עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by cubs007,

על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by omerha,

שלום, אני מנסה לעזור לחבר עם מפרט לבן שלו למשחקים קלים ( fortnite) הגעתי למשהו כזה: https://www.tms.co.il/225648 אבל הוא רוצה להוזיל עוד עלויות. המפרט הזה בכלל מאוזן? אפשר להוזיל עוד? תודה

4. Started by tamiri,

שלום לכולם... אני חדש בפורום אפתח בזה שברשותי "מחשב לכל ילד" פנטיום 3 80 גיגה... טוב, צריך להתקדם לא? התקציב המיועד הוא כ-1500 ש"ח למחשב, וכ-1000 ש"ח למסך. לאחרונה ראיתי את הדיל הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743290 וכמעט ורכשתי. אבל עלו לי ספקות משום שבמפרט חסר לי מידע, וסתם מטבעי אני חששן. רציתי חוות דעת לגבי דיל זה. מהם השימושים שלי במחשב? בשעות הבוקר סוחר קצת בשוק ההון, ושעות הערב סרטים, המחשב נמצא בפעילות לאורך כל היום. כולל הילדים, והאישה. (קניתי מצלמה לילדים, הורידו למחשב,ו...) אין לנו משחקים ולא נראה שיהיה משחק שיהיה צריך לתת עליו את הדעת ברכישת המחשב. יתכן שבמשך הזמן אצטרך עריכה גרפית. מסך השימוש של המסך הוא גם לצפייה בטלוויזיה, (ע"…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by along21,

תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  6. Started by TheMux,

היי, יש לי על המחשב כרגע 512mb 266mhz ddr זכרון, אני רוצה לשדרג ל kingston ddr2 2gb 667mhz single channel האם אני יכול להשתמש עדיין בזכרון הישן בסלוט השני או שזה ייצור בעייה? (אם צריך הלוח אם מסוג intel 945gm ) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. היי, אז ככה, ירדתי מעניין המחשב הנייח, ואני מתכנן לקנות מחשב נייד בארה"ב שיהיה למטרת משחקים ועריכות בפוטושופ(לא יודע עד כמה עריכות בפוטושופ מצריכות שינויים קיצוניים במפרט, לכן לא ציינתי את זה בכותרת) -גודל המסך: לא רלוונטי(לא כזה משנה לי איזה גודל הוא יהיה, אבל כמובן שיהיה בגבול הטעם הטוב ולא ענק מדי) -משקל: לא רלוונטי. -זמן סוללה: רצוי שיהיה כמה שיותר ארוך, בהתאם למסגרת לתקציב(אם הוא מאפשר את זה) -יציאות מיוחדות/BT: אין צורך מיוחד בשניהם. -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB. -שיהיה כלול כמובן צורב DVD. -לא נדרשת אחריות בנלאומית -אין לי העדפה לחברה כלשהיא. הערות נוספות: *אני ארכוש את המפרט בעוד כ-4 חודשים. אם לדעתכם מתוכנן לצאת רכיב (מעבד/כרטיס מסך וכד') חדש לשוק במהלך התקו…

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  8. יש לי מסך HD רחב שהוא 23 אינץ' ואני צריך מחשב לגיימינג כבד למשחקים החדשים ביותר כולל DIRT2 וירוץ חלק עם CRYSIS חשוב מאוד שיהיה שקט,ללא אוברקלוק ויעבוד עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בניתי מפרט ורציתי חוות דעת: מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 515 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE 900 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז ANTEC 300 295 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח סה"כ 4,3…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …

10. Started by almor12,

יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום! הסתכלתי באתר של הבנצ'מארק לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. ורציתי לדעת איזה תחום של כרטיסי מסך מתאים לעבודה של עיצוב גרפי, לא בתלת מימד. (יש תחום בחום-high-end, mid-rang, low-midrange בירוק) איזה כרטיס מסך יתאים לציפיות שלי? הסתכלתי באתר הבא: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html תודה רבה חבר'ס!

12. Started by bono_71,

אני צריך מפרט לחבר ,הכי קרוב שאפשר למשחקים,אני יודע שהתקציב דל אבל מה שאפשר יתקבל בברכה אין צורך במסך ובציוד הקפי קופסה בלבד. חשוב ספק כוח חזק. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  13. שלום שוב! משום מה אני לא מצליח להגיב יותר בנושא הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374059.0 לא מבין מה הבעיה שאלתי שאלה פשוטה אני לא מעוניין שיבנו לי מפרט!! אין לי תקציב! יש לי שאלה אחרת שהיא לא בקשה לבנית מפרט! אני בסך הכל רוצה רק לדעת אם יש דיל מיוחד באחד המבצעים האלו? האם נגיד, אחד המפרטים האלו של החנויות (שנחשבות לחנויות טובות...) הוא באמת דיל של 20% הנחה, או שבכל מקרה אלו מחירי השוק ושום דבר מיוחד?? מישהו בדק את זה בכלל? לא מבין למה התלוננו על הנושא הקודם שלי אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה הפשוטה ששאלתי! תודה!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by haimamazavs,

שלום לכולם לפני שבוע וחצי ביקשתי פה בפורום שיבנו לי מפרט כי המחשב הישן שלי נפטר (יהי זכרו ברוך). כמובן שאנשים התחילו להציע הצעות ואחרי הרבה חפירות יש מפרט סופי והא נקנה ונבנה. i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d אז זה המחשב ממנו אני כותב מילים אלו. את כל החלקים הזמנתי באייבורי אילת שנתנו שירות מדהים. כמעט שהתפשרתי על המארז אפילו שממש נדלקתי על ה550d ואני שמח שלא וויתרתי כי הוא פשוט מטורף לא רק שהוא שקט הוא גם כלכך יפה ומרווח. בניתי את כל המחשב לבד וזאת פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה, כבר שבוע שאני ח…

15. Started by Lior Misgav,

שלום לכם, אני עת לרכישת מחשב נייח חדש למטרת עריכת סאונד. למי שלא מכיר המשמעות היא הרצת תוכנות עריכת מוזיקה כמו אבלטון וקריובייס כמה שיותר ערוצים לפני שהתוכנה תיקרוס (פרוייקט של 150 ערוצים אמור להספיק לי.) המחיר אמור להיות סביב 4K ש"ח. המפרט שבנו לי הוא שתבמונה. השאלות שלי הן כאלה: האם הקירור למעבד מספיק חזק? האם הלוח הוא לוח Wifi? בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס זכרון, יש משהו מומלץ 32GB? האם ההצעת מחיר היא פיירית לשני הצדדים?

16. Started by Oretes,

http://www.pccenter.co.il/product/lenovo-ideapad-g510-59404263?aff=Zap מחשב ללימודים, צפייה בסרטים ואולי כמה משחקים קלים. הוא נכנס בתקציב וקראתי עליו חוות דעת טובות מאתרי קניות בחו"ל. האם אפשר לקבל את החוות דעת שלכם עליו? האם יש אופציה יותר טובה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. מחשב די ישן. יש משהו שאפשר עוד לשדרג 'בקטנה' לבוסט יפה באנרגיה? * Intel i7-6700 * GA-H170-HD3 Gigabyte * 2x8Gb Corsair CMK8GX4M1A2400C14R 2400Mhz DDR4 * 2x8Gb TEAMGROUP Elite Plus TPRD416G2400HC16DC01 2400MHz DDR4 * Samsung SSD 750 EVO 500GB * Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP

18. שלום לכם, זוהי הודעה ראשונה שלי כאן, אז אנא היו סובלניים. קניתי לפני קרוב לשנה לפטופ של לנובו LENOVO N500 4233. לפני חודשיים התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס 7. למרות שבמחשב נייח של אחי היא עשתה בעיות עם הסאונד, החלטתי לשים אותה על הלפטופ. החלטה נכונה. מערכת חלקה, בלי באגים ונוחה מאד. אבל עכשיו, אחרי חודשיים, פתאום היציאה של האוזניות כנראה לא עובדת. אני שומע דרך מערכת סטריאו של קנווד בחיבור AUX לאוזניות. והכל היה מצוין עד שלפני יומיים פתאום זה הפסיק. הבאתי זוג רמקולים אחרים שיש לי ולא עבד. הבאתי כבל חדש לחיבור AUX ולא עשה כלום. אז מלבד להתקשר לתמיכה טכנית ולקוות שעדיין יש לי אחריות, למרות שאני לא זוכר אם עברה כבר שנה... האם מישהו מכיר בדיקות נוספות שאפשר לנסות? …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Alex86,

מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- the witcher 3, watch dogs ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז ככה אני מחפש מחשב חזק להרצת משחקים ברזולוציה גבוהה, גם סאונד טוב וכל הדברים מסביב.(גם מחשב לפיתוח,אבל אני מאמין שאם זה יצליח לבצע את הדרישות של הרצת משחקים ברמה גבוהה אז זה יעשה את העבודה גם לפיתוח) חשוב לי גם שהמחשב יהיה שקט ויתחבר HDMI. נכנסתי לאתר של KSP לבנות שם מחשב, את הדברים שנראה לי שאני מבין בהם בחרתי כבר, יש כמה דברים שאני לא יודע מה כדאי, שהם: לוח אם: מארז: מאווררים וגופי קירור: לגבי ציוד הקפי יש לי אז לא צריך. אשמח את תמליצו לי פה על דברים ותתנו הערות על מה שבחרתי אם יש משהו שלא נראה לכם וכאלה... התקציב הוא עד 7000-8000 מעבד:1190 ש"ח Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray זכרונות:420 ש"ח DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק …

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by galCool,

שלום רציתי לקבל המלצה ל6600GT למפרט הבא: INFINITY BUNDLE ¤1,520.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 FOXCONN ATX TLA397 ¤340.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00 INFINITY BUNDLE - מדובר על אתלון 64 3200+ DFI INFINITY ULTRA.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי והתקציב שלי הוא 1600 שקל. אשמח אם תביאו לי בתקציב הנ"ל כרטיס מסך, ספק וזכרונות של 2048MB (כל אחד 1024) כדי שיהיה לי 3GB במחשב... שיהיו במהירות 667. כי השאר שיש לי במחשב הם 667. המפרט שלי בצד ימין... את המוצרים תביאו מהחנות IQPC או,SKYPC או TMS. שלא יהיה חלק מהחנות הזאת וחלק מהחנות השניה בבקשה. אני יודע שהתקציב שלי הוא דיי קטן אבל אין מה לעשות.. אולי אני יגדיל אותו... איך הכרטיס מסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3581 הזכרונות האלו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=483 והספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 ניראה לי אחלה שילוב לא ככה??? תגידו אני יוכל להרכיב והכל יעבוד עם הדברים שה…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים