עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by marmark,

שלוםל כולם התחדשתי במחשב נייד חדש, יש לי שאלה האם הקליטה של כרטיס הרשת האלחוטית המובנה בתוך המחשב חזק יותר מכרטיס אלחוטי חיצוני בחיבור USB.? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. אהלן! למזלי התנתקתי מהכבלים וכל מה שנותר הוא מחשב שישדר לי שידורי אינטרנט למסך טלוויזיה. אז אנא עיזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה והזרמת וידאו למסך טלוויזיה 38' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. סליחה ששיגעת אותכם התקציב : 4500 למטרות עריכה בתוכנות גרפיקה/וידאו כבדות כגון: adobe after effects , adobe premiere pro , adobe photshop , cinema 4D מפרט 1: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX מחיר: ¤1728 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤498 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤444 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 HDCP Retail מחיר: ¤153 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤129 סה''כ : 4007 ¤ וההערות של הממליץ: מעבד חזק מאוד ומתאים בול לשימושים…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by kamal_,

איזה מהכרטיסים עדיף ? 1. Wi-Fi 802.11b/g/n Wireless 1390 2. Intel PRO/Wireless 4965AGN (802.11a/g/ Draft n) **** בכרטיס מסך רציתי לדעת עד כמה היתרון של NVIDIA Quadro NVS 135M/256MB Trubo Memory (128MB & 128MB shared) עם מסך WXGA+ (1440 X 900 רזולוציה) UltraSharpTM יורגש על פני הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory עם המסך WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM . תודה !

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by SAM1990,

שלום לכולם .... קודם כל אני חדש פה ... ואני רוצה לקנות מחשב חדש ... אז בחרתי לעצמי חומרה ואמרתי לשאול אם זה כידאי או לא .. ?! ואת המחירים ביררתי ואני יגיד כמה זה יעלה לי בסוף הנושא ... טוב נתחיל קודם כל ... במעבד המעבד CORE 2 DUE - E6750 לוח אם יש 2 ואני לא יודע במה לבחור ומה הכי טוב ... הראשון זה אינטל מקורי P35 שזה בא עם המעבד .. והשני MSI P35 זיכרון OCZ PLT CL4 עם גוף קירור DDR2 800MHz 2048MB ויש גם קינג סתון אותו דבר שגם אני מתבלבל בניהם כרטיס מסך 1024MB של Nvidia GeForce 8500GT (( זיכרון מלא מהכרטיס )) .. ומארז Hec Compucase CI-6A21 הכולל ספק קוח של חברת HEC של 500W המחיר : 3200 ש"ח אז מה דעתכם ?! זה בסדר או לא ? אתם מעדיפים לי לקנות משו אחר או שאנ…

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by noam77,

שלום לכולם, אני יודע שעדיף טאבלט/אייפד ללימודים, אבל חבר שואל על מחשב שיכול להתאים לצרכים של לימודים, מצד אחד לכתיבה, סיכומים ותרגולים ומהצד השני שימוש רגיל כמחשב. יש מחשב נייד איכותי וקומפקטי שיש לו מערכת ייעודית למחברת ללימודים (למשל כמו של סמסונג ואפל)? אני מחפש מהירות כתיבה בהתאם וכו', אין לי בעיה שיהיה מחשב בלי מערכת כתיבה ייעודית העיקר שיהיה איכותי (אם אתם מכירים תוכנה אשמח לשמוע). אין תקציב מוגדר מראש כרגע. תודה רבה לכל מי שמנסה לסייע!

7. נדרש מחשב לצרכי אופיס , אינטרנט ומעט , אבל באמת מעט משחקים. יש כבר מסך וכוננים. קיבלתי שני מפרטים למחשבים : 1. הצעה על סך 1470 ש"ח הכוללת: לוח GIGABYTE 478. מעבד סלרון 2.66GHZ , S478 זיכרון 256MB DDR 400 כרטיס מסך FX5200 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD 2. הצעה על סך 1580 ש"ח הכוללת: לוח ASROCK S775 עם כרטיס מסך מובנה בו. מעבד סלרון 2.66GHZ , S775 זיכרון 512MB DDR 400 מארז +ספק 500W דיסק 80GB של WD תוספת של 240 ש"ח לכרטיס מסך FX5200 תוספת של 150 ש"ח למעבד פנטיום 2.66GHZ דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.5k בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.5K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by rollcage,

מטרות המחשב: גלישה משחקים ברמה מקסימלית לתקציב

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשני דברים עיקריים: 1) פיתוח - גם תוכנה, גם הרצת עם אינטנסיביות עיבוד גבוהה (כלי CAD למיניהם). 2) משחקים - התכנון הוא לא להריץ משחקי אקשן כשכל האפשרויות על מקסימום, אלא יותר לכיוון WoW. (מישהו רואה צורך לציין גם גלישה באינטרנט? ). בהתחשב בדרישות, מעבד Core 2 Duo הוא כנראה הכיוון (יש המלצות אחרות?) ו-4 ג'יגה זיכרון (אני מאמין שאני אחכה שבועיים-שלושה עד שאני אקנה לפטופ ואז ווינדוס 7 ייתן לי לנצל את כל הזיכרון. גם ויסטה וגם XP 64 עושים לי הרגשה רעה). יש לציין שהאפשרות הראשונה תתקיים בעיקר בעבודה והאפשרות השנייה בעיקר בבית. חשבתי אולי ללכת על לפטופ עם מסך קטן יחסית ובבית לשים מסך נוסף (ומקלדת נורמלית), אבל סרטים אני בטוח ארצה לראות על…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך.... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, טלויזיה, קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מעוניין גם לרכוש מסך 23"=24" עם תמיכה בFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Warped,

אהלן, לפני כמה ימים נעזרתי בכם בשביל לבנות מפרט לשדרוג. בסוף הוחלט שהמחשב שלי יעבור הלאה ואני אקנה את שאר הרכיבים ולא רק מה שצריך לשדרוג. בכל מקרה, הנה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לעזרה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 מאוורר למעבד - ??? ABIT IP35-E או Gigabyte P35 DS3L DDR2 2048MB 800MHZ CL4 של OCZ או G.Skill BFG 8800GT הארדיסק אני מעביר מהמחשב הקיים LG DVD Rom x16 Black CORSAIR 450VX Thermaltake Sorprano אשמח לכל הצעה.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by QASHOA,

יש לי נייד של HP DV5 בערב שהאזור שקט אני שומיע מין רעש כמו ריצוץ כזה אזור הרעש זה בצד שאיפא שמחברים את כבל ההזנה לנייד וזה מפריע לי זה מין רעש של גלגל שהלאגר שלו גמור ולפעמים זה הופך לריצוצים ולתקופות קצרות זה נעלם וחוזר האם זו תקלה? מישהוא נתקל בבעיה כזו?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by lordtiki,

שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות Office רגילות, הרבה אינטרנט ותכני HD - מחשב ביתי פשוט שירוץ טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן …

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. אהלן חברים, מחפש לשדרג קצת את הסוס עבודה שלי, סך הכל מחזיק יופי אך מראה סימני עייפות לאחרונה... המפרט הקיים: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 כוננים קשיחים, 320 ו500 ג"ב שנייהם של WD כרטיס מסך ATI Redeon HD 4800 4 ג"ב זיכרון וספק 400W של HEC השימוש העיקרי זאת תוכנת עריכת וידאו AVID, וכל המסביב, אינרנט, סרטים ומשחקים מידי פעם (אני לא גיימר כבד). עכשיו יש שאלה של כדאיות, אם בכלל כדאי להשקיע או שהמערכת כבר ישנה מידי בשביל המאמץ, במידה וכן אני מחפש לא להוציא יותר מ1000 שקל, אפשר לחרוג ב200 שקל בערך אם זה משהו קיצוני ששווה את ההשקעה. אם חסרים עוד פרטים אני אשמח לתת, תודה מראש, איתי.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by melquiades,

שלום אנשים נחמדים. אני רוצה להחליף את המחשב שלי. יש לי מסך ואני רוצה להביא מחשב חזק בתקציב של עד 2000, 2300 שקלים גג. התוכנות שיושבות עליו כבדות, כמו ויז'ואל סטודיו 2008, פרוטולס LE + קיובייס 4 (משמש להקלטות ביתיות), ופוטושופ ואילוסטרייטור. אני לא גיימר - מקסימום ספיידר סוליטייר. ההארד דיסק צריך להיות מפלצתי. אשמח אם תזרקו לי טיפ, תודה וביי מלקיאדס

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. http://hwzone.co.il/specslist/view/77 לפי מה שהמליצו לי .. יש משהו יותר טוב במחיר הזה אם כן תציעו ואשמח לדעת למה...

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by hugo123,

להרכבת מחשב חדש, גיבשתי פחות או יותר רשימת קניה כאשר דיסקים קשיחים וכונן DVD יש לי כבר. המחשב נועד לשמש ב: 1. עריכת סרטים ותמונות ממצלמה (פוטושופ וקריאטיב סוויט של אדובי) (40% מהעבודה) 2. עבודה משרדית Office 2007, אינטרנט, תכנת ניהול משרד, ניהול אתר ברשת (30%). 3. עריכת מוסיקה (ברמה בסיסית+עם אדובי אודישן) (15%) 4. משחקים (ברמה בינונית-) (15%) חשוב לי שקט, ואמינות חומרה הכי שאפשר, התחברות לגאדג'טים וגיבויים עם דיסק חיצוני ב-eSATA, ו- 1394 . אז הנה שלד המפרט, ואשמח לכל הערה: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333MHz FSB 6MB Cache קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 PRO לוח אם Abit IP35-PRO Intel Socket 775, eSATA, 1394, ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB …

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  20. שימוש: OFFICE, קצת משחקים לנער לפעמים (לא כבדים), צפייה בטלויזיה דרך כרטיס TV והרבה גלישה. תקציב לפי הפירוט הבא: בצד ימין המחיר האפשרויות: P43-DS3L - 475 P43-DS3 - 560 הכולל בנוסף TPM + 1394 + 4 PCI ההפרש הכספי=85 ש"ח מעבד: E7200-530 E8400-780 ההפרש הכספי=250 ש"ח, שזה די הרבה. ספק כח כנראה SEASONIC 430W 350 ש"ח או ANTEC מארז - מבקש המלצה על מארז טוב ואיכותי עד 300 ש"ח (אני חושב ללכת על אחד מדגמי HEC או ANTEC) זיכרון : יש לי 2GB של ADATA. מהמחשב הישן: דיסק SATA WD 200GB, צורב DVD, מסך סמסונג LCD 931BF

21. שלום לכולם, אני מרכיב מחשב לקרובי משפחה (כבר פתחתי טופיק בנושא אבל עכשיו הדרישות מדוייקות ומגובשות יותר) ואני צריך לקבל המלצה למפרט מחשב שנועד בעיקר למשחקים בתקציב מקסימלי של 3500 ¤ החלקים שצריכים להיות כלולים במפרט : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון (2GB) כונן קשיח (של WD בנפח 250GB) כ.מסך כ.קול צורב DVD (עדיף LG) סט אלחוטי (מקלדת+עכבר, עדיפות ל- Logitech) רמקולים 2.1 (של חברה מוכרת Creative \ Logitech \ Altec Lansing \ Bose וכו) ראוטר (כנראה אני ילך על Linksys WRT54G) תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 598 צפיות
  22. שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by idooved,

שלום לכולם אני מעוניין לבנות מחשב בתקציב של בין 2700-3000 ש"ח-לא כולל מסך למטרות אינטרנט,סרטים,מוזיקה ומשחקים(לא משחק ברמה הגבוהה ביותר אבל שיהיה סביר) חשוב לי שיעבוד מהר,שיהיה חזק ושיחזיק לאורך זמן כרגע יש לי מסך 19 של סמסונג אם זה משנה לכרטיס מסך.. אם אפשר חוות דעת למפרט הבא: מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX כרטיס מסך PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL דיסק קשיח HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב DVD LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA זיכרון KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT סט מקלדת ועכבר MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUS…

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  24. היי אני צריך המלצה למפרט בשביל חבר, בתקציב של 3500-4000 ש"ח (לנסות להתקרב ל-3500) בערך לצורכי עבודה בפוטושופ בעיקר. דרוש גם מסך בגודל 24". לא יהיה אוברקלוק ולא צריך לכלול כונן לדיסקים. אם אני לא טועה, הגרסאות האחרונות של פוטושופ יכולות לנצל את כוח העיבוד של כרטיס המסך. אם זה מספיק משמעותי אז אולי יש לכלול כרטיס מסך טוב יותר על חשבון התפשרות במעבד (אלא אם כן, כמובן, התחליף לא יפיק ביצועים טובים יותר- במקרה כזה, יספיק כרטיס מסך מובנה). תודה רבה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מחשב נייד לפי המפרט הנ"ל: 1. מה התקציב? עד 5000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (קזו'אל), צפיה בסרטים, 3. גודל המסך? החל מ - 15.4'' 4. משקל רצוי? לא צריך להיות קל במיוחד. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. סוללה סטנדרטית תספיק. 6. יציאות מיוחדות? תקשורת: BT, Wireless, Eth, USB צריך גם מצלמת אינטרנט מובנית. אני לא מעונין במצלמה חיצונית. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 160G. 9. צורב DVD כן. שיתמוך גם ב - Double layer 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא. אבל שזו תהיה חברה מוכרת ולא מותג אנונימי. 8. אחריות לפחות לשנתיים. רצוי 3. הערה: אני מתניי…

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.