ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
לפני העניין, רק אציין שאני לא בקיא בנושא, ולכן יכולות להיות סתירות בין הדרישות שלי בפועל לבין מה שהציעו לי, וזה בגלל חוסר ההבנה שלי. ההצעה עצמה [צורב, מקלדת, רמקולים, עכבר ומסך יש לי]: מעבד: intel core 2 duo e 6300 1.86 gnhz 2 mb1066 mhz לוח אם: d 946gzissl iselton דיסק קשיח: wd160jd זיכרונות: DDR II 6671 GB-2* 512MB כונן דיסקים: 1.44 mb fhd/קורא כרטיסים קרטיס קול: sound card [on board] 6.1 כרטיס רשת: lan [on board]s כרטיס מסך: NVIDIA 7600 gs56 mb מארז: מיקרו ATX מאושר אינטל [לי יש תחושה שההצעה בכלל לא ברורה, והיא רק "מבלבלת את הלקוח הפשוט", כך עולה מהמאמר שקראתי באתר זה, שם שמות המוצרים והחברות של הפריטים היו שונים] מחיר כולל[ואחרון בהחלט]: 4,200. הדרישות שלי מהמחשב הן …
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מעוניין במחשב לאניטרנט אופיס סרטים וקצת משחקים כגון -פרו אבולושן ללא ציו הקפי רק קופסא עד 1800 ש"ח ללא OC וחשבית לשקט
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמו בכתורת אני זקוק למפרט במחיר של גג 4000-4500 ש"ח . בלי מסך,רמקולים,עכבר מקלדת (רק צורב דיוידי) . המחשב ישמש למשחקים קצת, ובעיקר לאינטרנט אייסי ושאר הקישקושים האלה (לא משהו רציני) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, הרכבתי מפרט לחברה שלי. לשימוש ביתי. אינטרנט, הורדות, היא רואה סרטים וסדרות במחשב. בבקשה דעתכם: מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY ₪600 לוחות אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪285 מארזים Hec Compucase CI-6T10-400 MiniTower Case +HEC 400VN PSU ₪327 זיכרונות Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 ₪289 כוננים קשיחים Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ₪255 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR2 PCIe ₪280 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ₪146 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ ₪75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2257 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:₪2189.29 המפרט הורכב ב…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט למחשב, אשמח להתייחסות. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray CPU Cooler For s775 P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail Sonata III ATX Black Case (No PSU) TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) תודה!
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2000-2500-מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים-צופה בסרטים דרך האינטרנט הורדות-לפעמים מוריד סרטים ושירים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור חשוב מאוד כי המחשב נמצא מתחת לשולחן -מקום עם נטיה לאבק האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב? עדיף שיהיה בצבע אחיד,העיצוב ממש לא מעניין ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שיהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך כרטיס רשת מובנה לחיבור המודם,לפחות ארבע כניסות USB חשבתי על המפרט הבא,מה דעתכם? מעבד AMD AM…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם אבא שלי רוצה לקנות מחשב חדש וביקש שאני אשיג לו מפרט חדש עד 3000 (לא לחרוג יותר מידי) והמחשב ישמש בעיקר לעריכה גרפית (פוטושופ. אילוסטרייטר...) אז בבקשה תעזרו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 100 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ככול שאני מדבר על מפרט המחשב שלי יותר, ככה הוא מתרחק, ואני חושב שצריך להשים לזה סוף, פשוט לעצור בנקודה כלשהי ולחיות איתה. הבעיה היא פשוט ההמתנה, אתם מבינים, ככל שאני מתקרה לתאריך הקנייה של המחשב החדש שלי, ככה יוצאים דברים חדשים יותר. התאריך המקורי של קנייתו של המחשב שלי הוא בתאריך ירידת המחירים של הQ6600, אך כל פעם מתחדשים דברים. רציתי לדעת האם שווה, לחכות,לשלם, וכל דבר אחר כדי לקבל ביצועים מעולים יותר. הדרישות שלי אם הם נחוצות בכלל הם Oc חביב עם קירור סטוק, המשחקים הכי כבדים שיצאו+יצאו, ועבודות גרפיקה פה ושם. העיקרון המרכזי הוא שהוא יוכל להריץ משחקים ב3-4 שנים הקרובות, ושיהיה ניתן לשידרוג. המפרט שמתוכנן ליולי אמור היראות בסוף כך: (המחירים מותוכננים לי…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין בעזרה בהרכבת המפרט האידאלי בשבילי. המחשב אמור להצטרף לרשת ביתית קיימת, אין צורך במשחקים בכלל, כרטיס מסך, קול, ואפילו רשת on board מספיקים בהחלט, 512 זיכרון לפחות, השאר, תחליטו בעצמכם, אין עדיפות לאינטל או אייאמדי. כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 4 אלף ש"ח, כולל מסך (אני צריך גם מסך בתוך התקציב הזה), אין צורך בציוד היקפי. מסך lcd 17" לפי דעתי. אז קדימה נא לעזור, ואם אפשר מחנות מוכרת, מאזור ראשון לציון או שעושה משלוחים, כולל הרכבה. התשלום במזומן מלא. דרך אגב, בקשר למסך, אין טעם לשלם על סתם מסך יקר רק בגלל שהזמן תגובה שלו נמוך, כפי שאמרתי זה לא ממש משנה אני לא משחק שום משחק, תודה!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הולך לילדה בת 6 לא למשחקים כבדים .. אבל שיהיה כ. מסך סביר .. לא מתוכנן OC !! מחפש חנות אחת מהצפון - ksp, tms, noacomp רוצה לעשות את הקניה מחנות אחת שיש בה הכל .. כי באתר של tms אין מדפסות .. באמת אין שם מדפסות ? צריך מסך 17' LCD מדפסת סבירה ... רמקולים סט עכבר + מקלדת הארד דיסק - 160 גיגה יספיק צורב DVD ואמממ בקשה קצת קשה אבל לא חייב מקס' אפשר להוריד את החלק הזה שמפריע .. מארז .. שיהיה ברוחב 20-23 ס"מ אבל שיהיה עם סרקולציית אוויר טובה והכל .. הנה שרטוט בערך איך זה נראה למי שלא הבין ובצד ימין זה המקום למארז .. אפשר להוריד את החלק .. אז לא חייב מארז ברוחב 20-23 ----------------------------- | | | | --------------------…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אנחנו מחפשים להרכיב מחשב שיוכל להריץ סימולציות -רק חישובים מתמטיים ללא גרפיקה כבדה. אין צורך בציוד הקפי מיוחד - מסך דק (17) מקלדת ועכבר - המחיר צריך לכלול הכל כולל מערכת הפעלה דיסק קשיח של 160GB יספיק לנו. כדאי שהזיכרון יהיה גדול (גם 2GB ומעלה אפשרי) מבחינת מעבדים / ליבות וכו' - אנחנו לא מבינים בזה כ"כ ולכן צריכים את עזרתכם - כל אפשרות תהיה סביר אם היא בתקציב. נשמח מאוד אם בכל הצעה יוסברו היתרונות והחסרונות. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למפרט למחשב פיתוח תוכנה נטו. אין צורך בכרטיס מסך מיוחד, דיסק קשיח אני מאמין שאצטרך בנפח סביר +. ללא ציוד הקפי וללא מסך. העיקר שיסחוב את סביבות הפיתוח הכבדות כמו גדול. אם חסר מידע כל שהוא תשאלו. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתעניין במפרט הראשון זה שהצעתם באתר אצלכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ השינוי שאני רוצה לעשות הוא להוזיל את הכרטיס מסך ל-600 ש"ח. אני צריך את המחשב למשחקים כגון: FIFA 2006 ,וייס סיטי,סאן אנדרס ועוד קצת משחקים כבדים יותר. בבקשה כתבו מה דעתכם על מפרט זה והציעו כרטיס מסך.
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בלי אביזרים נלווים (בלי מסך, מקלדת, עכבר וכו'). שיהיה מספיק חזק לתמוך בVISTA עתידית. ממש לא מחשב למשחקים או משהו כזה. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חשוב שיהיה עם DUAL 2 CORE 4GB זיכרון כרטיס מסך שיסחב את הVISTA תודה לממליצים
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט חשוב שהמארז יהיה: Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA23Raidmax Sagita ll 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז(כתבתי למעלה), דיסק קשיח 7…
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה המחשב יהיה לשימוש ביתי\משרדי ולא ירוצו על המחשב משחקים כבדים מידי.. מעבד: AMD Dual-Core A64X2 4200+ 65W AM2 BOX זיכרון: 2GB, DDR 2 800MHZ לוח אם: FOXCONN MCP61PM2MA-8EKRS2H כ.מסך:NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB דיסק קשיח: WD\Hitachi SATA-II 160 gig 7200 rpm כונן אופטי X20 DVDRW Sony\Toshiba סה"כ: 1550 ש"ח מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים LG כמ…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה אנ לא צריך במחשב ספק כוח כי יש לי ספק הוא אצלי חצי שנה ההספק הוא 500W ויש לי כונן קשיח 120 GB SATA ובטח זה לא יספיק לי אז אני צריך בטח עוד אחד אבל לא גדול במיוחד 160 או 250 יספיקו לי. בעיקרון אני רוצה לוח אם דווקא חזק למשחקים.ואת השאר אתם תמליצו לי .ועוד משו קטן חשבו לי גם שיהיה לי בחלקים OC כמו כרטיסי הזיכרון ועוד. זהו תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
x1900 256MB Core 2 Due 1.83 Ghz 6300 INTEL - Bad Axe (975x) 1GB PQI DDR II - 667 TURBO Thermaltake SwInG ATX MIDI Tower - 430W (W0084) - Black WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב כולל מסך ברמה בנינוית בתקציב של 3000 או פחות ובלי חריגה תפקוד עיקרי-עבודה שוטפת עם תוכנות הורדה כמו ביטורנט ואמיול במקביל תפקוד משני-משחקים לא חייב משהו מפוצץ רק שיעבדו סבבה תודה רבה לעוזרים ואם יש ממש הבדלים בתפקוד המחשב השוטף שצריך להוסיף כסף אז הערות למה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-