עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orses,

אני כבר שבועים מתלבט בקניית מחשב עוד שעתים אם אני רוצה אני נוסע וקונה אבל אני לא יודע מה כדי יותר אני מתלבט בין שתי חנויות 1 ksp שאני פחות או יותר יודע כבר מה טוב ומה אני רוצה 2 אקסלנט שסמתי לב שהמבצעים שלהם יותר משתלמים אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא מהמוצרים שלהם אז ככה יש לי כמה בקשות 1 המבצעים של אקסלנט יותר טובים? 2 ב ksp שאני מחליף משהו מהחבילה אני מאבד את ה10% הנחה עליו האם באקסלנט הדבר זהה? 3 איפה האחריות יותר טובה? 4 במידה ותשובת 1 עד 3 לטובת אקסל איזה מפרט אתם ממליצים לקנות משם עד 4500 שח למשחקים תודה רבה ואני מאוד מקווה שזו השאלה האחרונה שלי תענו באמוניכם

2. http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by BoobsToch,

http://www.skypc.co.il/pl_product~71715~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm מה דעתכם? ההבדלים בעיקר בסוללה, בציפסט ובRAM.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …

6. שלום שוב! משום מה אני לא מצליח להגיב יותר בנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374059.0 לא מבין מה הבעיה שאלתי שאלה פשוטה אני לא מעוניין שיבנו לי מפרט!! אין לי תקציב! יש לי שאלה אחרת שהיא לא בקשה לבנית מפרט! אני בסך הכל רוצה רק לדעת אם יש דיל מיוחד באחד המבצעים האלו? האם נגיד, אחד המפרטים האלו של החנויות (שנחשבות לחנויות טובות...) הוא באמת דיל של 20% הנחה, או שבכל מקרה אלו מחירי השוק ושום דבר מיוחד?? מישהו בדק את זה בכלל? לא מבין למה התלוננו על הנושא הקודם שלי אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה ששאלתי! תודה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by Oretes,

http://www.pccenter.co.il/product/lenovo-ideapad-g510-59404263?aff=Zap מחשב ללימודים, צפייה בסרטים ואולי כמה משחקים קלים. הוא נכנס בתקציב וקראתי עליו חוות דעת טובות מאתרי קניות בחו"ל. האם אפשר לקבל את החוות דעת שלכם עליו? האם יש אופציה יותר טובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ido-nava,

שלום חבר'ה, אני מעונין לקנות מפרט מחשב למשחקים במחיר של עד 4500 ש"ח. המפרט לא כולל מסך ולא יתבצע במחשב OC. איך המפרט הזה: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤394 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1420 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WBS ספק כח HEC 500TDT 500W ¤278 http://sk…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7000 ש"ח, אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג וצפייה במדיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שקט, אבל זה לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. מעדיף מארז שקוף, ואם יש אורות שתהיה אפשרות לשנות ולכבות אותם. 7. האם האם יש צורך לכל…

10. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך?15.6 ולא פחות בבקשה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערו…

11. Started by aradgonen,

שלום, אני מחפש מפרט שיהיה טוב לתכנות, צריך שהוא יהיה: מסך 13.3 או 14 אינץ' מעבד I5 רצוי זכרונות 4GB לפחות רצוי כונן במידה ויש תוכלו להעביר לי הצעה למחשב כזה? תודה ארד

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  12. Started by imperious,

שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש לדור הנוכחי ואני צריך את העזרה שלכם המחשב מיועד לגיימינג אין צורך בציוד היקפי בכלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב !!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב אינו מיועד לשום תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, ACU, THE CREW, GTA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. Started by שולמית,

שלום רב. מעונינת לרכוש מחשב Lenovo Y450 כל המחשבים שמצאתי מדגם זה בעלי מקלדת בצבע לבן האם מישהו יודע אם הדגם הנ'ל קיים עם מקלדת בצבע כהה? היכן אוכל לברר? האם יש יתרון למלקלדת בהירה? לי באופן אישי נראה שזה מאוד מעייף את העיניים. סידרה זו אינה נתמכת עי IBM כי זה IDEAPAD. (אגב, השארתי כבר שתי הודעות בלנובו לשוחח עם נציג שירות ועדיין לא חזרו אלי...אני תוהה לגבי השירות)

15. 1. אין לי צורך באף פריט של ציוד היקפי. 2. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. 3. דברים ספציפיים - כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים על לוח-האם יספיקו. 4. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 5. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הקירור והעיצוב לא חשובים, אך חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (הוא הולך להתאחסן בחדר שינה). 6. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן (ויסטה באנגלית, אין לי מושג כמה זה רלוונטי אלי אם הגרסה היא 32/64 ביט), כן וכן. 7. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?צריך הרבה מקום אחסון, כי המחשב ישמש לעריכת סרטי וידאו משפחתיים וייתכן שגם כאלבום אלקטרוני לתמ…

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  16. Started by lumi,

שלום, אני זקוק למפרט כמו בכותרת שהעבודה הכי כבדה עליו תהיה עריכת תמונות. המחשב יתחבר למסך 22" T220 יש צורך בHD גדול - עדיף יותר מ500GB זיכרון 4GB (מערכת ההפעלה תהיה VISTA) לא משנה AMD או INTEL מחנות במרכז תודה זה מה שאני ניסיתי להרכיב מעבד: AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 (2.2GHz) - BOX ¤643 לוח אם: ASUS M3A78-EM ¤491 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤398 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤124 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-4-4-15 - PLATINUM EDITION : OCZ2P8004GK ¤263 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤454 מחיר סופי: ¤2373 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  17. Started by nissim08,

אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. כמו שכתוב, מחשב לשימוש משרדי בלבד, תקציב עד 1400 ש"ח, ללא ציוד היקפי וגם אין צורך בHD, הקאץ' היחידי שזה חייב להיות מKSP השנואה. (זה מפריע גם לי, אבל אנחנו עסק ואיתם יש לנו הסכם) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by suspect_zero,

אהלן חברים, עבר קצת זמן מאז השידרוג האחרון שלי, אני מעוניין במעבד חדש + לוח אם עם יכולות OC גבוהות במיוחד , הציפיה שלי מהמעבד היא לעבור את ה 4GHZ- 4.2 בלי בעיות מיוחדות , יש לציין שהתקציב כולל קירור אוויר למעבד. תקציב : 2800-3000 ש"ח ללא חריגה. בעיקרון ההלבטות היא בין I7 920 ל I5 750 או שכדאי לחכות למעבדי I5 בעלי המכפלה הפתוחה? , השידרוג הוא למטרת משחקים + שימוש כללי ולא לטובת גרפיקה ועיבוד וכו' וכו'. המפרט שלי הוא כזה : Q6600 @ 3.2GHZ GIGABYTE P35DS3L KINGSTON VALUE 2G 1066 GIGABYTE RADEON 4870 512 CORSAIR 550VX CM690 בעתיד אשדרג גם את כרטיס המסך ל 70\ATI 5850, האם הספק שלי יענה לצרכיי הכרטיס? סליחה מראש אם התרד לא לפי ההוראות.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מחשב לנובו y-70 toch עם מה אתם ממליצים לי לנקות את המסך מכתמים אבק וטביעות אצבעות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  23. אני מעצבת גרפית וחשוב לי לרכוש מחשב שיהיה חזק במיוחד , מהיר, מסוגל לעבוד על כמה תוכנות גרפיות במקביל ויכולת רינדור איזה רכיבים הכי חשובים במחשב למטרות אלה ?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by opp,

מעוניין בנייד לסטודנט לפעולות אופיס רגילות וכן יכולת להפעלת תכנת ArcGis. זוהי תוכנה גיאוגרפית, בה נעשות פעולות עם קבצי TIFF גדולים ואף חישובים מסויימים (גובה, אורך, שיפוע וכו'). ייעוד המחשב לאחר סיום הלימודים כמחשב שני בבית (ללא משחקים) מעוניין במחיר עד 3500 ש"ח, גמישות מסויימת תיתכן. דרישות: מסך מט 15.4 אינטש מהירות דיסק קשיח לפחות 5,400 זיכרון עדיף 2GB עד כה מבדיקותיי השונות אצל חברים וברשת נתקלתי במספר דגמים: DELL Studio 1537 T5800 - מעט יקר יותר (כ - 4,300 ש"ח) ונראה לי כי יש בו יותר מדי דברים שאני לא צריך LG R-510 225/226 Acer 5630 DELL Inspiron 1525 האם אחד מהם לדעתכם מתאים לדרישותי. אם לא - אנא הציעו אחרים תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.