ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח למחוק את מילות החיפוש שלי באינטרנט לא האתרים בtollbar אלא המילים שחיפשתי במקום החיפוש כמו בוואלה איך מוחקים?
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, ואני רוצה שתעזרו לי להרכיב מפרט השימושים שלי זה בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה במחשב (איסיקיו, אינטרנט) ולכן חשוב לי שהמחשב ירוץ כמה שיותר חלק. צריך גם שהכרטיס מסך יריץ לי משחקים חדשים אבל לא כבדים כמו NBA PES FIFA (שיוכל גם בעתיד להריץ לי משחקים כמו GTA לדוגמא) אין צורך בהארד דיסק כל כך גדול (320 או 250GB אני חושב שיספיקו) ואם תוכלו עם כל זה לשים לי גם מארז שלא יתחמם מהר וירעיש. התקציב הוא 3000 שקל (תשתדלו בלי חריגות), אין צורך במסך, צורב וכל שאר הקפי... וד"א חבר הציע לי מפרט, אז אם תוכלו בבקשה להגיב גם עליו. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 2GB Kingston Value H…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש מפרט למחשב חדש בשביל אשתי האדריכלית התוכנות שבהן היא משתמשת - Adobe Photoshop, Illustrator, Rhino+VRAY, Sketch-UP, 3D. לפי מה שהבנתי ממנה יש צורך ברינדור, תלת-מימד, ודו-מימד. שאלה מקדימה קטנה - האם יש כרטיס מסך ייעודי לגרפיקאים / אדריכלים? או שיש רק לגיימרים והוא עונה על אותן הדרישות? או שמא בכלל לא צריך כרטיס ייעודי אלא רק מעבד חזק? אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי מה הדרישות של התוכנות הללו ומה החומרה המתאימה להן. להלן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לנסוך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם דרושה ותתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, התקציב הוא מקסימלי פלוס ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, מעט גרפיקה, משחקים וכל השימושים הסטנדרטים האחרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וAVID יחסית תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יודע אם הוא "מיועד" אבל אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה מיטבית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב COD למינהם, Total war החדש, witcher (גם …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הדרישות של הבנאדם - מסך [לא משנה איזה העיקר שטוח - לא דק, שטוח, CRT] פנטיום ולא AMD וכו' ג'יגה זיכרון 80 ג'יגה הארדיסק חוץ מזה הכל לבחירתכם יש משהו נורמלי יחסית בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אז ככה, אני ראיתי את המפרט הבא בFOXPC http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1503 אהבתי מאוד דבר אחד בו, וזה המארז. אני רוצה לבנות מפרט דומה לזה, רק לפי דעתי אני לא צריך את המעבד הזה או את לוח האם הזאת. אז חשבתי אם תוכלו לבנות לי מפרט עם אותו מארז, פשוט עם מעבד נגיד 8400, לוח אם 43 או משהו כזה ממש חשוב לי שיהיה שם את ה 4870 HD גרסת ה 1 GB . אני לא הולך לעשות OC לא איכפת לי מרעש. ותוסיפו בבקשה מסך 22" (שמעתי שהם טובים למשחקים) רצוי שהקנייה תהיה מFOXPC אבל לא חובה! תודה תודה תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הרבה זמן לא יצא לי לתעדכן ! אני צריך מחשב חזק לסרטים להורדות אינטרנט לא למשחקים חשוב שהמחשב יהיה שקט! חשבתי ללכת על המעבד החדש core i530 אבל הלוח מאוד יקר וגם חשבתי על AMD Athlon II X4 620 איזה מעבד יותר חזק ? עכשיו אני יודע שלא צריך מחשב חזק להורדות וסרטים...... בכל זאת במחיר הזה אני צריך כמה שיותר חזק
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בעיקר מחשקים חדשים וכבדים אני רוצה לוח אם חדש וטוב שיהיה 4 סלוטים לזיכרון זיכרון שיהיה 1024 + צורב וכונן כבר יש לי אז לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב מעבד טוב והכול תודה MAZAM נ.ב יש לי זיכרוון 512 DDR זה יתאים למחשב החדש? ויש לי כרטיס מסך חדש נקנה לפני שבוע AGP X* זה יתאים למחשב החדש או שצריך כרטיס חדש?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי. (מדובר במחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים ולמשחקים לא כבדים). אשמח אם תוכלו לומר לי האם ישנה תאימות מוחלטת בין הלוח אם לשאר הרכיבים שמופיעים במפרט. כמו כן, אשמח לשמוע את הערכתכם לגבי המחיר ודעתכם הכללית לגבי המפרט. להלן המפרט: מארז + ספק כח: מארז in win שחור מנוקד עם USB כולל 2 מאווררים 12 ו -9 ספק כוח A.PFC ECO 80+II ENERMAX מעבד: Intel core i3 2100 3.1GHz לוח אם: GA-H61M-D2-B3 GIGABYTE דיסק קשיח: TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG זכרון פנימי: KVR KINGSTON 2*2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כונן אופטי: SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 450GTS 1G-5 GYGABYTE
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
דרישות למחשב סלוני לניגון HD וקצת משחקים: מארז כולל ספק Antec FUSION 430W הלוח חייב להיות mATX - וכולל יציאת אודיו אופטית מאחור כרטיס מסך שמתאים למארז מבחינת אורך (אני מעדיף ATI) - שיספיק למשחקים בינוניים - חשבתי על 2600XT (עם יציאת DVI ללא ממיר - שלא יתפוס מקום מאחור) שקט עד כמה שניתן. מבוסס אינטל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
ככה אני מחפש לקנות לפטופ לאמא שלי לצרכי עבודה של אופיס רגיל. סרטים ומוזיקה. לשם כך חשוב לי הדברים הבאים: דיסק קשיח 80-120 ג'יגה זיכרון 1024-2048 מסך- 12-13.3" עדיף של חברה ידועה. יש אפשרות לחריגה בתקציב. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP ישן המסך יש בו קו באמצע איפה אני יכול לתקן אותו ? pavilion ze4500
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לצורך עבודה עם פוטושופ ואילוסטרטור. אני מניח שנייח יהיה יותר זול. אשמח להכוונה מה לחפש. תודה🙏
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, בימים הקרובים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אשר ישמש אותי לעבודה משרדית ולמשחקים. להלן חלק מהמפרט שבניתי עד כה: מעבד : Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX זיכרון: OCZ GOLD 2GB 800MHZ DDR2 CL5 כ. מסך: INNOVISION GEFORCE 9600GT 1GB DDR3 PCI-E לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אשמח אם תוכלו לייעץ לי על דיסק קשיח, צורב DVD, ספק ומארז. כמו כן,אשמח לקבל את החוו"ד שלכם לגבי המפרט שבניתי.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב רק למשחקים התקציב הוא 5000 שח דיסק קשיח 80 גיגה לא יותר, לא צריך כוננים... עכשיו חשבתי אם לקחת סטיק אחד של גיגה או שניים של 500 מה אתם אומרים? כי אני חושב שאני ישפר בעתיד... וגם חשבתי לכסוך קצת על הספק כוח , אם אפשר להסתפק בפחות ? היה OC קל ו אני יקנה קירור טוב בנפרד. חשבתי על משהוא כזה : מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,063.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 593.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 660.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 80gb WD800JD מחיר לפריט - 243.00 ¤ כרטיס מסך SAPPHIRE PCI-E X1900XT 512M מחיר לפריט - 1,990.00 ¤ מארז HEC COMPUCASE CI-6A19 מחיר לפריט - 230.00 ¤…
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שאני יכול להוסיף לו עד 8gb זיכרון ואני פשוט רוצה לדעת אם יש סלוט אחד של 4gb כי אני לא מוצא או שעדיין לא יצא. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום. חבר צריך מחשב למטרות אינטרנט ואופיס בעיקר אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (לא המשחקים החדישים ביותר וגם לא על הרמה הגבוהה ביותר. צריך משהו באמצע). כמו כן מסך 17 (קשה לי להאמין שבתקציב הזה נצליח להכניס 19). התקציב כאמור עד 3500 ש"ח ב-6 תשלומים כך שהנחת מזומן לא באה בחשבון. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מבקש מפרט בשביל חבר עד 5500שח רק מארז (וכל תחולתו) (מעבד אינטל, NVIDIA) מחשב מיועד למשחקים ולצפיה בסרטים בHD בנוסף הוא רוצה לשדרג בעוד שנתיים את הזכרון ואת כרטיס המסך ככה שהלוח יתאים לזכרונות מהדור הבא (DDR3) ושהספק יהיה חזק מספיק לכרטיס מסך חזק מאוד מאחת החנויות הבאות: gibornet.co.il או ksp או גמאמחשבים זהו אני חושב אם יש שאלות אז בבקשה ותודה רבה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי, אני צריך לקנות מחשב לעבודה. ישמש בעיקר לצרכים משרדיים. אני לא רואה צורך בכרטיס גרפי חזק. הם ביקשו ממני לקנות אותו בקיי.אס.פי. המלצות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער שהחסרתי את הפרט של התקציב, אני פשוט לא יודע מה המגבלה שלי. בגדול - מה שאני צריך זה מחשב נוסף בבית, לעבודה ממש ממש בסיסית לתוכנות כמו וורד, אינטרנט וכדומה.. (אימיילים ואימיול וכל השמח הקשור לאינטרנט). זה אמור להיות מחשב ממש פשוט, כי לא הולכים לשחק בו במשחקים או לעשות עליו עבודות גרפיקה. לכן אין אני יודע מה התקציב בשביל זה. אני מבקש בבקשה את המפרט הכי זול והכי בסיסי בשביל מחשב שכזה. אין צורך במסך וציוד הקפי. עדיפות לחנות: ksp.co.il. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד ל 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי משחקי דפדפן וגלישה אולי קצת גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה שווה את המחיר ומי יודע מזה משלוח+מסך (תסתכלו בתמונה איפה שהעכבר...?)
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נייד מיד שנייה, לשם כך אני זקוק לתכנה (עדיף חינמית) שתתן לי תמונת מצב של החומרה. נתונים כמו: טמפ' מעבד, מהירות הארד דיסק , סיבובי מאוורר וכל מידע נוסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-