ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
המחשב ישמש ל: 1.משחקים. 2.גלישה. 3.הורדות(סביר להניח שגם מסביב לשעון). 4.הקלטה מממיר. 5.צפייה בסרטים. *המחשב נמצא מטרים ספורים מהמקום בו אני ישן לכן השקט חשוב. כנראה שיהיה OC, אשר נראה משתלם בתקציב זה. מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤309 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤260 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤353 מארז: NZXT Hush Black/Silver NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤360 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤270 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤31…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט ב2000 ש"ח המחשב בעיקרון לילדים קטנים ללא מסך ללא צורב דיוידי וללא כונן דיוידי כונן וצורב רגיל
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אהלן, מניח שזה לפורום הזה למרות שאני לא צריך ככ שיבנו לי מפרט אלא רוצה לעשות התייעצות של הרגע האחרון לגבי קניית מחשב נייד. אני שבוע הבא באילת ומנצל את ההזדמנות לקנות מחשב שם. ההתלבטות היא בין שני מחשבים Lenovo Yoga 500 וasus x556ua. עיקר המטרה שלי מהמחשב הוא שירוץ חלק ליחסית זמן ארוך, אופיס, עיצוב גראפי בקטנה, גלישה ותכנות בקטנה (סי שארפ בעיקר). מעבר לזה שיריץ משחקים פשוטים. אלה שני המחשבים שאני יכול להרשות לעצמי, אין אפשרות לחריגה מהתקציב. אסוס- http://ksp.co.il/?uin=31255 לנובו- http://ksp.co.il/?uin=31616&select= אשמח לתשובה מהירה, שיהיה סופש נעים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
המטרה כאמור היא לרכוש מחשב יציב, איכותי עם גישה לפעולות של משחקים וגלישה. הארד דיסק רחב קיבולת יתקבל בברכה מודגשת. התקציב עומד נכון לעכשיו על 3,500 PER "קופסא". ראוי לציין שאני שומר בצד עוד 1,500 ש"ח במטרה לרכוש מסך וראוטר - כשאין לי כל כך ידע נרחב בראטורים ויש מצב שאני אצטרך לטרנספר מזומנים מאגף ה"קופסא" לאגף המסך-ראוטר וההפך. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי למשחקים די כבדים ואינטרנט כרטיס מסך של gigabyte 6600gt pci-e בטוח כל השאר אתם תגידו... כולל מארז וכולל ספק לא כולל מסך מקלדת ועכבר ורמקולים וכרטיס קול לא נחוץ! (כלומר ללוח אם יש אז זה מספיק)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Corsair דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיסי מסך ASUS EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) מקלדות Logitech Logitech Internet Pro White עכברים Logitech Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים GPT 2.1 מסכים None מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Co…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג אותו שווה לי בכלל?< שילוש קדוש התקציב כמובן 2500 חשבתי על E8400 GA-P35-DS3P HD4850 מה אומרים חברי לפורום? צריך להוסיף ספק חדש? עוד זיכרון? מפרט בצד המטרה היא למשחקים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
השרת ישמש כשרת לחדר מחשבים של עד 20 מחשבים ולמשימות בסיסיות. אני לא ממש מבין בשרתים, ולכן אין לי ממש מושג מה צריך ומה לא אז בבקשה רק אנשים שמבינים להגיב מכיוון שאני סומך פה עליכם לחלוטין. התקציב לשרת הוא בין 6K-8K שוב ללא מסך, ואם אין צורך בכול התקציב לא לזרוק סתם כסף. אשקול שרתים של חברות כמו IBM/HP וכ'ו אם אפשר הפניה לדגמים שיתאימו לי ולעלויות.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום רב מבקש לקבל דעות על המפרט הנל עבור משחקים יש ברשותי מסך 22 אינץ BENQ מארז HEC 6A19 ספק כח PSP EVEREST 80 PLUS 500 W MODOULAR לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד INTEL DUAL CORE E5200 גוף קירור EVERCOOL BUFFAALO 2X COPPER HEATPIPE 10 CM FAN זכרונות OCZ OCZ2SOE 8004 GK 2X2 GB 800 MHZ CL צורב LG GH 22NS40 X 22 SATA כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4850 512 MB DDR3 מאוןרר SCYTE S-FLEZ S-FLEX 120 MM OUIET FAN SFF 21 F מערכת הפעלה XP HOME עברית 32 לא 64 אני מביא יש לי מקורי דיסק קשיח WD 320 AAKS חדש באריזה שלי פרטי המחיר 2600 שח קוברה מחשבים חולון ומראשלצ TMS אם המפרט טוב וגם לגבי המחיר נא תנו את דעתכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב: משחקים (קלים וכבדים, לא חובה בהגדרות המקסימליות) * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: לא קריטי, רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA/DVI * בלוטות: לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? ללא SSD, עדיפות ל7200 * כונן DVD: כן * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מצאתי את הההצעה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=17757 האם לדעתכם הוא יתאים? האם יש המלצות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט כרגע בין שתי חברות ( אני דיי סגור על הדגם ). הייתי רוצה לשמוע ממכם חוויות שירות טובות ופחות טובות שיצא לכם להתקל או לשמוע עם ASUS , או DELL תודה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: splinter cell blacklist star wars battle front H.A.W.X 2 team fortress 2 steel ocian paradais city 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן. מסך , מקלדת, עכב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים יקרים אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן זה המפרט שלי אני כמעט כל הזמן משנה ונראה לי שהגעתי למשהו מאוזן אני רוצה חוות דעת והאם הוא יתאים לשימושים שלי: משחקים,סרטים גרפיקה די כבדה (שלטים גדולים קטלוגים וכאלו) וחיבור למסך 22' של samsung Wide. כמו כן השקט חשוב לי מאוד ולחבר יש את המארז הזה והוא שקט לו השאלה עם הספק וכל החארטות האלו תואמים ויתנו לי שקט? מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1101 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤624 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤336 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גר…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי חברה אני מעוניין להחליף את המחשב שלי במשהו קצת יותר חזק בעקרון השימוש היומי יומי שלי זה אינטרנט וסרטים לא משהו מיוחד ולשמחתי אני מכיר מישהו שעובד באינטל אז הוא יכול להביא לי את המעבד והלוח אם בחצי מחיר אז אני מתחיל לאסוף כל מיני חלקים אבל מה שכן אני לא יודע איזה מארז וספק אני צריך. אז ככה: לוח אם : Intel Desktop Board DZ77RE-75K 116.00$ מעבד: Intel Core i5-3570K 223$ דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX כרטיס זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz פה אני לא יודע מה עדיף כרטיס אחד של 8 גיגה או 2 של 4 גיגה? מארז וספק אני לא יודע איזה לבחור שיתאים לי. יש לי את המארז של המחשב הישן והוא עובד תקין איך אני יודע אם הוא מתאים לי למפרט ה…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש להחליף מחשב לסבא וסבתא שלי שמשתמשים בו רק לגלישה באינטרנט. יש להם כבר מסך,רמקולים מקלדת ועכבר. יש צורך בהרכבה אני מחפש מחשב די מינימלי, אם אפשר משהו חדש בפחות מ1400, אני בעד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במפרט לשרת (לחברת אחסון), טווח המחירים: 4000-5000 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי נייד עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב מדליק! בדיוק מה שאני מחפש - לבן, דק, קל (1.3 ק"ג). רק חבל שבארץ מוכרים אותו בקונפיגורציה החלשה של Core i3 ולא כמו בחו"ל (i5).
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... ב…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אהלן, בכוונתי לקנות בקרוב (בנסיעה הבאה לארה"ב) את הT400S המהולל ורציתי לדעת של איזו חברה שייכים כונני הSSD שמגיעים עם המחשב? (גם ה64GB וגם ה128GB) אחרי קצת שיטוט וקריאת מאמרים וביקורות ראיתי שהכונני SSD של אינטל הם בעלי הביצועים הטובים ביותר (וגם זולים משמעותית), ובאתר של לנובו בסרט שבדף הזה: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/special-offers.workflow:ShowPromo?LandingPage=/All/US/Landing_pages/ThinkPad_notebooks/T400s&ipromoID=hpc00491& כתוב שיש אופציה לכונני הSSD החדשיםשל אינטל, אך למיטב ידיעתי (ותקנו אותי אם אני טועה) הכוננים החדשים של אינטל מגיעים ב80/160GB... (ובSPECS של הT400S כתוב שהאופציות לכונני SSD הן 64/128/128FDE/256F…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד לא ליותר מידי שטויות ומשחקים אני צריך שיהיה מהיר השימושים זה תוכנות אופיס איסיקיו נורא חשוב שיהיה מהיר ולא לעבור את ה1500 אפשר שהוא יהיה מיני..! תודה רבה מחכה לתשובה טל
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום רב מבקש ייעוץ לפני קנית מחשב נייד https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=26154 תודה לגלישה באינטרנט,סקייפ,עריכת סרטים מתמונות. שמיעת מוסיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-