עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מפרט ( זול) למחשב לשימוש יומי בגלישה, עבודת תמלילים, ושאר הדברים הקלילים. חשוב שיהיה אמין וטוב. צורב כבר יש לי. ובנוסף האם מומלץ לקנות מ KSP ? ואם לא אז האם יש המלצות על חניות אחרות?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. אז ככה המחשב הולך לילדה בת 6 לא למשחקים כבדים .. אבל שיהיה כ. מסך סביר .. לא מתוכנן OC !! מחפש חנות אחת מהצפון - ksp, tms, noacomp רוצה לעשות את הקניה מחנות אחת שיש בה הכל .. כי באתר של tms אין מדפסות .. באמת אין שם מדפסות ? צריך מסך 17' LCD מדפסת סבירה ... רמקולים סט עכבר + מקלדת הארד דיסק - 160 גיגה יספיק צורב DVD ואמממ בקשה קצת קשה אבל לא חייב מקס' אפשר להוריד את החלק הזה שמפריע .. מארז .. שיהיה ברוחב 20-23 ס"מ אבל שיהיה עם סרקולציית אוויר טובה והכל .. הנה שרטוט בערך איך זה נראה למי שלא הבין ובצד ימין זה המקום למארז .. אפשר להוריד את החלק .. אז לא חייב מארז ברוחב 20-23 ----------------------------- | | | | --------------------…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  3. אורח עדי
    Started by אורח עדי,

רק לוח האם הלך. המעבד i5 הזיכרון ddr3 והכרטיס המסך עדין תקינים התושבת למרבה הצער היא 1655 ורק באיבורי מצאתי דגם אומלל שתומך בה. הצעות מה לעשות?

4. שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by ciauai,

אחרי שחקרתי את על החלקים ועשיתי חפירות מצאתי את המחשב שלפי דעתי מושלם בתקציב שיש לי המעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1140 ש"ח הלוח אם: GIGABYTE 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח הזיכרון: 512MB TwinMOS DDR II 667 X2 הכוונה שתי סלוטים 600 ש"ח הכרטיס מסך: Sapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1400 ש"ח המארז שכרגע אני מחפש אולי גם תוכלו לעזור לי אני מחפש ב500 גג וספק אני מחפש בערך במחיר הגג 250 (אני יודע שאין ספק טוב אבל אני מחפש ספק שהיה לפחות טיפה טוב שיוכל להחזיק את המחשב) *כל החלקים האחרים יש לי כבר קנויים אך המחשב בכלליות? האם הוא חזק מספיק? התקציב שלי 4500 חרגתי טיפה ויצא 4700 +הרכבה החנות KSP.CO.IL

• 14 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by philip_s,

נייד של ASUS דגם X53S. בזמן האחרון, מדי פעם המאוורר עושה רעש והוא מתגבר ונהייה חזק מאד. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם וחג שמח אני נוסע שבוע הבא לארה"ב ואני מתכוון לקנות שם מחשב נייד, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב הבא והאם הוא מתאים גם למשחקים SYSTEM COLOR Jet Black edit PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T6400 (2.00GHz/800Mhz FSB/2MB cache) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium, 64-bit edition edit WARRANTY AND SERVICE 1Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis edit PRODUCTIVITY SOFTWARE Microsoft® Works 9 (with Microsoft® Office Home & Student 2007 60-day trial) edit HD DISPLAY Bright, glossy widescreen 15.4 WLED display (1280x800) edit MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 at 800MHz edit HARD DRIVE Size: 250GB SATA Hard Drive (5400…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by zedisdead,

בעיקר אינטרנט ואופיס - קצת משחקים ללא מערכת הפעלה ללא מסך עדיפות לאינטל - זה מה שהחבר מעדיף. תודה

9. מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by o.k,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי מפרט למחשב (רצוי לציין אחלה מפרט) רק שבמפרט לא היה כלול הכרטיס קול והכרטיס מודם רציתי לדעת עם זה בא ביחד עם הלוח אם או שצריך בכל זאת להוסיף את שני הכרטיסים הללו לרשימה במפרט??? תודה...

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. שלום, בעלה של אחותי ביקש ממני להרכיב לו מחשב אז אני מנסה לעזור. הדרישות שלו די צנועות, בעיקר אינטרנט, אופיס, משחקים קלים מאוד ואולי קצת עריכת תמונות וסרטים אבל ממש בקטנה. אין צורך ב o.c. המפרט צריך לכלול גם מסך. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי אחרי שקראתי כאן קצת בפורום. איך הבחירה בAMD X2 240? האם הוא יספיק לצרכים שלו? ואיך המארז ולוח האם? אני בטוח שאפשר לשפר את המפרט הזה, כל תגובה תתקבל בברכה, תודה מעבדים AMD Dual Core X2 240 2.8Ghz AM2+/AM3 ¤361 לוחות אם Gigabyte GA-MA78GM-US2H ¤458 מארזים Antec NSK4480B (V2) 380W Mini ATX Tower Case Black ¤456 זיכרונות DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5Adata/Gskill/Geil HS ¤320 כוננים קשיחים Western Digital WD5000AAKS …

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by rozenasf24,

אני צריך מפרט טוב למחשב כולל מסך 19 למשחקים אבל בלי להגזים על כרטיס מסך. אני עובד בקיץ ויהיה לי 6000 ש"ח אז אני רוצה מחשב ב5500 מקסימום(כולל מסך) תודה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by nsigns,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX*1 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤839 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L *1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤489 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - RETAIL*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤582 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS*1 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤341 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK X18 SATA*1 אחריות: שנתיים מחיר: ¤165 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT *1 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤332 מארז: FOXCONN TLA570 CPU V-TUBE + 400W FSP PSU *1 אחריות: שנה. מחיר: ¤336 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMED…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Swed,

קיבלתי הצעת מחיר על המחשב דל 3010 שכולל i5 core 4 ג׳יגה זכרון 500 ג׳יגה ארד דיסק כרטיס מסך וקול מובנים ואחריות ל3 שנים של דל .. הסכום שקיבלתי זה 2500 שקל רציתי לדעת אם המחיר הזה שווה ביחס לתמורה של המחשב או שאפשר להרכיב בסכום הזה מחשב יותר טוב כמו כן יש לציין שהמחשב מיועד לילדה בגיל העשרה שאין צורך במשחקים כאלה ואחרים תודה ושבת שלום ..

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by Make_Party,

אני רוצה לקנות היום את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2660&scat=320&tcat= וזה עם 1G זיכרון לא 512 מה אתם אומרים על המחשב? ועם המחיר סביר?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. נקודות חשובות: מסך 17 1GB זכרון דיסק מינימום 80GB חנות אזור המרכז האם יש חיה כזו? אני מתקשה לבנות משהו כזה כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by hdbaam,

מה קורה נשמות טהורות שלי זקוק למפרט ב-2500 ש"ח, ללא מסך.. עם אפשרות חריגה ל-2700 גג.. תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אז לאחר שהתייעצתי בפורום לגבי המפרט עצמו, הגיעה ההתלבטות של מתי לבצע את הרכישה. מנסיונכם האם יש מבצעי סוף שנה שווים שאסור לפספס, או שדווקא עדיף לחכות לשנה החדשה ולרכוש אז? או שאולי בכלל אין חוקיות? תודה.

19. Started by Shoko,

מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by סער_שי,

זה היה חודש (+) מורט עצבים, אבל תיכף אגיע לנחלה... ביצוע הרכישה יעשה היום או מחר בבוקר. אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום, אבל יותר מכך לחברי הפורום הנאמנים והמסורים שסייעו לי בכל (רוב) השאלות וסייעו לי להתמצא בעולם הסבוך של המחשבים האישיים ומהם למדתי רבות, בתקווה שהגעתי למערכת מחשב מנצחת, אשר יחס המחיר\עלות שלה הוא האופטימלי עבורי. אז חברים יקרים - תודה רבה! אמשיך לבקר כמובן כדי להעביר את המידע שרכשתי כאן לאחרים אשר זקוקים לעצה או המלצה. וכמובן כדי לשאול עוד שאלות כי הנושא מרתק. המפרט: גולת הכותרת והיהלום שבכתר (מעבד): E6400 העריסה שתנענע אותו ל-OC מוצלח (לוח אם): GigaByte 965P DS3 ליווי ראוי (זכרונות): 2GB MUSHKIN 800MHZ 5-5-5-12 (התזמונים לא מלהיבים אותי ב…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. חשיבות למעבד חזק וללוח אם טוב

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. שלום! אשמח לקבל את עזרתכם במציאת מחשב נייד לדודה שלי, שיתאים בעיקר לעבודות משרדיות אבל גם לילדים שלה שמשחקים במחשב. התקציב לא בשמיים ואני לא יודע עד כמה אפשר להשיג את כל הדרישות, אבל שווה לנסות ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אך לא בהרבה יותר מזה.. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא כבדים במיוחד, לא חייבים לרוץ על הגדרות גבוהות בכלל. משחקים כמו WOW לדוגמא). * גודל המסך? 15.6 זה אופטימלי, אך אפשר גם קטן יותר * רזולוציית המסך? לא קריטי במיוחד, אבל שיספיק למשחקים של הילדים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם יהיה אפשר, עם עדיפות למקלדת מלאה כוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר להוציא ממחשב בתקציב * האם יש צ…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by vk,

מפרט ב4K למשחקים בלי ציוד היקפי או מסך.. עריכה: כולל OC

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  25. שלום, אם אתם יכולים בבקשה להציע לי מפרטים לגבי מחשב נייד או נייח המיועד בעיקר לתכנה SolidWorks ועוד כמה תכנות כבדות כולל הכל מהכל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.