ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,465 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין להרכיב מחשב שיריץ תוכנות כבדות ( לתכנות C++ ותכנון חומרה). פעם או פעמיים בשנה אני אשחק בו America's army אם זה לא יצריך כרטיס מסך מיוחד. כרטיסי המסך והאודיו יכולים להיות On board מאחר ולא רואים סרטים או שומעים מוזיקה על המחשב. צורב, זכרון וכונן קשיח (320 GB) סטנדרטיים. יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך 19 רחב של LG. הבעיה היא לבחור מעבד שיתאים לצרכים שלי ולוח אם תואם. אשמח לקבל המלצות למפרטים, או סתם המלצות למעבד + לוח אם תואם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום פורום יקר, אני סטודנט בשנה החמישית ללימודי ארכיטקטורה ומחפש למצוא לי חבר חדש ונייד כעיקרון, אני זקוק לו לצרכים הארכיטקטונים הרגילים, פוטושופ, אוטוקאד וכו אבל גם, ואולי זה הקוץ, גם לצרכי תלת מימד 3DMAX ומשפחתו למשל התקציב שלי הוא בסביבות ה6000 ש"ח וכל דבר מעבר לזה יגרום לי לקשיי עיכול קשים בארנק בקיצור, אני מחפש משהו טוב, חזק, נוח לנשיאה ושלא ימשכן לי את המכנסיים. מה דעתכם? אשמח לשמוע הצעות ובתמורה אתן הכרת תודה וחיוך וירטואלי.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום , חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לו כמדיה סנטר לצפיה בסרטים (מסך של כ 30 אינץ ) ושמיעת מוסיקה וכמו כן שיהיה ניתן לחבר אותו לתופים חשמליים , בנוסף חבר שלי מעוניין גם בכרטיס מסך קל שישמש לו בעיקר למשחקי ספורט ומרוצי מכניות , כמו כן המחשב צריך להיות חזק ולהחזיק מעמד 4 -5 שנים מבחינת פעולה שוטפת ומהירה של מערכת ההפעלה והתוכנות השונות ( לא משחקים ), וכמו כן כרגע החבר שלי לא יודע לעשות אובר קלוק אבל יש אפשרות שבעתיד הוא ילמד אז הוא מעדיף שניתן יהיה לעשות אובר קטן ( לא להפציץ פו בלוחות של אלף שקל + ) . התקציב של המחשב הוא 5000 לא כולל המסך כמובן . מבחינת חלקים חבר שלי צריך את כל החלקים של המחשב ומאוד חשוב לו הכרטיס קול . חבר שלי צריך : 1- מעבד של אינטל בטווח מחירים ש…
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 4000 ש"ח חובה TMS , ומי שחי במחשבה ש skypc יותר זולים חי באשליה אבל על זה כבר אפשר לפתוח פוסט נוסף , המחשב אמרו לשמש למשחקים בינוניים - גבוהים חריגה תנסו כמה שפחות , תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המפרט הבא ישמש בעיקר לעבודה משרדית אבל עם אפשרות לחבר מצלמת וידאו ולערוך ב FireWire. נוסף לכך המחשב ישמש למשחקים קלים (האו לא עבורי אלא עבורה מכרה שלי והבת שלה משחקת ב Maple Story ומשחקי רשת נוספים). הדגש העיקרי במחשב הוא "אורך החיים" כלומר לקחת מעבד קצת יותר חזק כדי שיתאים לתוכנות כבדות יותר בהמשך. אין צורך בצורב, יש כבר. תקציב מקסימלי למחשב 4400 ש"ח. אשמח לחוות דעת ותיקונים. הצעת מחיר - skypc.co.il 08/12/2007 07:23:54 סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 858 858 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box IE6550 581 581 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe LV365 383 383 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 379 379 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 6…
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-צריך משהו חזק מאוד לעיבוד תמונות גדולות בפוטושופ -קידוד סרטים כמה שיותר מהיר -רינדור 3D ברמה בינונית מטרות עבודה שיהיה שקט ויעבוד בתור מכונת עבודה איכותית לא למשחקים בכלל ! אני רוצה לנצל את התקציב הזה עד הטיפה האחרונה למחשב חזק - חשוב שתי כוננים קשיחים מהירים, אחד לגיבוי ואחד למערכת הפעלה - כרטיס מסך עדיף שיהיה עם תכונות להאצת עבודה בתכונות גרפיות תודה !
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים פירסמתי הודעה בפורום לגבי מציאת מקלדת חדשה לT61 שברשותי בעקבות מיץ סורר שהדביק לי מלא מקשים. המקש שהיה הבעייתי ביותר היה הרווח: הוא לא מגיב אלא אם כן לוחצים במרכזו בחוזקה (ללחיצה קצת מימין או משמאל למרכז אינו מגיב כלל). לאחר החלפת מקלדת (יד שניה) הבעיה לא השתפרה כלל. כפי הנראה הבעיה היא אחד משניים: או שגם המקלדת החלופית דפוקה בצירוף מקרים די מעיק, או שיש בעיה אחרת פנימית יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? עלויות וכו'? האם זה בכלל קשור למיץ שנשפך או שלא? תודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק את כל המשחקים החדשים שיוצאים שהמארז לאיהיה יקר אבל יפה כרטיס מסך ומעבד סוסים צריך הכל בפנים חוץ מצורב (צריך כונן DVD) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו האם מחשבי HP שנמכרים בישראל עוברים הרכבה כאן בארץ מהחלקים שחברת HP מספקת או שהם מגיעים לארץ מארה"ב או אירופה מורכבים כבר עם כל הרכיבים (לוח אם, מעבד, הרד דיסק, זיכרונות וכו') ? אני כמובן לא מתכוון לעניין של אפשרות לשידרוגים בארץ כמו עוד זיכרון או כונן נוסף אלא לחלקים המהותיים של מחשב. כל מידע יעזור לי בפיתרון וויכוח / התערבות !
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום שלום! סבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וכבר יש לו מסך. המחשב הוא לאינטרנט, אופיס וסרטים. המחשב צריך לכלול גם ציוד היקפי בסיסי , רמקולים מקלדת ועכבר. בתודה, רומן.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בבקשה צריך עזרה בחיפוש דריברים ל nVIDIA GeForce 8400MG 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בזמן האחרון מחשב בתקציב של 2K בערך. ללא מסך. הרצתי בימים האחרונים כמה שאלות, ואנשים עזרו לי פה מאוד, ואני רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם לעוד מפרט. השימושים העיקריים הם אינטרנט סרטים והורדות, אבל אני רוצה שיוכל גם להריץ משחקים בסיסיים. אני מודע לתקציב הצנוע, ולכן ברור שאני לא מצפה שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים. רק שתהיה לו היכולת להריץ משחקים יחסית ישנים בלי בעיה. השאלה אם זה אפשרי... חשוב לי גם שהמחשב יהיה יחסית שקט. שוב- אני לא מצפה למכונה שתהיה שקטה למרי, רק שיהיה יחסית שקט ולא ירעיש כמו טרקטור. מעבד Intel Dual Core E8400 3GHZ 1333MHZ 6MB LGA775 לוח אם Intel nForce 630 Chipset 1333MHz VGA , PCIe , C2D זיכרונות 2GB 800MHZ LIfeTime Warranty דיסק קשיח Samsung/…
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לאינטרנט, אופיס, קצת משחקים (לא כבדים). וחשוב אפשרות שידרוג בעתיד. מעבד: ¤ AMD SEMPRON 2800 256KB BOX 754 64BIT 535 לוח אם:GIGABYTE GA-K8N51GMF 754P 440¤ זכרון: ¤ SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 דיסק קשיח: ¤ WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 צורב NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 280¤ :DVD מארז: ¤ 170 TZAG 326BK
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני חדש בפורום.. אני עומד לקנות מחשב חדש, הייתי רוצה לשמוע עוד כמה הצעות מאנשים שמבינים.. מחשב טוב למשחקים!!! הצעות טובות של מפרטים .. תקציב של 4000 ש"ח ללא מסך..! תודה מראש תום..
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מחשב נייד לאופיס ואינטרנט. לגבי משחקים - לא משהו שכל כרטיס מובנה לא יכול להריץ גודל מסך, 13- 15.4, עדיף פחות אבל שהמחשב כן יכלול צורב חוזק סוללה לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן. זיכרון - לפחות 2 ג'יגה. אם המחשב בא מוכן עם ג'יגה אז שההרחבה ל2 יהיה כבר כלול במחיד אשמח לתגובות כולל קישורים עדיף כמה שיותר זול ואמין ומחנות אמינה (לא אייבורי וכדו') תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב ישנם כמה שאלות בקשר למפרט הדברים שממש מציקים לי זה הספק כוח - האם הוא יחזיק את המערכת כולל את מספר המרבי של כמויות המאוררים קירור מעבד - האם הקירור הזה טוב . ראיתי שאפשר להוסיף עוד מאוררים אליו (4 בזמן נתון עד גורם לעומס משקל על המעבד והלוח אם ) כונן קשיח - יש לו באפר יותר גדול . יוצא יותר זול . אז למה אנשים עדיין מעדיפים WD (מניסיון אצלי כל 3 שנים ה JD נדפק , בידיוק לפי השעון) זיכרון - האם מתאים ל OC כרטיס המסך - חח נאי לא בידיוק משחק אבל חשוב לי לחבר שני מסכים לאותו כרטיס מסך המפרט לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L P35 CHIPSET מעבד Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Tray מארז Cooler Master Centurion 590 Black זיכרון G.Skill 2GB Kit DDR2 800Mhz F2-6400CL5S-2GBPQ כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכול המבינים מטרת המחשב היא משחקים ולכ- 5 שנים קדימה. לגבי ה- OC נכון להיום ינני מעוניין בזה אבל לא רוצה לפסול את האופציה (אולי בעוד שנתיים אעשה למעבד בלבד) המסך שברשותי Sumsung T220P. טוב להלן החלקים שאני מעוניין בהם מעבד: לא בחרתי. לוח אם: לא בחרתי, אבקש עזרתכם דיסק קשיח:ה- Seagate 640Gb 32Mb זכרון:ה- G.kill 4096Mb ddr2 800Mhz (2096x2) - פתוח לשינוי צורב: ה- pioneer 216 dvd+r x20 כטי מסך:ה-radeon hd4870x2 pcie - חובה הבנתי שצריך לשדג את הרקירור של כ.מסך - תציעו מארז: ה-thermaltake Armor+Mx+23cm קירור למעבד: ה- Freezer 7 pro (פתוח לשינוי) ספק:ה- Corsair 650W לא צריך ציוד היקפי דבר נוסף ש"יחסית" חשוב לי זה מחשב שקט אודה לעזרכם ולהצעותכם
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
רכשתי לפני כ3 4 חודש מחשב נייד מסוג ASUS G73JH עכשיו הכול טוב ויפה אבל יש לי בעיה רצינית במגע של העכבר אני מזיז את העכבר הוא זז נתקע ואז קופץ למקום במסך אני יכול ממש להתאמץ כדי להזיז אותו מעט וקשה להגיע איתו למקום מסויים בלי שהוא יקפוץ או יתקע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה גרפית 2D ו- 3D בלי מסך ובלי ציוד היקפי. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ברצוני עצה לגבי סוג מחשב נייד שיכול להתאים לאיכויות גרפיות גבוהות, צפייה בסרטים HD, עבודות משרדיות והורדות מוזיקה וסרטים באיכות טובה תקציב: 6000ש''ח + -. אנא חזרו אליי בהקדם האפשרי!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
בבקשה להתבסס על הרכיבים הקיימים ולא להתחיל לשנות תודה מראש! מעבד AMD 5200 זכרונות 667 2X1GB כ.מסך ATi 2600XT 256 DDR4 דיסק קשיח 160GB נא להשלים: ספק כח מארז לוח אם תומך CROSSFIRE תודה
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב גיימרים בסדר שיריץ משחקים בצורה טובה תקציב לא ידוע מפרט של לוח האם http://rapidshare.com/files/247671434/cpuz.htm.html קובץ מצורף מפרט מחשב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם סימית לימודי קולנוע מחפש מיפרט או דגם למחשב נייד חזק שישמש גם לניהול המישרד עם מסך גדול אפילו 17 תןדה!!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סליחה ששיגעת אותכם התקציב : 4500 למטרות עריכה בתוכנות גרפיקה/וידאו כבדות כגון: adobe after effects , adobe premiere pro , adobe photshop , cinema 4D מפרט 1: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX מחיר: ¤1728 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤498 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤444 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 HDCP Retail מחיר: ¤153 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤129 סה''כ : 4007 ¤ וההערות של הממליץ: מעבד חזק מאוד ומתאים בול לשימושים…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-