עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by חיים רביבו,

מחשב לגיימינג ולעריכת מוזיקה כתחביב... בלי רמקולים. כולל מסך LCD שטוח דק, מקלדת ועכבר. תודה מראש ליאור.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Surgeon13,

השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש מקום לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD, עבודה מאומצת על תוכנות עריכת מוזיקה, תכנות. אולי משחקים בעתיד לאחר צירוף כרטיס מסך. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase , eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין…

3. שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מחפש מחשב ללא מסך וללא כוננים(CDRW,CDR -מעביר ישנים) להרצת הרבה תוכנות במקביל. אבל גם משהו שלא יבאס אם אני אריץ איזה משחק פה ושם. יכול להיות גם AMD וגם INTEL . תודה.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II Zotac 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E (אני מעדיף NVIDIA) SAMSUNG 2253BW 22'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen *בנוסף יהיו מחוברים למחשב כרטיס רשת אלחוטי PCI ושני צורבים ועוד הארדיסק שכבר יש לי אותם המחשב מיועד למשחקים וסרטים (וברור שגם אנטרנט) בטוח שאחרי זמן מה כשהמערכת תחשב לא מספיק חזקה אני אעשה O.C משמעותי למעבד ולזכרונות וגם לכרטיס מסך. ;D אשמח אם תתנו חוות דעת, הערות ואפילו שיפורים והמלצה למארז וספק כח מתאים. ;D (לא משנה היופי החיצוני של המארז אם זה…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני רוצה בבקשה מפרט למחשב לא כולל מסך ולא כולל צורב עם AMD ליבה כפולה המחשב מיועד למשחקים. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב ככה אני צריך בשביל חבר מפרט שלך 3000 שקל,אולי אם יעזור ממש בביצעוים אז אם חריגה של איזה 200... בלי מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים טוב ככה,המחשב הוא מחשב לבניית מוזיקה,קיו בייס ראזון וזה,רצוי אם כרטיס קול אחר ולא זה שבא אם הלוח אם ג'יגה,120-160 [לא משנה כול כך] זכרון 512...בערך... כרטיס מסך לאדע, בבקשה תעזרו

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by avielq5w,

עוד שבועיים אני באילת וחשבתי לקנות מחשב נורמאלי סוף סוף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרות לחרוג לכיוון ה7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי :משחקים, שימוש בייתי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אולי יהיה פוטושופ פה ושם ותיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 16 תגובות
    • 7.6k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD, קיים כרטיס מסך MSI RTX 2080 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? יש מצב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מג…

12. שלום, קיבלתי מ-TMS מפרט למחשב שמיועד לגיימינג ועריכת וידיאו. המפרט המקורי ניתן לי ע"י בן אדם שמבין במחשבים, ו-TMS התאימו לי את המפרט לפי החלקים שיש להם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בתור עורך וידיאו אני משתמש בתוכנת AVID בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון GTA, assassin's creed ועוד משחקים "כבדים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…

14. Started by godis,

שלום חברים, הלנובו YOGA 3 14 שלי מתחיל להתעייף קצת. אני רוצה לקנות מחשב חדש עכשיו כשיש הרבה מבצעים, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מחשב חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ניתן לחרוג אם יש משהו משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות ארדואינו, קצת פוטושופ וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 1000 יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. תכני HD עם כרטיס קול מובנה גם בשביל ה-5.1, וכמובן בשביל כל הסטודיו, שיהיה מהיר ויעיל עם הקיובייס וכל אלה... א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, CUBASE5 נראה לי התוכנה הכי כבדה שתיהיה.. אבל לא יודע, יהיה הרבה מולטי טאסקים, אני מתלבט עדיין בין WIN7 32 לבין 64 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן בצורה…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by H.I.V,

שלום לאחר שבועיים של התלבטויות בקשר לקניית מחשב ואחרי שאתם עזרתם לי קניתי את המחשב החדש והוא כבר אצלי סתכלו במפרט שלי ותגידו לי מה דעתכם תודה רבה על כל העזרה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 13245ron,

64 bit 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 כולל מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? בסביבות 22-24 אינץ' כזה שתומך בטכנולוגיית תלת מימד (ניראה לי של ATI ) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל על ההגדרות הגבוהות ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש, הרכבתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1396 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪47 לוח אם: Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: Fractal Design Define R4 - White כמות: 1 - מחיר: ₪559 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪279 זיכרון: Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 2 - מחיר: ₪390 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 כמות: 1 - מחיר: ₪889 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ElishaBar,

שלום אנשים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3K ש"ח. מה שאני צריך מהמחשב זה ככה- גיימינג בינוני- כבד, תכני HD, עבודה משרדית. חבר עזר לי ובנה לי מפרט שנראה לי מעולה, ואשמח לקבל עליו חוות דעת- 1. מה התקציב המקסימאלי? .3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני- כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד- כל הסידרה,…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shlomoreuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קצה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). האקינטוש אם אפשר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, משחקי פעולה קצה בחיבור למסך 4K -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  21. Started by Kyo,

היי, אני חדש פה... ואמרו לי שזהו פורום טוב מאוד להצעות ומחירים וכל הדברים הכלולים במחשבים ומפרטים... אז, החלטתי לבקש פה עזרה... אני לא יודע עוד איך הדיונים אצלכם עובדים אבל אני מבקש משהו אחד... אל תריבו על מה המפרט יותר טוב... אני רוצה לבנות לי מחשב למשחקים - לא כולל עכבר מקלדת מסך ורמקולים... בתקציב של 4400 שקל... יש לי מפרט ראשוני שבניתי בKSP והייתי רוצה דעה עליו... Athlon 64 3000+ (S-754)- מעבד GIGABYTE K8NS (s754)- לוח אם DDR 400 512MB A-DATA - זכרון RAM Hitachi(IBM) 80GB SATA - דיסק קשיח PINE XFX FX5900XT 128MB - כרטיס מסך - יש לי פה קצת בעיה ואני מתלבט בין רדאון 9600 256 מגה FLOPPY Teac/SONY 1.44 - צריך הסבר ? DVD Recorders NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 - …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה אבל היא נובעת מהתעקשות של אבא שלי לקנות לאמא שלו (סבתא שלי) מחשב נייד. סבתא שלי מן הסתם תחבר את המחשב הנייד לחשמל כל הזמן ואני יודע שזה הורס את הסוללה של הנייד תוך כמה שבועות (לפחות זה מה שקרה עם הנייד הישן שלי). אני יודע שהפתרון האידיאלי היה תחנת עגינה אבל זו לא בדיוק אופציה כי כל הרעיון הוא שהיא תוכל להעביר את המחשב מהשולחן לספה למיטה וחוזר חלילה. האם יש איזשהו פתרון לבעיה מלבד לנסות ולשכנע אותה שללא תטעין את הנייד בכל נקודת חשמל שהיא מזהה? אני אשמח לתשובות שליליות כמו גם לחיוביות.... חג שמח אריק

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. זה מה שיש לי היום: CPU: Pentium II 333mhz@416mhz Motherboard: ASUS P2B i440BX Memory: 2x64MB + 1x128MB SDRAM Video adapter: Riva TNT 16MB Hard disk: Maxtor D740X 40GB CD-ROM: ASUS x52 Audio adapter: Sound Blaster Live! value Network adapter: Realtek 8139a אני רוצה לשדרג את המחשב כי הוא קצת זוחל ב-win2000 / לינוקס עם KDE מה עדיף במקרה שלי? לנסות להשיג מעבד+לוח אם+זכרונות - יד שנייה, או שאולי אפשר חדש בתקציב הזה? לאיזה מעבד מומלץ לשדרג לעבודה משרדית ואינטרנט (לא יותר מזה) ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח לקבל מפרט למחשב שמטרתו העיקרית היא משחקים,גלישה. עד 2000 שקל ללא מסך. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by meir172,

שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K. אני רוצה במחשב: 2GB זיכרון. דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו. מעבד אני מעדיף של אינטל. מסך 17 או 19 אינץ דק. עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש. צורך DVD. המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max). אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.