ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב: גלישה משחקים ברמה מקסימלית לתקציב
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשני דברים עיקריים: 1) פיתוח - גם תוכנה, גם הרצת עם אינטנסיביות עיבוד גבוהה (כלי CAD למיניהם). 2) משחקים - התכנון הוא לא להריץ משחקי אקשן כשכל האפשרויות על מקסימום, אלא יותר לכיוון WoW. (מישהו רואה צורך לציין גם גלישה באינטרנט? ). בהתחשב בדרישות, מעבד Core 2 Duo הוא כנראה הכיוון (יש המלצות אחרות?) ו-4 ג'יגה זיכרון (אני מאמין שאני אחכה שבועיים-שלושה עד שאני אקנה לפטופ ואז ווינדוס 7 ייתן לי לנצל את כל הזיכרון. גם ויסטה וגם XP 64 עושים לי הרגשה רעה). יש לציין שהאפשרות הראשונה תתקיים בעיקר בעבודה והאפשרות השנייה בעיקר בבית. חשבתי אולי ללכת על לפטופ עם מסך קטן יחסית ובבית לשים מסך נוסף (ומקלדת נורמלית), אבל סרטים אני בטוח ארצה לראות על…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים נעזרתי בכם בשביל לבנות מפרט לשדרוג. בסוף הוחלט שהמחשב שלי יעבור הלאה ואני אקנה את שאר הרכיבים ולא רק מה שצריך לשדרוג. בכל מקרה, הנה המפרט שחשבתי עליו, אשמח לעזרה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 מאוורר למעבד - ??? ABIT IP35-E או Gigabyte P35 DS3L DDR2 2048MB 800MHZ CL4 של OCZ או G.Skill BFG 8800GT הארדיסק אני מעביר מהמחשב הקיים LG DVD Rom x16 Black CORSAIR 450VX Thermaltake Sorprano אשמח לכל הצעה.
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
היי, כפי שרשמתי בנושא , אני מעוניין במספר דגמים ואשמח להערות / הצעות , המחיר המקסימלי הוא 1000$ , בחריגה של 100$ , חשוב שהמסך יהיה 16'' ומעלה , לגיימינג , אני מתכוון לשחק עליו ולא רק חצי שעה /שעה. לימודים ,מאמין כי המחשבים שקישרתי יישרתו את נושא הלימודים ללא בעיה , אל המחשבים שחשבתי עליהם עד כה : * http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111&st=gaming%20laptop&cp=1&lp=3 כאן המסך גדול והנייד שוקל משהו כמו 4.40... והרזולוציה לא ממש סדירה.. אשמח לעוד הערות. * http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+P…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות Office רגילות, הרבה אינטרנט ותכני HD - מחשב ביתי פשוט שירוץ טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 נמצא בחדר שינה. 6. האם מתוכנן …
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים נחמדים. אני רוצה להחליף את המחשב שלי. יש לי מסך ואני רוצה להביא מחשב חזק בתקציב של עד 2000, 2300 שקלים גג. התוכנות שיושבות עליו כבדות, כמו ויז'ואל סטודיו 2008, פרוטולס LE + קיובייס 4 (משמש להקלטות ביתיות), ופוטושופ ואילוסטרייטור. אני לא גיימר - מקסימום ספיידר סוליטייר. ההארד דיסק צריך להיות מפלצתי. אשמח אם תזרקו לי טיפ, תודה וביי מלקיאדס
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/specslist/view/77 לפי מה שהמליצו לי .. יש משהו יותר טוב במחיר הזה אם כן תציעו ואשמח לדעת למה...
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב לקרובי משפחה (כבר פתחתי טופיק בנושא אבל עכשיו הדרישות מדוייקות ומגובשות יותר) ואני צריך לקבל המלצה למפרט מחשב שנועד בעיקר למשחקים בתקציב מקסימלי של 3500 ¤ החלקים שצריכים להיות כלולים במפרט : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון (2GB) כונן קשיח (של WD בנפח 250GB) כ.מסך כ.קול צורב DVD (עדיף LG) סט אלחוטי (מקלדת+עכבר, עדיפות ל- Logitech) רמקולים 2.1 (של חברה מוכרת Creative \ Logitech \ Altec Lansing \ Bose וכו) ראוטר (כנראה אני ילך על Linksys WRT54G) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש בפורום, התרשמתי לטובה מהמקצועיות שמפגינים פה חברי הפורום בכל הנוגע להרכבת מפרטי מחשב. הייתי רוצה לשמוע כמה חוות דעת על המפרט שאני אתן פה, אני מעוניין לרכוש מערכת מחשוב חדשה ואני דיי נעול על הרכיבים. המערכת מיועדת לאוברקלוק, ומשחקים כבדים ברזולוציות גבוהות. אם למישהו יש עצה טובה יותר לגבי רכיב מסויים אני מעוניין לשמוע. תודה... מעבד : Intel Core I7 920 2.66ghz 8mb chache קירור למעבד : Thermalfight Ultra-120A 1366 לוח אם : DFI LANPARTY JR X58 T3eH6 זכרונות : OCZ Platinum Tri Channel Kit 3x2gb 1600MHZ CL7 כונן קשיח : Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SARA II 16MB Chach כ.מסך : BFG GeForce GTX 275 896MB ספק כח : Thetmaltake ToughPower 650W או SeaSonic Sil…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
איזה מבין השילובים הבאים יניב את הביצועים הגבוהים ביותר בגיימינג לאורך זמן? I5 2500 + HD 6950 2GB + 8GB RAM I3 2120 + HD 7850 + 8GB RAM אשמח לתשובה מכם, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא מצאתי באתרי היצרנים את גודל הנקודה של 15.4 1200*800 האם יש איזה טבלה או טיפ איך לחשב את זה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 4200 (כולל הרכבת המחשב). לא amd אני חייב שזה יהיה פנטיום. המחשב מיועד למשחקים בינוני+ ,אינטרנט, קצת פוטושופ. אני לא צורך ציוד היקפי, גם לא מסך. בבקשה תרשמו איפה בניתם את המפרט. תודה, אביב
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי 2 דברים שאני רוצה מראש שיהיה במחשב מעבד:Core i7 980X 3.33Ghz, s1366 12MB intel כרטיס מסך:GeForce 9800 GX2 אני אני צריך את העזרה שלכם לבנות את המחשב אני אשמח לקבל חוות דעת מכם על הכרטיס מסך והמעבד תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם ( אני חדש בפורום) אני רוצה המלצה למחשב שהתקציב המקסימלי- עד 2200 בלי תוספת של שקל מעל לתקציב. השימושים הצפויים: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים כגון: PES2011 & MOH יש לי מסך 23" של סמסונג (חדש) מתכוון להוסיף ציוד היקפי נוסף שלא קשור לתקציב (מקלדת, עכבר, רמקולים סופר פשוטים (יש קולנוע ביתי) ודיסק חיצוני) אין צורך בכונן דיסקטים המחשב יהיה בחדר שלי.... אז צריך הוא יהיה שקט ברמה של 7 מתוך 10. אוברקלוק? לא יודע.... ואין צורך במערכת הפעלה חנות ספציפית? מכיר את KSP חשוב: הצעתי פה בסיס של מחשב (עם כרטיס מסך די חזק) אני מתכוון עוד שנתיים שלוש לשדרג ל i5/i7 בגלל זה לקחתי את הלוח של גיגה-בייט, כמו כן שמתי 2 גיגה זכרון( גם ישודרגו בעתיד) המטרה: מחשב לפי ההגבלות שרשומות מ…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אני רוצה שתיתנו לי חוות דעת על המחשב שאני קונה מKSP ב3800 שקל * המחשב הוא לא! לאקולבורקינג ** הוא מיועד למשחקים פשוטים כמו משחקי ספורט כמו NHL 2006 ומשחקים פשוטים אחרים כמו משחקי אסרטגיה זה המפרט : מעבדים : ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדים : ?AMD ABIT KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות : DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים : Western Digital 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך : eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ספק : Enermax Liberty ELT500AWT 500W מחיר : 3800 שקל *נ.ב כמה דברים שאתם צריכים לדעת על המחשב הוא שאני לא קונה מקלדת מסך עכבר וצורב אני…
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
רק לוח האם הלך. המעבד i5 הזיכרון ddr3 והכרטיס המסך עדין תקינים התושבת למרבה הצער היא 1655 ורק באיבורי מצאתי דגם אומלל שתומך בה. הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם ושנה טובה!!! אני מחפשת מחשב נייד - מטרתו תהיה להחליף את המחשב הנייח שיש לי בבית כלומר, אינטרנט אופיס וקצת פוטושופ... התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח... יש לכם איזשהו דגם שאתם ממליצים עליו? או חברה מסוימת שכדאי לי להתמקד בה? תודה רבה ושוב חג שמח ושנה טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על המחשב יד שניה הבא: ASUS K7V + AMD Athlon 700MHz + SDR-SDRAM 128MB + 3Dfx Voodoo3 AGP + PCI Ethernet + CD-ROM X52 + W.D. 10GB HDD המחשב מיועד להריץ תוכנה משרדית אחת כ-10 שעות בשבוע. דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום זה דחוף לפני קניה אני צריך זכרונות DDR2 עד 1800 ש"ח הלוח יהיה אוINFINITY DFI או ASUS P5W-DH Deluxe לבנתיים אני הולך על אלה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב אשר מיועד רק לפוטושופ.ולהדפסה מפוטושופ! אני צריך רק מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך/או מובנה בלוח אם לא יודע... המחשב עובד עם תמונות בגודל של 1 גיגה. ושלח תמונות באותם גדלים להדפסה. אני צריך שהמחשב היה כמה שיותר מהיר בשליחה להדפסה.זאת אומרת בעיקר זכרון כמה שיותר מהיר... גם בעבודה בפוטושופ זה בעקר הזכרון...
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מפרט שיריץ משחקים חדשים על גרפיקה גבוהה יחסית. התקציב הוא 4K אפשר לחרוג מעט, הוא כולל גם ציוד הקפי וגם מסך 20 אינץ'. חשוב נורא שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. תןדה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לפטופ, כפי שכתוב בכותרת, בגודל מסך 14" בערך, בתקציב של עד 3,500 ש"ח, לצורכי חיבור לטלויזיה לסרטים (HDMI), גלישה באינטרנט ועבודה על מסמכים בבית/בבתי קפה. בעבר קניתי מחשב DELL ומאוד הייתי מרוצה מהשירות שלהם בארץ, אז חשבתי אולי להישאר איתם גם הפעם. אבל לא חובה, אם למישהו יש הצעה טובה על מחשב אחר. המון תודה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-