עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 343,

מה אתם אומרים על המפרט הזה לגיימניג כבד הוא בסדר ? או שצריך לשפר מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪58 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: Gigabyte GZ-G1 Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 - מחיר: ₪221 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪388 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש ביתי רגיל,צפיית סרטים בחיבור לטלוויזיה. וגיימינג קל כמו crysis. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. war rock crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות (כתיבת קוד, קומפילציה) * גודל המסך? 14' * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך ככל שניתן, צריך להספיק ליום לימודים מלא 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי גם 80GB יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, קריטי כי המחשב ירכש בארה"ב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטודנט לתוכנה, כפי שרשמתי השימוש העיקרי של המחשב הינו לכתיבת קוד ות…

• 62 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by nbav,

יש לי כרגע בעיות במחשב הנוכחי פתחתי נושא בפורום תמיכה טכנית לתקלות חומרה במידה ואני לא אמצא פתרון, אני כנראה אאלץ לקנות במחשב חדש אני לא ממש מבין כיום מבחינת איזה חברות טובות וכדומה ולכן אשמח להסבר על הרכיבים שאתם ממליצים (מה היתרונות שלהם וכדומה) ". מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?" עד 3,000 ש"ח לא ניתן לחרוג מהתקציב "מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?" גלישה באינטרנט ואם אפשר גם משחקים, אני אשמח א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)." " פיירפוקס הייתי גם רוצה שתכונה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shaib,

הראשון - http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122824 בעל כרטיס מסך חזק יחסית במחיר כולל של 3750 ש"ח. שני - http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=123132 עם כרטיס מסך פחות חזק, אבל זול יותר באלף ש"ח. לרוב אני משחק במשחקי רשת מעט בpro ומשחקים עם דרישות ברמה הזאת. מה שחשוב לי זה שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים האלה ברמה טובה מתוך מחשבה על זה שהמחשב יהיה אפקטיבי בעוד שנתיים ככה. האם ההשקעה הזאת משתלמת? או שהלנובו יעמוד גם בדרישות?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  6. אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת, אלא אם כן תוספת של מאות בודדות תשנה את התמונה הרבה, תרתי משמע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, MMO כמו ESO ומשחקים כמו FALLOUT 4, אני פשוט ניסיתי להפעיל את פולאוט במחשב שקניתי ב3500 לפני 3 שנים, וגם בהגדרות הכי נמוכות זה קירטע. סימן שצריך להחליף מחשב לא? א) המחשב מיועד לגיימינג כבד כנ"ל, וגם אפטר אפקטס ופרימייר. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? יש לי כרגע מסך 24" 1920X1200, אבל הייתי רוצה לקנות מסך חדש של תלת מימד. אבל שמעתי שהיום תלת מימד בנסיגה גדולה, ולכן אנ…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Lal!,

שלום אנשים יקרים אני צריכה לקנוות מחשב לצרכי עיצוב גרפי.. לעבוד עם התוכנות הבאות: פוטושופ פריהנד html css image ready dreamweaver flash אז מה אתם מציעים לי לקנות תודה LAL

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by zoriza,

בעיקרון אני מעוניין בנייד לצרכי לימודים . עבודה ממושכת של 3-5 שע' (תכנות , אופיס , אינטרנט) ולעיתים רחוקות סרטים (באיכות HD) ומשחקים קלילים בסגנון FIFA ו-CS . האם יש הבדל משמעותי בין מסכים של 12 לבין 15 ? איזה גודל רצוי לעבודה ממושכת ? אני מתבלט בעיקר בין Asus Eee PC 1215N D525 "12.1 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by o0ORO0o,

אני אשמח להמלצה למחשב נייד של עד 13׳׳ במחיר של 2500. אין עדיפויות כלשהן, עדיף כמובן שיוכל להריץ משחקים ישנים, אך השימוש המירבי נועד לעיצוב בפוטושופ, טיכנות ברמה בסיסית וכד׳

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by ozbar1,

ברשותי מחשב נייד של hp ובו מותקנת מערכת הפעלה מסוג ויסטה יש לי את האפשרות לעשות דיסק ריקוברי וע"י כך לפי הבנתי לעשות מעין פירמוט ולהחזיר את המחשב ליום הראשון כפי שקיבלתי אותו. השאלה שלי היא בהנחה שאני מתקין ווינדוס 7 במקום הויסטה האם לאחר מכן עדיין אני יכול להשתמש בדיסק הריקוברי ולהחזיר את המחשב לויסטה המקורי שסופק לי עם המחשב? או שברגע שפירמטי למערכת הפעלה אחרת האופצייה הזאת כבר בלתי אפשרית.

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. לפני כשבועיים פתחתי פה אשכול די חופר במטרה ללמוד יותר את תחום הניידים... היום הגעתי למסקנה שאני לא מוכן להתפשר... אבל יודע בוודאות שיש המון דגמים שלא צריך לשלם עליהם 5000 ש"ח כדי לקבל אחלה מפרט... כדוגמא... ACER 6930G שזה מחשב עם NVIDA 9600 CORE2DOU 500G ו4 ג'יגה זיכרון פנימי. כל אפליקציה או משחק בעולם עובד על זה... לצערי הייתי אמור לקנות את המחשב הזה במחיר זנות ואזל במלאי מהיבואן... יש עוד דגמים עם מפרטים דומים עם דגש חזק על הכרטיס מסך והCORE2DOU שאתם יכולים להמליץ לי??? אהה... עד 4.5 אלף... לא יותר.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by PsyDream,

טוב אחרי הרבה עצות ניסיתי לבנות מפרט לבד: מה דעתכם....ונראה לי שזה יעלה פחות ב-100 כי אני בחרתי שיחברו את החלקים ויתקינו ווינדוס אבל לא בחרתי ווינדוס.... איך????

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by penny1,

שלום לכולם, אני משדרג כרטיס מסך+מעבד+לוח אם+צורב DVD+ זיכרון 1GB התקציב שלי הוא מקסימום 3500 עם חריגות בודדות אפשריות כשבניתי שדרוג בסכום זה מבוסס AMD X2 3800 הצלחתי להכניס כרטיס מסך 7600GT, אך ברצוני ללכת על E6300 (כחשיבה אולי יותר לטווח ארוך) אז לא נותרת לי ברירה ולרדת לכרטיס מסך 7600GS EXTREME תפקיד המחשב: משחקים ממוצעים (לא חייב גרפיקה מקסימלית אבל שיהיה יפה) + הורדות (איימיול וכו') + עבודה משרדית איזה החלטה לעשות ? E6300 + 7600GS EXTREME או AMD X2 3800 + 7600 GT מה דעתכם? הצלחתי לארגן גם את המפרט הבא: NEC ND-3550A Silver x 16 Bulk DVD±R/RW 216.00 ¤ 1 216 ¤ 1 8955 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P …

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by tanya1,

היי, מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 ש' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI וכל שאר הדברים הסטנדרטים * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? כן . לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נדרשת אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כולל - אם אפשרי לחפש מחשב שיהיה בלי מערכת הפעלה עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף - ראינו את המחשבים האלה, רצינו לדעת את דעתכם: http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=G580&Cat2Cat1ID=3…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  16. ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) Amount: 1 Total Price: 692.87 NIS ----------------------------------------- DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory Amount: 1 Total Price: 275.18 NIS ----------------------------------------- Gainward Geforce 4 MX440-8X Pro 600 64MB DDR TV-Out Video Card Amount: 1 Total Price: 284.94 NIS ----------------------------------------- Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Amount: 1 Total Price: 51.4 NIS ----------------------------------------- CD-ROM Asus x 52 Amount: 1 Total Price: 116.82 NIS ----------------------------------------- 17" LG T710BH EZ…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. שאלה שמאוד מאוד חשובה לי! אני לפני שידרוג קליל של המחשב ורציתי לדעת סופית מה באמת חובה לשדרג ועל מה אפשר לוותר? כמובן אמשח אם תרשמו ליד כל רכיב הסבר איך הוא משפיע על ההפעלה של המשחק - נתחיל: לוח אם מעבד זכרון פנימי כרטיס מסך כרטיס קול מאווררים תודה, אני בטוח שיש כמה חלקים שאפשר לוותר עליהם בשידרוג.

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by sherlock1212,

אתה יכולים בבקשה לבנות לי מפרט עד 1700 ש"ח. בהתחלה חשבתי על מחשב למשחקים אבל ירדתי מהרעיון עכשיו אני רוצה מחשב שישמש לאינטרנט,אופיס ואולי קצת סרטים. אין צורך במסך וציוד נלווה אחר. תודה.

19. יש לי תקציב של 1500 שקל, התחלתי לעשות מחקר קטן והשוואת מחירים והגעתי ל2 אפשרויות מועדפות שנראלי יתאימו לי... 1. זה המחשב המורכב הנ"ל מהחנות ישר ולעניין לקנות: http://www.trg.co.il/pl_product~MAAS7400320~40~0.htm 2. לקנות חלקים ולהרכיב אותם על המחשב שלי... הספק שלי: http://up51.siz.co.il/up1/oydzyn4auo0g.jpg המארז שלי (הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg CompuCase 6A19 נראלי מעבד: 531 intel pentium 4 soket 775 LGA לוח אם של אינטל i945G\GZ כרטיס מסך: אני לא יודע אם הוא מובנה או לא והוא מספיק לי כרגע לא עשה בעיות: זכרונות פשוטים ביותר צורב LG DVD הארד דיסק 160 ג'יגה אני לא יודע איזה חברה, אין לי ממש אפשרות לבדוק... חשבת…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  21. חברה צריך המלצה למחשב (לחבר שלי אם זה מעניין משהו) כולל הכול מסך מקדלת עכבר וכו (אבל לבינתיים תתמקדו בעיקר מעבד,כרטיס מסך,לוח-אם,HD)למשחקים "כבדים" כמו דום 3 סאן אנדראס וכו ולראות סרטים הורדות מהאינטרנט תוכנות ובגדול לשימוש רגיל לא משהו חריג כמה דברים שחשוב שיהיה בו : צורב די וי די כרטיס מסך טוב (שיהיה PCI-E) דיסק קשיח בין 120-200 SATA עכשיו לגבי המעבד AMD או INTEL זה המומחים פה יחליטו כי הבנתי שAMD לשימוש רגיל וכו הוא יותר טוב אם אני לא טועה ופרט חשוב שחבר שלי חפר לי עליו זה שיהיה אופציה לשדרג תמחשב לאחר תקופה שלא יצא מצב שכאילו הלוח לא יתמוך בדברים מסוימים ושיסחוב כמה שיותר זאת אומרת שלא עוד שנה הוא יזרוק אותו אא ובלי הנחות תשתדלו להביא את החלקים הכי טוב…

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by poltergeits,

+ מסך LCD 17 * מבוסס כפול ליבה , אולי ה 805 או אם אפשר יותר ... תודה ..

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. OC קטן-בינוני ללא שינוי מתח רזולוצייה 1680X1050 מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q6700, 1066MHz, s775, 8MB 895 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 430 זכרונות‏ DDR II 800Mhz X2 2GB Kingston Value 280 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 930 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II 405 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 120 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler 200 מארזים‏ CoolerMaster CM 690 Black No PSU 350 ספקי כוח‏ Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 495 מחירון עבודות במעבדה 10 הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל סה"כ 4115

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  24. היה Laptop של חברת DELL מדגם C540 שנשבר לו המסך, ורצו 3,000 ש"ח תיקון. עדיף כבר לרכוש מחשב חדש וטוב יותר. לכן, אשמח מאוד לקבל המלצה למחשב נייד (Laptop). תקציב : 5,000 - 6,000 ש"ח מטרות : בעיקר אינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה לפחות חצי ג'יגה זכרון, צורב (אם אפשר צורב DVD, בהחלט עדיף) ומהיר. תודה !

25. אוקיי, אני כבר נהייתי ממש מבולבל. כבר הזמנתי חלקים לשידרוג המחשב אבל ביטלתי את ההזמנה בתקווה שאוכל למצוא משהו טוב יותר. אז התקציב הוא 1500 ש"ח. אלה החלקים שיש לי ואני לא משדרג אותם: AMD AXP 2500?VOLCANO 12 ABIT NF7 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 (אולי אשדרג ל-צורב DVD) המחשב מיועד למשחקים. אלה אפשרויות השידרוג בסביבות ה-1500 שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS Club3d Geforce 6600 256MB DDR - DVI/TvOut - AGPx8 - 750 NIS סה"כ: 1337 ש"ח אפשרות שנייה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS NEC DVD-RW NEC ND 35…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.