עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מאוד מרוצה מהאתר ומהמפרטים אבל לא פחות חשוב זה בן אדם אמין שיבנה לך אותם בדיוק ויהיה הוגן במחירים דומים למצוין כאן ולא יחרטט אני גר בפ"ת אם למישהו בעל ניסיון (לקוח לא מוכר) יש חנות אמינה באיזור במרכז, אשמח לשמוע תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. אוקיי, חבר שלי ביקש ממני שאני יסדר לו מפרט מחשב עם מסך 17', ולי ממש אין שום רעיון איך לעשות מפרט כזה בסכום יחסית נמוך כמו זה. הצעתי לו לקחת מחשב מבוסס AMD, שיעלה לו הרבה יותר זול, ולא בהכרח יותר גרוע מאינטל אלא אפילו יותר טוב, אבל הוא אומר " אני מעדיף ללכת על בטוח", אז אני יודה לכם אם לא תפנו לכיוון הזה. הממ.. הבנאדם לא יודע ולא יעשה אוברקלוק - 100%. המחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב ולאינטרנט, אז חשוב שיהיה לו כרטיס מסך טוב. אני מתאר לעצמי שזה הכל. אז אם מישהו מוכן בבקשה להשקיע קצת מהזמן שלו ולעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by YK24,

היי אני מעוניין במחשב חזק שיארח מכונות וירטאוליות של שני שרתי לינוקס- ORACLE ושרת NAS. התקציב שלי 3000-3500 ללא ציוד היקפיץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  4. אהלן, קראתי את ה"נושא מפרטים לגרפיקה" ולהרכיב מפרט בעצמי לא כזה הולך לי אני אשמח עם תוכלו לעזור לי זה די דחוף לי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב ? גרפיקה, תוכנות ADOBE למינהם, ו3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע באופן תדיר, אבל ככל הנראה גם ללימודים וגם לפרנסה בעתיד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד (אבל יכול להיות נחמד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. Started by aminira,

לאחר שקיבלתי המלצות גרועות לגביי חנות מסויימת... ולגביי המפרט שהם נותנים אני די מבולבל לגביי רכישת המחשב . רציתי להפנות אותכם לקישור נוסף ולשאול את המבינים מה דעתכם לגביי החנות והמפרט הנ"ל של הפנטיום 4 , והאם הוא מספק מבחינת היחס בין המחיר לתפוקה, כמו כן האם הוא יכול לספק את הצרכים שלי - הכל, פרט למשחקים כבדים. תודה מראש http://www.net2000.co.il/sales.php

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by joni69,

מחשב לילדים לעבודות בית ספר גלישה באינטרנט קצת סרטים קצת סימס וזהו ממש פשוט שיעבוד מהר ושיהיה שקט כי הוא נמצא בחדר שינה של הילדים בלי ציוד הקפי - מארז, קירור(אם צריך לשקט), מעבד, זכרונות, צורב, קשיח, כ.מסך אפשר לחרוג ב-150 שח אם צריך חנות - KSP תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by Fir3DragoN,

האם יש צפי על ירידת מחירים כללית לחומרה בארץ לזמן הקרוב? מתחילה שנה חדשה ולרוב זה בידיוק הזמן לירידת מחירים. מישהו שמע משהו לגבי זה? האם להערכתכם תהייה ירידה משמעותית במחירים? צפי לטכנולוגיה חדשה? מצטער מראש אם זה לא מתאים לפורום הזה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. שלום, מעוניין בהמלצה לנייד עד 3000 - אפשרי חריגה קלה אם זה מחוייב. המחשב לא צריך להיות סופר נייד, או עם דרישות מיוחדות. כן מעניין קצת עיצוב, יש דרישה למחשב עם צבע (חיצוני) ירוק אם אפשר. Dell ??

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. Started by nazgull,

. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש מפרט בכ-3600 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי. כרטיס אמסך אני לא צריך, כי המחשב רק לעבודה משרדית ועד כמה שידוע לי, יש כרטיס מסך מובנה על הלוח אם. הינה המפרט שאני בניתי: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box כמות: 1 - מחיר: ¤361 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤357 מארז: Enermax Vostock 120mm Tooless Piano Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤183 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 - מחיר: ¤273 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤365 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 - מחיר: ¤151 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard …

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח אם תגידו את דעתכם על המפרט או תציעו מפרט טוב יותר בתקציב 5K , ניתן לחרוג מעט. המחשב לצורכי משחקים, לצפייה בסרטים, לעבודות גרפיות (דו ותלת מימד) ומחשב "כל-בו" שיריץ הרבה תוכנות במקביל. לא מתוכנן OC. המחשב צריך להריץ באיכות גבוהה עם מסך 19' או 22' את המשחקים הכי חדשים. משתמש בתוכנות פלאש, פוטושופ ו cinema4d. השקט חשוב במידה 6 מ-1 עד 10. נכון לעכשיו עובד עם מסך 19' ברזולוציה 1280x1024 אבל מתוכנן שידרוג למסך 22'. מערכת WINDOWS 7 אמורה לרוץ על המחשב. מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪695 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Samsu…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. שלום רב אני גרפיקאי לפרנסתי (פוטושופ,אילוסטרייטר) אשמח לקבל עזרה , מה עדיף ? מחשב Dell_Precision_T3500 עם מעבד E5630 XEON 2.8 GHz או מחשב עם מעבד I7 960 מחנות המחשבים cobrapc בשני המחשבים 8 גיגה זכרון מה ההבדל בין מעבדי XEON למעבדי I7 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אלה החלקים שיש: Memory - 2x Corsair XMS3 - Memory - 2 GB - DIMM 240-pin - DDR3 - 1333 MHz / PC3-10600 - CL9 - 1.5 V - non-ECCPower supply - XFX Core Edition PRO850W - Power supply - ATX12V 2.2/ EPS12V 2.91 - 850 Watt Processor - AMD Sempron 145 / 2.8 GHz ( 2000 MHz ) - Socket AM3 - L2 1 MB - Box Motherboard - ASRock 970 Extreme4 - Motherboard - ATX - Socket AM3+ - AMD 970 Graphics cards -2 X MSI RADEON R9 290 4GD5 4GB DDR5 (V803-842R) כלומר crossfire יש גם מארז FULL TOWER מפלצתי משהו, אבל בינתיים הוא יספיק. חשבתי להוסיף: כונן DVD להחליף את המעבד ל- AMD FX 8-Core Black Edition כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/240G 240GB SSD SATA III כפול 2 ב- raid0 זיכרון למח…

15. 1) תקציב? 5000-6000 ש"ח 2) מטרות ? (לדוגמה: OC, עבודות משרדיות {גלישהבאינטרנט, אמייל, הכנת קבצי וורד והדפסות}, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחוריותר מאחד) לרוב משחקים כבדים. 3) האם אתה צריך ציוד היקפי ?(לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'.. יש לציין איזה) לא זקוק לציוד היקפי. 4) האם יש דבר ספציפי שאתה לאצריך במחשב עצמו ? (לדוגמה אם כבר יש לך כרטיס מסך טוב ואתה לא צריך חדש) צריך הכול. 5) האם יש לך העדפה לחברה או לחלקכלשהו ? G-force 8800GT 6) האם אתה צריך מערכת הפעלה אוכל תוכנה אחרת ? (אם כן פרט איזו) לא. 7) האם אתה רוצה רכיב נוסף שיהיהבמחשב ? (לדוגמה כ. רשת, כ. טלוויזיה או כונן DVD) צורב DVD, כונן DVD, כרטיס רשת(ניתן מובנה.). 8) האם נושא הקירור והיופי במחשבחשובים לך ?…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא במחיר 4000 ש"ח ואחריות ל-3 שנים נייד Dell Inspiron N5010 i5-430M HD 5470 מעבד * סוג: Intel Core i5 * מהירות המעבד: 2.26 GHz * זכרון מטמון cache: 3 MB * סדרה: M430 * BUS SPEED: 1066 MHz מסך * גודל המסך: 15.6 " * רזולוציה: 1366X768 * כרטיס מסך: ATI Radeon HD5470 * זכרון כרטיס מסך ייעודי (עצמאי): 512 MB * מסך: WXGA LED TrueLife זכרון * נפח: 4096 MB * הרכב: (4096MB (2048MB X 2 * מהירות: 1333 MHz * סוג זכרון: DDR 3 כוננים * כונן: צורב DVDRW DL * ד.קשיח נפח איחסון: 500 GB * ד.קשיח מהירות: 5400 RPM * חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה * כרטיס קול: כלול …

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  17. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב למתכנת עד 3.5K בערך ללא ציוד הקפי שגם יוכל להציג HD בלי בעיה. אני אפרט טיפה יותר לפי התבנית שניתנה בפורום: 1. תקציב מקסימלי: 3.5K (לנסות לחסוך). 2. שימושים צפויים למחשב: הרצת מכונות וירטואליות, Visual Studio, פוטושופ, עריכת סרטים, צפייה בסרטים (לרוב לא HD אבל יהיה נחמד שתהיה את האפשרות), לעיתים נדירות משחקי מחשב אבל לא משהו רציני שדורש יכולות מדהימות בעניין זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שבו אין צורך במפרט: לא. 5. לא רלוונטי 6. עד כמה השקט חשוב מ-1 עד 10: 5. 7. האם מתכונן אוברקלוק? בינוני. אני מכיר את זה פחות או יותר אבל אני לא רוצה להרוג את המחשב יותר מדי כי אני רוצה שהוא יחזיק להרבה שנים אז בינוני נשמע לי הכי טוב. 8. מערכת …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  18. שלום ושבת שלום! רציתי להתייעץ בקניית נייד השימוש שלי הוא רגיל + משחקי מחשב כבדים התקציב שלי הוא בין 5000-4500 ש"ח אני רוצה מסך בגודל של 13 אינץ האם יש לכם המלצות? תודה רבה וסופ"ש נעים ליאור

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  19. Started by hackert-bag,

מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  20. יש לי חבר טוב שקנה מחשב נייד של Dell בארצות הברית בשנת 2005 ב 500 דולר המחשב זרוק בבית והוא כמעט ולא משתמש בו. שהייתי אצלו שאלתי אותו אם הוא מוכן למכור לי אותו והוא אמר שכן רק מה הוא אמר לי שי בו כמה דברים שלא עובדים אחד מהם זה הצורב. לקחתי אותו הביתה עשיתי לו בדיקה של כל המערת עשיתי גם דיאגנוסטיקה במחשב הכל עבר ועובד מצויין. הצלחתי לסדר גם את הצורב שאחרי הדיאגנוסטיקה התחיל לעבוד רק דבר אחד לא הצלחתי לסדר בו וזה העבר שלו שלא עובד אבל זה לא חשוב לי כי גם כך אני לא משתמש בו אני מחבר עכבר ב USB כך יותר נוח לי. בכללי המצב של מצויין. אני צריך מחשב לשימוש יום יומי בבית של אינטרנט ולפעמים ללימודים של בית ספר. עכשיו רציתי להתייץ איתכם כמה כסף לתת לחבר על המחשב הוא חושב שהמחשב שלא…

21. Started by razyadan,

אז ככה אלו שתי המחשים שאני מתלבט ביניהם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם בהיתחשבות כוללת שניהם חדשים עם 12 חודשי אחריות!!(נע לא להתייחס למפרט שרשום משוחזר ) 1. Specifications Display Type: HD Widescreen WXGA+ Ultrabright™ LCD Display Screen Size: 17" Maximum Resolution: 1440 x 900 Memory Type: DDR3 Memory Size: 4GB Memory Speed: DDR3 1066 Memory Slots (Total): 2 Memory Slots (Filled): 2 Memory Slots (Available): 0 Capacity: 500 GB Drive Types: Hard Drive Hard Drive Speed: 5400 RPM Processor Brand: Intel Processor Class: Core 2 Duo Processor Type: Dual-Core Processor Speed: 2.0GHz Proces…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by Jenyatip,

אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  23. Started by rotemshi,

המחשב הנ"ל בן שנתיים בדיוק, נקנה בארה"ב ואינו באחריות. לפני כחודש ובשימוש רגיל לחלוטין (על שולחן) המחשב נכנס לסליפ, ולא התעורר מעולם. כשניסיתי להדליק שומעים שהמאוורר מסתובב, ונורית הקאפלוק מהבהבת פעם בשלוש שניות בערך, פעם אחת באופן רציף. המאוור עדיין מסתובב. המחשב לא משמיע שום קול של עליית המערכת, לא נשמע שמשהו קורה בפנים. הלפטופ מחובר למסך חיצוני שהפסיק לקבל תמונה, וללא המסך החיצוני מסך הלפטופ כבוי גם כן. לפי האתר של HP נורית מהבהבת אחת משמע הלך הCPU http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=il&lc=he&dlc=he&tmp_geoLoc=true&docname=c01958828 אבא שלי פירק כדי לנתק את הזכרונות ולחברם חזרה, לא עזר. אני עשיתי איפוס מתח, הוצאתי את הסוללה ולחצתי …

24. אני חייב אתר ישראלי [חנות] שיכול לספק לי את הכרטיס מסך redeon 9600 pro all in wonder

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. Started by almogila,

מה דעתכם על המחשב הנ"ל אם השימוש הוא לצפיה בתכנים 720P? שאלה נוספת האם לדעתם תהיה בעיה להשאיר את המחשב הנ"ל מחובר 24 שעות לשרתי הורדות כמובן שאחבר כונן חיצוני, אך האם תהיה לדעתם פגיעה בשל חימום יתר או שיש למערכת זו מערכת קירור מובנת?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.