עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מאוד מתלבט לגבי הרכיבים אם תוכלו לייעץ לי אני מאוד אשמח. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39208 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤261 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤131 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מ…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  2. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח אך הם כמו חלק מהתקציב לומר התקציב הוא 4200-4700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS, ASSASSIANS CREED, COD ומשחקים אחרים הרמת גרפיקה דומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם לקנות מסך בתקציב הזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  4. מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Shoko,

מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. דרישות : שיתאים להרצת קומפיילרים (מייקרוסופוט וכו'), MATLAB, וכמובן משחקים כמו FIFA , ומפה הרמה עולה: COD, ASSASINS CREED וכו'. שימו לב שהמסך קטן כי זאת דרישת ניידות שלי. קיבלתי שתי הצעות, אפשר (לשדרג\לשנות את המפרטים בגדול, אז אשמח לייעוץ מה יותר מתאים ומה כדאי לשנות, וכמובן האם הכרטיסי מסך האלה מספקים (לא מכיר כל כך), ו4 ג'יגה זיכרון זה בסדר(?): 1 DELL Vostro 3350 VM נייד מחשב NB-DELL 1 1 Mobile Intel® HM67 Express Chipset - 2 1 Intel Core i7-2620M (2.70GHz) - 3 1 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel - 4 1 500GB Serial ATA (7.200 Rpm) - 5 1 8X DVD+/-RW Drive - 6 1 8-in-1 Memory Card Reader - 7 1 34mm ExpressCard - 8 1 13.3in High Definition (1366X768) LED AntiGlare…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by yarin153,

אני לא יודע אם מה שאני מבקש מותר ואתם מוזמנים למחוק ונעול בכל זמן (רק תודיעו לי בפרטי את הסיבה המדויקת אני ישמח) בכל מקרה אני הולך על המחשב DELL INSPIRON N5110 ויש לי שני אופציות (לא אני משלם ולכן אל תציעו לי ברירות אחרות ) או שאני קונה מבאג - שהם "קצת קצת" יקרים יותר מכולם או שאני קונה מKSP - ששמו של השירות "המעולה" שלהם הולך לפניהם המחיר בKSP יותר זול בהרבה מהמחיר בבאג אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות מחברה כזאת שהאחריות שלה לא כזאת טובה ואם היא עדיין קונה מחשבים מחודשים ומוכרת כחדש אני חושב ללכת על באג אבל אולי דעת הקהל שונה היום לגבי KSP ואני טועה? רציתי לשמוע את דעתכם?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  9. מחפש מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח למטרות גלישה באינטרנט ומשחקים רצוי מסך גדול (15") ומערכת הפעלה win7 ראיתי בתפוז הצעה למחשב ACER דגם 5742 ב 1500 ש"ח http://www.getit.co.il/Prod/65305/ ובאייבורי ב 1470 ש"ח http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6505 קיים שוני במעבדים ( T4400 / P6200) , כמות הזיכרון וגודל הדיסק הקשיח בין ההצעות למרות שמספר הדגם 5742 זהה איזו הצעה מומלצת מבין השניים או לחפש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  10. שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by אליאור27,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עד 200 שח המפרטי הנוכחי שלי הוא: לוח אם:gigabyte ep43-ds3l מעבד :intel daul core 2 e8400 כרטיס מסך:nvidia ge9800 זיכרון:2GBX2 (לא זוכר איזו חברה נראה לי קינגסטון) וקירור למעבד (מאוורר) zalman ספק כוח: Antec Earthwatts EA-500 500W מארז:ANTEC SONATA 3 והנה טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  12. שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by shlomoaxe13,

שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

15. Started by swisaman,

אני מעוניין לשדרג את המפרט הנוכחי על מנת לקבל כמה שיותר FPS בגיימינג(BF3,MW3 וכו) המפרט העכשווי: AMD 955 3.2@3.8 with MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB RAM kingston 1333mhz SAPPIRE HD5850 SS 520W CM590 SAMSUNG 1TB F3 אני אישית חשבתי להוסיף עוד כרטיס לCF,ליקנות 8GB RAM וספק חדש.. מה דעתכם אני יכול לקבל עם התקציב הזה? :>

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. אהלן, אני גר בדירה קטנה וברצוני לקנות מחשב שיחובר למסך הטלוויזיה בסלון שישמש אותי כמחשב לשימוש כללי אך בעיקר לצפייה בסרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- ניתן להשתמש בכל התקציב אך רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- צפייה בסרטים, גם באיכות HD ושימושים כללים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. קניתי לפני כמה שנים בלי לבדוק ממש את המרכיבים, הנה המפרט: מעבד: intel core 2 duo 6300 1.86ghz, 1066, 2mb, 775 לוח אם: asus p5vd2-mx vp4m890 ddr2 זכרון שדרגתי ל- kingston 2gb דיסק קשיח: 80gb seagate 1tb samsung התקנתי עליו ווינדוס 7 לפני כשנה, למרות שבאתר של אסוס רשום שהלוח אם הזה לא תומך בווינדוס 7, אבל הוא עובד יחסית בסדר מאז. חשבתי להחליף את הלוח אם ולהוסיף כרטיס מסך, ולהשאיר את המעבד. האם יש טעם לעשות את זה? אם כן אז איזה לוח אם ואיזה כרטיס מסך (לשימוש יחסית בסיסי של צפייה בסרטים, שימוש בפוטושופ וסידור כמויות גדולות של מוזיקה)? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  19. אני מתעניין ברכישת Vostro v131, הדבר שמפריע לי בדגם שראיתי שנמכר בארץ הוא שבגלל סוללת 6 תאים יש בליטה מגוף המחשב. בפרסומים של dell בחו"ל רואים גם שהדגם יכול להמכר עם סוללת 4 תאים ובלי הבליטה. האם מישהו יודע אם מייבאים את הדגם הזה לארץ?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שקל. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. יש לי כבר כרטיס מסך (9500 GT עם 1 גיגה זיכרון) והארד דיסק (320 GB), אני לא צריך ציוד הקפי. במחשב אני צריך שיהיה 4 GB זיכרון. בנוסף אני צריך הרכבה של המחשב. תודה, לירון.

• 8 תגובות
    • 572 צפיות
  21. אני מחפש מפרט שיאפשר לי לשחק בנוחות בכמה מהמשחקים היותר חדשים בשוק לא צריך שום ציוד הקפי נוסף (רק צריך PCI SLOT חופשי בשביל להעביר את הכרטיס רשת אלחוטית שלי מהמחשב הנוכחי) אני יותר איש של מחשב יציב ומהיר מאשר גרפיקה הכי גבוהה שיש , אבל עדיין רוצה להנות מהמשחקים החדשים חשוב לי מחשב שיהיה יחסית שקט (נמצא בחדר שלי וקרוב למיטה) אני כנראה לא אעשה לו OC , אולי מלבד להריץ את nTune כמו כן אני מעדיף כרטיס מסך של Nvidia ולא ATI המסך כנראה יהיה T240 של Samsung כמו שאמרתי השאיפה היא בסביבות ה-4000 שקל , אבל אפשר לחרוג טיפה כלפי מעלה ... בלי מחירים מ-KSP בבקשה תודה

• 9 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by marmark,

שלוםל כולם התחדשתי במחשב נייד חדש, יש לי שאלה האם הקליטה של כרטיס הרשת האלחוטית המובנה בתוך המחשב חזק יותר מכרטיס אלחוטי חיצוני בחיבור USB.? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by wind22,

הי, אני בורה לחלוטין בכל הנוגע למפרטים וציוד, אשמח אם תוכלו לכתוב לי מפרט למחשב גרפיקה (שיחזיק פוטושופ, אילוסטרייטור אינדיזיין וכ'ו). התקציב מוגבל (עד 3500) אבל בכל זאת אשמח למחשב מהיר וחזק שאוכל לצפות גם בסרטים בצורה אפטימלית. (מסך אני לא צריכה וגם לא עכבר, מקלדת ורמקולים) תודה (חשבתי לפנות עם המפרט לksp' זה בסדר?)

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. בעבר שאלתי לגבי המלצה על מחשב נייד. השימוש העיקרי יהיה גרפיקה + אופיס. יש לציין שהגרפיקה לא ברמת "על" אלא גרפיקה בסיסית של שימוש בפוטושופ ואופיס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375878.0 עכשיו קיבלתי המלצה חדשה, שאמרו לי שהיא טובה בהרבה (קובץ מצורף) במחיר של 4154 שקלים אשמח לשמוע את דעתכם? תודה [br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 10:51:42 ותוספת:המחיר 4150 לפני מע"מ סה"כ המחיר 4800 האם ההפרש, משמעותי בשביל תוספת של 1000 שקלים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by GerberMan,

שלום לכולם! בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף קניתי לי מחשב חדש! המחשב יגיע שבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט: (המפרט הוא חיבור של כמה מפרטים שהציעו לי... תודות ל"YairZ"!!) מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz 3MB Cache s775 1066Mhz לוח אם - Gigabyte GA-P31-ES3G (775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066,PCI-E, HDAudio, GBL) זכרונות - Kingston ValueRam 2GB DDR II 800 כונן קשיח - WD Caviar 320GB 16MB 7200RPM SATA II כרטיס מסך - Gigabyte 9600GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX 10 HDTV 2xDVI PCI-e 2.0 צורב - LG GH22NS DVD EW x22 Black SATA מארז - Hec Compucase 6C28 Midi Tower No PSU ספק - HEC 500TD - TF PSU 500W הכל ביחד 2600 ש"ח וזהו...כמה דברים - דבר ראשון, מה אתם חושבים? דב…

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים