ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אז ככה , אין לי מושג אם זה חוקי פה או לא , אם לא , תנעלו . נתחיל , המחשב הינו חדש דנדש נקנה בחודש נובמבר 2010 ממש תינוק ! המפרט: לוח-אם : GigaByte X58A-UD3R זיכרונות: G-skill 2000MHz 6GB הארד דיסקים: Western Digital Black Edition 1TB x2 ב RAID . כרטיס גרפי : GeForce GTX470 ASUS מעבד: Intel Core i7 950 3.06GHz מארז: Thermaltake Element G מאוורר למעבד: Freezer 7.1 צורב: LG DVD-RW X22 אני פתוח להצעות :]
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
המפרט מיועד לביצוע OC ומיועד למשחקים כבדים המחשב יהיה עם מסך 22" אני יציג את המפרט שהרכבתי, אך אם אפשר לשנות דברים לטובה ולהוזיל במחיר או להעלות אז בכיף =] השקט של המחשב חשוב אבל לא ממש משמעותי לי אני פשוט רוצה ביצועים טובים.. זה המפרט : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤845 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 ZEROtherm BTF92 OC , יחידות 1 ¤225 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1426 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤449 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 FSP Everest 500W 6xSata 120mm Fan A.P…
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאמא שלי יש יומולדת והחלטנו לקנות לה מחשב שישרת אותה לצרכי אינטרנט ואופיס מידי פעם... (אין שום שימוש במשחקים ואין צורך במהירות היסטרית או רכיבי modding כלשהם) המחיר שאנחנו מקצים לעניין (ללא מסך) - 1500, ניתן לחרוג..בוא נהיה גמישים עד 2000... מסך נקנה לה LCD עדיין לא החלטנו עם 17 או 19.. תודה רבה לכולם על העזרה! נ.ב. מה שצריך בגדול - צורב DVD 512MB SOUND, GRAPHICS, LAN 10\100 ספק חשבתי לקחת ביחד עם המארז של Compucase יש להם את ה-HEC 300ART. הארד דיסק 80GB 8MB CACHE FLOPPY אם ניתן יהיה להכניס גם מקלדת+עכבר זה יהיה טוב (עם רמקולים נסתדר כבר).
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני בונה פרט לחבר, לעבודה משרדית בעיקר (תכנות ב-matlab, מערכות מידע גאוגרפיות ArcGIS ושימושים משרדיים טריוויאליים אחרים). ללא משחקים או צפיה בטלוויזיה. ללא ציוד היקפי. הרכבתי את המפרט (מבוסס על המומלצים) להלן ואני מבקש חוות דעתכם (האם יש צורך במרובע ליבות?) תודה מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪999 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 - מחיר: ₪323 מארז: Raidmax APEX 2x120mm FSP 350W כמות: 1 - מחיר: ₪271 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ₪414 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ₪343 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black B…
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מחשב מהאתר הקניות של וואלה, מסיבות אישיות רק משם. http://www.wallashops.co.il/ws/Cat.aspx?p=7-39 המחשב מיועד לשימוש ביתי (משחקים - לא משהו כבד ורציני, אינטרנט) ושיהיה משתלם ושיחזיק הרבה זמן. תקציב: לא מעל ל-2000. ועוד דבר אחד, אפשר להוסיף שידרוג אחד. מעדיף שזה יהיה כרטיס המסך (במידה ויש כרטיס מסך טוב כבר אז את הפריט החלש ביותר) [ללא ציוד היקפי] תודה רבה לכולם [=
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עד 5000 ש"ח לתכנות צפייה בסרטים וקצת משחקים. חשוב לי שזמן הסוללה יהיה שעתיים + וזהו בגדול.. חבר קנה את ה - HP Pavilion dv6-2130ej - איך הוא לדעתכם? תודה! שלומי.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רכשתי דיסק WD 3 טרה מהסדרה האדומה, אבל מסתבר ש-BIOS ישן לא יצליח לעשות שימוש במלוא נפח האחסון. אני זקוק למפרט ל-: 1. מארז - מקום ל-6 דיסקים לפחות. הרעש אינו שיקול כיוון שהמחשב ימוקם במרתף. 2. לוח אם - תמיכה בדיסקים של 3 טרה ומעלה הכרחי (UEFI?) 3. ספק כח - חסכוני, אבל שיוכל להחזיק 4 דיסקים לפחות. 4. זכרונות - המחשב יריץ Windows server 2012 64 bit. נראה לי ש-4 גיגה יספיקו. 5. כרטיס מסך OB. 6. - דיסקים - אין צורך בשלב זה. לסיכום, משהו מינימלי שלא אמור לעבוד קשה מדי, אבל שיעשה את העבודה בצורה חסכונית כיוון שצפוי לעבוד 24/7. תקציב - כמה שפחות.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 גג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, מוזיקה ועוד כל מיני שטויות תכאלה זה מחשב לילדה בת 13 א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לא משהו מיוחד ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לא הבנתי.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במ…
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אז ככה חוץ מזה שהמחשב לעבודה משרדית (VISTA, OFFICE) יש לי כמה דרישות נוספות: אני צריך שהוא יוכל להריץ סרטים ב-HD 1080 רצוי מבוסס אינטל יציאת SVIDIO ו-HDMI לא כולל עכבר ומקלדת מארז כמה שיותר קומפקטי כרטיס מסך לא אכפת לי אונ-בורד שאלה נוספת: בכסף הזה ולמטרה שלי מה יותר משתלם מבחינת תמורה למחיר, מבוסס אינטל או AMD?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
הדרישות העיקריות הן 4 ג'יגה של זיכרון פנימי, כרטיס מסך יעודי מסדרות firegl או quadro fx ודיסק קשיח גדול כמה שניתן (אם ניתן לעשות מערך רייד במסגרת התקציב אז מה טוב). בתודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי אנשים , אני בדיוק לפני קניית מחשב נייד ורציתי לשאול אתכם כאן , על איזה מהחלקים של המחשב אני צריכה לשים דגש , זאת אומרת עדיף כרטיס מסך טוב של ATI RADEON או שגם כרטיס מובנה של INTREL HD יהיה בסדר ? או שהדבר תלוי בכלל בזיכרון של המחשב והכל , יעני 2GB יספיקו להרצה טובה של CS4 נגיד ? מחכה לתגובות . [ :
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מעוניין לשמוע הצעות לשיפורים, זהו שדרוג של המחשב הקיים. אני אקנה בהמשך את Dell 2408WFP, רק אני מחכה שהקושחה החדשה תגיע לארץ. אני גם מודע שיצאו בסביבות ינואר מעבדי Core i7, אני לא יודע אם כדאי לחכות. אם יש הצעות לשיפורים אז חשוב לי שהמוצרים האחרים יהיו רק של DFI, G.Skill, OCZ, Silverstone, PCP&C. אני מזמין את הכל מנעה מחשבים ביום ראשון. למה מנעה? כי יש לי שם הנחות משמעותיות ויש להם שירות טוב. DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS, יחידות 1 ₪750 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3324 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 , יחידות 1 ₪480 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=263 Silverstone KUBLAI SST-KL03B BLACK No PSU, יחידות 1 ₪720…
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה עם הרכבת המפרט המחשב הינו בעיקר לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט), צפייה בסרטים ומוסיקה. ומעט משחקים, קידודים ועריכת גרפיקה. צרכים מיוחדים: נפח אכסון גבוהה - סביבות 500GB חיבור איכותי לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים אפשרות שדרוג נוחה והכי חשוב: שקט, שקט ושקט בנוסף אני מחפש מסך, 19-22Inc. לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה. תקציב: סביבות 4500 ש"ח המחשב אמור להחזיק לשימושים הנ"ל משהו כמו 3 שנים (כמובן אם שידרוגים קלים במידת הצורך) אז מה אתם אומרים?? תודה רבה, ניר
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לאבא שלי מפרט לעבודה בתקציב יחסית סימלי, היום הוא נמצא עם מחשב שכבר לא מתאים לעבודה שלו ויש צורך להתעדכן (P4 3.0 512mb ddr400). ציודי היקפי - לא נראה לי שנקנה, יש מסך19 אינץ NEC 92VM. שימוש - המחשב צריך להריץ ישומים קלים (Office, Mail , Explorer ) על WinXp או ויסטה, ולהריץ מעט פוטושופ והרבה מאוד VectorWorks שזאת תוכנת קאד. זה עיקר השימוש. שקט - לא ממש חשוב אבל שלא ישמע כמו אוטובוס, עדיף שקט יחסית אבל לא על חשבון דברים אחרים. OC - אם לא יעשו בחנות מראש אני לא מעוניין בOC. דברים נוספים : מעבד - העדפה לאינטל אפילו שזה לא משהו קריטי. לוח אם - של חברות ידועות בלבד, Asus GigaByte ועוד, לא לוחות לא מוכרים... כרטיס גרפי - מעדיף כרטיס גרפי לא משול…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
CPU: INTEL CORE 2 DUO E6300 2MB FSB 1066MHZ M.BOARD: GIGABYTE GA-965P-DS3 965P FSB 1066MHZ CASE: JNC FRONT USB 500W FLOPPY: NO MEMORY: DIGMA DDR2 1GB (512X2) 800MHZ DUAL CL5 HARDS DISK: HDD W.D / SAMSUNG 160GB SATA II 8MB CD-ROM: NO DVD: DVDRW NEC/LG x16 DUAL LAYER VGA CARD: LEADTEK GEFORCE 7300GS 256MB SOUNDS CARD: REALTEK ON BOARD 7.1 CHANNEL + S/PDIF MODEM: WINSIS KEYBOARD + MOUSE OPTICAL MULTIMEDIA: WINSIS SPEAKERS 400W NETWORK CARD: MARWELL ON BOARD GIGABIT 1000/100/10 MBS האם עדיך על או מפרט דומה עם לוח אם INTEL 965LT CPU: INTEL CORE 2 DUO E6300 2MB FSB 1066MHZ MATHERBOARD: INTEL DP965LT INTEL 965P FSB 1066MHZ CASE: JNC 500WATT USB FRONT FLOPPY: NO MEMORY: DIGMA OR…
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפרמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת פחות או יותר ממצה. דרוש מפרט בסביבות ה3,000(עדיף פחות מיותר כמובן) המיועד לשימושים כללים(סרטים/סדרות/אופיס) ומשחקים. זו תהיה עמדה חדשה לחלוטין ולכן יש צורך ב-הכל. החל מהמארז ותכולתו ועד למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. לא מתוכנן שום OC ושום נעליים תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
התקנתי עליו מערכת XP אין לי דרייברים בשבילו ואני רואה תמונה רק על חלק מהמסך כי הרזולוציה תקועה על 800X600 ואין אפשרות להעלות בנוסף יש לי כרטיס רשת compaq netelligent 10 100 PC CARD שגם אותו אני לא מצליח להפעיל אם אפשר עזרה .... תודה עריכה : הצלחתי להגדיל את התמונה רק צריך להפעיל את החיבור לרשת
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של HTPC בכי מינימלי שאפשר...שלא יעלה על 1000 שקל אם אפשרי אבל לא רק שמות של חלקים אלא גם איפה אני יכול לקונת כזה דבר
-
- 9 תגובות
- 598 צפיות
-
-
Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 ASUS P5W DH Deluxe 1690 G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB 5-5-5-15 550 HITACHI 160GB SATA2 8MB 7200RPM 420 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 GIGABYTE 3D AURORA 600 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 THERMALTAKE BIGTYPHOON 255 סה"כ: ¤ 6392.3 אני רוצה שיהיה לי לוח טוב מאוד כדי שעוד שנה כשיצה קוטוספילד יהיה לי לוח מתאים בגלל זה בחרתי לו כזה לא משתלם אבל חוץ מזה מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מפרט עד 2800 לא כולל מסך והרדיסק. והמלצה אם ללכת על amd או intel .
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ביום רביעי (20.6) התקציב שלי הוא 5000 שקל יש אפשרות לתוספת של 100 150 שקל אבל לא יותר אוקי אז ככה אני צריך מחשב למשחקים גלישה באינטרנט וסרטים אני צריך שהמחשב יהיה מחנות קרובה לחיפה ואני לא מתכנן OC אני רוצה שהמחשב יריץ את המשחקים half life ברמה ממוצעת heroes of might and magic 5 ו black and white 2 כמובן שעוד הרבה אבל זה בעקרון המשחקים הבסיסיים שאני חייב שהוא יריץ חלק ובלי בעיות אוקי אני לא יודע אם צריך להגיד אבל יש לי מסך samsung 931c והרזולוציה שלו 1280x1024 ואני לא צריך צורב אז הנה מפרט שבניתי: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 5600 DualCore BOX AM256DCB ¤ 1129 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 471 1 מארזים NZXT Trin…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני כבר שנתיים מנסה ליבנות לי מיפרט מישתלם מבחינת מחיר ושיכלול את כל הדברים הבאים: איכות=אמינות. ביצועים ביחס למחיר. יוקרה פאר ואלגנטיות. ~~~~~~~~~~~~~~~ אז ככה זה מה שאני מתכנן ליקנות בשבועות הקרובים וחשוב שהכל יהיה כלול כלומר:חומרה ציוד הקפי ומסך. מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 גוף קירור - Thermaltake Big Typhoon לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe/ASUS P5B Deluxe זיכרונות - 2G של GSKILL/OCZ/CORSAIR דיסק קשיח - Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD Seagate 250GB 7200 rpm 16MB Buffer NCQ S-ATA II HDD כרטיס מסך - Radeon X1900GT X800GTO2 ציוד הקפי: מסך - SAMSUNG 19" 960BF 4MS עכבר - Logitech G5 מקלדת - Microsoft 4000 Natural Ergonomic או מקלדת +…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-