ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 290 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6800 GS TDH Extreme 1550 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 270 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סט מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי מיקרוסופט 140 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 האם הספק הזה מספיק למערכת או שצריך ספק אחר? מהם הפיתרונות קירור המומלצים למערכת שכזה? איך המפרט באופן כללי? המפרט מיועד רק למשחקים ואינטרנט אין כוונה לעשות OC האם אפשר לקצץ בחלק מהרכיבים לקנות זולים יותר (זיכרונות לוח אם וכו)?
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3343298 ב900 דולר יש משהו בארץ שיותר כדאי מזה? המעבד הזה הוא גרוע כמו שאני חושב? מה לגבי ביצועי תלת מימד של האון בורד ביחס לאון בורד אחרים? עריכה: יש מצב ל ?OC
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא... 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077 חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5 גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ראיתי שיש מבצע של 012 ורציתי לדעת האם המחשב שם יוכל להתאים לי... התחלתי עכשיו ללמוד גרפיקה ממוחשבת ומעוניין שאוכל לבצע את שע"ב והעבודות על המחשב הנייד משום שאני מגיע הביתה למחשב בקבוע שלי מאוד מאוחר בלילה..
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לעזרתכם להפיק כמה שיותר מהכרטיס שקיים ברשותי GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (כמה שאפשר יהיה להוציא ממנו), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן - SSD 500GB קיים וגם כרטיס מסך כפי שמצויין למעלה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר שלי שמתגייס הוא לא הולך לראות הרבה בית לכן הוא צריך מחשב שפשוט יענה על צרכיו ל-3 שנים הבאות לאחריהן הוא יקנה מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו דומה בפחות אז בפחות אבל אני מניח שבתקציבים כאלו תעדיפו לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים, אין לו סכום מוגבל אבל הוא לא רוצה לזרוק יותר מדי על מחשב כשהוא לא יהיה הרבה בבית ב-3 שנים האלה אבל כשהוא יהיה בבית הוא רוצה שיהיה מחשב שיענה לצרכיו 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית, גלישה מהירה, אם יהיה אפשר להפעיל קאונטר או משחקים בסגנון זה יהיה פלוס אדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא…
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500 אפשר לחרוג מעדיף שלא ולא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - תכנות (unity + vs code) - שימוש יום יומי בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך גיימינג 144 לא יקר מדי - מוכן להוסיף אקסטרה כסף 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי ספק כוח 550w שיכול להישאר במידה והמתח יספיק וכרטיס מסך RX470 שאולי יכול להישאר אבל אני לא מבין מספיק בזה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או …
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ברצוני לרכוש את הנ"ל,למחשב מבוסס AMD 3200/VENICE. כ.מסך 6600/GT/PCX לוח GB K8NXP/SLI. התלבטות:עם הוספת הקירור תהיה לי בעיה בהוספת כרטיס נוסף למערך ה-SLI,אני אומר ושואל. אהבתי את קירור המעבד של ASETEK,ולא ראיתי פה בפורום המלצות בכלל,למה? מה ההבדל המהותי של רכישת צורב,מה ההבדל בין החברות,אני צורב הרבה מאוד,ופשוט זקוק ל צורב DVD במחשב החדש.לכן חשבתי על ה-NEC אבל לא הבנתי מה ההבדל 4550VS 3550.או של LG. אני מצרף פעם ראשונה קישורים,מקווה שיצא לי טוב ושלא תרדו עלי.. [ ]]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 ]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיריץ vista חלק ומשחקים חדשים (אבל לא בהגדרות הכי גבוהות כמובן) ללא ציוד היקפי בלי מערכת הפעלה מעבד intel כפול ליבה נ.ב שיהיה מורכב מאתר ksp משם אני רוכש את המחשב ואני מעדיף שאני ילך לחנות שלא יגידו לי פתאום שאת החלק הזה והזה אין להם.. סומך עליכם
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב לגיימינג כולל ציוד היקפי: עכבר, מסך, לא חייב מקלדת אבל אם יש אחת שטובה במיוחד אז בכיף. שיהיה מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציה גבוהה דגש על שקט וקירור, ועל גודל הכונן הקשיח בקשר לחנות - משהו עם אחריות לטווח ארוך... חוץ מזה לא משנה איזה חנות תודה על כל עזרה שתיתנו
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . הכינו לי מפרט מחשב שיתאים למשחקים . משחקים מסוג פיפא,פרו,NBA,וכו' וכו' משחקים לא כבדים . מבחינתי שיעבדו לי המשחקים האלו חלק במחשב באיכות בינונית ומעלה וזה מספיק לי . המפרט : מעבד אינטל : Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB מאוורר : Generic CPU Cooler For s775 לוח אם : Asus P5QPL-AM s775 C2Q 1333MHz, intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זיכרון : DDR2 800MHz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series DUal Channel דיסק קשיח : Hitachi Desktar 500GB 7200RPM 16MB SATA ll כרטיס מסך : Zotac 9600GT Synergy 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E ספק כח : Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan(24pin) אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט . האם מתאים לדרישות שלי וכו' .
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לגיימינג מה הייתם משנים? [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]NZXT700[/TD] [TD=width: 45%]NZXT Phantom Black 410 + HEXA 700 – 690 שקל בקניית מחשב שלם,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪690[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]GH87HD3N[/TD] [TD=width: 45%]Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש,מבצע פסח[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪389[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]MGTX77TF2GD5HN[/TD] [TD=width: 45%]MSI GTX770 2G DDR5 GAMING Twin Frozr -…
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבניית מחשב שישמש למשחקים,אינטרנט,סרטים,OFFICE וכו'. התקציב הוא 4000-5000 ש"ח לא כולל מסך,אפשר קצת לחרוג מעבר. אני גיימר בינוני ככה שלא חייב את הכרטיס מסך הכי טוב בשוק אבל רוצה כרטיס שייתן תמורה טובה למחיר ועדיף של NVIDIA. לוח אם מעדיף של אסוס. שיהיה ספק כח איכותי וחזק. יש לי מסך 22' כרגע אבל בעתיד מחליף אתו ל24'. על כל השאר אין לי העדפות לחברה כזו או אחרת. תודה מראש לעונים!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר עם מפרט לבן שלו למשחקים קלים ( fortnite) הגעתי למשהו כזה: https://www.tms.co.il/225648 אבל הוא רוצה להוזיל עוד עלויות. המפרט הזה בכלל מאוזן? אפשר להוזיל עוד? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם... אני חדש בפורום אפתח בזה שברשותי "מחשב לכל ילד" פנטיום 3 80 גיגה... טוב, צריך להתקדם לא? התקציב המיועד הוא כ-1500 ש"ח למחשב, וכ-1000 ש"ח למסך. לאחרונה ראיתי את הדיל הנ"ל http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743290 וכמעט ורכשתי. אבל עלו לי ספקות משום שבמפרט חסר לי מידע, וסתם מטבעי אני חששן. רציתי חוות דעת לגבי דיל זה. מהם השימושים שלי במחשב? בשעות הבוקר סוחר קצת בשוק ההון, ושעות הערב סרטים, המחשב נמצא בפעילות לאורך כל היום. כולל הילדים, והאישה. (קניתי מצלמה לילדים, הורידו למחשב,ו...) אין לנו משחקים ולא נראה שיהיה משחק שיהיה צריך לתת עליו את הדעת ברכישת המחשב. יתכן שבמשך הזמן אצטרך עריכה גרפית. מסך השימוש של המסך הוא גם לצפייה בטלוויזיה, (ע"…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תקציב: כ 4000 - 5000 ₪- גמיש 2. שימוש: משרדי, אקסל ותוכנות סטטיסיטות 3. ציוד היקפי נוסף: אין צורך 4. רכיב שאין צורך לכלול: אין 5. פעילות שקטה: לא חובה 6. גודל: 14" 7. מערכת הפעלה:windows 10 8. איזור קנייה: כל הארץ 9. מועד קנייה: בהקדם 10. בקשה לחיבורים: Hdmi, USB-C, 11. דרישות נוספות: סאונד ברמה סבירה פלוס 12. הערות כלליות: חובב Lenovo, תודה
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
היי, יש לי על המחשב כרגע 512mb 266mhz ddr זכרון, אני רוצה לשדרג ל kingston ddr2 2gb 667mhz single channel האם אני יכול להשתמש עדיין בזכרון הישן בסלוט השני או שזה ייצור בעייה? (אם צריך הלוח אם מסוג intel 945gm ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אז ככה, ירדתי מעניין המחשב הנייח, ואני מתכנן לקנות מחשב נייד בארה"ב שיהיה למטרת משחקים ועריכות בפוטושופ(לא יודע עד כמה עריכות בפוטושופ מצריכות שינויים קיצוניים במפרט, לכן לא ציינתי את זה בכותרת) -גודל המסך: לא רלוונטי(לא כזה משנה לי איזה גודל הוא יהיה, אבל כמובן שיהיה בגבול הטעם הטוב ולא ענק מדי) -משקל: לא רלוונטי. -זמן סוללה: רצוי שיהיה כמה שיותר ארוך, בהתאם למסגרת לתקציב(אם הוא מאפשר את זה) -יציאות מיוחדות/BT: אין צורך מיוחד בשניהם. -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB. -שיהיה כלול כמובן צורב DVD. -לא נדרשת אחריות בנלאומית -אין לי העדפה לחברה כלשהיא. הערות נוספות: *אני ארכוש את המפרט בעוד כ-4 חודשים. אם לדעתכם מתוכנן לצאת רכיב (מעבד/כרטיס מסך וכד') חדש לשוק במהלך התקו…
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מסך HD רחב שהוא 23 אינץ' ואני צריך מחשב לגיימינג כבד למשחקים החדשים ביותר כולל DIRT2 וירוץ חלק עם CRYSIS חשוב מאוד שיהיה שקט,ללא אוברקלוק ויעבוד עם מערכת הפעלה ווינדוס 7 בניתי מפרט ורציתי חוות דעת: מעבד Intel Core i5 750 Tray 920 ש"ח לוח אם EP45-UD3L s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 2.0 515 ש"ח זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz CL 9-9-9-24 Ripjaws 460 ש"ח כרטיס מסך SAPPHIRE VAPOR-X HD5770 1GB GDDR5 PCIE 900 ש"ח ספק כוח Seasonic SS-500ET 500W 330 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 130 ש"ח צורב LG DVD+-RW GH22NS x22 Beige SATA 110 ש"ח הארדיסק WESTERN DIGITAL 1TB 32MB BUFFER 490 ש"ח מארז ANTEC 300 295 ש"ח כרטיס TV Compro VideoMate E300F 170 ש"ח סה"כ 4,3…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540p. אני מחפש למחשב הנ''ל זיכרונות והארד דיסק חדשים. לפי בדיקה בגוגל הארד דיסק שלו בגודל 1.8", ניסיתי לחפש חנויות שמוכרות הארד דיסקים בגדלים אלה אבל זה היה אפסי. אני מחפש כונן SSD, יש לי כונן SSD מסוג msata שקיבלתי מחבר, לפי הבנה הmsata הוא בגודל 1.8" האם יש לי אפשרות לחבר אותו למחשב? כרגע למחשב יש 1gb זיכרון ואני מעוניין לשדרג לפחות ל8gb. כמה סלוטים יש למחשב? אני יודע שיש אחד בחלק התחתון של המחשב ולפי המפרט של המחשב צריך להיות עוד אחד, איפה הוא נמצא? איזה זכרונות כדאי לקנות? ראיתי שיש DDR3L וDDR3 איזה זיכרונות אני צריך לבחור מהם? בגדול המחשב משמש לתכנות, עיצוב גרפי הרוב פוטושופ, עריכת וידאו פשוטה של הקלטות של שיעורים ופה ושם סרטי י…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הסתכלתי באתר של הבנצ'מארק לכרטיסי מסך של מחשבים ניידים. ורציתי לדעת איזה תחום של כרטיסי מסך מתאים לעבודה של עיצוב גרפי, לא בתלת מימד. (יש תחום בחום-high-end, mid-rang, low-midrange בירוק) איזה כרטיס מסך יתאים לציפיות שלי? הסתכלתי באתר הבא: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html תודה רבה חבר'ס!
-
- 42 תגובות
- 11.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט לחבר ,הכי קרוב שאפשר למשחקים,אני יודע שהתקציב דל אבל מה שאפשר יתקבל בברכה אין צורך במסך ובציוד הקפי קופסה בלבד. חשוב ספק כוח חזק. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-