עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפטופ טוב שאני אוכל לערוך בו סירטים קצרים. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח ואני מעונין שהמסך לא יהיה מסך מבריק. טל

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by אמתי,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), מ * גודל המסך?12.1 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)8 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HD * בלוטות?לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 גיגה * צורב DVD?אם אפשר * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה HD

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by redead,

המטען נהרס והבנתי שיש חוסר של המטען הזה בארץ כבר כמה חודשים.. מישהו יודע אולי על מקום שכן אפשר לקונת את זה או אולי מטען אוניברסלי שמתאים לדגם הזה ולא עולה יותר מידיי?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by djz,

טוב אז ככה יש לי מפרט שאני די סגור עליו מה שאני ממש לא סגור עליו זה המארז והספק אז אם יש למישהו הצעה בשבילי אני ישמח לשמוע הייתי מעדיף לא לעבור את ה3900 אבל אם אין ברירה אז גג עד 4000 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤827 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤839 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by alergic,

נתחיל: 1- עבודה משרדית הכוונה לעבודה פשוטה אך מאומצת- טאבים, משחקי רשת, מספר תוכנות/התקנות/משחקים בו זמנית לכן המעבד זה פריט מאוד חשוב מבחינתי. 2- לוח אם- מה שתמליצו אבל איני מתכוון לשדרג בעתיד. 3- זכרונות- שוב לא אשדרג אז עדיף כמה שיותר. 4- דיסק קשיח- אני לא בטוח אבל כמה אצטרך כדי שלא יהווה צוואר בקבוק? 5- כ.מסך- לא מובנה אבל לא משהו סופר דופר- שיוכל להריץ משחקי רשת נפוצים כגון L2,Atlantica וכו' 6- צורבים- 2 צורבים של LG 7- יש לי מסך 15 CRT מסכן אז אם נכנס לתקציב אשמח ל 19 LCD או יותר. 8- ציוד הקפי חוץ ממסך לא נצרך 9- מארז,ספק וקירור- שיהיה שקט ויחזיק את המערכת. 10- לא מתכוון לעשות OC לבד אם עושים בחנות מה טוב. 11- הרכבה בחנות (אין לי כח להתעסק בזה ולחרבש משהו). לסיכום: …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא כאשר הנתונים הם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף להתכנס למספר הנמוך של התחום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא מטורף), תוכנות מתמטיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מה שיבוא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. מפרט הכי טוב שתמצאו שאוכל לעשות OC טוב +צריך גם קירור. ואם אפשר אז מפרט מהאתר: www.general.co.il כי משם אני קונה את המחשב. המחשב שלי נמצא בתוך כזה מקום קצת סגור מהצדדים ומאחורה יש קיר אז צריך קיור טוב... לגבי זיכרון יש לי גייל 512MB תזמונים:2-3-6-6 אז אם זה מספיק טוב אז לא צריך זיכרון... תודה רבה@

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. אני מתעניין במפרט של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים בסיסיים. הדרישות שלי למחשב זה הם: 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה של AMD צורב DVD כונן קשיח ביל נפח של 80ג'יגה ומאוד חשוב שיהיה MOTHER BOARD מהחדשים עם ה-AMD 690G Chipset יש איזה שהם הצעות לאיפה לקנות??? בנוסף אני מעוניין לקבל הצעות לשינוי במפרט אם לדעתכם יש צורך בכך.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  9. מבקש עזרה בקנית נייד, הדרישות הן מסך 17 מט (למה לא מבריק?), מעבד חזק, אפשרות להרחבת זיכרון למינימום 4G , תקציב עד 12K (עבור מחשב כדאי), מיועד לעבודה מסיבית עם בסיסי נתונים, ועיבוד תמונה. ראיתי באינטרנט 3 דגמים שונים : DELL STUDIO 1737, VESTRO 1720, PRECISION M6400 מי מהם הכי מתאים?, האם יש דגמים אחרים מיצרנים אחרים שכדאי לשקול?.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. שלום לכולם... רציתי לשאול את דעתכם לגבי הרכיבים אותם אני רוצה לקנות - זה לא כל הרכיבים הדרושים להרכבה של מחשב, אבל בכל זאת.. זה השדרוג אותו אני רוצה לעשות E7400 / ZALMAN 700B AL / GA-EP45-UD3LR / CORSAIR 2GB 8500C7 / ATI 4870 512 SAPPHIRE התקציב שלי הוא 2500 ש"ח בפועל, אך אני לא בטוח אם ספק שיש לי כרגע טוב למפרט הנ"ל (לספק יש לי תקציב בין 400 ל 500 ש"ח ) הספק שיש לי היום זה Thermaltake TR2 430W שעבד שנתיים במשך 24 שעות 6 ימים בשבוע אם אתם רואים שיש רכיבים שעוברים את התקציב שלי אבל טובים יותר וכדאיים לרכישה התקציב שלי יכול לגדול עד 10-20 אחוז אבל לא מעבר לכך יכול להיות גם מצב שאני לא צריך את הרכיבים האלו אלא להפך פחות מהירים ויקרים עכשיו אני אספר לכם מה אני רוצה מהמחשב הזה…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by VegansXe,

אהלן, קיבלתי במתנה נוטבוק ישן LG LW20 מהמשפחה עקב שידרוג שלהם. זה המחשב http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3145265,00.html לפי החוברת של המחשב (עמוד15) - http://tim.id.au/laptops/lg/lw20.pdf מתאים לו זיכרונות DDR2 בתדר 400/533. הוא מגיע עם דותן (M) 1.6GHZ וחצי גיגהבייט זיכרון DDR2, ומערכת XP HOME. המחשב בקושי זז, ממש זוחל. כרגע היה לי בצד SODIMM DDR2 667GHZ. פתחתי את הברגים ומצאתי את 2 הסלוטים, הוצאתי את ה533 שהוא מגיע איתו - והכנסתי את ה667 שלא אמור לעבוד - וזה עבד. למה? האם זה יגרום לבעייה כלשהי? האם שווה לקנות 533 במיוחד? לפי הידע שלי זה לא אמור לעבוד, ואם זה עובד, אני אצרף את ה533 (חצי גיגהבייט) ואז יהיה לי 1.5 גיגהבייט זיכרון שיעבדו שניהם על התדר הנמוך - 533…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם לאחר התייעצויות למיניהן, יכול להיות שאני אלך קונרו (זו התלבטות אחת) ועל לוח תקציבי, Asrock..(ותודה לאלו שעזרו לי בפורום "לוחות אם וכו' :] ") המחשב לא מיועד כלל וכלל ל OC, אלא לעבודה משרדית+הרצת משחקים חדשים על הגדרות נורמליות, ואופציה לשידרוג בעתיד.. זהו המפרט (לא כולל מארז וספק, וזו התלבטות שנייה): אוקיי יש לי כמה שאלות: * האם הלוח יינצל במלואו את ה - 7600GS? * כמו שרואים אין פה ספק ומארז. אני צריך כאלו (מן הסתם ^^) אבל ב KSP אין כל כך ספקים -> אם מזמינים מחנות אחרת, אז KSP יוכלו להרכיב, בהוספת תשלום או משהו כזה? * האם המסך מספיק טוב? * והאם כדאי להחליף ל AMD, פחות 300 ש"ח ולשדרג במקומות אחרים? וכמעט שחכתי, התקציב הוא 5100-200 גג, גג, גג! …

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by pradelon,

קיבלתי את ההצעה הבאה ב3700(קנייה דרך ארצות הברית) כולל אחריות מלאה 3 שנים מעבד t7700 מהירות 2.4 ג'יגה מסך 14'' כרטיס מסך AtI X2300 128mb זיכרון עצמאי + 128 זיכרון משותף. הארדיסק 80 ג'יגה. 2 ג'יגה זיכרון פנימי. צורב DVD ניתן לשדרג להארדיסק 250 ג'יגה ב200 ש"ח, או לחלופין להוריד למעבד t7300 מהירות 2 ג'יגה ולקבל את השדרוג ללא תוספת 1 ג'יגה נוסף - 70 ש"ח. לשיפוטכם?< יש הבדל כל שהוא בינו לT61?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by GTxZ,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1392 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ₪551 מארז: THERMALTAKE SOPRANO VX 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪230 ספק כוח: Enermax NoiseTaker 420W כמות: 1 - מחיר: ₪357 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪675 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪314 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪1270 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ₪142 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop LX710 Laser כמות: 1 - מחיר: ₪507 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדי…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  15. שלום, אני זקוק למפרט בתקציב 6500 שקל למחשב שיריץ משחקים כבדים בלי בעיה (ושיחזיק ביכולת הזו גם למשחקים חדשים יותר כשיצאו לפחות בזמן הקרוב) כולל צורב ורמקולים (לא צריך השקעה רצינית ברמקולים פשוט המלצה על איזשהו דגם ספציפי) אך ללא מסך. כמו כן אם ניתן לשאול על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים למחשב שכזה? (ויסטה 64, אקס פי 64)? תודה מראש, תמיר.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by Demon.M,

1. התקציב: מזומן 2. מטרות המחשב: משחקים - כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)- לא הרבה 3. בלי ציוד הקפי. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? יש דרישה למחשב שקט, עדיף שיהיה כמה שיותר מאוורר (בקיץ מאוד חם אצלי בחדר) 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? כן 10. האם מתוכנן OC? אולי בינוני 11. מתוכנן למשחקים כבדים על מסך 19' מה דעתכם על זה ? מק"ט מחיר ליחידה כמות סה"כ מעבדים INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 TRAY E8400_Tray ¤ 829.…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. היי. אני רוצה שיבנו לי מפרט מחשב ב 3500 שקל, אבל שלא יכלול את הדברים הבאים: צורב DVD, מארז, הארד דיסק, כרטיס קול. המפרט לאוברקלוק ולמשחקים תובעניים כמו קרייסיס. יש לציין: רזלוציית המסך שלי היא 1024*768. פעם שעברה רציתי כל מיני המלצות על כל מיני דברים והחלטתי שאתם תבנו לי את המפרט. בניתי על 8400, 9800GTX+.... ולוח P45... עד 3500 ש"ח רק מפנדס.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. יש מחשב במכירה קבוצתית בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_E2140_1199 מה דעתכם על המחשב שהם מציעים ? ואם כדאי להוסיף שידרוגים למחשב הנ"ל גם דרך האתר המחשב מיועד לעבודה בגרפיקה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by Kremer,

שלום אני מעוניין לשדרג את הזכרון במחזב שלי אבל אני לא סגור איזה זכרון כדאי לי לקנות. המפרט של המחשב: intel e6300 Abit AB9 G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 X2 GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 Antec p150 + Neo HE 430 הבנתי ששדרוג ל 4 GB אינו מועיל מכיוון שהוא פעיל רק במערכת של 64BIT מטרות המערכת היו בעבר למשחקים כיום הם יותר להאזנה למוסיקה ומשחקים ברמה בינונית. אני מחפש בעיקר המלצה לתוספת זכרון.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי וקצת תכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים בצורה נורמלית. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג עדיף רחב או רגיל? אני חושב אולי שכדאי רגיל בגלל העבודה המשרדית והתכנות. אם מנסיון של אנשים פה רחב לא מפריע בדברים הנ"ל, אני אלך על רחב... כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB לפחות, כמובן 5,400 RPM (אם יש בכלל HD עם פחות) זכרון - 1GB (בשביל התכנות), עדיף אפילו יותר אם זה לא תוספת גדולה מידי במחיר. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצוי יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל …

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. כרגע יש לי את המפרט שמצויין למטה - בגלל שהייתה בעיה כלשהיא ונשרף הלוח אם והספק המוכר ביקש ממני שאני אביא לוח אם חלופי מ- Gigabyte ולא מ- Asus בגלל בעיות ביבואן. אני צריך למצוא לוח אם שיהיה תואם לחלקים האלו ; הוא יכול להיות טיפה יותר טוב ממה שיש לי כרגע - אבל לא בהרבה. תודה רבה לכל העוזרים המפרט : מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray Intel לוח אם: P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E ASUS זיכרון: 1x4GB Mushkin 991770 X4 UNITS כ.מסך: GTS450 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E קשיח: Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX WESTERN DIGITAL קירור: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Elite 335U Black (No PSU) COOLERMASTER ספק כ…

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  23. אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. Started by maor-a-,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד עד 1000 ש"ח שייקנה בארה"ב (משלוח פנימי) המחשב ישמש לעבודהה + משחקים ואם אפשר גם אתר של החנות בארה"ב על מנת להזמין! תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 23:00:08 לאף אחד אין מושג?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. קודם כל אני מתנצל ששיגעתי אותכם, וזהו, מחר בעזרת השם אני נוסע להזמין את המחשב כמה הערות: 1. הכרטיס מסך מתחבר למסך 17" 2. אני מודע שהספק הוא OVERKILL ענקי... העדפתי לקחת ספקחזק מאשר כרטיס יותר טוב כי בספטמבר אני הולך לשדרג את המחשב עם תקציב דיי גדול (3000 שקל) 3. הקירור למעבד - חיפשתי קירור טוב עד 170 שקל. רעש לא מפריע לי כל עוד זה לא טרקטור. 4. עזרו לי לבחור את הכרטיס בפורום כרטיסי מסך 5. אני הולך לשדרג בעיקר את הכרטיס מסך והמסך. אם יהיה כסף אני אחליף גם את המעבד והלוח אם 6. אני הולך לבצע OC משמעותי, לא בינוני. לכן אני צריך גוף קירור טוב מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.