ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל בארה"ב, האם אחריות Next Business Day של לנובו תופסת בארץ עבור המחשב הזה? (מהסטיקי לא הצלחתי להבין איך בודקים...) תודה מראש, אור
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
באתי להזמין לנובו T400,160G,2G וביקשתי לשדרג ל4G והבחור אמר לי שגם אם אשדרג,מערכת ההפעלה תזהה ותתן לי להשתמש רק עם 4G אם אני זוכר נכון המערכת היא ויסטה הום פרמיום,יש משהו בדבריו? יש איזו מערכת שאני יוכל להתקין והיא תזהה לי את ה4G? תודה (:[br]פורסם בתאריך: 2.08.2009 בשעה 22:21:36 התכוונתי שהיא תזהה לי רק 2G...
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 1 390 ¤ בלי ספק.. NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 1 265 ¤ AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 BOX 1 1800 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 570 ¤ Logitech Internet Navigator PS2 I USB Keyboard 1 160 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 875 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Enhanced Latency Gold Voltage eXtreme 4000 Memory 1 1730 ¤ Logitech MX310 High Performance PS2/USB Optical Mouse 1 170 ¤ Enermax 600W EG701AX-VE 20/24Pin Power Supply 1 920 ¤ Gigabyte 7800GTX GV-NX78X256V PCI-e 256Mb VIVO Retail Video Card 1 3470 ¤ סה''כ: 10 10350 ¤ המפרט יהיה לאובר חזק..(קירור י…
-
- 13 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אין לי נסיון בהרכבת מפרטים אז אשמח לעזרה. אני מתכנן לבנות מפרט לשימוש רגיל (סרטים, מוזיקה וכו') ולמשחקים החדשים ((Bioshock, Fallout 3 etc. יש לי מספר שאלות. 1. בחרתי לוח אם שתומך בכוונה בCrossfire בשביל שתהיה לי את האופציה להוסיף עוד כרטיס כשהמחיר שלו ירד וכשאני אצטרך, האם זה חכם? אני מתכנן להחזיק את המחשב ל3 שנים+ לפחות. 2. בחרתי מארז עם ספק מובנה. האם יש צורך ביותר מ500W? 3. בשירותי מעבדה כתוב "המהרת מעבד", הכוונה היא לOC? אין סכנה שזה יגרום לי נזק למערכת עם מערכות הקירור שאני שמתי? 4. יש סיבה להסתכל על המחשבים הבנויים של TMS לגיימינג או רק לבנות מפרט בעצמי? 5. הכרטיס מסך שבחרתי הוא של ATI, השאלה היא האם הם גם יצרנים, כמו ספיר וג'יגבייט? כדאי לי לבחור משהו אחר? 6. יש לי…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז אני לא רוצה מסך אבל אם אפשר תסדרו שיהיה מארז יפה עם ספק כוח. מה שאני הכי רוצה שתשימו עליו דגש זה מעבד חזק+לוח אם טוב ומתאים למעבד ולכרטיס מסך. אממ...זהו, תשתדלו לתת לי מפרטים או מפנדס, או מנועה קומפ או מעוד חנויות מחיפה. למי שלא יודע הינה הכתובת של נועה קומפ http://www.noacomp.co.il/ ממש תודה למי שייעזור לי.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מסוגל להתמודד טוב עם עריכה גרפית בדו-מימד ברזולוציות גבוהות. בהתאם חשוב מאוד גם שהמסך יהיה איכותי. תודה..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד של fujitsu siemens עם ספק כוח מיוחד. התקשרתי לחברה שקניתי ממנה את המחשב ואין להם את הספק הזה. ספקים אוניברסליים לא מתאימים כי יש לו חיבור עם פינים. הנה אתר שמצאתי אותו http://www.compubiss.co.uk/modules/shop/view.asp?Prodcode=RE/20V-8A אני לא יודע מה לעשות. אני אובד עצות ???. בבקשה זקוק לעזרה :-\
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחלה פורום כל הכבוד לכם! התקציב שלי הינו כאמור עד 2000 ש"ח מקסימום אבל אשמח למפרטים זולים יותר. עריכת וידאו ברזולוציה גבוה (HD ומעלה). מסך שיחובר הינו 20 אינץ. חוץ ממסך זקוק לציוד היקפי רגיל (לא איכותי מידי) כולל מערכת שמע (רמקולים). שקט לא חשוב (נגיד 3) אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אין לי מושג מה זה אוברלוק. חנות באיזור המרכז זה מעולה. מחפש משהו שלא אצטרך לשדרג בשנתים שלושה הקרובות (כלומר שיענה על הדרישות בעתיד הקרוב). תודה מראש (+ התחייבות להכרת תודה אינסופית בהמשך) לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטי FHD ותוכנות סטנדרטיות. תקציב: 3,500 ש"ח (ניתן למתוח במידת הצורך). מעוניין במפרט שקט במיוחד שלא יהיה מורגש כלל. מעוניין בהרכבת מחשב ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם! בניתי לעצמי את המפרט הבא: מעבד Intel i7 2600K; קירור למעבד Scythe Ninja 3; לוח אם Asus P8P67 Pro revision B3; כרטיס מסך Gainward GeForce GTX560 Ti או Sapphire ATI 6950; זיכרון Corsair 8GB (2X4GB) 1600MHz CL9; כונן קשיח Seagate Barracuda 1TB SATA3 32MB cache; כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme 7.1; כונן אופטי צורב DVD קורא BR; מארז Lancool PC-K60B; ספק כח FSP Everest 80+ 700W ultra low noise מודולרי; מסך Dell u2211 או Samsung BX2235. היעוד העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד (בעיקר שוטרים למיניהם - FPS, TPS), קצת סרטים\סדרות, קצת הקלטה ועריכת סאונד, אבל בראש ובראשונה גיימינג. התקציב הוא 8K (אני יכול גם לחרוג אם החריגה מוצדקת מבחינת תוספת לביצועים). ככל הנראה הולך להיות…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב ישמש לקולנוע ביתי וצריך להיות מסוגל לנגן קבצי וידאו (גם סטרימינג וגם מתוך הארד דיסק) ב-4K ו-HDR בצורה חלוקה. 1. מעדיף לנסות לחסוך ובהתחשב בזה שבעיקר הורדתי פריטים ממפרט של 3K, אני מאמין שגם אפשר. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב ב-500 ש"ח. 2. המחשב יתחבר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. 3. המחשב יתחבר -כרגע- למסך Samsung UA58H5200AR ברזולציה של 1920x1080 אך ייתכן ובעתיד הקרוב המסך יוחלף ל-4K. 4. אין צורך בציוד היקפי - יש כבר מקלדת משולבת מעולה Logitech K830. 5. השקט חשוב בסולם של 1 עד 8: 6 (מניח שהרמקולים יגברו על רעש מהמחשב). 6. לא מתוכנן אובקרקלוק. 7. צ…
-
- 34 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט הבא אמור להיות למחשב שצריך להריץ בעיקר משחקים (בעיקר first person shooter): Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם X2 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 זכרונות HEC Compucase CI-6A21 400W מארז ARCITIC COOLING FREEZER 64 קירור בקשר לכרטיס מסך חשבתי על הכרטיס הבא: SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL או ATI X800GTO 256MB DDR3 ULTIMATE PCIX מבית SAPPHIRE או nVIDIA GeForce 6800GT איזה כרטיס כדאי, כמובן לפי עלות/ביצועים? והאם למישהו יש הערות לגבי המפרט הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. חיבור HDMI ובנוסף צפייה באיכות HD 2. חיבור BT 3. דיסק קשיח עם 500GB 4. לפטופ עם מסך גדול ולא נטבוק 5. עדיפות ללינוקס מקווה שהפעם אני יותר מדוייק ותוכלו לעזור לי יותר בקלות תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של TMS שמוכרים את הניידים שלהם http://tms.co.il/cat/85/manuf:Infinity רציתי לברר האם הם שווים משהו מבחינת האיכות והתמורה שמקבלים כי המחיר יחסית זול
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים. הדרישה העיקרית היא שהמחשב יעבוד בצורה חלקה עם linux (הדיסטרו שאני משתמש בו הוא Arch Linux). זה פחות קל עם מחשבים ניידים בגלל החומרה והדברים המולבשים עליה, אז חיפשתי במקומות המציעים התקנת linux במקום windows. לפני כן, הציפייה הכללית: * מטרות המחשב: בעיקר תכנות. אני לא משתמש ב-IDEs כבדים או במערכות גרפיות מתוחכמות, אז מעבד כמו i5 וכ- 6gb זיכרון יספיקו בהחלט. חוץ מזה, הדברים הרגילים - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אבל לא אריץ עליו משחקים גדולים. * גודל המסך: כ-15 אינץ' יהיה נהדר, אבל גם 13 יהיה בסדר. אם יש למסך IPS, מה טוב. * רזולוציית המסך: 1366x768 יתקבל, אך עדיף 1920x1080.* משקל רצוי: עד כ-3 ק"ג, אבל יש לי קצת סי…
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אני צריך את עזרתכם שוב , צריך המלצה למחשב נייד 1. מה התקציב המקסימאלי? זול - המחשב לשימושים פשוטים עד 600 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. 2. מה שימושי המחשב : Netflix , גלישה וכו, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - אני מאמין ש 13 אינץ יספיק לי, FHD 1920 X 1080 3. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - כן, צריך מערכת הפעלה - Windows 10 4. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? BEST BUY, 5. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 6. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הגיע הזמן להחליף את הנייד שקניתי לפני 6 שנים. מחפש משהו עם נתונים סטנדרטיים להיום. גודל מסך 15.6, כונן SSD, צורב DVD (כן, אני יודע...), יציאות סטנדרטיות, סוללה איכותית ושלא יהיה כבד מדי. האחריות כאן חשובה. שתהיה ל 3 שנים מחברה עם שירות לקוחות מוכח. זה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח... חריגה של 100-200 שקל תבוא בחשבון במקרה הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים ביתיים: עבודה משרדית, עריכת תמונות (לא בפוטושופ), גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכי…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
עד כמה מהירה יותר גרסת הwindows שהם מתקינים לעומת הXP הרגילה http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=64BITSYSTEM&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=0[ftp][/ftp]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבחירת מפרט למחשב נייח שישמש בעיקר לעבודה ב-solidworks. מנסיון אישי אין לי צורך בכרטיס חזק יותר מ-Quadro P600, ואני רוצה לכלול גם Windows 10 במחיר. תודה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג ב-500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי יהיה solidworks ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
השימושים הם: משחקים, סרטי FHD על מסך LCD 42 אינץ', עריכה גראפית ברמת הפוטושופ, עבודה יומיומית. studio 15: Intel® Core 2 Duo T9600 (2.8GHz/1066Mhz FSB/6MB cache) 15.6 Full High Definition (1080p) High Brightness LED Display with TrueLife and Camera 6GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz Speed: 500GB SATA Hard Drive (7200RPM) with Free Fall Sensor 512MB ATI Mobility Radeon HD 4570 8X Slot Load Super Multi (DL DVD+/-R Drive + RAM support) 85 WHr Lithium Ion Battery (9 cell) Dell Wireless 1397 802.11g Half Mini-Card Dell Wireless 370 Bluetooth Internal (2.1) High Definition Audio 2.0 Back-lit Keyboard או studio XPS 16 Intel® Core 2 Duo T9600 (6MB cache/2.8GHz/1066Mhz FSB) Edg…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-