עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eli_kats,

מחפש מחשב נייד טוב בעיקר למטלות משרדיות הדגשים שלי הם בעיקר לאורך חיי סוללה ארוכים במיוחד וחשוב לי מאוד שיהיה לו כונן אופטי (שבדרך כלל לא מצאתי במחשבי NETBOOK)

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by avipeso1,

אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  3. Started by shmini8,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

4. שלום לכולם, מבקש מפרט למחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, קצת גיימינג באיכות טובה והרבה מוזיקה. חשוב מאוד השקט - המחשב יוצב בסלון, ואחרי המחשב האחרון שפשוט חפר לי את המוח עם הרעש שלו (מחשב אייבורי המסחרי של פעם) אני פשוט חייב שקט. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים, מוזיקה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי שאני משתמש בו כל הזמן. אימיול, תוכנות סרטים, סרטים און ליין, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד …

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. שלום לכולם ידידה שלי רוצה לקנות מחשב נייד של חברת dell אז רציתי לשאול אם המחשבים שנתתי לה הם טובים, היא בקשה ממני לבחור לה את המחשב הכי טוב של החברה בסביבות ה4500 שקלים. היא רוצה רק מחשב נייד של dell והשימוש שלה במחשב הוא לעבודות ולאינטרנט ואולי גם למעט משחקים והיא רוצה שהוא יהיה טוב גם בעוד שלוש או ארבע שנים. אלו המחשבים מה אתם אומרים? והאם יש מחשבים יותר טובים של חברת dell באותו הסכום או בפחות? תודה. http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?productid=3335 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16160

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. Started by rotem27,

שלום לכולם , מבקש את עזרת המבינים, ברצוני לשדרג את המחשב שלי למעבד, וכ.מסך, שיכולים להוציא 60fps במשחקי מחשב כמו : MAFIA 2 , GTA IV. עזרתכם בשדרוג. המפרט שלי : Intel Dual Core E5500 2.8GHz Asus דגם P5G41C-M LX Western Digital 320GB SATA2 7200RPM Ceon 2048MB (2GB) DDR2 800MHz Intel® GMA X4500 On Board ידוע לי שצריך לקחת בחשבון התאמה של המעבד ללוח , ולשדרג את הספק כוח שאני כבר הזמנתי 600W , עזרתכם : איזה מעבד ואיזה כ.מסך מינימאלים מבחינת עלות , יתאימו למחשב שלי ויכולים לתת לי FPS60 במשחקים.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by ShayCh,

חבר שלי טס לארצות הברית וביקשתי שיחזור עם מחשב נייד תקציב: 600$ אין מצב לחריגה. שימושים: לימודים פתיחת קבצי rar סרטים ואם אפשר במחיר הזה אז גם משחקים (כרטיס מסך כמו M310). חברות מועדפות: Asus ,Hp (חשבתי גם על Mac מה אתם אומרים?). זיכרון: 4GB אפשר גם יותר. הארד דיסק: 500GB או 320GB עדיף 7200Rpm. מערכת הפעלה רצויה: win 7 (לא באמת משנה). צבע המחשב הרצוי: שחול , כסוף , כחול . עדיף גודל מסך 15.6 עם יציאת Hdmi ואולי גם יציאה אופטית. מעדיף שלא יהיה עם חיי בטרייה קצרים מידי. בנוסף האם יהיה אפשר להשתמש בביטוח גם בארץ? תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by aviad13,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5…

10. מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by Shoko,

מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by אליאור27,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עד 200 שח המפרטי הנוכחי שלי הוא: לוח אם:gigabyte ep43-ds3l מעבד :intel daul core 2 e8400 כרטיס מסך:nvidia ge9800 זיכרון:2GBX2 (לא זוכר איזו חברה נראה לי קינגסטון) וקירור למעבד (מאוורר) zalman ספק כוח: Antec Earthwatts EA-500 500W מארז:ANTEC SONATA 3 והנה טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by yarin153,

אני לא יודע אם מה שאני מבקש מותר ואתם מוזמנים למחוק ונעול בכל זמן (רק תודיעו לי בפרטי את הסיבה המדויקת אני ישמח) בכל מקרה אני הולך על המחשב DELL INSPIRON N5110 ויש לי שני אופציות (לא אני משלם ולכן אל תציעו לי ברירות אחרות ) או שאני קונה מבאג - שהם "קצת קצת" יקרים יותר מכולם או שאני קונה מKSP - ששמו של השירות "המעולה" שלהם הולך לפניהם המחיר בKSP יותר זול בהרבה מהמחיר בבאג אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות מחברה כזאת שהאחריות שלה לא כזאת טובה ואם היא עדיין קונה מחשבים מחודשים ומוכרת כחדש אני חושב ללכת על באג אבל אולי דעת הקהל שונה היום לגבי KSP ואני טועה? רציתי לשמוע את דעתכם?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  14. מחפש מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח למטרות גלישה באינטרנט ומשחקים רצוי מסך גדול (15") ומערכת הפעלה win7 ראיתי בתפוז הצעה למחשב ACER דגם 5742 ב 1500 ש"ח http://www.getit.co.il/Prod/65305/ ובאייבורי ב 1470 ש"ח http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6505 קיים שוני במעבדים ( T4400 / P6200) , כמות הזיכרון וגודל הדיסק הקשיח בין ההצעות למרות שמספר הדגם 5742 זהה איזו הצעה מומלצת מבין השניים או לחפש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  15. שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל‏ [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שלום לכולם, צריך את העזרה שלכם בבחירה נכונה של נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים ויכול להיות שבעתיד עבודה עם תוכנות גראפיקה * גודל המסך? בין 14 ל 15 * משקל רצוי? סביבות 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI כו) HDMI ו USB * בלוטות? ללא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 400+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by shlomoaxe13,

שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורכי העסק, אימי תעבוד על המחשב מהבית. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משמעותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) FI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500+ * כונן CD/DVD? צורב? CD במידה ויש אפשרות גם DVD אבל לא הכרחי. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל במקום 1 , לאחר מכן HP תודה רבה רבה ליאור עוצמה- דודי שמש וחשמל

19. שלום אני מחפשת לשדרג למחשב נייד חדש. בתקציב של 4 או חמש אלף. (בישראל) מטרת המחשב: משחקים קלים (דוטא, דיאבלו וכולי) ועיצוב דו מימדי ותלת מימדי (פוטושופ אילוסטריטור, RHINO). כמו כן, המחשב ינשא ללימודים ולכן עדיף שיהיה קל ככל האפשר. העדפה ל numpad ו bluetooth. מעבר לזה, אני באמת לא מבינה מספיק במחשבים כדי לדעת מה כדאי או לא. לכן פתוחה להמלצות. (סוגי כוננים וכולי) תודה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by fatalico,

אז העניין הוא כזה. אני קונה מחשב חדש, יש לי 4500 שקל או טיפה יותר (אולי 4800 ככה אבל לא יותר). בניתי מפרט אבל אני ממש לא סגור בעניין. אני רוצה לקנות ב KSP כי זאת החנות היחידה שמוכרת בירושלים. אין לי כוונות לאוברקלוקינג רציני אולי של 10% או משהו כזה. Intel P4 3.2 GHz s-775 2m cache 64 bit 1360 Asus P5GD1 (915p) S-775 (PCI-E) 615 2X 512 mb Kingston 400 MHz CL3 600 GigaByte Gforce 6600 256 MB (Bulk) 660 Western Digital 80 GB Sata 340 ThermalTake Soprano VB1000BWS 460 HEC 475 Watts 420 Building 190 …

21. http://img135.echo.cx/img135/7009/comp9kq.jpg איפה ניתן לשנות להוסיף לחתוך להוסיף וכמובן שהמטרה של כל השינויים הנוספים יהיו לשנות לכרטיס מסך x850 xt וכמובן האם בכלל שווה להוסיף את הכסף הנוסף לכרטיס מסך ? ??? האם לשנות לוח אם? קיצור הצעותכם יתקבלו בברכה עריכה:: מטרות המחשב יהיו למשחקים ולא מתוכנן שום אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  22. הי לכם הגעתי לפה עקב המלצת חבר אבל מודה שלא מכיר את הפלטפורמה הזאת ככ טוב. מעוניין לרכוש מחשב מKSP ותוהה אם יוכל לענות לצרכי שהם עריכת וידאו ב4K 8BIT בדוינצ'י ריזולב מבלי יותר מידי אפקטים מעבר לתיקנו צבע. המפרט של המחשב ששמתי עליו עין הוא: כרטיס המסך MSI GTX 1650 מעבד: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 X לוח אם: MSI B550M PRO-VDH AM4, AMD B550, DDR4- זכרון: Transcend 16GB 2666Mhz DDR4 CL19 כונן: Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III ספק כוח: (Antec Atom B550 12cm (Retail מארז: Antec NX100 ATX Mid Tower לפי מה שיצא לי לברר המפרט המשודרג אמור …

23. Started by royymmm,

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 1000 למחשב מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): לעבודה משרדית בעיקר מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? שיהיה דיי מקום ולא יתקע .. הערות: שיבוא עם מסך 24 אינץ לפחות

24. שלום רב חברים! זקוק למחשב נייד לצורך עריכת וידאו.. תקציב של עד 10. הבנתי שמחשב כמו msi M16 עושה את העבודה בצורה מעולה.. הוא באמת יספיק? כמו כן, ההבדל בין כ. מסך 3050 ל3060 משמעותי? שווה להוסיף 250$?

25. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של 4000 שקל בלי כרטיס מסך, בלי מסך וסלי ציוד נלוה כגון: מקלדת, עכבר (בקשר לעכבר עם תוכלו להציע לי משהו טוב למשחקים לא אלחוטי בערך ב250 שקל ככה אני אודה לכם מאוד) ,רמקולים,מסך. אני גם רוצה שהמחשב הזה יהיה די חדיש כלמר שבעוד שנתיים בערך או יותר אני אוכל לשים את הטכנולוגייה שהיה בעוד שנתיים... אולי זה בלתי אפשר אבל שאני אוכל להגדיל זכרון או מעבד CUAD שעכשיו הם עולים איזה 6000 שקל בעתיד הם ירדו אני מאמין ואלי אני אוכל לשדרג... OK בקשר לכרטיס מסך יש לי בנתיים GEFORCE 7600GT 256MB, אני מעדיף לחכות שירדו המחירים ולקנות כרטיס משהו טוב... יש בעיה עם האבק זה נכנס תוך כמה חודשים לתוך המאווררים וזה גם למאוורר של המעבד וזה מעלה את הטמפרטורה של המעבד וה…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים