1280x1024 בהמשך: 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שניתן לסחוט מהמפרט, אך יחד עם זאת…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב משרדי מעבד לוח משולב עם כ.מסך זיכרון מארז עד 1200 שקל 256 זיכרון AMD ואיזה לוח משולב משו טוב אני צריך מפרט עד 1200 שקל לחלקים שרשמתי Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt 1 200 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ סה''כ: 1250 \\\\\\\\\=+הרכבה AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard איזה לוח לקחת מכל אלו?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Beige רמקולים 400 W מסכים Chi Mei CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI מחיר 4900 ¤ יש משהו שאני צריך לדעת (KSP) תודה!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המפרט המצורף(הורכב בSKYPC). [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא מזמן פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב נייד מתחת ל15' עכשיו הבנתי שאין ממש מצב בתקציב שלי למצוא משהו סביר אז החלטתי לוותר על זה אני מחפש בעקרון מחשב לאינטרנט אופיס ועבודות משרדיות, סרטים וכו'. חשוב לי מאוד שבמחשב תיהיה יציאת HDMI ואנטנת WIFI שתומכת בתקן N (דרך אגב אפשרי להחליף אנטנת WIFI ?!) חשוב לי מאוד שתיהיה אחריות של לפחות שנתיים סוללה שתיהיה סבירה מעלה ל3 שעות משקל סביר של גג 2.8 כרטיס מסך זה לא פקטור משמעותי מבחינתי שיהיה מובנה של אינטל לפחות ה4500 שלהם... בעקרון מצאתי מחשב של LG RD510-G.AD33E T6400 2.0GHz - Free dos הדגם הבא בKSP (לא מצליח להעתיק תלינק מצטער) הבעיה אין נתוני סוללה ואין עליו בכלל מידע באינטרנט יש גם תLENOVO N500 Lenovo 3000 N500 NS768IV גם בKSP ג…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת לגבי המפרט הבא שבניתי מטרת המחשב: עריכת סאונד (כל התוכנות שאתם מכירים בסאונד), (וכמובן אופיס ואינטרנט) לא מעוניין כלל בהרצת משחקים וגם לא בעריכת גראפיקה, אלא רק סאונד (ולא יזיק אם גם ניתן יהיה לצפות בסרטי HD) מכיוון שאני מעוניין לרכוש גם מסך של 20-24 אינצ' (עדיין לא סגור כ"כ), אני מניח שאצטרך כ. מסך שיעמוד ברזולוציה הגבוהה (שוב, זה לא למטרת משחקים, אלא די בכך שזה יעמוד ברזולוציה הגבוהה של מסכים גדולים) אני מעוניין במעבד i3 - זה מספיק לצרכיי, ולקחתי גם לוח אם שתומך בגראפיקה של המעבד. אבל לא הייתי בטח האם המעבד הגראפי של ה- i3 יוכל לעמוד בכבוד עם הרזולוציה הגבוהה של המסכים. לכן בחרתי בכ. מסך שנראה לי שיספיק לדרישה שלי. אם יש הצעות לכ. מסך שיוכל להתחב…
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן צריך הצעה למחשב עד 3000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מומלץ) המחשב עבור: גלישה, כתיבת מסמכים, ופעולות יומיומיות פשוטות, וכן עבור משחקים אבל לא חדשים (למעט מאוד משחקים ולא חדישים, אני לא גיימר) צריך שיהיה לו מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) רמקולים (אפשר מאוד פשוטים מקסימום עד 150 לא יותר), צריך מסך (עדיף רחב וגודל 22 ), חייב מדפסת עם אפשר משולבת אך ללא פקס (צריך שתיהיה ציבעונית ושהדיו שלה לא יעלה יקר), דרוש גם צורב DVD בקיצור מחשב קומפלט אך למשחקים מאוד פשוטים אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, הכי פשוט שאפשר, לרוב אני הולך לעבוד עליו לכתוב מסמכים, ולגלוש באינטרנט, וליצפות בסרטים. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לעבודה ומשחקים (לא כבדים במיוחד אך ארצה ש supreme commander forged alliance ) ירוץ עבודות תיכנות ובניית אתרים PHOTOSHOP מידי פעם צפייה בסרטים וכו' תקציב 5000 ש"ח גודל מסך 15.4" יש מצב לWIDESCREEN אשמח גם אם תוכלו להמליץ על חנות טובה אולי באיזור חיפה או שחנות באינטרנט לרכישת המחשב תודה לעוזרים דן. דרך אגב אשכול קודם קצת לא הייתי בעניין שלי זה לא הבנתי ממש סליחה על הטימטום
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בשביל סבא שלי. אין שום צורך במשחקים ובשום סוג של גראפיקה. הדרישה היא שהמחשב יפעיל ווינדוס XP בצורה נורמלית יחד עם אינטרנט ואופיס ולא יתקע כאשר פותחים את איזה סרט קטן ומסכן ברקע.... דרוש גם מסך LCD 17 שיהיה נורמלי ושיראו ברור בשביל סבא שלי שלא רואה משהו אני יודע שאנחנו אוהבים להמליץ על כל מיני ספקים ודברים איכותיים אבל באמת מדובר במחשב פשוט,אני רק רוצה שלא ישרף וכל מיני שטויות ולהוציא את המיטב מהכסף.. תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למה במיפרטים ממלצים של האתר בחרו דווקה את הדיסק קשיח samsung f3 ?? חיפסתי מידע עליו אבל לא ראיתי משהו מיוחד בוא , אז מה אני מפספס ?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזה מפרט עדיף יותר מבחינת ביצועים ? המחיר בשבילי אותו מחיר ככה שרק תגידו מה עדיף ! מפרט א' מעבדים Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray לוחות אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset מארזים Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ספקי כח SilverPower By SeaSonic 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive כרטיסי מסך ATI SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 1GB GDDR5 PCIE מפרט ב' מארז Midi big tower 630 intel aprove black/silver 500Watt מעבד Intel quad core Q8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz ד.קשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB …
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה המלצות ללוח אם טוב בסביבות מחיר של 1000-1400 ושיאפשר לי אפשרות של OC סבבה שנית אני צריך עזרה אני צריך כרטיס מסך חזק בסביבות מחיר של 1400-1700 המלצות תודה נ.ב אם אני רוצה לעשות OC סבבה מה החלקים שחשובים תודה.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
צריך מפרט בתקציב של בסביבות 1.8K ואני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, שימוש בתוכנות מסרים מידיים עבודה באופיס ולפעמים משחקים בקשר למשחקים אני לא מצפה להריץ למשחקים כבדים עם התקציב הזה אבל כמה שאפשר להכניס לתקציב הזה והרזולוציה היא 1024:768 רצוי שקט אבל אם לא אז שיהיה רעש סביר לא תחנת כח בחדר [כמו המחשב הישן ] לא צריך מערכת הפעלה אבל צריך הרכבה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש עם לוח אם GA-MA790X-UD4P של ג'יגה בייט ! ksp הרכיבו את המחשב הכל טוב ויפה אך לטענתם מס' זכרונות שהם ניסו אינם תואמים ללוח אם כי לאחר בדיקת עומס ככל הנראה יש שגיאה של הזכרונות! ניסינו כמעט כל הדגמים שיש להם בddr21066!! מישהו יודע לומר לי בוודאות דגם של זכרונות ddr21066 שכן פועל חלק עם הלוח הזה?? אשמח לכל דגם גם אם אין אותו בksp
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה בעיות שהיו עם מחשב נייד MSI של איבורי, הרכיבו מחשב חדש כאשר מהמחשב הישן לקחו 3 דברים בלבד: מעבד זיכרונות הארד דיסק. כאשר המעבד שלקחו מהמחשב הישן , יותר חזק מהמעבד המקורי שהוציאו מהמחשב המורכב. האם מישהו יכול לחשוב על בעיות שיכולות להתעורר (אולי מאוורר של המעבד וכו) במחשב החדש? בנוסף מה ההבדל בין כרטיס מסך 8200M G ל 8400M G? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, ותודה מראש על העזרה. לפני כ5-6 שנים קניתי את המחשב במפרט הבא (קישור לדיון הרכישה למטה), כרטיס המסך הפסיק לעבוד (בחיבור ישיר ליציאת hdmi המחשב מתפקד..) מה לדעתכם כדאי לי לעשות? מעבד i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - CM8066201919901 -Intel לוח אם Socket LGA1151 CPU - Intel Z170 chipset. Z170-PRO-GAMING -ASUS זכרון 16GB (2x8GB) 2666MHz DDR4 CL15 DIMM Hype HX426C15FBK2-16 -HyperX …
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לילדה בגיל 4+, ז"א למשחקים קלילים, תוכנות ללימוד וקומפי. מה דעתכם על המפרט הבא ב-2000 ש"ח מוואלה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DUAL
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב וראיתי את המפרט הבא: מחשב נייח הכולל: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz, 2400 MHz לוח אם: MSI G31M 4 גי'גה זיכרון 800MHZ kingston כרטיס מסך: HD Radeon 5770 הר דיסק: 500 גי'גה יש לציין שזה יד שנייה כמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין לגבי מחשב נייד והבנתי שDELL וASUS הן 2 החברות המובילות. התקציב זה בסביבות ה3500,רוצה לקנות רק בארץ,אפשר לחרוג בקצת..מה אתם אומרים לגבי שלושת המפרטים של המחשבים הבאים? http://ksp.co.il/?uin=18736 http://ksp.co.il/?uin=17771 http://ksp.co.il/?uin=17838 ..מה מבין שלושתם עדיף? באיזה מהם המעבד וכרטיס מסך יותר טובים לפי דעתכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://img72.imageshack.us/my.php?image=mifaratpapagb0.jpg זה המפרט ואני רוצה עוד 3 שנים לשכלל את הכרטיס מסך המחשב הזה יספיק ל 3 שנים? אני מתכוון לעשות גם oc המחשב בשביל משחקים(אני gamer) והאם כדי כבר לקנות במקום הכרטיס מסך הזה gtx? או gts?
-
- 7 תגובות
- 594 צפיות
-