ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,486 דיונים בפורום זה
-
חבר רכש את המחשב וכאשר התקשר ל-DELL בקשר להתקנת SSD במקום הקשיח הרגיל, הם אמרו לו שהדבר לא אפשרי. בסרטון הזה ב-2:34 רואים בפירוש שהוא עובד ב-SATA, לכן אני רוצה לדעת איפה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
[בעיה] מחשב LG LS40 בטעינה המסך מחשיך ואני רוצה לבטל את כך כשאני טוען את המחשב הוא לא יחשיך וימשיך להיות בהיר..
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול האם יש אפשרות לקחת כרטיס מסך רגיל ולחברו למחשב נייד כך שהמחשב ישתמש בו כGPU ולא בכרטיס המובנה שנמצא בנייד?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
נב. חשוב שהוא לא ישרף לי בלילה. כולל קירור איכותי ומארז יפה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין פסי הייצור של lenovo: tinkpad ו- ideapad? לא הצלחתי להבין זאת מאתר היצרן.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות מחשב נייד בארץ או בארה"ב? האם צריך לשלם מס/מכס מי שיודע אני אשמח אם יגיד לי. אם זה בארה"ב אז שיהיה גם איזו אחריות בינ"ל או משהו, אם מישהו מכיר סניף של חברות.. בעיקרון אני צריך מחשב נחמד כזה, שיהיה טוב למשחקים אבל לא חייב שיהיה "סוס".. אם למישהו יש המלצות על דגם, ואיפה לקנות..
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנייד שלי הוא Fujitsu LifeBook AH530-4 יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד דל 6400 שינמכתי מויסטה ל XP ומאז, ברגע שאני סוגר את המסך המחשב נכנס למין מצב שינה ואי אפשר להוציא אותו מכך. הדרך היחידה שניתן לצאת מהמצב הזה היא ללחוץ לחיצה ממושכת על כפתור הכיבוי - מה עושים עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל החדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך ירכש בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עם יעמוד בתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Toshiba satellite a665 נקנה לפני קצת יותר משנתיים ב us
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שישמש בעיקר לעיבוד תמונה. תקצים - 4K (גמיש במידה ויש משהו מדהים) גודל "27 (אפשר גם יותר אם התקציב מאפשר) רזולוציה - וכאן כבור הכלב - ממש הייתי רוצה UHD אבל לא בטוח אם זה יעבוד עם Dell E7440 זה יהיה די מבאס לקנות מסך טוב שיעשה בעות עם המחשב. תודה שמראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב פשוט וזול, "מחשב של אמא". המחשב מיועד להריץ וינדוס 7 עם הממשק Aero, ללא משחקים או יישומים כבדים. בעיקר לשימוש אינטרנט, יו טיוב מוזיקה ואופיס. אני כן רוצה שיהיה פוטנציאל להריץ וידאו HD, אבל זה פחות חשוב. הכי חשוב שהמחשב יהיה אמין ושלא ייתקע במשימות האלה, מגבלות התקציב 1800-1600 בערך. אחרי שקראתי את המדריכים כאן בפורום אני צריך תשובה לכמה שאלות- 1. מעבד- לאיזה כיוון ללכת? i3 או i5? 2. כרטיס מסך- יש טעם להתעקש על כרטיס חיצוני, או שכרטיסים מובנים כבר יודעים להריץ את הממשק הגרפי של וינדוס 7 בצורה חלקה? 3. מארז- האם מערכת כזו תתאים למארז mid tower, אני אעדיף אותו על פני הtower שהוא קצת יותר מסורבל וגדול. [אני לא מבקש הצעת מפרט, כרגע אני צריך לדעת ר…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים. בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול) בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות. אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים) http://www.gamaoffice.co.il/products/111253 ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual …
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1906&scat=313&tcat= ניראה ממש טוב לפי דעתי המחיר ללא כרטיס מולטי הוא 5700 איך הוא ביחס לD520
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב אמור להחליף את הנייד שלי שהוא בן 6 לפחות של קומפקט. תכונות עיקריות . 1. מחשב שקט עם מערכת קירור שקטה. 2. מחשב אמין - אמור לעבוד ללא הפסקה ונפילות אני בעיקרון כמעט ולא מכבה אותו. 3. מקלדת איכותית עם יציאת USB 4 4 גיגה זיכרון 800 מגה הרץ. 5. אופציה לעבודה עם 2 מסכים במקביל (מסחר בבורסה) 6. אין צורך בעכבר יש לי עכבר איכותי של מיקרוסופט. 7. המחשב ישמש לעריכת סרטים קלה לליוטיוב לא משהו רציני. 8 עריכת תמונות עם GIMP 9. רצוי גם מארז איכותי. כמו כן אשמחל קבל המלצה למסך 22 אינץ בתקציב של כ 1500 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, מכירים מקום כזה באיזור ראשון - רחובות? כמה זה אמור לעלות? הבנתי שיש גם חריטה, מה ההבדל ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
עיקר השימושים של המחשב הם משרדיים - office, אינטרנט, מוזיקה וכו. אין צורך בציוד היקפי כלשהו ורצוי שהמחשב יגיע עם הוינדוז. אשמח להמלצות ----- עריכה- תשובות לשאלות מחוקי הפורום: גודל המסך: 15" רזולוציית המסך: אין חשיבות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. רצוי שיחזיק לפחות 3-4 שעות ללא טעינהֿ גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במכירים היוםגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במחירים היום האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן האם יש ל…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מעבד מחשב ישן עם מעבדה Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz וכרטיס גרפי חדש : ASUS ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 Advanced Edition VR Ready DP HDMI DVI Gaming Graphics Card (ROG-STRIX-GTX1070TI-A8G-GAMING) האם השילוב יכול לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהרכבת מפרט שהשימוש העיקרי שלו הינו משחקי ה-Counter-Strike, שהם CS 1.6, CZ ורצוי גם CS:S החדש. החלקים שיש בהם צורך הם: מעבד, לוח אם, זכרון פנימי, כרטיס מסך, דיסק קשיח, מארז וספק כוח, רצוי גם לנסות להכניס DVD-RW. כמעט שכחתי, התקציב עומד כרגע על 2500 ש"ח [רצוי מאוד שלא לחרוג]. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בלבד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מאט, עדיפות ל-13.3 אבל אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) חסר חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? חסר חשיבות * משקל רצוי? אם יש משהו שעומד במחיר המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן …
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-