ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,346 דיונים בפורום זה
-
צריך מחשב ב-3K הכולל מסך (אם אפשר אז דק) שכולל צורב ומקלדת ועכבר. הוא אמור לשמש לאינטרנט אז צריך הארדיסק גדול יחסית (80 ג'יגה),שיהיה גם לסרטים וקצת למשחקים (לא כבדים במיוחד..) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שתבנו לי מחשב בשביל משחקים כמו NHL NBA 2006 וכו' (וגם בשביל העתיד המשחקים של 2007 ו2008 של NBA וכו')מחברת KSP הכתובת אתר שלהם היא www.ksp.co.il עם הדרישות הבאות : מעבד : של אינטל כפול ליבה אני מעדיף משהו חזק יותר מה805 כי אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות כדי לשחק משחקים כמו NHL 2006 ו2007 וכאלה משחקי ספורט ואני גם רוצה שהמחשב יהיה מהיר לוח אם : משהו טוב אני לא מבין במיוחד בזה אבל שיהיה לו כמה מקומות לכרטיסי זיכרון שאם אני ירצה להרחיב דיסק קשיח : 160 ג"ב SATA II כרטיס מסך : משהו טוב שיתאים ויתן לי איכות טובה במשחקי ספורט כמו NHL 2006,2007 וכו' זיכרון: יש לי בבית כבר שתי כרטיסי זיכרון 256 מ"ב כול אחד 533 מג"ץ בסך הכול 512 מ"ב אבל אם צריך עוד אז תחשיבו גם במחיר צורב …
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז אמרתם לי שתעזרו לי להרכיב מחשב.... אז אני צריך מחשב שיעבוד לי במשחקים ושירוץ מהר באינטרנט...משחקים כגון GTA san andress התקציב הוא 3000 שקל.. (לא כולל מסך) תודהה...!
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב היה 4000 שקל, כמעט כל הרכיבים האלה משומשים מחברים שלי זה הכל טיפה כללי אבל זה רכיבים טובים נראה לי (חדש)Pentium D 3.2Ghz (עם הנחת עובד של חבר) 1100 NForce 4 motherboard (משומש כמובן) 300 GeForce 7900GT * 2 (זה מחבר ששידרג ל7950 * 2 ונותן לנו את זה ממש בזול) 1600 DDR2 667 RAM 512MB * 4 (משומש גם כן ממישהו ששידרג ל1GB * 4) 500 צורב (חדש) DVD 200 WD SATAII 160GB 16MB (משומש חודש) 300 סך הכל אני די מרוצה... רק רציתי לוודא שאין במפרט שום דבר שיכול להפיל אותו, הקירור מעבד אם אני לא טועה הוא BigTyphoon שמגיע עם הלוח, יש לו בעיית רעש קלה אבל זה שום דבר שמברג וסבלנות לא יוכלו לסדר. המארז הוא הישן שלו, יש בו 2 מאווררים בצד ואחד על הספק (של Thermaltake 480 כמו שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז ככה, כבר פתחתי כמה נושאים על כך שאני רוצה לקנות מחשב ובסוף יצא שאני אחכה לקונרו (או שלא..?) .... וניסתי לעשות הדמייה כאילו שאני שם מחירים של קונרו עם הלוח והכל אבל יצא לי גם לשנות את דעתי מX1800XT לX1900XTX... והגעתי למחירים של 8500 ש"ח בקלות... התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח והשאלות שלי אליכם הם כאלה : עכשיו שראיתי כמה בערך יצא לי עם קונרו וכל הדברים שקשורים אליו , אני מתלבט אם בכלל קנות קונרו... נכון שהוא" שהוא הדבר הבא "במעבדים ,ויצאו 5 גרסאות שונות וככל הנראה אני יקנה את ההכי זולה ,ויש לה 2MB קאש האם זה ישנה לעומת הגרסאות השונות של ה4MB קאש?? האם זה שווה את המחיר? דבר שני הלוחות ,אין עדין הערכות למחירים של הלוחות?? ועכשיו הכ. מסך ,בוא נגיד שאני גיימר אבל לא משהו רציני…
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב אני רוצה שתרכיבו לי מפרט... הדברים החשובים... צורב DVD... מעבד:AMD דיסק קשיח: 80GB זיכרון :512MB ואני רוצה כרטיס מסך שאני יוכל לשחק משחקים...אני לא גיימר אני פשוט רוצה לשחק קצת מדי פעם.. לא איכפת לי אם רואים פה טוב.. או פה יותר טוב..העיקר שיעבדו לי המשחקים...ואני לא רוצה בגרפיקה הכי בדהימהה!! אפקטים וזה..ממש לא!! העיקר שהמשחקים יעבדו.. טוב אז הסכום הוא:2200 שקל!..ללא מסך.. מקווה שהבנתם אותי... ותודה רבה למי שעוזר... בייי
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
K8N51GMF 512MB DDR 400MHz WD 80GB 7200 8MB SATA NVIDIA 6150OQB+PEGx16 LGDVD-RW 1.44 ATX 400W USB 10/100 8CH IEEE1394,SATA2,RAID זהו בעיקרון....אני משתמש בו קצת למשחקים...וקצת לאינטרנט וזה.. איך הוא??? עריכה:: אני רוצה גם לשחק איתו משחקים..לא הרבה.. ואני לא גיימר אז אני רוצה שפשוט בזמן משחק הוא יעבוד לי חלק...ובלי תקיעות. כי אני לא משחק הרבה... תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
זה המפרט שהכנתי: כמה דגשים: -המפרט מבוסס על המחירים של KSP -המארז הוא משומש שאני קונה מחבר.. הוא כולל גם ספק כוח מאד שקט.. + שלט שאני מקבל במתנה (חוסך עוד עלויות!) -אין צורך בכרטיס מסך אחר, מכיוון שלוח אם הזה נבנה במיוחד עם כרטיס מסך שמיועד לHDTV והוא אפילו כולל חיבור קומפננט, בעתיד יש לי את האפשרות לשדרג. -אין לי צורך בכרטיס טלווזיה! זה השלט: אז מה דעתכם על המפרט? אני חושב שהצלחתי להגיע למחיר מאד מאד זול... ומנימליסטי.. עם DDR2 ובדיוק כל הצרכים שלי לHTPC.. הערות ועוד? אני גם צריך המלצה על קירור למעבד.. שקט.. שמתאים לגודל המארז וללוח אם.. ולא יותר מדיי יקר - עדיך בפחות מ200-150 שקל ושאלה אחרונה.. האם צפוייה ירידת מחירים גם ברכיבים שבהם הרכבתי את המחשב? מעבדי…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1205 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 - 627 Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB - 399 Patriot 1GB PDP DDR II 667 - 515 XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR - 1699 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU - 270 HEC 400TRT 20/24PIN - 295 סה"כ : 5010 ¤ מה אתם אומרים הכל פה מתאים אחד לשני? אני ממש רוצה כבר להזמין!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום. אני צריך להרכיב לאח שלי מחשב לעבודה משרדית. השימוש היחיד בו הוא מעוניין מלבד אינטרנט ואופיס הוא צפייה בסרטים. לכן אני צריך שתהיה במחשב יציאת S-Video. בגלל התקציב הנמוך חשבתי ללכת לכיוון של כרטיס מסך משולב בלוח האם, אבל לא מצאתי לוח אם עם כרטיס מסך משולב שיש לו יציאת S-Video. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבעיה הזו, ולעזור לי להרכיב מפרט, בעלות הנמוכה ביותר שניתן.
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי מעבד פ4 סוקט 478 2.4 גיגהרץ 533 MHZ פריסקוט אם זיכרון קינגסטון 512 333MHZ לוח אם אסוס ציפסט SIS ו5700FX קיצר חשבתי לשדרג במחשב השני שלי יש לוח אם שתומך במהירות FSB 800 וששמתי את המעבד הזה הגעתי איתו ל3.2 גיגהרץ אם עלייה של 3 מעלות והוא עבד חלק במשחקים עכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך וללוח שתומך ב800 MHZ FSB + ספק חדש שיחזיק את האוברקלוק טוב וכרטיס מסך כמובן אשמח להצעות את המאוורר אני יקנה אחר כך רק תנו הצעה לאחד כזה אבל זול אין צורך בביג טייפון ניראה לי ה1200 בלי המאוורר
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, בעיקרון אני שוקל לקנות מחשב בזמן הקרוב (יכול להמתין חודש חודשיים לעדכון מחירים) והייתי רוצה להתחיל להרגיש את השוק בצורה טובה יותר (אחרי משהו כמו 4 שנים שאני עוקב בצורה כללית) בעקרון אני מחפש מחשב בעל ביצועים שיספיקו למשחקים קיימים (יוצאים כיום) בעלי דרישות גבוההות, כל זה ללא OC מאחר ואני לא רוצה להכנס לתחום יותר מידי לעומק. בנוסף מאחר ואני מתכנן לעבוד במחשב עם matlab אני אצטרך זכרון של: 2 GB בתור תנאי הכרחי. נתחיל במפרט ל:1. מחשב כולל מסך LCD 17 ללא ציוד היקפי וכרטיס קול בסיסי. 2. מחשב ללא מסך (נשתמש ב crt החצי מת שלי) ללא ציוד היקפי. upgrade אפשר לותר על upgrading עתידי המחשב הנ"ל מתוכנן לתקופה של שנה - שנתיים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו אם זה שווה: מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AMD AM2 ATHLON 3200 64BIT שדרוג ל 3500 רק 99 ש"ח אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן אופטי צורב SONY/LG/N…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עבור: Triple-z אני מעוניין לדעת מה הדיל הכי טוב כרגע לרכישה של מחשב נייד בארה"ב (אפשר באינטרנט אם יש משלוחים להוואי) לשימושי אינטרנט, מוזיקה ווידאו (אחותי שם והיא רוצה נייד) התקציב רצוי פחות מ- 700 דולר. ראיתי באתר של דל שיש להם כל מיני מבצעים מעולים והיה דיל ממש טוב ב- 650 דולר אבל נראה לי שהוא נגמר. מה אתם אומרים על הסדרה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, רציתי לשדרג את המחשב שלי , אבל הגעתי להבנה שזה לא שווה , אז החלטתי למכור הכל וככה יהיה לי כבר מספיק כסף לחדש לגמרי (מקווה ...) אז אוקיי אם אפשר עזרה בהערכה לגבי החלקים של המחשב שלי בשוק היום , זה יהיה ממש טוב , תודה מראש. המפרט : מעבד --- Intel pentium 4 CPU 2.8ghz presscot - 800mhz לוח אם --- Asus P4P800 SE -intel 865PE + ICH5R , Dual channel DDR400 , Asus Hyper Path כרטיס מסך --- Asus ATI Radeon 9600XT זכרון --- 200mhz Samsung 256x2 DDR dual channel הארד דיסק --- תאמת לא יודע .. אבל 80gb :\ ספק --- משהו שעכשיו קניתי עלה 300 שקל, 400w זה כל מה שאני יודע בינתיים, אני אברר. מארז --- רגיל ... לא משהו מיוחד עם 4 מאווררים אני אעריך כל עזרה :] נ.ב, לגבי הספק והה…
-
- 9 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שעומד לקנות מחשב למשחקים ואינטרנט, התקציב הוא 4000 ומכיוון שאני לא מעודכן אני אשמח לקבל מפרטים מומלצים לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וסידירום. צורב DVD לבד בהחלט מספיק. אני יודע שצפוייה ירידת מחירים, אני לא ממש בטוח שהוא ירצה לחכות.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
אז הנה לכם, אני צריך מערכת בתקצוב מינימלי. תקציב: עד 2000, עדיף כמה שפחות דרישות: צריך לתפקד כמדיה סנטר, זה אומר להקליט מהטלוויזיה, לשדר לטלוויזיה וכו, זה גם אומר צורב די וי די ואחרון חביב זה אומר שזה צריך להיות שקט ולהראות סבבה לא אכפת לי חלקים ישנים או משומשים, העיקר שיעבוד יפה, אנא עזרו
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב בסביבות ה 5-6k שאמור לכלול מסך LCD19 ומדפסת, המחשב מיועד בעיקרון לילדים ביסודי כל שלא צריך משהו מפוצץ אלה סטאנדרטי עם כרטיס מסך בינוני כדי להריץ משחקים פשוטים יחסית כמו Fifa/GTA למינהם תודה מראש (עדיפות לחנות כגון KSP או אחרת באזור רשל"צ)
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה מחנות שאמינה עלי (קניתי אצלם בעבר, והייתי מרוצה מהשירות) לוח אם: ASUS P5LD2VM 945 מעבד: INTEL D805 זכרון: 2*512KB DDR2 667MHZ תוצרת SAMSUNG (סה"כ 1GB) כונן 1.44: TEAC דיסק קשיח: SATA2 160GB של WD עם 16MB 7200RPM כרטיס מסך: LEADTEK 6200 256MB מארז + ספק של HEC (לא נרשם הדגם) צורב DVD: תוצרת PHILIPS מהירות 16*48*16, DUAL LAYER (לא נרשם הדגם) קירור למעבד: ZALMAN COOLER (לא נרשם הדגם). המחיר 3700 במזומן, כולל הרכבה. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה על מסמכים, תיכנות קל ועבודה מתימטית כבדה (MATLAB ו MAPLE שייתכן שאצטרך בהמשך להוסיף עבורם עוד זיכרון). שאלותיי: 1) מה דעתכם הכללית על המפרט (נקודות חלשות?)? 2) מה דעתכם על המחיר? (ברור לי שקשה בלי דגמים מלאים של כל …
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=269 סתם לשימוש ביתי ולמשחקים של ילדים קטנים (ולמי שלא הבין ממש לא כבדים, משהו כמו גוגו מחפש את שלומפי ) תגידו מה אתם חושב...
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בפורום שמעתי רק דברים טובים על הפורום ומקווה להשתלב פה אני עוד מעט קונה מחשב חדש (בלי מסך בלי רמקולים , בלי כרטיס קול , צורב - כי כבר יש לי טובים אז לא צריך) אז הנה 4 מפרטים לבחירה שתאמת אני לא יודע מה משתלם יותר אני רוצה מחשב חזק למשחקים ולתוכנות גראפיקה כבדות ודרך אגב אני לא מבין בלוח אם וקירורים למיניהם אז מי שיכול לייעץ לי בקשר לקנית לוח אם טוב וקירור אני אודה לו מאוד! מפרט מס' 1 : Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box - 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH - 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL - 620 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII - 425 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 Sunbeam Samurai BLACK …
-
- 60 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, שימושים עיקריים , אינטרנט , אופיס , תוכנות מסרים מיידיים , ואולי קצת סרטים מידי פעם....מסך לפחות 15 ושיהיה בעל עיצוב יפה ותודה לכל המגיבים , מראש.
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מתעניין במפרט הראשון זה שהצעתם באתר אצלכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ השינוי שאני רוצה לעשות הוא להוזיל את הכרטיס מסך ל-600 ש"ח. אני צריך את המחשב למשחקים כגון: FIFA 2006 ,וייס סיטי,סאן אנדרס ועוד קצת משחקים כבדים יותר. בבקשה כתבו מה דעתכם על מפרט זה והציעו כרטיס מסך.
-
- 10 תגובות
- 586 צפיות
-