ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,386 דיונים בפורום זה
-
רציתי לראות את התגובות לת'ארד של THE GREY MATTER אבל ראיתי שלא התפתח כלום אז: אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן וזול מאוד תקציב עד 1500 ש"ח שוורד יעבוד בו טוב זהו זה מה שאני מחפש תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס מסך SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 המידות שלו הם: 277 ממ אורך 104 ממ רוחב ו-35 ממ גובה את הכרטיס הזה חשבתי לשים במחשב הזה: [TABLE=width: 705] [TR] [TD=align: right]מעבד אינטל[/TD] [TD=align: right]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מאוורר למעבד[/TD] [TD=align: right]Scythe Shuriken Rev. B CPU Cooler[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=align: right]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זכרונות[/TD] [TD=align: right]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: righ…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורם המתאים ואם לא, בבקשה תכוונו אותי. אני מעוניין למכור את המחשב שלי עקב שדרוג שעשיתי, רכיבים אלה מגיעים בתוך מארז, אולם ללא הארד דיסק , כונן דיסקטים וללא ציוד היקפי. הרכיבים שלמכירה הם בעצם לוח אם, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך, צורב ומארז: CPU Type: Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard: Intel Winnipeg D845WN (6 PCI, 1 AGP * 4, 3 DIMM, Audio, USB*2) with Chipset - Intel Brookdale i845 Memory: SamSung 256 MB (PC133 SDRAM) Video Adapter: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (64 MB) SONY CD-RW CRX230E 52x/32x/52x מארז של E-STAR. כל הרכיבים במצב מצויין. המחשב אצלי כבר שנה בערך, אני מוכר אותו כדי לעשות שדרוג למחשב טוב יותר בשביל משחקים חדשים. המחשב שאני מו…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1407/1379[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש בעיקר להורדה וקידוד סרטים ובקידוד אני מתכוון להמרת סרטים מפורמטים שונים ל-DVD או להפך ובגלל זה אני לא יודע איזה מעבד או כרטיס מסך הוא הכי מתאים למטרות אלו. גם כן אני צריך מסך LCD. - אני לא צריך כ. קול או מערכת רמקולים 5.1 מערכת של 2.1 תספיק. - אני צריך כמה כוננים קשיחים אחד למערכת ההפעלה ואחד או שניים נוספים (הכי גדול במחיר הכי סביר). - מארז באיכות טובה ועיצוב יפה (צבע שחור). - ספק טוב של חברה ידועה שיספיק למערכת הנתונה עם התחשבות לשדרוג עתידי של חלקים כמו כ. מסך או הוספת כ. קשיחים. - שני צורבי DVD רצוי שיהיו SATA (צבע שחור) אחד לפחות שיהיה טוב מאוד בקריאת דיסקים לא רק בצריבה. - המקלדת והעכבר שיהיו אלחוטיים עם עיצוב יפה (צבע …
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב GIGABYTE W566N וברצוני להגדיל את הכונן הקשיח שלו. אני רק רוצה לוודא שזה אפשרי.. אני יכול לקנות ב-ZAP כל כונן 2.5 ולשים לבד?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום. אשמח להמלצה למחשב נייד ללימודי הנדסת אלקטרוניקה (י”ג - י”ד) תקציב - בין 4 ל-5K שימוש - תכנות אלקטרוני quartus, mu ציוד היקפי - עכבר (אלחוטי), תיק (מן הסתם - לא בהכרח בתוך התקציב). גודל - לא חשוב, אבל לא כבד מדי, כי יינשא מדי יום בתיק אין צורך במערכת הפעלה אין העדפה לחנות ספציפית - אבל השאיפה היא לקנות במהלך שבוע הבא עם מבצעי black friday, ואולי אף באילת המחשב יחובר בבית למסך שולחני, אבל אפשר להכניס בתקציב גם מסך מגע - או לוח שרטוט, שיאפשר שרטוטים בזמן שיעור, זה יוסיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד כשהעבודה העיקרית היא עיצוב אינטראקטיב. פלאש, פוטושופ אילוסטרייטור וגם אפטר ו3D MAX. אני חדש מאוד בתחום רק סיימתי את הלימודים ושקלתי לקנות macbook ולא בגלל שכל המעצבים מתלהבים ממנו אלא יותר כי אני רוצה להתנסות בעבודה איתו כי הרבה משרדים עובדים בסביבת MAC. בכל אופן אני מניח שהוא גם יכול לתת לי תמורה למה שאני מחפש כי בכל מקרה את רוב העבודה אני יעשה על הנייח. העניין הוא שאני מתלבט נורא אם לקנות MAC רק בשביל שיהיה לי ניסיון עליו כאשר אני יכול לקנות באותו מחיר מחשב מבוסס INTEL הרבה יותר חזק ויעיל. אשמח להארות בנושא ולהמלצות על דגמים מסויימים. התקציב הוא הוא כ-5500 ש"ח עם חריגה ל-6000 (זה גם המחיר של המק בוק הכי זול בארץ) ואני מעדיף קנייה מהארץ. …
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את ה IBM T30 שלי לחשמל קודם כל לפעמים רק הוא מציג לי שהוא טוען את הבטריה וזה נפסק לאחר דקות ספורות , כאשר אני מעלה את המחשב כך רשום לי : 0190 : Crittical low battery error ואז הוא מתכבה , מה הפתרון בבקשה אנשים !!!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי מחשב נייד של טושיבה satellite l505-141. בעיקר בזמן שאני משחק אני מרגיש שהמחשב מתחמם נורא ואז הוא פשוט נכבה. אלו הטמפרטורות שלו כשהוא עכשיו סתם פועל ומונח על שולחן (כמה דקות לפני הוא הונח על מיטה אם זה משנה לערכי המקסימום...) http://img407.imageshack.us/img407/8968/tempze.jpg יש משהו שניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב הישן מת - ואני נתפסתי לא מעודכן במוצרים הנוכחיים בשוק. צריך מעבד - לוח אם - זכרונות, ואולי גם דיסק קשיח ומארז. ספק יש, ולוח אם צריך שיתמוך בחיבורים ישנים של כוננים קשיחים - לא הsata. (קוראים לזה ide לא?) צריך 3 חיבורים, אז 2 לפחות על הלוח אם... רצוי לוח אם עם חיבורים למקלדת ועכבר גם - ולא רק usb... שימושי המחשב הם עבודה משרדית, ואינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
1. המחשב : FUJISIEMENS דגם: AMILO D6500 , פנטיום3, מהירות - 1G 2. במחשב ב"חריץ הרחבה" מותקן כרגע זיכרון של 64MBIT (ביחד עם 128M על הבורד-> 192M ) . ברצוני להרחיב למקסימום - 256MBIT . ?. השאלות:- האם ההרחבה (פי4 ) תורגש בגלישה באינטרנט ?. - איפה ניתן להשיג כרטיסון זיכרון ?.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - כמה שהכי יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי בעיקר אינטרנט ותוכנות קלות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4.…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב משומש לנובו T61 האחריות שלי על הסוללה היא עד יוני הסוללה של 6 תאים מחזיקה לי בין שעתיים לשעתיים וחצי האם זהו זמן קצר ביחס לסוללה והדגם(אם אני לא טועה בנתוני יצרן רשום 3 וחצי אבל השאלה כמה בפועל) במידה וכן יש איזהו שהוא כיסוי לאחריות? מה אני אמור לאגיד להם כדי שהם יחליפו לי סוללה?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
הרחבה: מתכוון לבנות מחשב ללקוח, שיריץ חלונות 7, שימושי אינטרנט/אופיס, משחקי אינטרנט פשוטים שלא יאתגרו את כרטיס המסך, ללא OC, חשוב שיסחוב עומס של מספר ישומים פתוחים במקביל אבל לא מדובר על עריכת וידאו או גרפיקה ברמה גבוהה. מתכוון להשתמש ב-4G זכרון. ההתלבטות כרגע היא עקרונית. על איזו פלטפורמה כדאי כיום ללכת: אינטל 775 (החל ב-E5400 ועד E8400 או אפילו Q) אינטל 1156 (I3/I5) AMD X3 תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לקראת עונת ה-Starcraft2 וה-CIV V הבאה עלינו לטובה, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי. המפרט כרגע הוא: Intel® Core2 Quad CPU Q6600 2.40GHz Gigabyte GA-P35-DS3L WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII Corsair PC2-5300 667MHz DDR2 1024MB *2 SAPPHIRE READON X1950 PRO 256MB PCI-E ANTEC SONATA III 500W אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש יותר בסביבות ה850 ש"ח (שמעתי ש-Radeon HD 5770 1GB הוא בחירה טובה בסכום הזה, זה נכון?) בנוסף אני רוצה לקנות HD חדש בערך ב-500 שקל, בנפח של 1TB עד 1.5TB בנוסף אני רוצה להרחיב את הזיכרון בעוד 2GB נוספים (לא בטוח בדיוק כמה זה אמור לעלות, האם עלולה להיות בעיית תאימות לזיכרון הקיים וכו'). הערה: מוצרים הקיימים בחנויות באיזור חיפה יתקבלו יותר בברכה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
כשאני סוגר את המסך בלי לכבות את המחשב.ואז פותח אותו ,אין שום תצוגה במסך ואז אני חייב לכבות את המחשב ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז, ניכנסת לפעולה תוכנת השיחזור של לנובו,מה יכולה להיות הבעיה? ניגמרה לי שנת האחריות ולפני כחודש החלפתי לבד את המאוורר ,יש למשהו רעיון מה לעשות?? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מחפש מחשב עם חלקים טובים ואמינים עם כרטיס מסך סביר ( מחשב בעיקרון לא מיועד למשחקים )כולל מסך 17" LCD +ציוד היקפי בתקציב עד 4500 ש"ח. אודה אם המפרט יהיה מחנות מאזור הרצליה והסביבה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ חדש שישמש אותי גם למשחקים, ראיתי את שני הדגמים האלה שנראים די דומים אחד לשני מבחינת המפרט ובתקציב שמתאים לי, אבל יש לי ניסיון רע עם לפטופים למשחקים, הנוכחי שלי אחרי עשר דקות של משחק מתחמם והביצועים נופלים בצורה משמעותית. האם יש למישהו את אחד מהדגמים הנ"ל ויכול לדווח אם אפשר לשחק עליהם בצורה יציבה לאורך זמן או לא? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912272 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912793 (או דגם אחר מאותה סידרה - 7559)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, איזה בנאדם ביקש ממני מפרט של איזה 4000 ש"ח, אבל אני מכיר קצת את הבן שלו, והוא די משוגע במחשב.. כלומר, הוא אוהב לעשות הרבה שטויות במחשב, להתקין פול תוכנות חינמיות כאלה וכו', גם בלי שהוא יודע כ"כ מה בדיוק הוא עושה (כמוני בתחילת הדרך בערך..) אז חשבתי על מפרט שיכול להתאים לו (ככל הנראה הוא גם יתקין ויסטה, ויתקין משחקים חדשים...) וחרגתי קצת מהתקציב, איפה לדעתכם אפשר לצמצם?? אם אפשר בלי לגעת במעבד, כרטיס מסך, דיסק קשיח וצורב?? כלומר, איפה כן אפשר לצמצם בזכרונות, ובלוח אם??? וככה על הדרך איך המפרט לדעתכם??? מעבד:Intel Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם: ASUS P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות : Kingston DDR II 667 1GB + Kingston DDR II …
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים המחשב (בן הרק שנתיים) שבק חיים באמצע העבודה עליו. מדובר על מחשב acer aspire 5700g i5 שלחתי אותו למעבדה ובמעבדה אמרו שנשרף הספק של הלוח אם (לא הספק כוח של המחשב) ומה שאפשר לעשות הוא או להחליף את כל הלוח (1700 שח) או להלחים רק את הספק מחדש (800 שח), עכשיו הם לא הסכימו לקחת שום אחריות על התיקון גם לא לשעה אחרי התיקון. הטכנאי שלהם אמר שהוא מציע לא לעשות את התיקון ולא להחליף את הלוח כי הם לא נותנים על זה שום אחריות ודברים יכולים להשתבש. מצד שני אין לי כרגע 3000 שח +- לבזבז על מחשב חדש שאני לא אתבאס ממנו.. האם באמת זה כל כך מסוכן להחליף את הספק הזה ? או את הלוח ? הייתי מאוד מרוצה מהמחשב שלי ולאחר בדיקה אותו מחשב רק חדש היום עולה 2900 ש"ח מה את…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3600 לא יודע אם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים כגון GTA AC CSS וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? א 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של…
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-