ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
המבחר כל כך גדול שהלכתי לאיבוד, ואני לא מצליח למצוא פה דיונים שיכולים להתאים לי אשמח לעזרה. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס וקצת תוכנות, צפיה בסרטים ומוזיקה. * גודל המסך? 14 , 13.3 * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות לפחות אם זה אפשרי (עקב דרישות המשקל, יש מצב ל-6 תאים?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3. אם אפשר HDMI זה יהיה אחלה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. אבל במידה וזה מוסיף הרבה למשקל, אשקול אפשרות ללא. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. העיקר האמינות נ.ב. יש סיכוי לקניה בחו"ל אם יש לזה משקל. כ…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי שלום כדאי לקנות את המחשב הבא: מעבד INTEL DUAL CORE Q9550 2.83GB 12MB 1333MHZ לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 1TB SATA2 7200RPM 32MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD4870x2 2GB DDR5 זיכרון פנימי 4GB DDR2 800MHZ מארז איכותי של SILVERSTONE TEMJIN TJ05 כולל ספק כוח PCPOWER 750W מחיר בנועה 6750 שקל מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לסטודנט, לחברה שלי. דרישות: 1. מסך מט (חשוב!), 13-14 אינטש אם ה-aspect ratio הוא 4:3, בסביבות ה-15 אם 16:9/10. 2. סוללה שמספיקה לכמה שיותר שעות (יש משהו שמחזיק 6 שעות ומעלה בלי טעינה?). 3. צריך להריץ יישומים בסיסיים - אינטרנט, אופיס. סרטים וכד' - לא רלוונטי. 4. משקל - כמה שיותר קל. אולי כדאי נטבוק? לא בטוח. 5. הרד דיסק גדול יחסית (לפחות 250GB), זכרון לפחות 2GB. 6. יציאות - מעדיף שיהיו מסודרות בדומה ל-dell העסקיים (למשל latitude 520, שזה מה שיש לי כרגע), כלומר USB רחוק בפינה ליד המסך, יציאות אודיו בצד, כל היציאות (רשת, מסך חיצוני, חשמל) בשאיפה כמה שיותר מאחורה, מאפשרות גם עבודה עם עכבר וספרים על השולחן בלי לחסום את צידי המחשב. 7. קישוריות: wifi, bluetooth ו…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רציתי לקבל חוות דעת על המפרט שהציג. בעיקרון התקציב הוא באזור ה-3K והייעוד שלו הוא שזה יהיה מחשב טוב לתקופה הזאת- שיריץ משחקים לא כבדים אבל כאלה בתקופה הזאת וכל מיני תוכנות כמו פוטושופ. Tms&Fox AMD X2 550 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ₪612 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ₪423 זיכרון Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪386 כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ₪762 דיסק קשיח Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪242 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪138 ספק כוח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ₪348 מארז Cooler Master Centurion RC-…
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל המאפיינים הבאים: 13 אינצ' מסך 2 קילו משקל כולל סוללה אורך חיי סוללה מאוד חשוב(8 תאים 10 תאים) המחשב הוא לשימוש משרדי ולכל היותר סרטי HD כרגע על הכוונת מחשב נייד של אסוס U31F עם המעבד I3 האם יש משהו יותר טוב במחיר הנ"ל ? האם המחשבים הניידים של אסוס הם טובים ?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאמא שלי יש יומולדת והחלטנו לקנות לה מחשב שישרת אותה לצרכי אינטרנט ואופיס מידי פעם... (אין שום שימוש במשחקים ואין צורך במהירות היסטרית או רכיבי modding כלשהם) המחיר שאנחנו מקצים לעניין (ללא מסך) - 1500, ניתן לחרוג..בוא נהיה גמישים עד 2000... מסך נקנה לה LCD עדיין לא החלטנו עם 17 או 19.. תודה רבה לכולם על העזרה! נ.ב. מה שצריך בגדול - צורב DVD 512MB SOUND, GRAPHICS, LAN 10\100 ספק חשבתי לקחת ביחד עם המארז של Compucase יש להם את ה-HEC 300ART. הארד דיסק 80GB 8MB CACHE FLOPPY אם ניתן יהיה להכניס גם מקלדת+עכבר זה יהיה טוב (עם רמקולים נסתדר כבר).
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש מחשב במכירה קבוצתית בוואלה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_E2140_1199 מה דעתכם על המחשב שהם מציעים ? ואם כדאי להוסיף שידרוגים למחשב הנ"ל גם דרך האתר המחשב מיועד לעבודה בגרפיקה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך מחשב הכי טוב שאפשר בתקציב הזה אני לא מתכנן OC ואני רוצה רק צורב במחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ניסיתי למצוא דרייבים באתר של דל למחשב וקצת באינטרנט ולא ממש מצאתי, מה שבעיקר חשוב לי זה דרייברים לכרטיס רשת של המחשב, איפה אני יכול להשיג דרייברים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אינטל E6600.. (קונרו) אני מתכנן לקנות.. 1 גיגה זכרונות.. אני חושב שאני קונה 667 כרטיס מסך.. 7900GT.. איזה ספק אני צריך בשביל מחשב כזה?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד אינטל: Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם למעבד אינטל: ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון: DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE מארז: CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח: Tomahawk 450W Active PFC 12cm מקלדת ועכבר: Microsoft Multimedia Keyboard+Wheel mouse Oem +כרטיס מסך ב-200 ש"ח שביקשתי מהחנות שיבחרו מאחר ואין זה חשוב לי. צרכים: תוכנות סימולציה, ללא משחקי מחשב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 2000 עם חריגה קלה לטובת משהו ששווה את זה, ללא צורך בהארד דיסק או מערכת הפעלה, המחשב יהיה מחשב מרכזי בבית, קיבלתי הצעה מKSP: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום.. אני חדש פה בפורום ויש לי בעיונת... הקדמה: אני מתכנן לקנות מחשב חדש אבל אני מתקשה להחליט על מפרט מתאים.. הורים שלי אמרו לי שהם יקנו לי את המחשב אבל הם לא אמרו לי מה התקציב.. ככשאלתי אותם הם אמרו שאני אחליט מה אני רוצה ואז הם יחליטו משהו כזה... הלכתי להמון פורומים אתרים וחנויות.. (בינהן KSP גיבור מחשבים ועוד חנות לא מוכרת (למחשב עצמו) ו BUG OFFICEDEPOT ,שקם אלקטריק, בסט ביי, ביג סנסור מחסני חשמל ועוד... (למסך)) לבסוף החלטתי על המסך L1953TR 19'' LCD 2ms DVI מKSP ומחירו 1290ש"ח גוף (למי שאין כח לקרוא את ההקדמה הדי ארוכה חח) עכשיו הבעיה שלי זה המפרט גם כי אני לא יודע כמה התקציב ...אבל אני יודע שזה בערך 5 ורק עם חייבים אפשר לגלוש קצת (לא כולל מסך) וגם אנ…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט וסרטים וקצת למשחקים ללא ציוד הקפי זקוק ל250 ג'יגה הארד דיסק, עדיף כרטיס קול שלא מובנה על הלוח אם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שימוש: OFFICE, קצת משחקים לבן לפעמים (לא כבדים), צפייה בכרטיס TV והרבה גלישה. לוחות Gigabyte: בצד ימין - מחיר הלוח. P45DS3L-560 P45DS3-620 P45DS3R-670 P35DS3L-460 P43DS3-490 מעבדים INTEL: E8400-780 E8500-900 Q6600-850 מה היתרונות/חסרונות בכל אחד מהנ"ל והאם שווה להוסיף את ההפרש לדגמים היותר יקרים? נ.ב. אפשר להמליץ לי על דגמים אחרים ובלבד שבתחום המחירים הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מעבד אינטל מקורי Intel® CORE 2 DUO E4500 2.2Ghz 800Mhz 2MB לוח אם אינטל מקורי Intel® PEARL CREEK G31PR 1333Mhz זכרון ראשי 1024MB DDR II 667Mhz דיסק קשיח SAMSUNG 160GB 7200RPM SATA II כרטיס מסך \ גרפי intel Graphics Media Acclerator 950 כרטיס קול Intel® HIGH Definition Audio 5.1 צורב DVD SAMSUNG DVD-RW 18X18 כרטיס רשת Intel 10\100\1000 o\b מארז מאושר אינטל Midi ATX הנתונים נראים לכם טובים? אני שוקל גם להרחיב את הזיכרון ל2G..
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לא צרך מארז, ולא צריך מסך. תודה רבה רבה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי ותודה לכם שנכנסתם לעזור ! העפתי מבט באתר זאפ ולאחר השוואות מחירים , החלטתי לרכוש מחשב אינטל טוב ...במחיר הכי זול שיכולתי למצוא..!! אני לא משחק ממש במשחקים כבדים אך בכ"ז רציתי מחשב חזק !! ורציתי להתייעץ האם מחשב ברמה של המפרט המוצג בלינק של אתר רייט קליק יהיה בחירה נבונה : מחשב ארבע ליבות במחיר הכי זול שראיתי !! מוצג בחנות בשם "Rightקליק" להלן הקישור: http://www.rcl.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=21 כמובן שלא אקח אותו בתצורה הבסיסית , חשבתי לקחת שדרוג ללוח אם חזק ומהיר יותר תוצרת ASUS עם סט שבבים אינטל G41 , זה בתוספת של 115 ש"ח וחבר טוב שלי שיש לו לוח כזה המליץ לי בדקתי לגבי תוספת הזיכרון - שידרוג ל 2 ג'יגה - ב 189 ש"ח במהירות 1066MHZ או 800MHZ ל…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
סיפור מוזר אבל התגלגלו לידיי: 1GB kingstone 800mhz CL4 DDR2 x2 (KVR800D2N5/1G) וחשבתי לעשות איתם משהו : (לחבר למחשב שלי זאת לא ממש אופציה.) אני דיי סגור על מעבד - C2D 6600, במיוחד אחרי ירידת המחירים ואני מעדיף שהלוח אם יהיה של ASUS (שנים של ניסיון מאוד מוצלח עם לוחות ASUS) לגביי הכרטיס מסך אני לא ממש סגור אבל בהחלט עדיף משהו שיכבד את היכולות של המחשב אני רוצה להריץ משחקים חדשים לכמה חודשים לפחות עם פזילה לכיוון NVIDIA בגלל שהמחשב מאוד סביר להניח יריץ Linux רוב הזמן (היו לי חוויות דיי רעות עם תמיכה בכרטיסי ATI) אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט קצת יותר מדוייק ;D אה, כן - התקציב דיי גמיש - אבל לא יותר מדי (עד 500) Edit: ציוד נלווה ומסך לא נחוצים, אני…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את הדגמים של DELL D630 D830 1. ויודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמעבד ? 2. מה עדיף ? D830 מעבד 1.8 או D630 מעבד 2.2 -(במחיר אין הבדל ,לפחות ב- notebookclub) 3. איך נחשבת הסדרה הזאת..,או אחד הדמים הספציפים .? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
עזרה בבקשה . . . מה הם הפערים בין המחירים (פחות או יותר ) של נישאים בינינו לארה"ב ? - חושב לקנות או HP או DELL ואם שווה מבחינתה אחריות החומרה להביא מחשב מארה"ב ולהסתכן בכך שהוא יהרס, לפני הבנתי DELL ארה"ב, האחריות היא רק שם ובארץ אין בכלל וHP האחריות היא לשנה בלבד . . .
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה בקרוב מחשב חדש והפנו אותי לפה... אני צריך מחשב למשחקים חדשים עם גרפיקה גבוהה בסביבות 4,000 ש"ח,לא כ"כ נורא אם זה יחרוג קצת מהמחיר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-