ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
Athlon 64 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA וכרטיס מסך אתם תבחרו, אין לי מושג מה כדאי :s05:
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הי כולם! רציתי לשמוע חוות דעת על המחשב הניידים הבאים http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?sku_id=0665000FS10093796&catid=25315&logon=&langid=EN בשקלים זה יוצא 4550 (פשוט לכפול ב4.55 לקחת בחשבון מיסים ושער יציג) או זה? http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10093666&catid= מה שחשוב לי שהמחיר יהיה זול משמעותי מהארץ כי אחרת אני אקנה פה בגלל האחריות. השני זה מעבד AMD והבנתי שעדיף אינטל בניידים core 2 duo אבל אשמח לשמוע חוות דעת נוספוות כי אני לא כל כך מעודכן בתחום. אני סטודנט להנדסת חשמל ובעיקרון אני צריך מחשב חזק שיחליף את השולחני שלי (אבל הוא די ישן אז זה לא יהיה קשה) כמו שאפשר לראות חלק מהמחירים ה…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש במחיר מקסימלי של 3000 ש''ח המסך צריך להיות 20'+ וכולל כל הציוד ההקפי (רמקולים , מקלדת ועכבר) אין צורך ב OC אין צורך במערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור השרון
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
נקנה לפני חצי שנה ב 5700 בדיוטיפרי נתב"ג, מחיר בזאפ כרכע 6500 ש"ח, עדיין יש אחריות לעוד שנתיים וחצי, כמה הוא שווה היום ? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]יצרן:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]SAMSUNG[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]מעבד:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]Intel Core i5-4200U 1.6Ghz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]זיכרון:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]4096MB DDR3 1600Mhz[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]דיסק קשיח:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align: right]128SSD[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #CCCCCC, align: right]צורב DVD:[/TD] [TD=bgcolor: #ECECEC, align…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה חברות הוציאו כבר מחשבים ניידים עם מעבד דור 13 של אינטל ?
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
מאוד מצאה חן בעיני המערכת הקטנה בסגנון השאטל שהתפרסמו כמה תמונות שלה בימים האחרונים ... הייתי רוצה לדעת איך נקרא הלוח ... ז"א איזה תקן ... כמו נגיד atx , micro atx ...וכ"ו ... הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לרכוש את השלד של הנ"ל ... ז"א מארז , לוח מתאים וכ"ו ... האם יש רק של שאטל ? איזה חריצי הרחבה יש ? אם יש ... אם יש אופציות שונות , מאוד חשובה לי האופציה של משהו כמו חריץ אחד pci, ואחד agp ... יותר חשוב pci ... ושאלה אחרונה ... יש כאלה גם של אינטל וגם של איי אמ די ... ? בתודה ... טל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך למחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים כמו SIMS לדוגמא ותוכנות כמו ADOBE PRIMRE שיבוא אם 250 גי'גה+ מצלמה מובנת+Bluethot מחיר בין 3000-5000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תקופה ארוכה מחשב שידע להתמודד היטב עם משחקים די כבדים וגרפיקה.. התקציב במקסימום שלי זה 4.5K.. מה אתם אומרים על המפרט הזה: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12803 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12140 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10092 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini H…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני כמעט 10 שנים עם אותו מחשב (lenovo y50-70 touch ) ואני רוצה להשתדרג מה שחשוב לי במחשב הוא 1.אחריות בבית הלקוח 2.מפרט עדכני 3.הארדיסק גדול 4.כניסת כבל רשת (שיתמוך בסיב) 5.מפרט עדכני שיריץ כל משחק שקיים ומה שיצא בעתיד ואם אפשרי אך לא חובה שיהיה מסך מגע מתכוון לקנות באילת
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה אחרי 4 שנים יותר מדיי עם המחשב הישן הגיע הזמן לשדרג. אני מעונין לקנות מחשב חזק לצורך משחקים ועבודות למינהם (פוטושופ, cubase, ועוד.. ) . המחשב יפעל כמעט כל היום (אם זה משנה משהו חח) התקציב הוא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך אני מעוניין להוציא מהמחשב את הביצועים הכי טובים שאפשר במחיר הזה, הבעיה היא שאני לא מבין גדול המחשבים לכן אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט טוב. בגדול זה המפרט שאני רוצה ותגידי לי מה עדיף לשנות.... מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD כרטיס מסך: אני לא כל כך בטוח nvidia gts250 1gb או HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe צורב DVD מארז: ANTEC TWO HUNDRED w/o…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 (500X12) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל צריך להצדיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . חשוב single core performance אז כנראה intel בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield 3- הורג את הכרטיס מסך - dwarf fortress - הורג את המעבד - אני אוהב הרבה סוגים של משחקים אבל לא חובב גדול של FPS יש משחקים עם זמני טעינה כמו X3TC אז SSD רצוי -מהי הרזו…
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אודה להצעת מחיר עבור מחשב לצורכי גלישה אופיס וקצת משחקים עד 2500 ש"ח גג . לא צריך ציוד היקפי לא צריך כונן CD או DVD . אודה לשתי הצעות אינטל ו AMD . תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ככה, לפני שהעלתי את המפרט הבא קראתי בעיון רב גם את החוקים וגם את הת'רדים בנושא מהחודש האחרון. נתחיל מהשאלות הבסיסיות 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K ניתן לחרוג עד 3 (עדיף לא) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? כפי שרשום מחשב ביתי עם גיימינג מידי פעם, לגבי מסך, זה השלב הבא (עוד חצי שנה בערך) כרגע עדיין עם 17'' CRT 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב ? צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בסביבות 7 - המחשב ליד חדר השינה, שיהיה אפשר לישון בחדר שינה כשהוא פעיל. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? כרגע לא (ברגע שמשחקים כבר לא ירוצו באופן סביר, כנראה שאלמד ואבצע) 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי מחשב משוג RV511 של סמסונג עם I3 ו-2GB זיכרון DDR3 וכל השאר די סטנדרטי. שתי שאלות לי אליכם: 1. האם ניתן להוציא את ההתקן של USB2 מתוכו ולהתקין USB3? האם זה דבר מסובך/יקר לעשות/לקנות? האם השיפור אמור להיות מורגש? 2. אני לא חושב שרואים את זה ב-everest אם יש לי סטיק אחד או שניים - לי נדמה שיש סטיק אחד של 2GB זיכרון. ראיתי שעוד סטיק דומה עולה כמה עשרות שקלים ולא יותר, אם כך המצב האם זה מסובך להוסיף אותו בעצמי? מעולם לא התעסקתי/פתחתי מחשב נייד (עד עכשיו מעולם לא היה לי אחד כזה). האם יש דרך יותר קלה מאשר לפתוח אותו כדי לדעת אם יש לי סטיק אחד או שניים כרגע?
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (PES, NBA2K, MW2), סרטי HD, שימוש משרדי א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בקרוב ויש לי כמה שאלות: האם למישהו מכם יש ניסיון עם כונני SSD בניידים? אני מבין שיש שיפור גדול בביצועים אבל זה בא על חשבון התייקרות ניכרת במחיר הנייד וכמו כן נפח קטן יחסית של הכונן. האם שווה לחכות עוד כחודשיים-שלושה עד שירדו המחירים? האם יש חברות המציעות ניידים עם כונן SSD למערכת ההפעלה וכונן רגיל בנוסף? המלצות על דגמים ספציפיים / דברים שצריך לשים לב אליהם? בנוסף, אני מתכנן לעבוד על 2 צגים במקביל. רציתי לדעת האם ניתן לחבר 2 צגים למחשב נייד? למיטב ידיעתי גם חיבור ה- HDMI החדש תומך רק בצג אחד ולא ניתן "לפצל" אותו. שמעתי על פתרון של חיבור צג אחד ב- HDMI וצג שני ב- VGA אבל זה לא אופטימלי בכלל. האם אתם מכירים ניידים שבאים מלכתחילה עם…
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי בח"ול ורוצה לקנות שם מחשב נייד התקציב הוא עד 1400$ המחשב צריך להיות למשחקים לא כבדים ובעיקר ללימודים ואינטרנט אחי חוזר בעוד כמה ימים תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לאחותי מחשב נייד של טושיבה satelite l300 עכשיו יש לה הרבה סריטות על הפלסטיקה (מסביב למקלדת בעיקר) היכן אני אני יכול להחליף רק את הפלסטיקה באיזור באר שבע? וכמה זה עולה ? נ.ב המחש דיי חם בזמן האחרון יש איזושהי דרך לשמור עליו יותר קריר בעיקר שעונת האביב בפתח? כרגע אין שום תוספת והוא כבר גרם לפציעת שולחן עץ אחד אם יש איזה פטנט או משטח לשמור אותו יותר קר אנא רשמו בהודעה את מחירו (לא יותר מידי תקציב בערך עד 200 שקל חריגה קלה אם זה שווה את זה) אנא הגיבו במהרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל חבריי הפורום. אני מחפש מחשב לגיימינג אבל שיוכל לשמש אותי גם בעבודה (שיהיה נוח לנשיאה ) הבנתי שבשביל שיהיה נוח לשחק בו אני אצטרך מסך גדול אז חשבתי על מסך 17 אינץ. בכל מקרה יש לי בבית מסך מחשב 22 אינץ שאני אוכל לחבר לנייד בשביל הנוחות... בנוגע לכל היציאות אני פחות מבין בזה, אני מחפש משהו סטנדרטי שאני אוכל להפעיל בו הכל. 8 ג'יגה זיכרון יספיקו 500 ג'יגה יספיקו גם מערכת הפעלה צריכה להיות כלולה בתקציב. העדפה לחברת ASUS רק כי המליצו לי עלייה ולא מנסיון אישי. אין צורך במסך מגע יש אפשרות לחרוג מעט בתציב. קיבלתי הצעה מאייבורי על המחשב הנ"ל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8777 אני חדש אז אם עברתי על החוקים - מצטער תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב בטווח של 5,000-7,00 ש''ח עם עדיפות להתקרב ככל הניתן לגבול התחתון. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי יהיה להריץ את המשחק Lineage II Essence - המטרה להריץ כ-10 חלונות של המשחק במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי נוסף. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים נוספים שניתן להוסיף - צריך לרכוש הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פעולה שקטה חשובה, אך לא קריטריון בעדיפות עליונה. בחציון התחתון. 6. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי. עיינתי ומצאתי את ה- "מפרט מינימלי לשימוש משרדי, עלות סביב ה 1400 שקלים" כמפרט המתאים היותר עבורי. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133215§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 אני מתעתד לרכוש את המחשב ב ksp ובעודי מנסה להרכיב את המפרט המומלץ, נתקלתי בחלקים שאינם קיימים בחברת Ksp. אשמח אם תציעו לי מפרט המבוסס על המפרט המדובר עם החלפת החלקים שאינם מצויים ב Ksp בחלקים הקיימים. יש לציין כי עלות המערכת לא תעלה על 1300 ש"ח. המקומות שאני יכול לקצץ זה ב HD (גם 320 GB זה סבבה), מעבד או כל דבר אחר שתמצאו לנכון. תודה מראש, יגאל
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התמונות להמחשה בלבד מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 1900 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II 1 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Samsung 2 550 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 1390 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 480 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-69U6 400W 1 460 סה"כ 5370 הוא רצה מחשב למשחקים כבדים ב5300 ש''ח מבלי לחרוג כלל איך המפרט ??? אפשר ליותר טוב מזה?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 קירור: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 זיכרון: CORSAIR XMS2 2GB לוח אם: ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) כ. מסך: XFX PVT88GYDD4 GeForce 8800GTS (G92) 512MB הארד דיסק: WD 320GB-16MB AAKS מארז: COOLERMASTER (CM-690) 690 ספק: Thermaltake Toughpower QFan 500W המעבד, הזיכרון והכרטיס מסך מגיעים מ- newegg.com וכל השאר מזיגזאג מה אתם אומרים ? שווה לשפר או להחליף משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-